Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm a választ, kipróbálom amint tudom. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Spoiler tag!!!!!

Because fuck you. That\'s why.

White QVAS
Probléma megoldva, nem figyeltem a mentants hatásaira, bevettem egy párat, megnövelte az explosive skills-t, gyorsan aktiváltam az atomot, majd Tenpenny rezidenciájából néztem a tûzijátékot. Persze utána segítettem az öregnek és Mr. Burke-nek hogy távozzanak a túlvilágra.

Viktorr
Sziasztok!
Van egy feladat Rivet City-ben kapjuk Zimmertõl:Meg kell keresni az androidját!
Akinek sikerült megcsinálni légyszíves segítsen abban,hogy merre találom,vagy kit kell kérdeznem felõle!

a cd galaxisban már lehet kapni. a hátoldala magyarra van fordítva, hogy basszák meg. akkor a kézikönyv is az igénytelen magyar lehet, tele elírásokkal és pongyola fordításokkal?

Bil Ur Sag
Nálam ott egy rákember sem élte túl a látogatásom. Ha a Mile lurker-os küldire gondolsz. Pedig utólag néztem mennyire könnyen meg lehetett volna oldani az egészet láthatatlanság nélkül. Kap az ember három stealth boy nevû valamit. Ez a három bõven elég arra hogy végezzen az ember a feladattal. Talán egy is elég rá. Amikor mentem vissza hozzá akkor látom hogy nekem ilyenjeim is vannak... 😊

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Lobsterman
Tudtuk. 😊

ja, ahogy megszolalt mar tudtam is😊 nem reg neztem meg a taken-t angolul😊

HoReSz1975
valaki <#help> eddig jó volt a játék, most meg belépek, elkezdeném és kimerevedik a kép, aztán leáll a .exe mûködése <#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Bil Ur Sag
Most már tudom 😊

Tudtátok, hogy a játékbeli apánknak Liam Neeson adta a hangját? 😮
Bil Ur Sag
Ha Moira-s küldire gondoltok, elég Megaton mögé menni. Ott ólálkodik három mole rat. Azok letudják amortizálni az embert rendesen. Mind az elsõdleges mind az opcionális küldetés teljesíthetõ velük.

Lobsterman
Plusz ott van az hogy 2-3 akna vagy gránátot eladok mondjuk 100 cap-ért, de minek ha ott van nálam majdnem 15k, és nem tudom mire költeni? 😊

Lobsterman
Ugrással nekem rosszak a tapasztalataim. Eddig nem sikerült úgy ugranom hogy megsérüljek. Vagy meghaltam, vagy semmi sérülés :S

boven.

Gránátot, aknát erre pazarolni? De gyerekek.. nem könnyebb kicsit kiugrani a teraszról? A kívánt eredményt hozza az is.

Kérdés.

Lv20 -ig ellehet úgy is jutni ha nem foglalkozok a fõ küldikkel ugye?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Lobsterman
Ó én erre nem gondoltam hogy szétlõjjem magam alatt az aknát. Viszont gránátom volt sok 😄
Igaz 3at kellett magam alá dobni mire meglett az 50%os sebesülés ami kell moirának, plusz a törés, is 2 robbanás után jött. Lehet nem medic power armorban kellett volna próbálkoznom xD

szerintem az kicsit bugos quest. megpedig azert, mert ugye a bombahoz van 2 quest, egyik hogy deaktivald, masik hogy robbantsd fel. nah most a deaktivalashoz kell explosive skill (asszem 25), de amikor kapod a felrobbantos questet, akkor meg mondja hogy nem kell ertened a bombakhoz, hisz csak egy kutyut raksz ra.
es ha megvan mind a ket quest akkor nem lehet kulon robbantani, mert amikro odamesz hozza es hasznalod a bombat akkor, azt irja hogy kell a deaktivalashoz 25 os skill. nah most ha megvan a 25os skill akkor pedig elojon egy valasztasi ablak 3 lehetoseggel, deactivate, rearm, leave.

gondolom ha nem lenne meg a deaktivalos quest, akkro siman 0 explosiveal lehetne robbantani, hisz akkro nem checkolna a deaktivalas miatt az explosivere.

White QVAS
Látom népszerû alak Moira, bár örülök hogy sikerült segíteni befejezni a rühes könyvét 😊 Most hogy szerintem minden küldetést megcsináltam Megaton-ban, elárulná valaki hogy az atombombát csak a megfelelõ explosives skillel lehet csak felrobbantani? Vagy amit kaptam quest itemet máshogy kell aktiválni? Mert ha lehetne csak ezért nem raknék skill pontokat feleslegesen. Elõre is köszi a helpet. 😊

atombomba vizebol kellett volna innod😊

I.C.ram
A sugarzasosnal meg nem tudtam, hogy a budibol lehet inni, ezert siman csak odaalltam az atombombahoz, es vartam 😛
I.C.ram
En is ugraltam 😛 Es meg le is santultam szoval a bonusz kuldetes is meg lett 😄
sam9981
en egyszeruben oldottam meg a dolgot. kileptem az uzletbol, leraktam 1 aknat magam ala, aztan szetlotem - 2 lab meg 1 kez tores lett belole 😄

BF3: shishkeza

Hát, így jobban belegondolva. Sérüléses résznél is ugráltam a városban a magasabb pontokról inkább 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DJ Skyline
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mi történik a záró videó után? gondolom nem lehet folytatni a játékot, mint pl a Fallout 2-ben, bár több választási lehetõség is van, hogy ki megy be bekapcsolni a nem tudom mit.

HoReSz1975
Eddig jó volt a játék, most meg kifagy a kép, valakinek valami hasonló gondja <#confused>megoldás esetleg<#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

MaskimXul
search for clues, nem search for the andriod. Mondjuk kezdetnek kérdezõsködj vagy ilyesmi. De ha ez túl bonyolult, akkor le is lõhetsz mindenkit aki él és mozog, az is elég szórakoztató.
20,ez a maximum.

sam9981
ha a sugarfertozeses kuldetesnel megcsinalod a bonuszt (elered a 600as szintet), akkor kapsz 1 uj perket, Rad regeneration

de nekem az a kuldetes tetszett moiratol, mikor a vakondokat kellet valami karoval agyonverni, az nagyon zsirvolt <#vigyor3>

BF3: shishkeza

Robez84
Search for clues about zimmer's missing android
Ez a küldi ...de hol van az android mert ahova mutat a nyil ott semmi nincs csak egy roncs bádoghajó...

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Robez84
Hányas szintig jutottál???

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Végigvittem. 8/10 pont

jo de, most mi az egyszerubb? felvenni a questet aztan elmaszni a lepcso melletti helyhez es varni, vagy felvenni a questet kimenni 5 lepest es telitorokbol kortyolni a sugarzo vizet? ami ad valami 25 sugarzast/korty es kozben 2 sugarzas/sec is csordogal befele😊

Encore
Akkor engem azért nem üldöznek mert negatív a karmám. Végülis ha jó vagy akkor azok a talonok, ha rossz vagy akkor meg a fejvadászok üldöznek.
mine-ból van asszem többféle, lehet az nem mindegy, milyen van nála, csak az lehet a jó, amit a városban is találni lehet

az tuti, hogy voltam ott, felszedtem pár aknát a legegyszerûbb módszerrel - béna vagyok az explosives-hez, úgyhogy rátaposós módszerrel <#idiota> , leküzdöttem a sniperes csókát a romok között, visszamentem Moira-hoz, és mind a két opciót megadta, mivel volt nálam akna korábbról
Aham, felvettem az aknákat. Egyébként a lépcsõ melletti hely ami a Familyhez vezet +6-ot ad 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ize votl geci, amikor kamerat kell dugni a rakemberek feszkebe ugy, hogy ne olj meg egyet se😄 ott rohangaltam fel s ala mikozben kergetett vagy 15 rakfigura es keresgeltem hova kene rakni a kamerat, aztan meg ki is kellett talalni😄

BEAST
En mar a masodik fejezetnel feladtam, azert mindennek van hatara :d ... a sugarfertozesnel mar rezgett a lec, de amikor azt kerte hogy tepessem szet magam valamivel mert milyen jo lenne latni a seruleseket, na ott mondtam neki hogy viszlat 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

de akkor miert nem lett completed a sracnak az a questresz ?

a 3. fejezet miatt adott feladatai közül is volt egy mókás, 50% sérülést + bónuszként egy törött lábat kell prezentálni vizsgálat céljából.
megkaptam, kimentem a boltból, ugrottam egy bungee-jumpingot gumikötél nélkül a teraszról, reccs, és már sántikálhattam is vissza hozzá... <#vigyor>
nemkell hatástalanítani/felszedni aknát, elég ha van egy nálad, az eredetét nem vizsgálja a csajszi... <#taps>
A Talon ettõl függetlenül rászáll az emberre, ha a karma pozitív, de legalább lehet javításhoz alkatrészeket szerezni. Jó, hogy csoportban közlekednek, elég közéjük vágni egy gránátot 😊
edios
Alternatív mo sugárzásra pl Arefu fölötti metroállomáson élõ Ghouloknál idõzni egy jót a hordók körül. (8rad/sec)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Encore
Én még a legelején (nem hatástalanítottam a bombát), beköptem burke-öt a seriffnek, mire egy kisebb tûzpûrbaj alakult volna ki köztük, de lelöttem burke-öt. A sheriff nagyon hálás volt, majd késõbb hatástalanítottam a bombát és még lakást is kaptam. Nyugodtan besétálhatok a Tenpenny toronyba, senki sem akar bántani és nem is küldenek rám senkit, szóval jól is ki lehet jönni a dologból.

hat ugye azt kellett volna csinalnod, hogy a minefield nevu resznel a foldon van rengeteg akna, azokbol hatastalanitani egyet es felvenni, akkro adja be a quest completet asszem. szoval nem eleg ha nalad volt mar mashonnan egy akna.

Lobsterman
A küldi lényege. Elmész Minefieldbe, elindulsz a játszótér felé, az aknákat hatástalanítod, és fel is veszed õket. És máris minkét kritérium teljesül.
A sugárzásosat meg baromi egyszerû megcsinálni. Lemész a bomba mellé, beállsz a vítbe. Az már 2rad/s, elkezded inni a vizet, és pillanatok alatt megvan a 600 ami kell az opcionális részhez.

Glpetyus
*ja a kölyköket + a többieket persze kiszabadítottam.

Glpetyus
Szerintetek lesz különösebb káros hatása,ha a gyerekszabadítós küdetésnél mindenkit legyilkoltam Paradise Falls-ban?
Egyetlen "gonosz" cselekedetem idáig..

Buzi talonosok! Engem sem szeretnek. Bezzeg mikor lemegy a HP-jük, vagy kilövöm a kezükbõl a stukkert, olyan gyorsan futnak mint a nyúl! (Persze Dogmeat elkapja a töküket, nem úgy van az, hogy csak úgy elszaladnak az értékes lõszerrel... 😊