Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Because fuck you. That\'s why.
Van egy feladat Rivet City-ben kapjuk Zimmertõl:Meg kell keresni az androidját!
Akinek sikerült megcsinálni légyszíves segítsen abban,hogy merre találom,vagy kit kell kérdeznem felõle!
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Kérdés.
Lv20 -ig ellehet úgy is jutni ha nem foglalkozok a fõ küldikkel ugye?
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Igaz 3at kellett magam alá dobni mire meglett az 50%os sebesülés ami kell moirának, plusz a törés, is 2 robbanás után jött. Lehet nem medic power armorban kellett volna próbálkoznom xD
es ha megvan mind a ket quest akkor nem lehet kulon robbantani, mert amikro odamesz hozza es hasznalod a bombat akkor, azt irja hogy kell a deaktivalashoz 25 os skill. nah most ha megvan a 25os skill akkor pedig elojon egy valasztasi ablak 3 lehetoseggel, deactivate, rearm, leave.
gondolom ha nem lenne meg a deaktivalos quest, akkro siman 0 explosiveal lehetne robbantani, hisz akkro nem checkolna a deaktivalas miatt az explosivere.
BF3: shishkeza
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
de nekem az a kuldetes tetszett moiratol, mikor a vakondokat kellet valami karoval agyonverni, az nagyon zsirvolt <#vigyor3>#vigyor3>
BF3: shishkeza
Ez a küldi ...de hol van az android mert ahova mutat a nyil ott semmi nincs csak egy roncs bádoghajó...
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
az tuti, hogy voltam ott, felszedtem pár aknát a legegyszerûbb módszerrel - béna vagyok az explosives-hez, úgyhogy rátaposós módszerrel <#idiota>#idiota> , leküzdöttem a sniperes csókát a romok között, visszamentem Moira-hoz, és mind a két opciót megadta, mivel volt nálam akna korábbról
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
megkaptam, kimentem a boltból, ugrottam egy bungee-jumpingot gumikötél nélkül a teraszról, reccs, és már sántikálhattam is vissza hozzá... <#vigyor>#vigyor>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A sugárzásosat meg baromi egyszerû megcsinálni. Lemész a bomba mellé, beállsz a vítbe. Az már 2rad/s, elkezded inni a vizet, és pillanatok alatt megvan a 600 ami kell az opcionális részhez.
Egyetlen "gonosz" cselekedetem idáig..