Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na igen. Csak nekem tetszett a ruhája meg a puskája. A kalapját azóta is hordja a karakterem. 😊

Why so serious?

I.C.ram
Burkeot meglehet talalni valahol, ha megolte a sheriffet, es meglepett?
ehez a játékhoz lesz magyarositás?
broman191
Hmmm...így legalább lett gépfegyóm és kulcsom a lakásához ahogy van egy olyan kis figura ami ha nálad van növeli valamilyen tulajdonságodat. 😊 Na de most megyek és megkeresem ezt a Pinkerton-t a hajóorrban... 😊))

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Dehogynem lehet, ahogy Burke fegyvert ránt VATS-ból lõdd szét a fejét még mielõtt kinyírhatná a sheriffet.

Én is kinyírtam <#hehe>

broman191
Az a kár hogy rögtön lelövi a sheriffet, nem lehet megmenteni...pedig kis nigga fia van.😞

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

SötétBarom
Itt valaki írta, hogy Mr. Burke küldi ránk a talon companyt.. Az azért vicces, mert abban a pillanatban, hogy megpróbálta lelõni a seriffet, cafatokra lõttem a száját ;DDDD Teccett az öltönye, és még a karmám is jobb lett tõle 😛

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Van még, de nem sok. Konkrétan egy feladat van de az el fog nyúlni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Nem igaz, meg lehet szerezni másként is az ottani saját kecót és nem kell hozzá robbantani. Le is lehet nyúlni a kulcsot, meg a torony tulajdonjogi helyzetének variálásával is meg lehet szerezni azt a kecót. Így akár egyszerre két hely is a miénk lehet.

Menj vissza késõbb és nem lesz lepukkant a hely. Ugyanolyan lesz mint elõtte, ugyanúgy öltönykék mászkálgatnak benn, csak éppen nem olyan simabõrûek mint elõtte. 😊

MaskimXul
nekem most lett elérhetõ a citadel, onnan van még más küldetés, vagy már csak ez?
CS@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elkísérheted õket egészen a gift shop bejáratáig, úgy hogy közben mindenkit lemészároltok, aztán otthagyod õket és csinálod amit akarsz, a shop elõtt szépen megvárnak 😊

broman191
Kíváncsi vagyok mit fog javítani láthatólag...😊

broman191
Tranquility Lane? 😊 Attól még viszonylag messze van a vége. Jó pár óra.

Végigtoltam tegnap, aki folytatni akarja a játékot az ne menjen küldetésre a Brotherhood-os szõke csajjal rögtön a csapatos megbeszélés után, hanem mentsen egyet rendesen esc menübõl! (az már a legvége, ha azt mondod mehetünk akkor már nincs lehetõség a visszalépésre, be kell fejezni a játékot!)

Errõl a részrõl beszélek:

War...war never changes...<#smile>

MaskimXul
Annyi, hogy ha késõbb visszamész a toronyhoz, kiderül, hogy a ghoulok lemészárolták az embereket valami kis nézeteltérés miatt.
Szóval a kérdés, hogy kinek adod a tornyot, sznoboknak vagy zombiknak <#vigyor0>
Avenger
A maszkot kibékítésnél is megkapod, meg 500 kupakot Mr Tenpennytõl, szóval szerintem így éri meg legjobban. Mellesleg elõtte kipróbáltam hogy lelövöm tenpenny-t, és plusz karmát kaptam érte 😄 persze aztán reload.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

White QVAS
Én jelenleg Very Evil vagyok 😊 Minden lehetséges módon terrorizálom a jónépet, ahol lehet népírtást rendezek. Imádok fosztogatni, a slavereknek is örömmel teljesítettem minden lehetséges feladatot. Majd második végigjátszásra teljesen jóként fogok cselekedni, vagyis remélem. 😊

Encore
Pár hozzászólással lejebb írta valaki, hogy elvileg ha van elég karmád akkor ki lehet békíteni õket és békésen élnek majd gyütt, szóval ha jófiú vagy akkor jó esélyed van a sikerre. Viszont ha a gohuloknak segítesz akkor kapsz tõlük egy maszkot, amit ha felveszel, nyugodtan közlekedhetsz a csatornákban és metróalagutakban a zombik (zombiszerû gohulok) nem fognak bántani.
Robez84
Néha lehet találkozni Karavánokkal (1tehén, 1 õr, 1 kereskedõ) megölöd õket aztán csak úgy megy lefele a karma😊

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Aha...értem.

Lobsterman
Na erre voltam kíváncsi 😄 neki is állok a peacemakingnek 😄

Lobsterman
Én úgy gondoltam indítok egy gonosz karaktert, elég sokat toltam már, de úgy tûnik nem vesz rá a lélek az igazi szociopataságra. Lopok, próbálok szemétkedni is, mindenért pénzt vagy egyéb jutalmat kérek, és még így sem sikerült neutral - wanderer alá mennem. Nembaj, majd robbantok, az meglök egy picikét. 😊
Egyébként nem tudom mit csináljak a jó karakteremmel Tenpenny Towersnél.
Ha a ghoulok mellé állok az emberek bánják. Ha az Tenpenny mellé akkor a ghoulok, viszont én kompromisszumot szeretnék, mindenféle vérfürdõ nélkül.
Tud valaki igazi jó megoldást a dologra?

Facek
csak akkor kapod meg tenpennyben a kérót ha felrobbantod megatont 😛
MaskimXul
Ja, azt én is utáltam, ahogy az npc-k átsétáltak a tûzvonalon, meg amikor Shulik folyamatosan hátbalõtt az smgvel <#vigyor>
Mondjuk elsõ alkalommal valami poros kisvárosban egy gyerek lenyúlt tõlem egy questitemet, kénytelen voltam kinyírni. Aztán a város többi lakóját is <#hehe>
MaskimXul

SötétBarom
Én arra nagyon kiakadtam, mert igen negatív hatásai voltak.. Ráadásul úgy kaptam meg, hogy valami atomnehéz lövöldözés vége felé a kereszttûzbe került valami hülyegyerek, és beleakadt egy minigun sorozatba <#idiota>..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Ott az a +karmás, ha összehozdod nekik a békés együttélést. Nekem összejött, meg kellett dumálni egy halom embert, de most már ott mászkálnak az öltönyös ghoulok is a toronyban 😄DD Viszont Roy kinyírja Mr. Tenpenny-t 😄 Ill. közli, hogy egy kisebb baleset áldozata lett. 😊 - Ha rájuk ereszted õket, akkor egy sötét kiégett szeméthegy lesz a toronyból, de így megmarad olyannak, amilyen volt. Meg gondolom meg lehet kapni a kérót is a legfelsõ szinten..

MaskimXul
mod
De mi ez? Van magyar verzió? Nem csak decemberben jelenik meg?

MaskimXul
Jah, a másodikban volt olyan karma cím, hogy child killer <#eplus2>
Mondjuk a spoiler tagot fordítva kellett volna, de sebaj. Én is ezeket tervezem, kíváncsi vagyok mennyire van hatással a játék világára, amit teszek. Sajnos attól félek nem nagyon.
Encore
"kiirtom a ghoulokat tenpennynek". Azt hiszem ez nem negatív, mert én az ellenkezõjét csináltam, a gohulokkal elfoglaltam a tennpenny-t és az elég gonosz dolog volt.

Ja, el lehet adni gyereket rabszolgának. .)
Encore
Kicsit sajnálom, hogy egyszerre csak egy segítõnk lehet. 😞 Megszereztem az underworldben lévõ gohul szerzõdését és most már nekem dolgozik, de mivel már van egy rabszolgám, így azt mondja, hogy majd szóljak ha segítség kell és már nincs segítõm. Mindegy legalább van egy tartalékban lévõ társam. Gondolm ezért nem tudtam robotot se venni magamnak.

Más, az egyik Enclave csajnál találtam egy deathclaw keterec kulcsot. Ugye ezeket a dögöket úgy döbják le helikopterrel egy dobozban és onnan engedik ki. A nyitott dobozt is megtaláltam (elõtte végeztem a deathclaw-el), de a kulcsnak hasznát tudom venni valahol, valamikor?
SötétBarom
Nekem alapvetõen nincs gyomrom az ilyesmihez, de kíváncsiságból a következõ végigjátszásom során egy vérszomjas, velejéig romlott állat leszek >:C Így az elsõt beleélve játszom, mintha én lennék, szal lassan kinõ a szárnyam 😄

De a következõben:
Felrobbantom megatont, kiirtom a ghoulokat tenpennynek, beállok slavernek, ilyesmi.. Tényleg, van egy csomó eléggé sûrûn lakott raideres hely.. Ezekbe be lehet menni, ha elég aljas vagyok, vagy mindenképp ki kell irtani a fattyakat?

Ugye az elsõ részkben le lehetett lõdözni a gyerekeket is.. Na itt milyen kemény lenne kiirtani Little Lamplightot 😄D

MaskimXul
így kezdetnek nem rossz, bár a csapat az igazából a credits <#kacsint>

Ha már az eredeti angol szövegek elég gyengék, remélem ez jó lesz.
Ez meg mi? Mitõl magyar?

Többi:

http://armarpg.extra.hu/kepek/hun/Fallout3/2.jpg
http://armarpg.extra.hu/kepek/hun/Fallout3/3.jpg
http://armarpg.extra.hu/kepek/hun/Fallout3/4.jpg
http://armarpg.extra.hu/kepek/hun/Fallout3/5.jpg
http://armarpg.extra.hu/kepek/hun/Fallout3/6.jpg
http://armarpg.extra.hu/kepek/hun/Fallout3/7.jpg

Bocsi, hogy nem normális linket adok, csak a friss regem miatt egyenlõre nem lehet :/

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

MaskimXul
Miért elõtte az volt? Én most jó karival játszom végig, de legközelebb biztos rommá lövöm az affektáló fejét <#violent>
hali
a robbanas utan mar nem lesz annyira "vonzo" Moira 😊

www.napisajto.hu

Bil Ur Sag
Elmész a Metro Seneca Station-hoz. Oda bemész. Balkézfelé lessz két Ghoul, és az õ háciendájuk egyik helységébõl, ahol pár hordó és sága lötyi is van nyílik lefelé egy csapóajtó. Ez egy barlangba visz. Nagy itt csak kövesd az útvonalat.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

MaskimXul
olvass vissza, vagy googlen keress rá a fallout wikire, ott le van írva az összes fõ- és mellékküldetés
MerlinW
Ott van a faszi mögötti házakban. Jó kis nyomozós küldi, mondjuk a kölköt még nem találtam meg.

[merlinw.org]

MerlinW
Ott én is kerestem egy csendes zugot, és mandinerbõl dobtam magamnak két gránátot...😊 Utána utolsó leheleteimmel felkúsztam az emeletre...😊

[merlinw.org]

bameg ezt a Falloutot is jókor dobják ki... most hogy fogok átmenni fizikából? 😄 2 napja le sem tudom tenni. kellemes csalódás a játék eddig, azt hittem el fogják kúrni a régi fallout 1,2 hangulatát, de hálisten sikerült átmenteni ezt-azt belõle
kérdés:Arefu városába kell elvinni vmi megatroni csaj levelét, de mikor odaérsz kiderül h lemészárolták õket vmi Family szervezet tagjait. hol van a székhelyük? mert meglestem mind3 megadott lokációt de egyiken sincsenek

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Semmi. Vége a mesének. Ha te mész be akkor meg is pusztulsz. Ha mást küldesz be kicsit más lesz a videó és hõsnek lesz kikiáltva aki bemegy, meg is hal persze a delikvens. A karakter ebben az esetben túléli aztán lelép.
Ha mást küldesz be akkor hacsak elõtte be nem töltötted a FEV-et a megfelelõ helyen, akkor bizony a "jó" vége következik a sztorinak. Ugyanez lesz a saját karakter megy be, de csak simán elindítja a gépet.

Ha elõtte betölti a megfelelõ helyen a FEV módosított változatát, akkor egy egészen más végkifejlet lesz. Sok sok hullával és a "tiszta emberi faj" gyõzelmével.
Ha meg csak álldogálsz és nem csinélsz semmit odabenn, akkor az egész kóceráj a levegõbe repül, a BoS sirathatja kis elitkommandóját, a karakter megfeccöl természetesen, a vidéken meg jól nem változik semmi.

White QVAS
Sorry 😊 Kicsit figyelmetlen vagyok, semmit nem aludtam egy jó ideje. Témához visszatérve, eddig bejön a játék, plusz pont hogy az õszi nagy játék nevek közül ez az egy élvezhetõen fut a nem túl csúcs masinámon.

OFF: Sajnos igazad van, tényleg egyre több az ilyen jellegû játék. Én nagyon szeretem a hosszú, igényesen megírt történetet. AMikor szerteágazó, az néha nagyon jó tud lenni, néha nagyon rossz, fõleg ha mondjuk 8 felé ágazik a történet és mondjuk 4-8 befejezése van, mivel nincs az embernek annyi ideje, hogy ennyiszer végig tolja. Legalábbis sajnos nekem már nincs. Bezzeg anno Morrowin majdnem 1 évig volt fent a gépemen és folyamatosan játszottam vele, kerestem a mellék küldetéseket, tárgyakat, stb stb. De hát akkoriban még középsulis voltam, idõm volt bõven. Ma már munka és barátnõ mellett sajnos nagyon ritkán jutok oda, hogy na akkor most játszom 2 napot, ilyen kb sosincs. Régen még olvasgattam a témához mindent, ahogy kell, de mára idõ szûkében kénytelen vagyok néha "csalni" és megkérdezni ilyesmiket, hogy ne menjen pocsékba pl fél napom. 😊 Mondjuk így is pocsékba ment már 3 óra játék, de az még nem vészes. Viszont ha hosszú 1 játék és jó a story, akkor néha van, hogy hanyagolom a melót és asszonyt, de annak általában mindig rossz vége van. Viszont a Mass Effect nagyon jó volt, igaz az nem is volt nagyon szerteágazó. De a kellemes idõtöltés meglesz, de hogy mikor, nem tudom. Lehet ki kéne írnom magam betegszabira... 😄DDDD

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

SPOILER!

Maga a videó sem semmi,ugyanis úgy mûködik,hogy amiket tettél a játékban(legyen az melléküldi,vagy bármi más) azokról berak egy képet,és alá szöveget. Nálam elég hosszú kis videó volt.😄
No de, a kérdése a válasz a : Credits. Nem lehet csinálni semmit,csak újat kezdeni.😞