Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Encore
A játék király, vannak ugyan hibái, de nagyon élvezetes és sokunk szerint az elsõ részt übrelei, a második nem., bár hozzátenném, hogy modokkal, esetleg kiegészítõkkel még az is elképzelhetõ hogy eléri a második szintjét. Számomra kellemes csalódás én olyan ál-RGP-re számítottam mint a Mass Effect. Persze nem is hardcore annyira mint a F2.
Atisz
Hali, milyen a játék? Eléri az 1. és 2. színvonalát? Nem zavaró az izometrikus nézetrõl való átállás?

Megköszönném ha írna vki egy rövid összefoglalót és értékelést, lusta vagyok visszaolvasni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

"elobb reillyhez kellett volna elmenned 😄"

No, ez az amit nem tudtam! Ezt kellett volna mondaniuk a rádióra:
"Segítség! Rangerek vagyunk, itt ragadtunk az XY Hotel tetején, és csúnya szupermutánsok nem hagynak minket lemenni. Ha valaki hall minket, jöjjön és segítsen nekünk - de elõtte menjenk el beszélni a fõnökünkkel - mert ha nem, pofán fogjuk lõni!"

I.C.ram
Azt mar atneztem. Ott nem talaltam Burkeot.
MaskimXul
Én az ilyen jobb fegyverekbõl mindig hazahordok amennyit csak találok, pár naponként úgy is kialszom magam az xp bónuszért, akkor elintézem a javításokat is. Már van 2-3 100% -os állapotú minigun meg missile launcher és fatman a szekrényben <#vigyor>

az alap dolgokkal tisztában voltam, a javítással is. csak mondjuk ha az ember éppen minigunnal+lángszóróval(ennél jobban kevés dolog öli a mutikat. az élvezetrõl nemis beszélve 😄) futkározik a puszta kellõs közepén nem feltétlen talál minden sarkon egyet hozzájuk h javítani tudja õket 😊
de mindegy, most bejutottam citadelbe talán jobbra fordul a dolgom

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

SötétBarom
Ejj paszmek de kitakarítottam Paradise Fallsban 😄DD Szerencsére volt nálam 6 nuke. 😄DD A többit pedig elsimította a magnum ereje.. A karma meg csak szárnyalt fölfelé (furcsa módon fröcsögõ belek és vér közepette elõléptem a puszta jézusává) <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

MaskimXul
Na ez az, hogy olyan sok fegyvert azért nem készíthetsz, pl energia fegyver egy sincs. Így értettem, hogy sok haszontalan dolog van, amit még fel lehetne használni fegyverek gyártására, csak kevés fajta schematic van jelenleg.

Ja, aki szereti a portalt, az menjen el a vault-tec irodaházba, van pár elég egyértelmû utalás <#kacsint>
n3whous3
Nem feltétlen haszontalanok azért... Eladni is szinte mindent lehet, meg hát úgy az igazi, hogy sok haszontalan cucc van és válogatsz, milyen az RPG, ha nem a választások öröme? 😊

Egyébként is a sok haszontalan cuccokból tudsz készíteni fegyvereket, ha van leírásod hozzá.

púúúúú

Akinek elõjön a szabálytalan mûveletet hajtott végre ezért leáll hibaüzenet azoknak van egy jótanácsom:

Start menü - futtatás - dxdiag - hang fül - és ott a hardver gyorsítást vegyétek le teljesen.

Nekem mûködött.
Calver
igen.

de maxos repair skillek a szétesett cuccokból is tudod nagy mértékben növelni a másik kondicióját, szóval igen hasznos. assault rifle-t meg dobd ki, használj kõkemény kínai verziót <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

MaskimXul
Mindig kiválasztod a legjobb állapotban lévõt, nyomsz egy r-t és minden felhasznált darabbal javul a cucc. Nem kell az összeset felhasználni, tehát minimum 2 egyforma dolog kell, hogy az egyiket tudd javítani. De ha több van, az csak jobb.

Nem tudom, hogy megy el erre sok kupakod, ne árusnál javítsd, hanem vegyél fel repair növelõ ruhákat, és magadnak. Én minden szart felveszek a kalandozás során, aztán ha nem bírok többet vinni, csak megjavítok pár stukkert meg páncélt. Így egy fordulással több pénzt tudsz szerezni a lootból, mivel a jobb állapotú cucc többet ér.

Továbbá minden vásárlás elõtt vedd föl a sapit meg ruhát ami ad a barter skillhez, így jobb árakat kapsz.
Meg használj csak 1-2 féle fegyvert, a többi ammot add el, ezen rengeteget lehet keresni, fõleg ha felveszed azt a perket, amitõl több ammót találsz. Vagy a pénzeset, mindegy.
MaskimXul
Lowpoly szarság van egy pár, meg extra low res textúra is, bár a beállításoknál maxon van.

Remélem hamar jön egy nagyfelbontású textúra mod, a mostaniak kicsit bántják a szememet. Pl ahogy az AK kinéz, na az borzasztó. Stalker szinten azért meg lehetett volna csinálni a fegyvereket. Sokkal több kéne, meg moddolhatóság, távcsõ, hangtompító, stb.
A jelenlegi építhetõ fegyverek és azoknak megvalósítása nagyon jó, de van összesen kb 8 féle.
Annyi haszontalan szart találni a világban, remélem lelkes modderek hamar gyártanak még pár egyedi fegyvert. Mondjuk gránátvetõ, plazma sniper, lézer smg, négycsövû shotgun, ilyenek.
n3whous3
Nálatok voltak e az alábbi hibák:

- A földön és itt ott bizonyos shaderek egyszerû textúraként kilógtak vagy "szélük volt" , pl a beton töréseknél
- Nagyfeszültségû távvezetékekhez meg 1-2 épülethez (pl. a Minefield nevû helyhez) közel menve a lowpoli szarságok nem tûntek el

Képeket rakhatok fel, ha nem érthetõ

púúúúú

javítani a saját cuccom csak úgy lehet, hogy ha pl. van 3 assault rifle-m, akkor kettõt felhasználva javítom a 3.kat?
erre megy el az összes kupakom szinte

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

n3whous3
loooooooooool

púúúúú

Underworld bejárat. Kicsit szép. 😊

Why so serious?

böröczk
Azt hiszem, ezzel sokaknak jó pár "fallout3.exe hibát észlelt, ezért leállt" üzenettel kevesebb lesz.

Kumiho #2179

böröczk
nade most valami reális hír:

"UPDATE: A mára betervezett frissítés elúszott, valamikor ezen a héten számíthatunk megjelenésére, olvashatjuk a Bethesda hivatalos fórumában, ahol nyilvánosságra hozták pontosan milyen hibára kínálnak megoldást. Mindössze egyetlen, kilépéskor felmerülõ összeomlást orvosol, azonban figyelnek közösségükre és már dolgoznak egy méretesebb sebtapaszon mindhárom verzióhoz. DC-nek pedig megy a pont!"

forrás

Kumiho #2179

robotnyk
jujj.
MerlinW
Én a hangyakirálynõn próbáltam ki elõször a Fat Man-t😊 Adtam neki egy kis nukleáris megoldást a problémájára. Nem igazán tudott ellenkezni...

[merlinw.org]

SigS
De az tetszik még hogy ha elhasználódik a sisak, leveszed és olyan lesz mintha egy vödörre ráléptek volna oldalról! 10/10 pont <#eljen>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS
Annál a Hangyakirálynõ vs. Bádogember küldetésnél jártam úgy hogy bementem a bolyba fejemen a robotfaszi sisakjával, és egybõl elkezdtek gyepálni. Újratölt, és levettem, na úgy még beszéltünk pár szót mielõtt kinyírtam

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

"Added analog control to your character's drinking animation, making it possible to avoid molecules of radiation by maneuvering your cup very carefully." <#idiota>
Computer whiz tetszik 😄 Karaktered meg tudja állapítani, hogy a vizsgált objektum számítógép -e 😄

Dart-ok amúgy mire jók? Lesz majd késõbbiekben Dart gun, vagy továbbra is adjam el õket? 2esben emlékszem a Jet feltalálójának volt ilyen stukkerja, azért kérdem.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Helló! Feltelepítem a játékot, indítanám, be akar tölteni, pár másodperc múlva hibaüzenet h "hibátészlelt-leállt" nem tudjátok mi a megoldás?
Köszönöm elõre is!
hali
sikerult megcsinalni a Railway Rifle nevu custom weapont, egesz jol visz 😊

www.napisajto.hu

elobb reillyhez kellett volna elmenned 😄

enyhe spoiler:

no, elérkeztem egy küldihez, amit lehet hogy nem a "nagykönyv" szerint csináltam meg. Washingtonban épp kijöttem egy kórházból, amikor a rádión vmi rangerek segítséget kértek, miszerint egy szálloda tetején vannak, és már nem bírják sokáig a super mutant túlerõt. Oks, vhogy felküzdöttem magam a retkes szálloda tetejére, kedves szupermutánsok szórakoztattak útközben. Aztán mikor megérkezek a legtetejére, ezek a tapló rangerek tüzet nyitottak rám!

Ahelyett hogy megköszönték volna a parasztok. No mind1, volt még bõven shotgun-lõszerem, nem sajnáltam tõlük. Raktam néhányat a fejükbe, ettõl lecsendesedtek. Már csak a szállodából kéne kitalálni, lefelé menet eltévedtem. :/

Magh
Amúgy a játék tényleg ennyire szûken méri az információt? Fegyverre húzom az egeret, weight, value, damage, condition. Sehol egy kis magyarázó szöveg, sebzésskálázódás, crit. Hol vannak a jó kis szövegek?

falloutnál még el is tudnám képzelni hogy ezek tényleg valós elemek lesznek a játékban 😄

MaskimXul
jah, mondjuk aki ezt nem érti, az nem tudom, hogy élvezi a játékot <#nemtudom>
MaskimXul
- The door that leads out of the vault you start out in was not opening due to a glitch, making it impossible for players to progress beyond the introduction. We added a "DOOR'S BROKE" sign to the adjacent wall so people don't waste their time trying to find some alternate way of opening it.

A kezdõ vaultból kivezetõ ajtó bugos volt és páraknak nem nyílt ki, lehetetlenné téve a továbbjutást. Raktunk egy "Az ajtó rossz" feliratot mellé a falra, hogy a játékosok ne vesztegesség az idejüket, hogy más módon próbálják kinyitni
<#nyes>

meg ez is <#eljen>
- New armor for your dog companion: Put socks on his paws, watch him go!
kösz
ott kerestem õket énis, csak mikor abba a szobába benéztem és megéreztem a sugárzást egybõl visszacsuktam az ajtót 😊
tökjó, végre megvannak a kedvenc fegyvereim: minigun+lángszóró. legfeelingesebbek 😄

böröczk
most olvastam végig : D

"Does away with the limit of cats you can keep"

Kumiho #2179

Ez a patch notes, nem semmi...

- Rad Resistance: You are 50% more likely to resist the sexual advances of radiated mutants.

Vicces emberkék vannak. 😄

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Jah, azt tudom, a Crew az Banda, Személyzet, ezek szerintem eléggé nem illettek volna oda, a Készítõk-ben meg van õ betû, amivel elsõre megszenvedtem. De asszem már megoldva 😊

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

Encore
Underworldben megcsináltam a fazonnak a küldetést hogy szerezzem meg három ember kulcsát (és lõjem fejbe õket), az a három kulcs mire jó? Mert odadtam a csávónak és õ elindult én meg követtem, mentem utánna a metróalaguton át egészen az Enclave bázisig, ahol egy tóban kezdett el úszkálni, de nem ment semmerre, elúszott valameddig majd vissza aztán ezt ismételgette. Elvileg mire jó az a három kulcs?
Ha a kereskedõ szájába találsz egy kupakkal, ingyen megkapod az árut <#vigyor1>

Because fuck you. That\'s why.

Lobsterman
Hmm. Nem akartam ezt replyba rakni de sebaj

Lobsterman
Ó emberek. Tényleg nem veszitek hogy ez poén? Nem mûködik egy rohadt fontos ajtó, odaraknak egy táblát? Kutyára zoknit rakni? Most ebbõl tényleg az jön le hogy komoly?

Amúgy jót röhögtem rajta 😄

Ezt nem tudom honnan vetted, de ez nem igazi patch notes😊 Valaki poénos kedvébe volt, pl az elsõ pöcs note:

- Bug javítása, hogy a 3D first person nézetbõl átmegy a game 2D oldalazó mászkálós nézetbe😊😊
böröczk
Azt hiszem, sajnos.
Engem ezek a dolgok pont baromira nem zavartak.
Az meg pláne, hogy az ebre lehessen cuccokat aggatni.

Kumiho #2179

Kutya mikor lesz ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jól értelmezem,hogy ez sok-sok új dolgot fog belerakni a játékba? :c

Hát a bomba hatástalanításáért a fia odaadta a jutalmat, nem tudom ezen felül lett volna-e még küldetése.

Why so serious?

böröczk
Én eladtam a cuccait. : D
Remélem a jövõben nem lesz szükség a seriffre.

Kumiho #2179

Tinpenny (pontos név most nem jut eszembe) toronyban van😊 Különben jobb ha elfogadod jobb kérót kapsz és szépen néz ki amikor MEgaton felrobban😊😊
böröczk
Patch Notes: Fallout 3

This patch marks the first post-release update to the best post-apocalyptic adventure of the post-2007 year. We hope the following bug fixes and gameplay changes will greatly enhance your experience with Fallout 3.

Bug Fixes

- Removed a bug that was forcing the game into a first-person perspective. Everything should now be working just fine in the 2D sidescroller format that we intended.

- The door that leads out of the vault you start out in was not opening due to a glitch, making it impossible for players to progress beyond the introduction. We added a "DOOR'S BROKE" sign to the adjacent wall so people don't waste their time trying to find some alternate way of opening it.

- Fixed an error in the rendering engine that was replacing ash and crumbling concrete with grass and spotless sidewalks/roads.

New/Reworked Perks

- Adamantium Skeleton: When you are defeated and consumed by cannibals, they will nod in approval and whistle at your impressively shiny skeleton.

- Animal Friend: Does away with the limit of cats you can keep, provided your character spends the rest of the game wearing a floral housecoat in a bombed-out apartment.

- Bloody Mess: Now causes enemies to explode in gibs when struck. The previous version of this perk has been removed, along with all references to sanitary pads.

- Computer Whiz: Allows your character to instantly determine whether the object he or she is looking at is a computer.

- Rad Resistance: You are 50% more likely to resist the sexual advances of radiated mutants.

Gameplay

- Added analog control to your character's drinking animation, making it possible to avoid molecules of radiation by maneuvering your cup very carefully.

- New armor for your dog companion: Put socks on his paws, watch him go!

- Utilizing V.A.T.S. is great for bringing battles to a standstill while you aim at specific parts of your enemy, and now you can use this exciting mechanic during conversations. Simply enable V.A.T.S. while talking to an NPC and both of you will pause, look around, and shuffle your feet as the silence lingers. Then, target a specific direction and your character will hook his thumb towards it while saying "Look, I've got something to do... over there, so.."

- Shooting 100 bottles from a distance without missing increases your Waste Precious Ammo skill by 10.

- While purchasing an item from a vendor, you now have the option of throwing your bottlecaps at his/her face. Get one in the mouth, win your item for free.

Kumiho #2179

I.C.ram
Ja en is az o kalapjaban nyomom 😄