Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól gondolom?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Elmondanám, hogy az Obliviont mindeféle hülyeségével együtt végig vittem mert kard ill. pajzs volt a kezemben nem lézerkütyü vagy szemétvetõ😊
Mégegyszer annak sem mennék neki a vége hihetetlen repetativ volt meg közben a játékos szintjéhez genereált szörnyek...
De mindent összevetve akkor az sokkal nagyobb újításokat tartalmazott mint ez most!
ofc stimpak vagy bármilyen HP-t töltõ cucc használata tiltott. <#vigyor1>#vigyor1>
mindenesetre én ott szenvedtem The Terrible Shotgun és Sydney's 10mm "Ultra" SMG használatával... Eugene-al már jóval szórakoztatóbb volt <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Ha beengedik õket elsõre meg nem sznoboskodnak akkor nem lett volna feszkó 😊
De nagyon ajánlom hogy jól viselkedjenek bent, majd pár nap elteltével visszanézek 😄
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Persze ez csak az én játékstílusommal nem egyeztethetõ össze, hiszen lehet nagy páncélban és közelrõl is harcolni mikor is nem számít a meglepetés ilyenkor kiválló.
Viszont amiért nagyon hasznos, lehet "pack mule"-ként használni.
És hogy a kérdésedre is válaszoljak keresd (pld.) a BoS bázisnál.
Nyílván ebben a topicban mindenki nagy fun de azért hátha lesz aki kíváncsi az irományomra ami nem lesz túl hosszú...
Szóval igazából nagy reményeim nem voltak a játékkal kapcsolatban mert én ezt a világ vége után ill. a jövõben játszódó szerepjátékokat sosem tudtam átérezni. Ennek adtam egy esélyt az elején tetszett aztán ahogy kiléptem a valult 101- bõl : ezt tiszta Oblivion csak szürke minden meg le van bombázva.A harcban ezzel a V betûs opcióval lehet jókat trükközni talán ez a legnagyobb különbség az Oblivionhoz képest. Level 5-ig mentem de már látszottak azok a hibák amik az Oblivionban: mész egyik dungeonról a másikra szedsz össze ezt-azt és közben fejlõdsz. Nem hangzik ez rosszul de valahogy nem tudott magával ragadni egyáltalán...
A Rock-It Luncher összerakása poén, de hamar meg lehet unni azt is.
Mindent összevetve nem csalódtam mert nem is számítottam többre de igazából ezt a v-s harcrendszeren kívûl csak egy sima szürkeszínû Oblivion kiegnek nevezném.
Akinek bejön ez a stílus annak további jó gémelést!
valaki segithetne mit kell csinálnom Vault 112 mert nemtudom mit:S mintha valamit csinálni kéne a házaspárral nemtudom mit.. vagy hogyan!?
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
1-2 tippet adhatnátok,hogy hol találni társakat!
Köszi
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
És hol az M72 Gauss Puskám? <#violent>#violent>
Én vagyok az elesettek védelmezõje tudni illik 😄😄
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
b) dolgozik a fene ghouloknak, csak a halott ghoul a jó ghoul.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Még a kutyámat se bántják 😄
Nagyon jó, már untam halomra lõni õket 😄
Why so serious?
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
végre, millió mellékküldi után kivégeztem. nos... 10/10?
iszonyat kellemeset csalódtam, kb elsõ rész óta (tudom, mindenki a másodikat isteníti. én nem. 2 szó: The Glow. Fallout 1 az igazi Fallout.) nem szórakoztam ilyen jól - pedig Oblivion-t összehozó csapattal kapcsolatban... nos, mondjuk úgy hogy erõs kételyeim voltak. véres, depresszív, rémisztõ (párszor kis híján eldobtam az egeret amikor Feral Ghoul hordák rohantak felém... és ordítottak) és roppantul hangulatos - sztem soha nem tudtam magam ennyire beleélni egy CRPG-be sem. a fõszál nem a leghosszabb, de azon kívül is annyi tennivaló van, hogy már az is magában ijesztõ. egy dolgot hiányoltam: a ghoulvadászatot. oké, lehet feral ghoulokat halomra ölni, de csak egy küldetést találtam ahol rendes, gondolkodó és pofátlan ghoul-okat kellett ölni. ezt "sajnos" Underworld lakosságá szívta meg a végén.
pár mókás tipp:
- Small Guns=felesleges. az energiafegyverek elkenik a puskákat, az egyetlen kb. használható cucc onnan a Combat Shotgun... de ki akar 3 centirõl lövöldözni, ha megteheti ugyanezt jóval messzebbrõl Minigunnal? vagy esetleg majdnem ugyanolyan közelrõl, de a jóval mókásabb lángszóróval? valamint ha az ember minimum Hard-on tolja (nálam csúszka Hard és Very Hard között mozgott) szívni fog velük. nagyon. valamint ha ügyes a kétlábú rögtön az elején szerezhet egy igencsak kellemes plazma puskát.
- Brotherhood of Steel féle Power Armor - rossz. bár pofátlanul egyszerû szerezni (mondjuk Enclave-esbõl feltankolni méginkább az), de a -2 agility fájdalmas. nagyon. az igazi durva páncél a Tesla Armor - +10 Energy Weapons, és semmi statmódosító kegyetlenné teszi. beszerezni sem egyszerû, de ez más tészta.
- És ha már Power Armorok... hotkeyeljétek a páncélt/sisakot és csak akkor vegyétek fel ha harc van, iszonyatosan lelassítja a mozgási sebességet... kedves Bethesda, miért lassul le a karakter egy gyakorlatilag önjáró páncélban, ami kb olyan mintha valami robot belsejében ülne?
- Statok: Intelligence-n és Agility-n kívül kb lényegtelenek - strength helyett pl van egy Strong Back nevû perk ami 5 strength-nek felel meg cipekedés szempontjából, igaz, kell is hozzá 5-ös erõ - és kb azért érdemes egyes statokra rágyúrni h megfelelõ perkeket felvehess, más értelme nem nagyon van. Endurance persze nem árt - sõt! - de arra úgyis lesz mindenkinek 9 pontja, Bobblehead-del meg maxolódik is.
- Skilleknél kb mind fontos, repair különösképpen, gyakorlatilag el sem tudom képzelni hogy lehet repair nélkül játszani. amit észrevettem ellenben: Science-et nem érdemes 75 (illetve... 55+bobblehead+10 science-es köpeny) fölé gyúrni. eddig legalábbis én nem találtam 100-as sciente-t igénylõ terminált. 100-as lockpickes ládát mégkevésbé. Barter továbbra is felejtõs, semmi értelme sincs.
- Fegyverekbõl pedig azt hiszem (Chinese) Assault Rifle-n kívül mindbõl van nevesített... érdemes levadászni, sokkal jobban sebeznek, a nevesített (Vengeance) Gatling Laser pl. messze a legjobb fegyver az egész Fallout világában.
ennyi jut kb hirtelen eszembe, sok szerencsét a végigolvasáshoz <#nyes>#nyes>
mondjuk tényleg érdekes megközelítés a bethesdától hogy a keleti partra helyezte az egészet. eddig a fallout mindig a nyugati oldalon játszódott, az egész stroyline is ott volt felépítve. a világ más részeirõl meg nagy kuss
mindegy, csak nekem kicsit fura az új környék. mi még rendes RPG szinten is toltuk a falloutot, és nehéz elvonatkoztatni a megszokott helyszínektõl 😊
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
ezért mondtam szerintem független a sztori valamilyen mértékben az elõzõektõl
Megvártam amig kimegy cigizni és akkor szétkaszaboltam.
Þór vígi þessi rúnar
Plasma Rifle-bõl még a sima is majdhogynem dupláját sebzi a Hunting Rifle-nek, és persze a Sniper-nél is valamivel többet - a spec nevesített (A3-21's Plasma Rifle) meg földbe döngöli mindet, még a legjobb puskát is (Lincoln's Repeater). lassan mozog a lövedék, igaz, de nincs 2 mp mosolyszünet lövések között, folyamatosan tudsz tüzelni - valamint a lövedék sebessége VATS-ban semmit nem fog számítani. az meg hogy Sniperrel és Lincoln's Repeater-el ellentétben lehet is hozzá lõszert szerezni és méghozzá könnyen, na az külön egy plusz pont <#nyes>#nyes>
[merlinw.org]
2162 May 10: Fallout 1 Ends
2241 July 25: Fallout 2 Begins
2242 Fall: Fallout 2 Ends
2277 August 17: Fallout 3 begins
"
fallout.wikia.com timeline szerint
ezt passzolom. szerintem úgy csinálták hogy független az elõzõ kettõtõl
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_Bible
How much can you take,before you snap?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"