Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az nem justice, ez az igazi justice:

Az igazi Justice😊😊
Ron Ragm
Szerintem te nem ismered az elõzõ Fallout részeket, azért mondod ezt.

Jól gondolom?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Eleve ott el van tévedve sok ember hogy az Oblivionhoz képest keresik benne az újdonságokat,mikor a készítõkön kívül más köze nincs az Oblivionhoz
Kérdés hogy egy játék folytatásának mennyire kell újításokat tartalmaznia azontúl hogy eleve 2D platformról teljes 3D-re lett átültetve...
Biztos voltam benne, hogy valaki megtalál a commentem miatt...
Elmondanám, hogy az Obliviont mindeféle hülyeségével együtt végig vittem mert kard ill. pajzs volt a kezemben nem lézerkütyü vagy szemétvetõ😊
Mégegyszer annak sem mennék neki a vége hihetetlen repetativ volt meg közben a játékos szintjéhez genereált szörnyek...
De mindent összevetve akkor az sokkal nagyobb újításokat tartalmazott mint ez most!
MaskimXul
Van olyan trader aki egy 80% ra javítja azt is, az meg elég. Na meg faszán is néz ki, de azért hiányzik az igazi falloutos enclave páncél, a régi sokkal harciasabb volt.
n3whous3
pffffffffffffffffffffffffffffffff

púúúúú

Calver
próbálj meg kitakarítani egy National Guard Depot-ot és utána mondd ezt <#nyes>
ofc stimpak vagy bármilyen HP-t töltõ cucc használata tiltott. <#vigyor1>
mindenesetre én ott szenvedtem The Terrible Shotgun és Sydney's 10mm "Ultra" SMG használatával... Eugene-al már jóval szórakoztatóbb volt <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
ennek a hozzászólásnak végigolvasása fizikai fájdalommal járt.

Azért szerintem ez a dolog kölcsönös volt 😊
Ha beengedik õket elsõre meg nem sznoboskodnak akkor nem lett volna feszkó 😊
De nagyon ajánlom hogy jól viselkedjenek bent, majd pár nap elteltével visszanézek 😄

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

CS@
Hordok magamnál egy Chinese Assault Riflet egy Combat Shotgunt és egy Snipert egyáltalán nem érzem hardon, hogy nagyon szívnék a Small Guns –okkal, mondhatni semmi gondom nincs velük.

Calver
Underworld-ot spec csak záróküldi elõtt takarítottam ki, tudtam hogy van 50 DR-es Power Armor is... csak nem igazán érdekelt, lévén az nem javítható, Tesla-val ellentétben. és bizony 50%-os kondíción lévõ páncél nem sok belédcsapódó lövedéktõl véd meg.

Calver
az elesettek védelmezõje azokat a ghoulokat védelmezi akik alapjáraton ki akartak irtani sok-sok Tenpenny Towerben lakó mondhatni ártatlan kétlábút? kétlem <#nyes>

Ferro
Nekem sikerült többet is de személy szerint idegesítõek, mikor lopakodva próbálok ideális pozícióba kerülni egy messzirõl leadott fejlövéshez... ekkor fevijjog mögöttem egy gatling laser. Persze meg lehet neki mondani, várjon meg és ne kövessen, ekkor meg az a kényelmetlen, hogy a manõverek közben elkeveredve vissza kell menni és keresni hol is hagytam ott.
Persze ez csak az én játékstílusommal nem egyeztethetõ össze, hiszen lehet nagy páncélban és közelrõl is harcolni mikor is nem számít a meglepetés ilyenkor kiválló.
Viszont amiért nagyon hasznos, lehet "pack mule"-ként használni.

És hogy a kérdésedre is válaszoljak keresd (pld.) a BoS bázisnál.

Lobsterman
Ez a Fort Constantine-os küldinek a része? Mert én mást még nem kaptam ott(Reillyt kivéve mondjuk). Ha az le tudnád írni hogy lehet megszerezni? Mert én megcsináltam amit a ghoul akart(Na jó nem öltem meg senkit, csak rádumáltam õket h adják át a kulcsokat), Tenpennyvel a toronyba beengedett ghoulok már korábban végeztek, én meg nem tudok így beutni a Fortba :S

Én csak annyit tudok mondani hogy sajnálni tudom csak azt hogy te eddig jutottál,hogy : "csak egy sima szürkeszínû Oblivion kiegnek nevezném" Ezek szerint az Oblivionba sem merültél el csak kb az 5. szintig. Egyik játék sem arról szól hogy dungeonokba járjunk és tápoljuk magunkat. Arra ott a WoW.Ezek történettel rendelkezõ játékok,olyanok ahol olvasni kell, nem csak hack & slash módba játszani.És az oblivion szerintem több sebbõl is vérzik a Fallout 3-hoz képest. Én csak a grafikát tudom meg 1-2 hangot az oblivionhoz hasonlítani, többet nem.
Helló!

Nyílván ebben a topicban mindenki nagy fun de azért hátha lesz aki kíváncsi az irományomra ami nem lesz túl hosszú...
Szóval igazából nagy reményeim nem voltak a játékkal kapcsolatban mert én ezt a világ vége után ill. a jövõben játszódó szerepjátékokat sosem tudtam átérezni. Ennek adtam egy esélyt az elején tetszett aztán ahogy kiléptem a valult 101- bõl : ezt tiszta Oblivion csak szürke minden meg le van bombázva.A harcban ezzel a V betûs opcióval lehet jókat trükközni talán ez a legnagyobb különbség az Oblivionhoz képest. Level 5-ig mentem de már látszottak azok a hibák amik az Oblivionban: mész egyik dungeonról a másikra szedsz össze ezt-azt és közben fejlõdsz. Nem hangzik ez rosszul de valahogy nem tudott magával ragadni egyáltalán...
A Rock-It Luncher összerakása poén, de hamar meg lehet unni azt is.
Mindent összevetve nem csalódtam mert nem is számítottam többre de igazából ezt a v-s harcrendszeren kívûl csak egy sima szürkeszínû Oblivion kiegnek nevezném.
Akinek bejön ez a stílus annak további jó gémelést!
hyllo
valaki segithetne mit kell csinálnom Vault 112 mert nemtudom mit:S mintha valamit csinálni kéne a házaspárral nemtudom mit.. vagy hogyan!?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Viktorr
Sikerült már valakinek társakat szerezni?
1-2 tippet adhatnátok,hogy hol találni társakat!
Köszi

SötétBarom
Justice to the Wasteland! <#violent>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Én egyet értek azzal hogy megint van Enclave,ghoulok,mutánsok, mert miért ne lehetne. ettõl fallout a fallout.De hol vannak az elõzõ részbõl (személy szerint) az imádott Alien-ek 😄 Na az még rádobott volna szerintem az izgalomra egy lapáttal 😄

És hol az M72 Gauss Puskám? <#violent>
Én annak dolgozok aki a legjobban igényli 😊
Én vagyok az elesettek védelmezõje tudni illik 😄😄

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

MaskimXul
van a teslánál is jobb páncél, a T-51b, ez a régi falloutos power armor. Gondolom azért nem találtad, mert underworldben adják hozzá a questet
Calver
több mint valószínû kint cigizik elõtte <#nyes>

Calver
a) a békés megoldás végén is kiírtják tudtommal Tenpenny Tower-t
b) dolgozik a fene ghouloknak, csak a halott ghoul a jó ghoul.

Moriaty hol van ? Egyszer már taliztam vele, de most nincs a bárjában :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Akit kiráz a hideg a feral ghouloktól, az csinálja meg a Tenpenny Toweres küldetést békés megoldással és a ghoulok adnak egy ghoul maszkot, ami ha rajtad van, nem bántanak a feral ghoulok sehol 😄😄😄
Még a kutyámat se bántják 😄
Nagyon jó, már untam halomra lõni õket 😄

Kivéve annak aki nem közelharcol. 😊

Why so serious?

az STR a közelharci sebzésre is ad, nem csak a tehercipelésr, szóval szerintem azért fontos azis

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Ferro
Egy kedves kis Power Armor. Kislányoknak kimondottan ajánlott. <#bohoc>

Nekem is örök kedvenc volt mind2 rész. Azt amúgy akkor még nem tudtam hogy Kína volt a fõellenség, vagy lehet ez kimaradt, de ez azt is megmagyarázná hogy a nyugati part miért volt jobban kipusztítva, az ugyanis közelebb esik kínához, meg ugyebár az ottani Új-SanFranciscoban volt letárolva a kínai tengerészet néhány maradványa.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Calver
nagyon is lehetséges, majd a vége felé kiderül h miért is, nem lövöm le a poént, de lesz visszautalás második rész eseményeire. a ghoulokat meg nem kell félteni, 200-300 évig simán elélnek... de hogy minek.

Calver
hosszú Wall of Text következik, olvasás csak saját felelõsségre, próbálom spoilermentesen, de így is lesz pár úgy érzem.

végre, millió mellékküldi után kivégeztem. nos... 10/10?
iszonyat kellemeset csalódtam, kb elsõ rész óta (tudom, mindenki a másodikat isteníti. én nem. 2 szó: The Glow. Fallout 1 az igazi Fallout.) nem szórakoztam ilyen jól - pedig Oblivion-t összehozó csapattal kapcsolatban... nos, mondjuk úgy hogy erõs kételyeim voltak. véres, depresszív, rémisztõ (párszor kis híján eldobtam az egeret amikor Feral Ghoul hordák rohantak felém... és ordítottak) és roppantul hangulatos - sztem soha nem tudtam magam ennyire beleélni egy CRPG-be sem. a fõszál nem a leghosszabb, de azon kívül is annyi tennivaló van, hogy már az is magában ijesztõ. egy dolgot hiányoltam: a ghoulvadászatot. oké, lehet feral ghoulokat halomra ölni, de csak egy küldetést találtam ahol rendes, gondolkodó és pofátlan ghoul-okat kellett ölni. ezt "sajnos" Underworld lakosságá szívta meg a végén.

pár mókás tipp:
- Small Guns=felesleges. az energiafegyverek elkenik a puskákat, az egyetlen kb. használható cucc onnan a Combat Shotgun... de ki akar 3 centirõl lövöldözni, ha megteheti ugyanezt jóval messzebbrõl Minigunnal? vagy esetleg majdnem ugyanolyan közelrõl, de a jóval mókásabb lángszóróval? valamint ha az ember minimum Hard-on tolja (nálam csúszka Hard és Very Hard között mozgott) szívni fog velük. nagyon. valamint ha ügyes a kétlábú rögtön az elején szerezhet egy igencsak kellemes plazma puskát.
- Brotherhood of Steel féle Power Armor - rossz. bár pofátlanul egyszerû szerezni (mondjuk Enclave-esbõl feltankolni méginkább az), de a -2 agility fájdalmas. nagyon. az igazi durva páncél a Tesla Armor - +10 Energy Weapons, és semmi statmódosító kegyetlenné teszi. beszerezni sem egyszerû, de ez más tészta.
- És ha már Power Armorok... hotkeyeljétek a páncélt/sisakot és csak akkor vegyétek fel ha harc van, iszonyatosan lelassítja a mozgási sebességet... kedves Bethesda, miért lassul le a karakter egy gyakorlatilag önjáró páncélban, ami kb olyan mintha valami robot belsejében ülne?
- Statok: Intelligence-n és Agility-n kívül kb lényegtelenek - strength helyett pl van egy Strong Back nevû perk ami 5 strength-nek felel meg cipekedés szempontjából, igaz, kell is hozzá 5-ös erõ - és kb azért érdemes egyes statokra rágyúrni h megfelelõ perkeket felvehess, más értelme nem nagyon van. Endurance persze nem árt - sõt! - de arra úgyis lesz mindenkinek 9 pontja, Bobblehead-del meg maxolódik is.
- Skilleknél kb mind fontos, repair különösképpen, gyakorlatilag el sem tudom képzelni hogy lehet repair nélkül játszani. amit észrevettem ellenben: Science-et nem érdemes 75 (illetve... 55+bobblehead+10 science-es köpeny) fölé gyúrni. eddig legalábbis én nem találtam 100-as sciente-t igénylõ terminált. 100-as lockpickes ládát mégkevésbé. Barter továbbra is felejtõs, semmi értelme sincs.
- Fegyverekbõl pedig azt hiszem (Chinese) Assault Rifle-n kívül mindbõl van nevesített... érdemes levadászni, sokkal jobban sebeznek, a nevesített (Vengeance) Gatling Laser pl. messze a legjobb fegyver az egész Fallout világában.

ennyi jut kb hirtelen eszembe, sok szerencsét a végigolvasáshoz <#nyes>

jogos
mondjuk tényleg érdekes megközelítés a bethesdától hogy a keleti partra helyezte az egészet. eddig a fallout mindig a nyugati oldalon játszódott, az egész stroyline is ott volt felépítve. a világ más részeirõl meg nagy kuss
mindegy, csak nekem kicsit fura az új környék. mi még rendes RPG szinten is toltuk a falloutot, és nehéz elvonatkoztatni a megszokott helyszínektõl 😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Nem biztos, mert mint mondtam, a 2es a nyugati parton játszódott, ez meg a keletin. És ha kb 30 év eltolódás van, és csak a parancsnokot végezte ki a 2es fõhõse, azalatt az idõ alatt simán összehozhatott valami radikális csoport 1 újraalapítást, az Eden nevû elnökkel. Ha belegondolunk, Eden mint elnök kb a F2 indulása óta érhette el azt a kort h elnök lehessen. Ghoul meg nem lehet hogy 100 éven túl éljen 😊 persze ez csak az én belemagyarázásom, de szerintem logikus, meg hát errõl szól a Fallout feeling.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

az mondjuk érdekes mert a Fallout 2ben elvileg az Enclave taccsra lett téve. ahhoz képest most virgonckodnak rendesen 😊
ezért mondtam szerintem független a sztori valamilyen mértékben az elõzõektõl

Carlos
Megoldottam máshogy.
Megvártam amig kimegy cigizni és akkor szétkaszaboltam.

Þór vígi þessi rúnar

Calver
nem mondanám h egyetértek veled...
Plasma Rifle-bõl még a sima is majdhogynem dupláját sebzi a Hunting Rifle-nek, és persze a Sniper-nél is valamivel többet - a spec nevesített (A3-21's Plasma Rifle) meg földbe döngöli mindet, még a legjobb puskát is (Lincoln's Repeater). lassan mozog a lövedék, igaz, de nincs 2 mp mosolyszünet lövések között, folyamatosan tudsz tüzelni - valamint a lövedék sebessége VATS-ban semmit nem fog számítani. az meg hogy Sniperrel és Lincoln's Repeater-el ellentétben lehet is hozzá lõszert szerezni és méghozzá könnyen, na az külön egy plusz pont <#nyes>

MerlinW
Külsõ nézetben középsõ egérgomb lenyomása közben forgathatod a kamerát, ahogy akarod.

[merlinw.org]

Calver
Kalifornia déli részén játszódott az elsõ rész.

Calver
éjszaka, amikor mindenki alszik odamész szépen hozzá és kivégzed egy közelharci fegyverrel. akna odaadásával ne próbálkozz, nem fog müködni. másik verzió - avagy "hogyan szerezzünk Power Armort? illetve ne szerezzünk, mert a BoS féle rossz" - Mesmetron. több mint valószínû felrobban a feje, egyéb esetben legyilkolják a társai <#nyes> (vicces kis szerkezet, nemde?)

MaskimXul
"2161 December 5: Fallout 1 Begins
2162 May 10: Fallout 1 Ends
2241 July 25: Fallout 2 Begins
2242 Fall: Fallout 2 Ends
2277 August 17: Fallout 3 begins
"
fallout.wikia.com timeline szerint
Hányas szinttõl van superman perk?<#idiota><#idiota>

az 1es ha jól emlékszem kb 100 évvel volt a 2es elõtt
ezt passzolom. szerintem úgy csinálták hogy független az elõzõ kettõtõl

nem kell ahhoz a játék, itt is meg tudod nézni
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_Bible

How much can you take,before you snap?

Kronológiailag el tudná valaki helyezni ezt a harmadik részt? Azt tudom hogy a 2es az a nyugati parton játszódott, és az Enclave parancsnoki bázisát kellett kiiktatni. Az 1es nem tudom melyik részen játszódott, de ott a Super Mutant laboratóriumot kellett legyalulni. Na most játszódhat ez a 2essel egy idõben, de azért valaki még aki játszott 2essel és még fennvan neki a gépén az megnézhetné az évszámot az ottani PipBoyon <#vigyor4>

böröczk
Hiányzik a bal felsõ végtagja. <#vigyor3>

Kumiho #2179

BlackShadow
😄 simán elmenne háttérnek 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Carlos
Kicsit alámdurrantottak:

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Igen ott van, én is azon a környéken találtam. Meg azóta rengeteg más helyen 😄