Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Ó pedig a Troikát lehet. Hatalmas játékokat csináltak, de sok buggal, és kis réteghez szólva, csúnya grafikával(azért a ToEE szép volt) ami miatt csõdbe is mentek. Szerintem nem sajnálnám annyira egyik játégyárat sem mint õket. Még talán a Bullfrog-ot imádtam annyira mint a Troikát.
De tényleg sok az off 😄

Voltan
Gneeeeee!
Igaz, a ToEE is nagyon jó volt. Nem a Troikát akartam méltatni, csak azt akartam megjegyezni, hogy az Arcanum totál ugyanúgy nézett ki, mint a régi Falloutok, a rendszer is kicsit hasonló volt, és az is odab*szott 😄
De tényleg túl sok az off 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Lobsterman
Hehehe

Lobsterman
Sõt még a Temple of Elemental Evil sem volt fos mint azt sokan állítják. Máig õ képviseli számomra tökéletesen megtervezett körökre osztott harcrendszert. Igaz sok mást nem, de ennyi is elég ha jól akar az ember szórakozni 😄

Calver
és akkor már a The Temple of Elemental Evil-t sem, ami pedig minden taktikai rpg-t kedvelõ kétlábú álma. de már kezd kicsit túl sok lenni errefelé az offtopic... <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Voltan
Igaz, igaz. A Troika kissé kiment a fejembõl. Pedig a Bloodlines is nagy kedvenc.

Voltan
Még emlékszem a régi Warcraft intro szövegére:
In the age of chaos two factions battled for dominus. The kingdom of Azeroth was the prosperous one. The warriors of *blabla* and the clerics of North Shire Abbey ruled far and wide, serving the kings people with honor and justice. They turned the land into a paradise. THEN came the Orcish hordes. etc etc etc 😄

Calver
piszkáld meg a terminált vagy a sütõt úgy h kinyírja anyucit, aztán... aztán jön minden gonosz karakter álma. utána felébredhetsz.

Ron Ragm
Akkor már ne felejtsük el a Vampire: Bloodlinest, amit még pont a csõd elõtt adtak ki a Troikáék, ami egy remek belsõ nézetû lövöldözõs RPG volt.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Archie2048
Cassell

Remélem beszélsz angol nyelven:

Tessék kivûlrõl megtanúlni

Köszönöm

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Tatyla
#4632 hogy jutok ki ebbõl az álom világból?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Voltan
Persze, de kérdezz meg 100 WoW-ost, hányan játszottak a Warcraft-tal (munkacím Orcs vs Humans). Elég kis százalékot kapnál.

Calver
Elefántölõ puska volt az csak, lézernél még nem tartottunk arrafelé <#nyes>

Lobsterman
Mai napig az elsõszámú kedvenc cRPGm. Megszámolhatatlan karakterrel csináltam végig. Ha a grafikája jobb lett volna, maga lett volna a megtestesült csoda. De így is a történetmesélés iskolapéldája, és az egyik legötletesebb világkép amit számítógépen láttam.

Calver
egyetértés megvan, csak valahogy soha nem tudtam volna beleszúrni az aktuális hozzászólásba h ne legyen hatalmas off <#nyes>
de kétségtelenül hatalmas és jópárszor újrajátszható móka volt, bár ritka kiegyensúlyozatlan fejlõdési rendszerrel... de legalább volt Dogmeat ott is <#vigyor> (és milyen táp kis vakarcs volt ráadásul)

Az eredetiséget túlértékelik. Inkább legyen valami egy profin megvalósított "másolat" mint egy kisiklott eredeti ötlet. Mert profin megvalósított eredeti ötlet az ritka mint a fehér holló.

Why so serious?

Lobsterman
Bocs de erre rá kell kérdeznem. Warcraft2-3, Diablo2, WoW, Starcraft: mi volt ezekben olyan eredeti? War/Starcraft mind a Warcraftból építkeztek, WoW az Everquestbõl, és a Diablo szintén az õsébõl. Eredeti nem nagyon volt egyikben sem. De mivel volt hozzájuk egy jó világ és fantasztikus megvalósítás, nagyszerû játékok elttek. De attól még nem lesz eredeti valami.

A saját íróasztalom. Személyiségemet kifejezve pakolgattam "gondosan" össze 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

MaskimXul
<#eljen><#eljen>
Steampunk, soha nem láttam azóta sem ahhoz foghatót. Házilag összeszerelt lézerpuskával lehet benni ölni az orkokat és elfeket, izometrikus nézetbõl.

Ha emlékszel még, volt egy quest, hogy x lépést kellett megtenni a térképen, hogy megtalálj valamit, és rendesen számolni kellett, hogy a kari hányat lép <#vigyor0>

Meg a clocwkork arachnid, egy mecha-gõz-pókrobot-pet <#vigyor2>
És volt vagy kétszer olyan hosszú mint a fallout 2, jó kis játék volt az.
I.C.ram
Ja jo volt. Volt benne egy tavcsoves puska, es iszonyat brutalul sebzett. Az volt az uberfegyver benne 😄

Black Isle akkor meg nem ment csodbe. Csak siman atmentek paran a Troika-ba, hogy sajat jatekukat csinalhassak.
Lobsterman
Ó én nem mondtam hogy a Bethesda eredetibb, csak arra reflektáltam hogy: "Nézzétek csak meg a SCraft2, Dio3 videókat... Õk nem haladnak a korral."
Egyébként valószínûleg még így is több eredetiség van a F3-ban, mint lesz a Dio3-ban, de attól még nem akadályoz meg hogy azzal is játsszak 1 évig mint a második résszel tettem.

Calver
ezzel egyetértek, engem is zavar hogy elvileg 70-re kéne csak felvinni energy weapons-t h elérd maximális tápságot (bobblehead, tesla armor, cyborg perk összesen +30), és vagy végigszenveded elég sokáig 70-es skillel vagy elvesztegetsz 30 skill pontot... remélem lesz rá nemsoká valamiféle mod, annakidején Oblivion-hoz is volt hasonló, csillagjegyekkel kapcsolatban, gondolom ide sem lenne nagy varázslat csinálni - és jó lenne túltápolt 130-as skillel zúzni. <#nyes>

edios
/off
Nem azzal van a bajom, hogy nem tetszik neked, sõt meg is értem bizonyos mértékig, hogy felszínesnek tartod Blizzard játékait. (Hiszen casual réteget is célozzák mindig, ez tény)

De az hogy nem haladnak a korral az rájuk pont nem jellemzõ, mivel eddig szinte mindegyik játékuk hozott valami újat a videojátékok világába. És Diablo3-ról és Starcraft2-rõl még nem kéne nyilatkozni ilyen magabiztosan szerintem, hanem majd akkor mond, hogy elavult játékok, ha megjelentek, és kipróbáltad õket.
/on

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Tatyla
sodrófával szétkalapáltam <#eplus2>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Voltan
Érdekes, hogy nem sokan említették itt az Arcanum-ot. Az is zseniális játék volt, a Black Isle csõdje után többen fejlesztették a régi Fallout csapatból. Hasonló nézetû és rendszerû játék egy afféle pszeudo-fantasy-gõzkor világban. Zseniális volt!

Sztem nagyon jó lett a fallout 3. Most játszom másodszor végig DE:
A fejlõdés és a skillek használhatósága el lett cseszve.
Pl: 19 szintû voltam és kb. a fele térképet be sem jártam, úgy lett vége a fõszálnak. Gondolom 1 csomó mellékküldit kihagytam.
Kb. 5-6os szinten kimaxolom akármelyik skillemet (mondjuk kb.3nak van értelme)és onnan kezdve elég könnyû a játék.(most very hardon tolom)

A VATS nekem bejön csak nem voltak elég tökösek bethesdánál és nem merték meghozni azt a döntést hogy csak azzal lehessen harcolni, gondolom a konzolok meg a sok "észjátékos miatt".

Remélem modokkal helyre teszik ezt majd.
Bethesda meg Elder Scrolls-ból, de mit számít ez? Oké, most bejött a Fallout de az sem éppen új ötlet. De amíg ilyen színvonalon csinálják õket addig adogassák csak ki ugyanannak a névnek az újabb részeit, én venni fogom.

Why so serious?

OFF
Valakinek nem jön be a Diablo. Ez van. Én szeretem az agyatlan hentelést, ráadásul a Diablo-nak megvan az az elõnye, hogy hosszú távon sem válik unalmassá /amit a hack & slash játékok 90 százalékáról nem lehet elmondani/. Tucatszor végigtoltam már a megjelenés óta de most nyáron a Diablo 3 bejelentés kapcsán elõvettem újra és egy ismerõssel toltuk BattleNeten vagy egy hónapig és ugyanannyira hangulatos volt mint sok évvel ezelõtt elsõre. Ezt tudja a Blizzard. Oké, WoW engem is hidegen hagy, de így vagyok minden MMO-val.
OFF vége

Why so serious?

Lobsterman
Az a helyzet hogy teljesen igaza van. Nem baj persze, én imádom a játékaikat(na jó WoW-ért már nem vagyok annyira oda, pedig toltam majdnem egy évig), de látom hogy nem képesek újat létrehozni már. A Warcrafttal lefektették a modern RTS alapjait(a C&Cvel karöltve), de nem õk találták ki a stílust. A Diabloval szintén majdnem stílust alkottak(akció RPG), de azóta csak ennek a két játéknak a sikerébõl élnek.

Hali mindenkinek a Fallout 3-hoz van magyarositás?
Carlos
Ez milyen eszköz volt?
Cuki kupacot csinált...

Þór vígi þessi rúnar

edios
"Nézzétek csak meg a SCraft2, Dio3 videókat... Õk nem haladnak a korral."

Öt teljes percig gondolkodtam egy frappáns válaszon, de rájöttem, hogy egy ilyen kaliberû kijelentésre egyszerûen nem tudok mit mondani.

Buta vagy.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Tatyla
ebben a világban itt mi a kigyót kell csinálnom már minden feladatot,kivéve a find dad?

Elindítanám a játékot, de csak nagy fekete képernyõ fogad, pedig eddig ment. Most meg ha újratelepítem (és törlöm amit meghagy az uninstall) akkor se mûködik. Valaki tapasztalt hasonlót? Valami ötlet?

Kings Bounty? Ha az tetszik, akkor tényleg fura lenne ha tetszene az F3. 😊 Van aki orkokat és sárkányokat szeret hentelni karddal és pajzzsal, van aki meg rozsdás stukkerekkel a kezében szeret feral ghoulokkal fogócskázni kihalt metróalagutakban. 😊 Ízlések és pofonok. Én teljesen az F3 hatása alatt vagyok, atomnagy game. Pár nap szünetet asszem tartok is, kicsit már kezd nyomasztani, hiába hogy csak max. 2 órát tolom naponta.

"Nézzétek csak meg a SCraft2, Dio3 videókat... Õk nem haladnak a korral."
Megtettem. Sokszor. Nem értek egyet. Off lezárva. 😊

Why so serious?

MerlinW
Alien téma uncsi. Egyébként baromira nem illett az F2 történetébe sem.
Nukláris katasztrófa a téma, hogy jönnek ide az idegenek? Baromság..😊

[merlinw.org]

MerlinW
Bethesda kiadta 2002-ben a Morrowindet, játszottam vele 4 éven keresztül, mikor 2006-ban az Oblivion váltotta (számomra mai napig favorit), 2 évig játszottam vele, most pedig Fallout 3 (oké ezzel nem fogok 1 évig sem játszani, hacsak nem tolnak az arcomba egy vaskos kieg.-et).

A másik Bethesda-közeli minõséget produkáló cég a BioWare (Baldur's Gate, Icewind Dale, Neverwinter, Jade, KOTOR, stb). Õk is haladnak a korral, átgondolt minõségi produktumai vannak.

Blizzardot nem szeretem. Warcraft 2 óta nem készítettek jó játékot. (WoW, Diablo meg a többi egyszerûen nevetséges, felszínes izé)
Természetesen ez szubjektív és ízlés kérdése.
Nézzétek csak meg a SCraft2, Dio3 videókat... Õk nem haladnak a korral.

[merlinw.org]

Nade Alienekre semmi reakció? Nem hiszem el hogy csak én vagyok nagy rajongójuk. Szerintem a Fallout 2 után ebbe is tehettek vona 1-2 szörnyet valami eldugott helyre 😊
Magh
Nem mondom, hogy nem hatékony, mert darál, csak kicsit csalódtam benne. Én is a questes modified Plasma Rifle-el megyek. Most pl. Oasis körül kóborlok, Enclave katonák 1-2 lövés, elég messzirõl 95% hit, sokat critelek. Microfusion Cell annyi van, mint a szemét.

Ami még zavar: nem tetszik az armor/perk/bobblehead statok kezelése. Jópárat csak a végefelé lehet beszerezni. Energy Weapons figura, Tesla Armor set, de minek, már lvl 7 környékén 100-on volt a stat, és nem számolja tovább. Jobb lenne ezeket pluszban rátenni, mert az a pár skillpont, amit megspórol az ember, semmi, mikor 22 pont jön szintenként és a skillek java fölösleges.

Ron Ragm
"(talán blizzard)"

Na már csak az kellett volna. Tény hogy rtsben és hacknslashben jók (bár inkább úgy mondanám sikeresek, starcrafton mai napig nem tudom mit esznek az emberek), de azért a cipész maradjon a kaptafánál - azért a bethesdának mégiscsak több tapasztalata van RPG-k terén.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Kandurex
na igen, de a Blizzard, ha már feltételezünk, megõrizte volna az izometrikus nézetet, meg talán a körökre osztottságot is 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A King's Bountyhoz képest csak újításokat lehetett bevezetni (azért nem egy kategória a 2).De a Fallout sorozat enyhén összetett,aminek folytatást írni nem hiszem,hogy tudott volna a Bethesda-tól jobban bárki is (talán blizzard). Ez már magában egy közel lehetetlen vállalkozás volt részükrõl,hogy a régi Fallout rajongókat elkápráztassák (nemcsak a grafikával). És szerintem sikerült nekik. Innentõl kezdve szerintem értelmetlen vitatkozni arról, hogy sikerült a játék. Az lett amire szánták. Méltó folytatása az elõzõ részeknek...
n3whous3
persze, csak nem tudom én azt kivárni A:SA:ADS😄A:A

el van mentve az adott helyen a játék (gondoltam majd kiválasztom), de még kellett volna szintlépés hozzá.

púúúúú

Ugyanaz csak nappal:

Nappali justice

😊
MaskimXul
ugye tudod, hogy akár többször is végigjátszhatod, új karakterrel? <#kacsint>
Seth
Tessék, többieknek spoileres természetesen ^^

PSN ID.: Beegabor

Dehogynem ismerem azért is kezdtem azzal, hogy eleve az egész világvége pecu nem jön be. De ez a játék azon belül sem tudott semmi extrát sem a v- betüs harmódon kívûl felmutatni. Ha azt nézem egy King's Bounty mekkora játék lett gyakorlatilag 0 hyppal max pár c-64-es oldschool gamernek derengett a név ez mindenképp a csalódás kategória!
n3whous3
fú geci, nem akartam ezt a küldetést vállalni 😄DDD van videó róla, hogy milyen volt?

púúúúú

Lehet, hogy ismeri azért mondja😊😊