Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helo. egész az elején vagyok, ki kell jutnom épp a v.101-bõl... már felvettem egy pisztolyt is, de hogy tudom elõvenni, h ne boxolnom kelljen?
thx

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

kösz saga

motorcycle handbrake, úgy emlékszem minefield-nél, az egyik háznál van,a megaton felöli részen

How much can you take,before you snap?

böröczk
Pici bug. Antigravitáció : )

Erzsi bevetésen a csótányok ellen..

Kumiho #2179

a közelharci fegyverek tényleg ütõsek. személyes kedvencem mondjuk a power fist (jó igaz unarmednek minõsül de a lényeg ugyanaz)
jött egy csomó feral ghoul, lõttem õket ezerrel energiafegyverrel, semmi hatás. felvettem a kesztyût, VATSban egy ütés/ghoul
motorcycle handbraket hol lehet találni? mert ez kéne már csak egy custom cucchoz

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Van ott egy rácsos ajtóval lezárt kis terület. Tele katonai fegyverekkel (rakétavetõ, lángszóró, sok assault rifle meg sima pisztoly és persze lõszer dögivel). Magát a helyet nehéz észrevenni. Az egyik kanyarban van, ott ahol be van robbantva a fal. nem a barlangos részen kell keresni, hanem a kiépítetten és meglesz az. Könnyû sajnos elsétálni mellette.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

BlackShadow
mint egy maffiózó 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Arnoux
Van valami info mikor jelenik meg a magyar változat? CD galaxison december van feltüntetve, de valaki írta itt a fórumon, hogy késni fog

n3whous3
Még jó, hogy van egy kurvahosszú pdf a játékhoz, ami FAQ.

púúúúú

broman191
Jó hogy ezekrõl nincs semmi infó a játék elején... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Ron Ragm
Meg 1-8ig be lehet rakni hotkeybe a cuccokat.

Szerintem nem ártana egy FAQ amúgy ezekrõl.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Invertory is csoportokra van osztva, próbáld a Weapons fül alatt.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

broman191
Még új...a forgatást és az R-es eltételt sem tudtam...😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Attól függ mi nem érzi meg a testrészek sebzését...a vígan felém futó Deathclaw-t sikerült eltalálnom lábon rakétával (nem direkt), erre csak sétálni tudott a szerencsétlen (ki is írta a szokásos dumát hogy az egyik lába lesérült)...én ott futkároztam körülötte, õ meg csak cammogott felém...😄

Robez84
Jah ha már itt tartunk hosszan nyomod a Tab-ot(Pipboy-t) aztán felkapcsolj a lámpát <#wow3>
De biztos már tudtátok😊

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Magh
Nálam ez úgy nézett ki, hogy megjelenik a mutáns, VATS be, csak fejes. Közepes távon 95%-ra adja. Perkkel 10-es luck, elég gyakori a crit, ami a simát azonnal megöli, a Brute/Master kibírja. Lényeg, hogy az elsõ fejes többnyire = Crippled Head, aztán ott helyben meghal. Aktív Jettel 4 lövést tudok tele AP-vel megereszteni.
Elégedetlen vagyok amúgy a testrészek sérülésével, ezt szerintem majd javítani kell. A fegyvert szépen ki lehet lõni a kézbõl, de pl. a törött lábat meg sem érzik, pedig az lenne a lényege, hogy lesántuljon. Még jobb lenne csonkolni õket, de abba mindig belehalnak 😊.

Ami szintén zavart, hogy nem éreztem egyedinek az energiafegyvereket. Gyakorlatilag egy kevésbé pontos puska, ráadásul a plazma lassan mozog. Elvileg nem kellene velük célozni, de fejen kb tripla a sebzésük. Néha csak úgy elõvettem a sima vadászpuskát, amire egy darab pontot nem raktam, és szinte azonos volt a hatásfoka, el tudom képzelni, mit tud 10/100-on.
A Gatling Lasert hol energiafegyvernek, hol big gunnak titulálják, nálam konkrétan alig sebzett, így a kategória nem rendelkezik "szuperfegyverrel", van a módosított plazmapuska és a legvégén egy pisztoly.

broman191
Arra még nem voltam, pont az UFO is útba esne kis kanyarral. 😊))

amit three dog megad weapon cache helyet (hamiltons hideway) ott lehet találni valamit? mert én skorpiókon és raidereken kívül semmit nem találtam

How much can you take,before you snap?

Már voltam benn. <#eljen> Onnan szedtem össze a szükséges hozzávalók egy részét a deathclaw kesztyûhöz. Meg ha jól emlékszem ott találtam meg a Vengeance-t is (sok sok hulla kíséretében természetesen). Fegyverzetként kínai AR és ripper+nagykalapács volt nálam (15 stimpack és 10 adag mireluk husi kíséretében). Törött lábbal (ami meggyógyult hála egy kis súlyos sugárfertõzésnek és egy ingyen perk-nek) és nulla stim pack-al jöttem ki. Nem volt sétagalopp. Ott jöttem rá, hogy nem okés a nagykalapács a deathclaw ellen.

MaskimXul
nagyon kérlek próbáld ki a deatchlaw sanctuaryt meg fölötte old olnyt <#hehe>

A map északkeleti sarkában egy nagyobb világos négyzet, a republic of dave tõl 3 négyzet nyugat felé.
Ha esetleg van xfire-d, egy live broadcastot megnéznék. Vigyél sishkebobot ,eg power fistet és rengeteg stimpakot <#kacsint>
Tatyla
én még nem vittem végig nem tudom hány %-nál járok lvl8-as very good(jézus)protector vagyok és most értem el River City-be és azt kell mondanom ez az év játéka a Dead Space elött.
minden olyan tuti hangulatos a táj a környezet pont olyan amit atomtámadás után képzelhet az ember.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nem a szintedtõl függ hanem a medicine skill értékétõl, hogy egy gyógyító eszköz mennyit gyógyít.

broman191
Tudod...kell a vevõközönség. <#idiota> Szándékos túlzás volt...<#smile>

Megmondom õszintén engem nagyon meglepett a közelharci fegyverek hatékonysága. Szerintem kifejezetten erõsek a közelharci eszközök, legalábbis a méretesek. Legfeljebb nem simán verekszik velük az ember hanem belép VATS-ba (ott valamiért sokkal hatékonyabb a dolog).

Könnyebben gyilkolom jelenleg az ellenfeleket egy kalapáccsal (sledgehammer) mint a lényegesen nagyobbat sebzõ és erõsebb csúzlijaimmal (a sledgehammer jelenleg 15-ös damage, a kínai koppintott puska meg 30 azt mégis az elõbbi öl hamarabb). Ámbátor egész jó kombót alkotnak azzal, hogy egy lövés karra (ellenfél dobja a csúzlit jó eséllyel) aztán roham a kalapáccsal.

Kevesebb AP kell egy ütésre mint egy lövésre. Az más kérdés hogy ekkor kevésbé tudja kihasználni az ember a lopakodást, de nem lehetetlen.

Raider 1 ütés a nagykalapáccsal. Kisbicskával el lehet nyeszetelgetni egy darabig az igaz. Viszont érdekes módon egy ugyanannyit sebzõ combat blade meg szintén max 2 döfésbõl kivégzi a delikvenst. Nem egészen értem a dolgot de tetszik, hogy él a jó öreg Bigger is Better. 😄

Szupermutánsok sem szokták bírni a 2-3. ütést. Elsõ után meg már általában nincs a kezükben a csúzli (ezt sem értem miért van így, de a harci események túlnyomó részében az elsõ ütéstõl szinte mindenki eldobja a fegyverét) így nem is nagyon lõnek vissza.
A brute változat +1, a master meg +2 ütést bír még ki. Amekkora állatok ráadásul, nem fér kettõnél több a közelembe és így ha többen vannak általában védve vagyok és takarva a hátulmaradóktól. Behemoth-al nem kísérleteztem, az simán letaposna. Meg aztán összesen 5 van belõlük így nem túl gyakoriak.

Jelenleg még mindig a Mireluk Hunter a legkeményebb ellenfél (mondjuk a Nuka változat az combosabb), de még így is hátulról 4 ütésbõl ki lehet nyírni. Nem szembõl ahol szinte nincs páncél, nem lopakodva jókora critical kíséretében orvul támadva mondjuk a képét célozva, hanem hátulról ahol nagyon is kemény. Nyílván nem rugós bicskával kell nekimenni, de sem ez a dög, sem a robotok nem kedvelik a nagykalapács simogatását. Ellenben érdekes módon a Deathclaw jobban bírja a kalapácsot mint a szúróeszközöket.

Azt nem tudom beépített dolog vagy csak így jön ki a szerencse, de eddig minden esetben ha háttal állt a célpont vagy féloldalt, akkor a sebzés mindig kritkus volt (ami eddig egy kivételtõl eltekintve egy hosszan repülõ, tárgyakat, egy esetben kocsikat félresodró hullát eredményezett). Pedig nem is lopakodtam.

Persze azt le kell szögezzük, nem megoldás minden helyzetre ez a harcmodor, kell a csúzli is ez tény. Fõleg ha rakétást lát az ember.
De nem elveszett dolog alapozni rá.

Összességében tehát még mindig a lövöldözés a kifizetõdõbb, de korántsem kell lebecsülni a bunyót. A játék elsõ szakaszában nagyon hatékony, de háttérbe szorul ahogy egyre jobb távolra ható cuccok lesznek és egyre jobban kezeli azokat a karakter.

MaskimXul
mondjuk nyírd ki az õröket kézzel vagy bézbólütõvel és vedd el tõlük.
MaskimXul
szóval olyan fordítást szeretnél, ami a 10 éveseknek is jó? <#wilting>
meg minden lõszer helyett plüssmaci nem? <#falbav>
hoppá😊mellé

terminál

Középsõ egér gombot lenyomva tartod és mozgatod az egeret. Ekkor körbe tudod forgatni az embered körül.

R billentyût hosszan lenyomva szintén elteszi a kézben tartott fegyvert (csúzliknál, közelharci eszközöknél elég simán csak megnyomni).

broman191
Kortyolsz pár jóízût aztán kiadod magadból a sugárzást az ellenfelekre...férfi karakterrel mûködne csak a célzás rendesen, nem túl nagy távolságra, és a damage is elenyészõ lenne. <#idiota>

n3whous3
jah, azért megtévesztõ XDDD

sztem lehet, hogy tényleg HASZNÁLNI lehetett volna (esetleg kis rad-ot leadott volna az, hogy kipisiled a cuccot), de esetleg kihagyták (?).

púúúúú

broman191
Nekem a 20. szint kötelében nem gyógyít a stim 130-at, igaz az is skill kérdése...

dronkZero
Ráadásul "Use toilet"-et ír. Úgy tûnik kétszáz év alatt elfelejtette az emberiség, hogy hogyan kell használni a vécét... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Magh
Elég gyengék az alternatív gyógymódok ahhoz képest, hogy lvl 16-on egy Stimpack már 130 körül gyógyít. Vízivás halál lassú, kaja alig ad valamit, ezek ráadásul szinte mind fertõznek, a kannibál perk nálam semmit nem ért. Végére nekem valami 40 Rad-X, 30 Rad Away és 70 Stimpack lett, pedig csak a fõszálat követtem és nem nagyon kutattam.

I.C.ram
En is. Aztan nezem, hogy leterdel hozza vagy mit csinal... Eloszor azt hittem hogy valamu bug.
n3whous3
én is elõször azt 😄

púúúúú

broman191
Haver azt hitte lehet pislantani, aztán...<#idiota>

n3whous3
WC-bõl is ihatsz vizet ^^

púúúúú

broman191
A három pontnál a lõszer fogyni fog inkább, ami aggasztó hogy gyorsabb ütemben mint ahogy találod...😄

én, a fegyverekeröl beszéltem már a legeleje óta, hogy nincs. utána jött a stimpack téma. Megkapom a pisztolyt a csajtól, meg töltényt is veszek fel valahol, de aztán semmi sincs nálam.(és igen, mindenhol megnéztem) Pedig lennie kéne mert két fegyveres õr is lõ rám.
na de mindegy, majd este jobban szemügyre veszem.
broman191
<#eljen>

böröczk
Ráadásul szerintem még élvezetes is.

Kumiho #2179

Arefu-ban miután Iant visszavittem és a familyvel is megegyeztem, egy csaj jelöl nekem 3 pontot a térképen ? Ott mik vannak, illetve van ott lõszer ? 😄
A másik pedig h mikor fire ant-ek megtámadják a várost, akkor a sráccal közlöm az apja hogylétét, és õ mesél nekem 1 emberrõl akinek volt 1 szép csillogó babája (gondolom ez az ami + dolgokat ad), de a háza nincs rajta a térképen, illetve a fészerben sincs, amit építettett magának. 5let?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

broman191
Hiba elsietni az elejét, nem tart sokáig. Csak pár % a fõszálból...

böröczk
Épp ez az, hogy VAN. Vizet, stimpak-et több helyen is találsz. Stimpaket pl már a legelején, a Vault-ban is szedhetsz fel, nem is egyet. Víz meg folyik a csapból is. Na persze néhol kissé sugárfertõzött. <#vigyor1>

Kumiho #2179

igazából az is gond lehet bevallom, hogy elnyomogatom, meg elsietem a játékot, ugyanis szeretném kipróbálni és nem egy csecsemõként szaladgálni egy ketrecben, utána meg alsógatyában rohangálni fegyvr nélkül...
Majd fordítok több idõt rá este😊
Thx azért
broman191
Lehetne "elsõsegély csomag" ha nincs ötlet...ha nem is pontosan az de minden 10 éves vágná hogy mire jó...😊

n3whous3
Akkor majd visszafordítja egy másik csapat azt a pár dolgot 😊

púúúúú

MaskimXul
plazma puska sem, mégis érted, miaz <#nyes>
broman191
Pedig lesz próbálkozás biztos...<#idiota><#hehe>