Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah erre a 106ra énis benevezek köv héten

azt én is kerestem milyen terhelõ bizonyíték lenne, de szintén nem találtam semmit. érdekesség viszont egy másik Rivet City "note"al kapcsolatban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angela, a piacon található étkezde tulajának a lánya fülig bele van esve a diego nevû srácba. sajnos azonban diego paptanonc, így folyamatosan lepattintja szegény kiscsajt. angela ezt elpanaszolja neked (innen jön a note), és megemlíti milyen jó lenne ha lenne neki egy kis hangyakirálynõ feromonja, mert annak a férfiak nem tudnak ellenállni. nah én poénból megvettem neki a közeli drogériában. odaadtam, megköszönte, nem történt semmi. aztán x óra játék után megyek vissza lootot eladni, megyek kajáért, aztán egyszer csak szól az öreg, hogy diego és angela összeházasodnak, holnap 3kor a templomban. mondom elmegyek már, megnézem. és tényleg, lezajlik a fogadalom, ott ül egész rivet city, aztán egyszer csak diego és angela elmegy szobára 😄. szóval király a gamma. egyébként egy plusz karmapont a jutalom

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Alwares
Elvileg elég komoly pluszokat kapsz a statjaidra...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Csõ all, a kissrácnak akit megmentette ma tüzhangyáktól(az apját azok gyilokolták le) szal neki, merre találok ''menedéket''?

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

n3whous3
én már találtam egyet, a házadban ki tudod rakni egy "vitrinbe" és elvileg extra dolgokat tudsz majd kapni érte vagy nemtom. Van leírás róluk a pdf manualban.

púúúúú

Rapid81
Ezek a Bobblehead-ek mik is pontosan, mert én még eggyel sem találkoztam. És mire jók? Meg honnan tudom meg, hogy hol vannak?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

böröczk

Ha esetleg még másnak is kellene, tehát:

VAULT106

Kumiho #2179

Carlos
Rivet City-ben a marketen összefutottam Bannon-nal.
Adott egy olyan Note-ot, hogy nézzek be Seagrave Holmes szobájába, és keressek terhelõ bizonyítékot arról, hogy szervezkedik ellene.
Hol találom ezt? Feltörtem a számítógépet, meg átnéztem mindent de semmi.
(csak note-ként jelent meg Bannon's Request néven, nem került a Questek közé)

Þór vígi þessi rúnar

Na akkor ezt tényleg megkeresem este. 😊

Why so serious?

böröczk
Közel van a 101-eshez : ) Azt hiszem északabbra kell menni, de javítsatok ki. És tényleg kemény, én vissza is fordultam még 2-es szinten. : D És nem abban a "zombis-horror" értelemben borzongós.

Kumiho #2179

Nocsak. Merre van ez pontosan. Este megnézném. 😊

Why so serious?

Calver
Vault 106 jajjne... nemrég estem neki másodszor, oda is le kéne nézni Science-es Bobbleheadért, de... inkább nem. majd valami jó nyugtató füstölõ és láncdohányzás társaságában, iszonyat hátborzongató az a hely.

"The trees move. Do you not see it?"

A parabola antennát kell megszerezni - van egy kiállítási terem ahol a holdraszállós ûrjármû is ki van állítva, arról kell leszedni a tányért <#hehe>, majd elmenni a Washington (asszem) emlékmûhoz, ami egy nagy obeliszk a "Mall" tér közepén. Felmész az emeletre, van egy mûszer arra kattintva felkerül a tányér és ismét fogható a GNR adása az egész Wastelanden.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Vlaghimiir
Srácok most kezdtem el a gamet nemrég és ott járok amikor a technológiai múzeumba kell bemenni vár ott engem pár super mutant és meg kell szerezni a galaxi radio vezérének a dokokat de ott nem találom sehol sem illetve találtam 1 széfet ami csukva van lockpickelni nemtom mert nem arra vagyok nyomatva am is csak kulcsal lehet és a kulcsot nem találom sehol....😞 tudto ksegíteni benne?Am szentem a game istenkirály lett a helyszinek, meg maga az a hangulat amit áraszt magából, a lepusztult környezet és az összetákolt városok nekem nagyo bejön lekaptam a modot s ami ott lejebb van bár még ott nem járokXD a kérdésben PLS HELP!<#help>

n3whous3
jaok

púúúúú

Carlos
13K.
De errõl én nem tudhatok, mert ajándék volt (amit én vettem meg és meglepõdtem jól).

Hogyan készült DVD, Art Book, Kézikönyv, Játék DVD, Bólogatós Vault 101-es Pip Boy.

Þór vígi þessi rúnar

n3whous3
milyen xtrák vannak?

púúúúú

Rapid81
Hogyért adták? Nekem is kell egy Pip Boy! <#wow1>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Carlos
No, szülinapomra megkaptam a collectors edition-t énis. Elég macerás volt beszerezni...
Szép! 😊
És becserélhetõ lesz a magyarra, amit nemtom megteszek-e.

Szerintem a kis bólogatós pip boy-om talpát telepakolom ólommal vagy valamivel, mert könnyen borul. Rakhattak volna bele súlyt!

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Nabakker, akkor afelett rendesen elsiklottam. Pedig még üzleteltem is a Ghoullal.

A metroállomáson lemész, ott van 1 Ghoul tudós csapat vagy mi, ott van egy ajtó, ott 1 lejárat az alagútba.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Rapid81
Jaj, tényleg, ha már nem tudok bejutni a jefferson memorialba, legalább valami azt mondja már meg, hogy hol találom az Arefut terrorizáló Familyt? Mert a 3 hely egyikén sincsenek, amiket az öreg mond. Utána hátha nem lép ki a gamma.

Voltan
Wow, most nézegetem az artbook-ot, a játék fõdizájnere egy bizonyos Istvan Pelyi.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

dronkZero
Ja, egyébként nekem is sûrûn CTD. Még jó, hogy folyton van autosave.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Rapid81
Arefu környékén a Vault 106ba érdemes benézni. Érdekes dolgokat tudhattok meg. <#nyes>

dronkZero
Érdekes dolgok történnek azért. Nem hinném, hogy scriptelt, de elképzelhetõ.

Mindenesetre a Railroad-os csaj bemászkál Zimmer szobájába, Sister meg Dr. Li nél alszik... 😄

Az ilyen apróságok miatt mondom, hogy teljesen hozza a Fallout fílinget. Máshogy, de legalább annyira jól, mint a régiek. Részemrõl simán év játéka.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Megyek mendegélek és mit találok? Republic of Dave! Nem is tudtam, hogy Washington-ban már mini köztársaságok is vannak. 😊

Why so serious?

Rapid81
Eddig ilyet nem csinált. Néha fogta aztán kilépett, de ha újra elindítottam, akkor ugyanott semmi, de most már felmérgel, pedig ott a fater az épületben végre, vagyis ott kéne lennie. 😄

Lobsterman
Biztos nem. Akkor nem ugyanott lépne ki. Valami egzotikus bug lehet. Elég sokról olvastam de ilyenrõl még nem hallottam hogy mindig ugyanott dob ki :S

Lobsterman
Kudos 😊

Viktorr
Nem lehet,hogy a videókártyád túlmelegszik?

Voltan
Nnna, megvettem a Collectors Editiont!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Rapid81
Egyik sem. Egyszerûen zokszó nélkül kidob az asztalra mindenféle hibaüzenet vagy akármi nélkül, és mindig ugyanott, a jefferson memorialtól nem messze. Amíg nem jártam Rivet Cityben addig meg semmi gond nem volt.

HoReSz1975
nem értem nem indul a játék, vagy ha elindul, akkor megmerevedik a kép <#fejvakaras><#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Rapid81
Üdv mindenki!
Lenne egy olyan gondom, hogy mindig ugyanott kilép a játék. Csinált már ilyet, de akkor elindítottam megint és ment. Azonban mikor kijövök Rivet Citybõl és mennék a Jefferson Memorial felé a faterhoz, és közeledek az épülethez, mindig ugyanott kilép a játék. Már újratelepítettem, próbáltam régebbi mentésbõl, de mindig ugyanaz. Valaki tud erre valamit?

Calver
valamint ha teszel egy szivességet annak a régi ismerõsnek, kapsz +5% damage resistance-ot, bár elég szomorú egy szivesség az. ettõl függetlenül Oasis igencsak kellemes hely.

Oasis eg régi ismerõs tartózkodási helye, plusz az egyetlen zöldövezet a játékban.

Sok olyan infó összeszedhetõ amivel nem mész semmire, mert nem tudod használni (ilyen például a mireluk süti receptje is többek között, hiába van meg, nem tudod legyártani).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

2008. november 4. óta az angol nyelvû változatot árulja a CD Galaxis.
Szóval már itthon is kiadták.
Encore
Pár kérdés:

Találkoztam pár kalandorral, akik az Oasis-t keresik, mi van ott? bejelölték a térképemen, de már nem volt kedvem odamászni. 😊

Más, találkoztam egy csávóval (billy akármi) és õ valamiféle hunter fõnök volt, egy földalatti állomáson lakott az embereivel (ki kellett nyirnom, mert rögtön nekem estek), de beleolvastam a számítógépén az aktáiba és azt írta, hogy kísérletezett a mole húsával és a superglue segítségével ízletesebbé tette az állat húsát. Na most ezzel az infóval tudok valamit kezdeni?

Megint más. Egy régi gyárépületben mászkáltam, valami jamey nevû csóka hangfelvételeit találtam mindeütt, õ is keresett valakit. Az épület tele volt gohulokkal és a felvételekbõl arra következtettem (megváltozott a hangja), hogy õ is lassan kezd átváltozni. Sikeresen meg is találtam a csávót az épület alatti barlangban, de nem tudtam beszélni vele, mert nekem esett, már totál gohul volt a szerencsétlen, szóval elintéztem. A kérdés az, hogy mikor kerestem ezt az átváltozott csávót, volt egy villanás, amolyan flasback féle, beugrott egy kép egy pillanatra, sajnosn em tudtam jól megnézni, de egy jól öltözött embert láttam egy házban. Ez mi volt? Az én emlékeim, vagy ezé a jamey-é? Vagy mi volt ez?

Szoktam csinálni screenshotokat, itt van pár, amelyek közül egyik másik még háttérképnek is jó:

Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6
Kép7
Calver
ha valaki még szenved a The Replicated Man küldivel, leírom hogy lehet hozzájutni az információkhoz az androidról gyorsan és kényelmesen:
- Felveszed a küldit Zimmermantól, gondolom nem árt végigkérdezni mindent tõle
- Elmész Megatonba, be a Craterside Supply-ba, felveszed a pult mögött a holotape-et és végighallgatod, majd beszélsz a csajszival is
- Vissza River City-be, beszélsz a marketnél Seagrave Holmes-al az androidról
- Megkeresed Sister szobáját (The Weatherly Hotellel majdnem szemben), feltöröd az ajtót és lenyúlod onnan is a holotape-et, meghallgatod, örülsz. mehetsz is Pinkerton-hoz, jó Mirelurk ölést.

nekem spec level 2-n sikerült végigvinni a küldit - igaz kellett 3 Stimpak és jó sok korty a radioaktív vízbõl baseball ütõvel Mirelurk ölés közben, de nembaj, úgyis azon a küldin is dolgoztam - és meg kell mondanom, igencsak mókás dolog az F3 egyik legjobb energiafegyverével gyakni rögtön az elején <#nyes> a raider-ek akiknek annakidején nemegyszer 3-4 lövés kellett pisztolyból egy pillanat alatt zöld pocsolyává alakulnak, eddig nem is nagyon találtam olyan ellenfelet aki 1 "körnél" nagyon tovább élt volna. The Citadel elõtt álldogáló kedves Brotherhood-os srácok meg mindig hajlandóak lõszert khmmm... adakozni.

A springvale primary school-ban az ásatással lehet valamit kezdeni? Mert lemegyek, ott van 2 hulla (a hétbõl) és csak egy barlang az egész...

Shep
Ok, kösz. Ezek szerint e térkép elkerülte a figyelmemet, pedig szétnézegettem a pip-ben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Calver
Tab (PipBoy) ott Data és ott lesz mind World és Local Map is.
a sok szeméttel 3 dolgot csinálhatsz: építessz belõle valamit repair skillel, leadod... vagy kilövöd Rock-It Launcher-bõl <#nyes>

Shep
Na felraktam kipróbáltam, hát kicsit fura az új nézet, de egyelõre tetszik.
Késõbbiekben lesz térképünk, vagy ha már van mivel csalom elõ? Az a sok szemét amit felszedegettem (pohár, mindenféle ruhák, döghús stb.) jók lesznek valamire, vagy hajigáljam el õket?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lobsterman
A Spore-ról is ezt hajtogatták, aztán mégsem bántotta a gépem. Ez sem fogja ha végre kijön.

Lobsterman
A securom az nem olyan hogy mindenkinek beüt aki megveszi. Mondjuk szerintem úgy 4-5%-át szivatja meg az embereknek. Nem sok esélye van hogy securom hibás emberkét találnál itt, fõképp nem úgy h itthon még ki sem adták 😊

Hát én is hallottam errõl. Ezért toltam el a vételt egy idõre. Állítólag nem mindenkinél okoz gondot de sokaknál igen.

Why so serious?

koschwarz
valaki megvette esetleg eredetiben dobozosan? a securom tényleg bebax?<#fejvakaras><#ticking><#nemtudom>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Lobsterman
Ha kevés a skilled, akkor megszórja rendesen a környéket.

nem VATS ban
most az elõbb olyat csinált, hogy abszolút nem a ccélkereszt irányába lõtt, hanem vagy 30fokkal arrébb<#nemtudom>