Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt én is kerestem milyen terhelõ bizonyíték lenne, de szintén nem találtam semmit. érdekesség viszont egy másik Rivet City "note"al kapcsolatban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
púúúúú
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Kumiho #2179
Adott egy olyan Note-ot, hogy nézzek be Seagrave Holmes szobájába, és keressek terhelõ bizonyítékot arról, hogy szervezkedik ellene.
Hol találom ezt? Feltörtem a számítógépet, meg átnéztem mindent de semmi.
(csak note-ként jelent meg Bannon's Request néven, nem került a Questek közé)
Þór vígi þessi rúnar
Why so serious?
Kumiho #2179
Why so serious?
"The trees move. Do you not see it?"
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
De errõl én nem tudhatok, mert ajándék volt (amit én vettem meg és meglepõdtem jól).
Hogyan készült DVD, Art Book, Kézikönyv, Játék DVD, Bólogatós Vault 101-es Pip Boy.
Þór vígi þessi rúnar
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szép! 😊
És becserélhetõ lesz a magyarra, amit nemtom megteszek-e.
Szerintem a kis bólogatós pip boy-om talpát telepakolom ólommal vagy valamivel, mert könnyen borul. Rakhattak volna bele súlyt!
Þór vígi þessi rúnar
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mindenesetre a Railroad-os csaj bemászkál Zimmer szobájába, Sister meg Dr. Li nél alszik... 😄
Az ilyen apróságok miatt mondom, hogy teljesen hozza a Fallout fílinget. Máshogy, de legalább annyira jól, mint a régiek. Részemrõl simán év játéka.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Why so serious?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Lenne egy olyan gondom, hogy mindig ugyanott kilép a játék. Csinált már ilyet, de akkor elindítottam megint és ment. Azonban mikor kijövök Rivet Citybõl és mennék a Jefferson Memorial felé a faterhoz, és közeledek az épülethez, mindig ugyanott kilép a játék. Már újratelepítettem, próbáltam régebbi mentésbõl, de mindig ugyanaz. Valaki tud erre valamit?
Sok olyan infó összeszedhetõ amivel nem mész semmire, mert nem tudod használni (ilyen például a mireluk süti receptje is többek között, hiába van meg, nem tudod legyártani).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Szóval már itthon is kiadták.
Találkoztam pár kalandorral, akik az Oasis-t keresik, mi van ott? bejelölték a térképemen, de már nem volt kedvem odamászni. 😊
Más, találkoztam egy csávóval (billy akármi) és õ valamiféle hunter fõnök volt, egy földalatti állomáson lakott az embereivel (ki kellett nyirnom, mert rögtön nekem estek), de beleolvastam a számítógépén az aktáiba és azt írta, hogy kísérletezett a mole húsával és a superglue segítségével ízletesebbé tette az állat húsát. Na most ezzel az infóval tudok valamit kezdeni?
Megint más. Egy régi gyárépületben mászkáltam, valami jamey nevû csóka hangfelvételeit találtam mindeütt, õ is keresett valakit. Az épület tele volt gohulokkal és a felvételekbõl arra következtettem (megváltozott a hangja), hogy õ is lassan kezd átváltozni. Sikeresen meg is találtam a csávót az épület alatti barlangban, de nem tudtam beszélni vele, mert nekem esett, már totál gohul volt a szerencsétlen, szóval elintéztem. A kérdés az, hogy mikor kerestem ezt az átváltozott csávót, volt egy villanás, amolyan flasback féle, beugrott egy kép egy pillanatra, sajnosn em tudtam jól megnézni, de egy jól öltözött embert láttam egy házban. Ez mi volt? Az én emlékeim, vagy ezé a jamey-é? Vagy mi volt ez?
Szoktam csinálni screenshotokat, itt van pár, amelyek közül egyik másik még háttérképnek is jó:
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6
Kép7
- Felveszed a küldit Zimmermantól, gondolom nem árt végigkérdezni mindent tõle
- Elmész Megatonba, be a Craterside Supply-ba, felveszed a pult mögött a holotape-et és végighallgatod, majd beszélsz a csajszival is
- Vissza River City-be, beszélsz a marketnél Seagrave Holmes-al az androidról
- Megkeresed Sister szobáját (The Weatherly Hotellel majdnem szemben), feltöröd az ajtót és lenyúlod onnan is a holotape-et, meghallgatod, örülsz. mehetsz is Pinkerton-hoz, jó Mirelurk ölést.
nekem spec level 2-n sikerült végigvinni a küldit - igaz kellett 3 Stimpak és jó sok korty a radioaktív vízbõl baseball ütõvel Mirelurk ölés közben, de nembaj, úgyis azon a küldin is dolgoztam - és meg kell mondanom, igencsak mókás dolog az F3 egyik legjobb energiafegyverével gyakni rögtön az elején <#nyes>#nyes> a raider-ek akiknek annakidején nemegyszer 3-4 lövés kellett pisztolyból egy pillanat alatt zöld pocsolyává alakulnak, eddig nem is nagyon találtam olyan ellenfelet aki 1 "körnél" nagyon tovább élt volna. The Citadel elõtt álldogáló kedves Brotherhood-os srácok meg mindig hajlandóak lõszert khmmm... adakozni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a sok szeméttel 3 dolgot csinálhatsz: építessz belõle valamit repair skillel, leadod... vagy kilövöd Rock-It Launcher-bõl <#nyes>#nyes>
Késõbbiekben lesz térképünk, vagy ha már van mivel csalom elõ? Az a sok szemét amit felszedegettem (pohár, mindenféle ruhák, döghús stb.) jók lesznek valamire, vagy hajigáljam el õket?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Why so serious?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"