Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
A nyugati part más tészta. A sima FEV ennyire nem dolgozta be õket mint a módosított verzió. MArcus elég jó példa rá mondjuk hogy mennyivel másabb ott a helyzet

Lobsterman
De látod. A gyakorlat megint rácáfolt az elméletre. Fawkes meg csak erõsíti a szabályt.
Plusz Vault 87(?) beli módosított FEV-et kaptak a DC környékén levõ szupermutik többnyire, Egyik kazettán még említik is hogy néhánynál annyira leépült az intelligencia hogy még az alapvetõ testi szükségleteket sem bírták fenntartani, és emiatt sok muti meg is halt

A megfelelõ fegyveres skill-t. Minél magasabb annál biztosabb a találat esélye (meg annál nagyobb a sebzés is). Commando a puskákra tesz még jelentõs pluszt VATS módban lõdözve, de van ennek a perk-nek pisztolyos változata is. Meg aztán ott van a sniper perk, ami a fejre leadott lövés sikerének esélyét növeli meg jelentõsen.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Az nem nuke hanem nuka grenade.
A nukalurk a Mirelurk nuka változata. Kissé sokat pancsikoltak a kólában azt jól bekékültek. 😊 Cserébe jók sok HP-t gyógyít és ad még AP-t is a húsa.

SötétBarom
Nuka Cola quantum kevés van. Én is hajkurászom, van már 10 üveg 😛

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Havert érdekelné ez a mod, de se õ, se én nem tudjuk letölteni.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Encore
Megtaláltam a nuke grenade tervrajzát, így már otthon is legyárthatom.

Nuke kóla van a játékban és találtam jópárat bár meg is ittam õket. Eleve a cola gyárban van jópár, a bevásárlóközpont (ami megaton közelében van) raktárában is akad pár darab (számítógépet kell hackelni hogy kinyíljon az ajtaja).

Már vagy 40-50 órám van a játékban de még most is futok össze olyan lényekkel amikkel eddig még sosem. Nukalurk, valami medveszerû lény (nem a deathclaw), stb...
SötétBarom
Úgy vettem észre amúgy, hogy a kiírt százalékok bugosak VATS-ben.. Nekem most maxos a small guns, és nagyon sokszor van, hogy 24%os fejre célzásnál mind a 3 simán betalál.. Nem egyszer-egyszer, hanem elég gyakran.. Elképzelhetõ, hogy a patch orvosolja majd..

mit kell ahhoz fejleszteni, hogy pontosabban betaláljanak a belassított lövések?
ha valakinek most tetszett meg a Fallout világa és neadj isten gépen kívül is szokott szerepjátszani:
http://postnuclear.atw.hu/aloldalak/falloutpnp/indexfrpg.htm
mi elég sok estét átnyomtunk már vele 😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

SötétBarom
A kettõben volt még a sheriff broken hillsben. Õ jó arc volt, jött is partyba, ha jól emléxem..

ez csak ennek a résznek a tévhite hogy az összes szupermuti ostoba is egyben. alapból az evolúciós vírust arra találták ki, hogy növelje az emberek erejét állóképességét ügyességét ÉS intelligenciáját is egyben
lásd Fawkes

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

kösz,lecsekkolom
megvan mind az 5 keller lemez 😊

How much can you take,before you snap?

Megtalálod miközben felfedezgetsz. 😊 Nem hinném hogy valaki elmondja.

Benn van amúgy DC-n belül, annak az északi részén. Vernon Square North állomástól kicsit keletre kell bandukolni. Az meg GNR building-tõl keletre helyezkedik el.

I.C.ram
mehet a fast travel nyugodtan.
Tatyla
kérdés:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor kijövök a faterral a vault 112-böl vele kell visszagyalogolnom River Citybe vagy én portolhatok is?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ha már OFF: A Troika tényleg mindig hamar dobta piacra a termékeit, Bloodlines-al is az volt a baj, hogy HL2 motorral adták ki, de még a HL2 elõtt, ezért a hivatalos verziókat nem is lehetett végigjátszani.
Az Arcanumban pedig valamelyik segítõm rámvarázsolt valami bless-szerûséget, aminek sohasem múlt el a hatása, pedig máskor pár perc után vége volt. Ja, és abban jól meg volt oldva a körökre osztott/realtime harc, még a tactics elõtt.
A FO3-hoz szerintem a Deus-Ex hasonlított még, hasonló volt a játékmenet, annyi, hogy az sokkal lineárisabb volt, de ott is többféleképp megoldhattál egy-egy feladatot(A 2. részét nem ismerem).

ON: Ti is találkoztatok már olyannal, hogy egy csapat Molerat kinyír két supermutant brute-ot? 😄 Pont visszafelé mentem Megatonba valahonnan, mikor meghallottam a "csatazajt", popcorn elõ, végére maradt egyetlen patkány, annak kellett egy ütés a repellent stickkel, és volt két minigun-om 😄
a National Guard Depot lelõhelyét kitõl tudhatom meg?

én már 15db quantumot összegyûjöttem, de 2 kiszállított helyen még nem voltam

Ferro
The Nuka-Cola Challenge questet megcsinálta már valaki? Elég komoly összeszedni 30db quantumot. :/ Fõleg, ha az ember megitta/eladta még a quest felvétele elõtt a javát. (ez hasonló az oblivionban a nirnroot gyûjtéshez, 94 quatum van a játékban össz-vissz érdekes megtalálni õket) :S

Lobsterman
A szupermutánsok nõk és férfiak vegyesen, de mivel eltûnnek a nemi jellegzetességek(az intelligenciával együtt), észere sem vennéd hogy mik voltak valaha. Deathclawok közt meg érdekes matriarchális rendszer folyik. Itt megolvashatod.

Count Adyn
Keresse fel kezelõorvosát😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LOOOL... rászoktam a drogokra 😊

Eleinte csak a nagyobb sebzés miatt nyomtam 1-2 adagot.
De mostmár az elvonási tünetek miatt visszaesnek a skillek, így ha pl egy 100-as zárat akarok kinyitni megint be kell lõni egy adagot.

Hogy fogok így leszokni? 😊
MaskimXul
már megoldották, van mod, ami 30-ra vagy 40-re emeli a level capet.
A Oblivionnk vége volt? Valamit nagyon keversz. Az Oblivionnak nincs vége, max a fõ küldetésszálnak benne...
Sajna a Fallout 3-nak van vége, de nem ezért kedveljük...

dronkZero
Valamelyik Falloutban van deathclaw fészek és deathclaw tojások... Gondolom akkor nõstény õrzi õket, talán még a neve is utal rá. Viszont tökéletesen ugyanúgy néz ki, mint a többi. Gondolom baromira mindegy egyébként.

Valószínûleg a Perk is csak emberekre (talán még ghoulokra) vonatkozik, a többi az szörnynek számít. Ghoulból is van férfi, nõ, meg nemtelen szörny...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ferro
Mint ahogy a kutyáknál is nehéz messzirõl ránézésre megmondani a nemét, így a Deathclawnál is ez a helyzet. <#smile>

Calver
tényleg, errõl jut eszembe... látott már valaki NÕI szupermutánst? mert perpill nekem erõsen úgy tünik h mind hím - ill aszexuálisak asszem, de férfiból lettek mutánsok - és így bizony Black Widow perk elég durván táposabb mint Ladykiller, tehát nõi karaktereket csöppet jobban eltápolja ez a perk. vagy hogy vannak ezek a nemek ellenségeknél? Deathclaw-ból sem láttam pl nõstényt, bár halvány lila gõzöm sincs hogy kéne kinézni egy nõnemû Deathclaw-nak <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

és ez mire is jó?
Calver
le vagy maradva 1 nappal, már van ilyen mod <#nyes>
ollé

"The trees move. Do you not see it?"

Bucser
reméljük modban majd megoldják a level cap eltûntetését.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A nõ a parancsnokhoz fog küldeni, hogy vállalj nála feladatokat és akkor kölcsönösen jól jártok.
Kimondottan ezért felvettem a ladykiller perk-et hogy hátha úgy lesz valami új dumaopció de nem adott be sajna semmit.

Jah elég hülye kérdés.

ewuk
magyarítás van a játékhoz? ha nagyon hülye kérdés kövezzetek meg 😄
Én beszéltem a Fort Independencénél lévõ egyik Minigun-os õrrel,aki a hídon szokott járkálni.És õ mondta hogy a parancsnoka nem szereti az Outlander-eket (az a csávó,akinek a high-tech cuccokat tudod eladni), ezért inkább beszélj a nõvel (parancsnok körül szokott lenni) ha be akarok kerülni hozzájuk.Szóval szerintem lehet csatlakozni az Outcast-okhoz is
Azért 20 szint alatt szinte mindent ki lehet tolni maximumig így értelmetlen a további pontvadászat. Vagy Perkgyûjtögetésre kéne a többlet? 😊

Facek
Jah, hát addig én is eljutottam. Kár, majd még próbálkozok.
(amúgy keveslem én ezt a lv 20-t. már kb 50 órám van benne és 30 óra körül már megvolt a lv20)
Szerintem nem. A maximum amit el tudtam érni (jó sok Hi-tech cucc leadásával), hogy haverok lettek. Elméletileg utána nem támadnak meg, de mivel elõtte sem maceráltak, így nem volt változás.
De ha megpróbálok bemenni hozzájuk, akkor automatice lõnek. Az is igaz hogy csak kulccsal lehet bejutni a fõhadiszállásukra az meg a fõnöknél van. Vagy kinyírja ezért az ember vagy ellopja.

Facek
Tényleg, fort indepenceben lévõkhöz lehet e valahogy csatlakozni ? Nekem szimpibbek mint a brotherhood 😛
na bejutottam, de nincs semmi különös, az egyik szobában fegyverek+gránátok, a másikban töltények

igen igen fort constantine,csak épp independence-nél jártam mikor írtam, és az volt a fejemben,sry 😊

fort constantine a térkép bal széle felé helyezkedik el, nem? csomó katona dekkol ott... snipert lehet találni a kapu körül, de kóborol ott rakétavetõs csóka is meg benn is jönnek tucatszám a katonák... rengeteg xp összejött ott, léptem pár szintet is, de a széfben alig volt valami: pár kupak és szinte ennyi... :S

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Én voltam Fort Constantine-ban, de nem találtam semmi extrát... Meg volt minden kulcs, de nem mentem vissza az Underwolrdbe, véletlenül fedeztem fel az erõdöt. A páncélszekrényben van a cucc, mert az kinyitottam de nem volt benne semmi extra?
Azért oka van hogy nem tudod folytatni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy hulla nem császkál sehová. Márpedig ha a végén bemegy a karakter elindítani a ketyerét, akkor megdöglik a sugárzástól. Be lehet mást is küldeni, akkor túléli, csak ugye kissé megorrolhatnak rá attól függõen kit küld be.

Nem az Independence az, mert ott pont a BoS szakadárjai vannak. Nem oda kell menni.

Lobsterman
Eddig Constantine-ról beszéltek, szerintem az lesz a jó hely :S

Lobsterman
Most akkor nem Fort Constantine? :S

Carlos
Hmmm...nekem csak fort constantine-em van...Az gondolom nem ugyanaz.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
100 lock megvan. Asszem felkeresem akkor és beszámolok. Bár meg kell még szerezni az uccsó kulcsot.

Þór vígi þessi rúnar

a hely ahova menni kell, fort independence, a ghoul elmondja hol van, és szerintem megéri elmenni. van egy vault bobblehead figura,a t51b armor+helm, fat man+nukes, meg két 100 lockos ajtó ami mögött nem tudom mi van 😊

Carlos
Kérdés a lentebb emlitetthez.

SPOILER!!!

Undergroundban ugye megbiz a ghoul hogy öljem meg a ghoul utálókat és hozzam el a kulcsokat. (asszem 3 db)
Mindenki azt mondta, hogy ez a ghoul valami nagy dobásra készül a kulcsokkal (magas speach-el ki lehet deríteni). Épp ezért nem nagyon akaródzik odaadni a kulcsokat a csókának.
Hova kell menni a kulcsokkal, ha mind megvan és nem adom a ghoul-nak? Megéri???

Elõre is köszi!

Þór vígi þessi rúnar