Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plusz Vault 87(?) beli módosított FEV-et kaptak a DC környékén levõ szupermutik többnyire, Egyik kazettán még említik is hogy néhánynál annyira leépült az intelligencia hogy még az alapvetõ testi szükségleteket sem bírták fenntartani, és emiatt sok muti meg is halt
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A nukalurk a Mirelurk nuka változata. Kissé sokat pancsikoltak a kólában azt jól bekékültek. 😊 Cserébe jók sok HP-t gyógyít és ad még AP-t is a húsa.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Nuke kóla van a játékban és találtam jópárat bár meg is ittam õket. Eleve a cola gyárban van jópár, a bevásárlóközpont (ami megaton közelében van) raktárában is akad pár darab (számítógépet kell hackelni hogy kinyíljon az ajtaja).
Már vagy 40-50 órám van a játékban de még most is futok össze olyan lényekkel amikkel eddig még sosem. Nukalurk, valami medveszerû lény (nem a deathclaw), stb...
http://postnuclear.atw.hu/aloldalak/falloutpnp/indexfrpg.htm
mi elég sok estét átnyomtunk már vele 😊
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
lásd Fawkes
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
megvan mind az 5 keller lemez 😊
How much can you take,before you snap?
Benn van amúgy DC-n belül, annak az északi részén. Vernon Square North állomástól kicsit keletre kell bandukolni. Az meg GNR building-tõl keletre helyezkedik el.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az Arcanumban pedig valamelyik segítõm rámvarázsolt valami bless-szerûséget, aminek sohasem múlt el a hatása, pedig máskor pár perc után vége volt. Ja, és abban jól meg volt oldva a körökre osztott/realtime harc, még a tactics elõtt.
A FO3-hoz szerintem a Deus-Ex hasonlított még, hasonló volt a játékmenet, annyi, hogy az sokkal lineárisabb volt, de ott is többféleképp megoldhattál egy-egy feladatot(A 2. részét nem ismerem).
ON: Ti is találkoztatok már olyannal, hogy egy csapat Molerat kinyír két supermutant brute-ot? 😄 Pont visszafelé mentem Megatonba valahonnan, mikor meghallottam a "csatazajt", popcorn elõ, végére maradt egyetlen patkány, annak kellett egy ütés a repellent stickkel, és volt két minigun-om 😄
én már 15db quantumot összegyûjöttem, de 2 kiszállított helyen még nem voltam
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Eleinte csak a nagyobb sebzés miatt nyomtam 1-2 adagot.
De mostmár az elvonási tünetek miatt visszaesnek a skillek, így ha pl egy 100-as zárat akarok kinyitni megint be kell lõni egy adagot.
Hogy fogok így leszokni? 😊
Sajna a Fallout 3-nak van vége, de nem ezért kedveljük...
Valószínûleg a Perk is csak emberekre (talán még ghoulokra) vonatkozik, a többi az szörnynek számít. Ghoulból is van férfi, nõ, meg nemtelen szörny...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"The trees move. Do you not see it?"
ollé
"The trees move. Do you not see it?"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kimondottan ezért felvettem a ladykiller perk-et hogy hátha úgy lesz valami új dumaopció de nem adott be sajna semmit.
(amúgy keveslem én ezt a lv 20-t. már kb 50 órám van benne és 30 óra körül már megvolt a lv20)
De ha megpróbálok bemenni hozzájuk, akkor automatice lõnek. Az is igaz hogy csak kulccsal lehet bejutni a fõhadiszállásukra az meg a fõnöknél van. Vagy kinyírja ezért az ember vagy ellopja.
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Þór vígi þessi rúnar
SPOILER!!!
Undergroundban ugye megbiz a ghoul hogy öljem meg a ghoul utálókat és hozzam el a kulcsokat. (asszem 3 db)
Mindenki azt mondta, hogy ez a ghoul valami nagy dobásra készül a kulcsokkal (magas speach-el ki lehet deríteni). Épp ezért nem nagyon akaródzik odaadni a kulcsokat a csókának.
Hova kell menni a kulcsokkal, ha mind megvan és nem adom a ghoul-nak? Megéri???
Elõre is köszi!
Þór vígi þessi rúnar