Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Carlos: látom te is az öntelt "menõ arcok" közé tartozol. grat
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Viszont nem tartottam meg, mert ha a ghouloknak segitesz, akkor ez lesz a reward (még statot sem ad).
Ellenben ha az embereknek, akkor kb. 300 xp és 700 kupak.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Nem értesz te a programozáshoz meg más hasonló dolgokhoz se szerintem, ha ezt annak nevezed, miért kell minden núbnak leoptimalizálatlnozni minden egyes játékot, ami valami miatt
1. az õ gépén szarul fut, mert az esetleg egy NAGY SZAR
2. esetleg van 1 vagy 2 dolog ami mindenkinél elõjön, de javítható vagy nem annyira ront az egészen
Hozzátenném, hogy az Oblivion alatt is ez a motor volt, de az szarabbul futott nálam kicsivel, szóval ez még rátett egy lapáttal teljesítményben.
Gondolkodjatok már el, mielõtt ilyeneket beszóltok.
púúúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Ami aztilleti épp mentem vissza, hogy ms lancastert vasra verve vigyem oda a slavereknek - irriált a kis ribanc - mire látom, hogy nem laknak embrek a toronyban :o )
Amúgy mosmá Vault Legend vagyok.. Ha ugyanennyire alacsony lenne a karmám, mint amilyen magas most, akkor kik baszogatnának a talon company helyett???
Why so serious?
Why so serious?
egyébként észrevettétek, hogy vats-ban meg azon kívül drasztikus különbségek lehetnek 1-2 fegyver sebzései között? mármint jártam úgy, hogy lassítva robotokat sörétessel alig tudtam sebezni, anélkül meg 1-2 lövéssel haltak... super mutánsokat meg assault rifle-el alig sebeztem vats-ban fejre célozva, normál módban meg ledaráltam pillanatok alatt...
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Most megbízott valaki, hogy iktassak ki 4 ghoul gyûlölõt 😄DD Vicces..
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Kumiho #2179
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
De hozzáteszem, hogy csak a modellek lettek lecserélve, minden más maradt a régiben.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mondjuk nem baj, mert jól néz ki, de eleve el van cseszve a játékban a páncélok rendszere szerintem.
A régi részekben ha találtam egy power armort, mindig felcsillant a szemem, mert ritka és értékes cucc volt. Itt meg magas szinten úgy dobják az enclavesek mint más az ammot, az ember alig bírja hazahordani.
Na meg szerintem az enclave armor sem néz ki olyan jól, mint régen, elvesztette a tank hatást, inkább egy exoskeletonra hasonlít.
Valami olyasmit kéne, hogy a bos outcastnak legyen a legszarabb, akár ne is PA, bosnak a t-51b, enclavenek a mostani kivéve tesla, a uniqe meg egy tesla set, a hátizsákkal.
Nagy hibája a játéknak, hogy az erõs cuccok elvesztik a varázsukat. Második végijátszásnál kijöttem a vaultból és az elsõ tradernél, akivel összefutok, volt lézer pisztoly meg rakétavetõ..
Na majd a modok 😊
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Engem valami arc elirányított a Moresti station-re, és valóban ott vannak. A Seneca-i lejárat csak egy hátsó ajtó 😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
hint:
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Why so serious?
Why so serious?
Blood Ties: Locate the Family és Deliver Lucy's message.
No. Ezek hol vannak? Lehet, hogy megint elmentem mellette, de idegesít, hogy nem találom...
Þór vígi þessi rúnar
Ha oda akarok menni a Jefferson Memorailhoz a játék kilép. Akár gyalog, akár gyors utazással, ugyanaz az eredmény. A patch meg azt írja, hogy nem megy fel, mert nem egyezik az exe. Valaki segítsen végre! 😞