Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
Þór vígi þessi rúnar
De majd megmoddolják és jó lesz nekünk 😄
Bár télleg nem érzek különbséget a gun-os képzettségek között.
Hiába van 100-on a small guns, attól még 50 méterrõl mellélövöldözik a karakterem. Szerintem ez itt el van rontva a játékban. Legalábbis a régi verziókban (Fallout 1-2) jelentõsen érezhetõ volt a különbség.
Þór vígi þessi rúnar
ma megyek és megveszem.<#taps>#taps>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
😄DDD bammeg fõzni-mosi-takarítani legalább tudsz???
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms
thanx
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms
Apóka dolgozóasztalán.
Kumiho #2179
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Calver: kösz néztem de semmi, mindegy már töröltem a mentéseket (és a játékot is újraraktam), mostantól gyakrabban mentek 😊
"The trees move. Do you not see it?"
Mondjuk a pincébe se tudok lemenni, mert sík hülye vagyok a lockpick -hez is 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mindegy újra kezdtem, már level 2 vagyok! <#hehe>#hehe>
(van ugyan két terminál, de nekem nincs számtech képzettségem)
nevesített Flamer, Pyromaniac perkkel iszonyatos sebzésre képes.
Because fuck you. That\'s why.
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
csak mert nekemis egyik kedvenc a lángszóró
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
Ugyanúgy ment mint az Obli, minden mentésrõl, készít egy bakupot is .bak kiterjesztéssel, ezek nem pontosan egyeznek az eredetivel néhány másodperc eltérés van köztük. Esetleg próbáld meg valamelyiket hátha az müxik.
Bobbleheadek garmadája, Burnmaster és modolt lila szemek, móka a köbön...
(ez a második, "jó" karakterem, az elsõ csöppet máshogy nézett ki a szép vörös hátracsapott hajával és very evil karmájával)
btw, ki tudja hol találok sok-sok naftát a lángszóróhoz? imádom használni, Burnmasterrel kb. ráfújok valakire és ennyi volt, nem kell itt szenvedni VATS-al... a probléma h lõszer alig van hozzá, talán eddig Brotherhood-os árusnál szokott lenni 60 Flamer fuel, másnál sztem még nem is láttam.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)