Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
Kurva lassan tölt újra szerintem, és mivel nem találja el az ellenfelet nagyobb távból (távcsövessel majdnem illene azért), inkább combat shotgun.

púúúúú

Carlos
Õõõõ...Azért egy puskával (akár sniper-rel) illene...Nem használok pisztolyt, mert semmire sem jó. Puska az igazi (nem shotgun)!!!

Þór vígi þessi rúnar

Hát nem tudom, de nekem még 100-as skillel se akarjon mindig eltalálni 50 méterrõl valamit small gunnal. Pont az nem lenne reális szerintem. Egy rövidcsövû pisztollal sem fogsz mindig betalálni 50-60 méterre... Köztudott, hogy minél hosszabb a csõ annál pontosabb a fegyó.

Lobsterman
Ha kijön az SDK, ehhez is kijön majd egy olyan nagyszabású mod mint az Oblivionhoz volt az Obscuro's Oblivion Ovehaul, és mindent jobbá tesz 😊

Carlos
😊
Mihelyt lesz ilyen mod szóljatok légyszi... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Naja. Ez elég nagy hiba. Nekem az sem tetszik, hogy a snipernél nem számol a távcsõvel :S
De majd megmoddolják és jó lesz nekünk 😄

Carlos
Hát nekem a science, a lockpick, a speech, a big guns, small guns van 100-on. A medic olyan 60 körül. És tökjól elvagyok.
Bár télleg nem érzek különbséget a gun-os képzettségek között.
Hiába van 100-on a small guns, attól még 50 méterrõl mellélövöldözik a karakterem. Szerintem ez itt el van rontva a játékban. Legalábbis a régi verziókban (Fallout 1-2) jelentõsen érezhetõ volt a különbség.

Þór vígi þessi rúnar

Az igaz,hogy fegyverképzettségre nem is nagyon kell költeni,mert ha közelebb tudunk jutni valakihez néhány fejlövés és vége?Itt olvastam az sg játékismertetõjében.
koschwarz
felpeccseli, és a verziószámot is mutatja a játékban, de ez egyébként inkább csak egy "elõzetes" patch-nek számít...

ma megyek és megveszem.<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hmuda
Minimum az 50 mindkettõn, 75 már elfogadható (onnan már símán felmegy 100-ra könyvekkel és az egy-egy bobbleheaddel).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

se szájensz se lókpikk?! 😮 valamelyikre kéne tolni pár pontot
😄DDD bammeg fõzni-mosi-takarítani legalább tudsz???

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

értem. És azok a henger alakú kabinok amibe be lehet szállni? azt próbáltam és nem müxik... van ott valami trükk?

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

sziasztok! 1ik rokonomnak van 1 oyan problémája hogy amikor inditaná akkor fekete képernyõ és 1 homokóra és...onnal nem mozdul a játék! Ati 9600 kártyája van...nem tom esetleg nem az e baj?! Aki okos a témába az segitsen plz !

thanx

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

nagyon "sugárzó" helyen érdemes benyomni rad-x-et, mert az ad valamennyi resistet sugárzás ellen... ha meg csökkenteni akarod, akkor vannak rá dokik vagy radaway... (ami 100as med-del talán 150et csökkent a sugárzásból)

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

pár napja nyomom a 3-ik részt, a többi kimaradt 😞 De az lenne a kérdésem, hogy ha a rádióaktív anyag sok bennem, akkor azt hogy lehet semlegesíteni? Mert nagyon piros, és eltalál bármi ami rádióaktív, vagy csak a közelébe megyek akkor kakukk.... Hogy lehet ezt orvosolni?

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

MaskimXul
Pár fasza textúra mod

böröczk
Vault101-be vissza tudsz menni, ha minden igaz, a bobblehead is ott lesz, ahol "hagytad".
Apóka dolgozóasztalán.

Kumiho #2179

SötétBarom
Ahha, akkor neked ilyen frankó strength-endurance karid van, aki képzetlen, és buta mint a föld? <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor Three Dog-hoz mentem a GNR-hez a Brotherhood-osok minden kérdés nélkül lõni kezdtek engem is ahogy kiléptem a metroból, quick save rögtön a metroból kijövet, akárcsak az autosave. Full jó vagyok de még ha full genya lennék akkor sem kellene hogy lõjenek rám, a script hülyülhetett meg és én is ellenség lettem a két szupermutánsal együtt.

Calver: kösz néztem de semmi, mindegy már töröltem a mentéseket (és a játékot is újraraktam), mostantól gyakrabban mentek 😊

Calver
passz... próbálj meg visszatölteni még azelõtti állást mielõtt bementél, hátha akkor müködni fog, vagy ess neki újra pár szint múlva szép magas lockpick-el. (btw azt nem árt 100-ra felhúzni - 95-re ha megvan Vault Utility Jumpsuit-od az elejérõl - mert elég sok helyen jól jön ha van, pl Big Trouble in Big Town quest-nél)

"The trees move. Do you not see it?"

Kandurex
Nem értem :/

Mondjuk a pincébe se tudok lemenni, mert sík hülye vagyok a lockpick -hez is 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lobsterman
mi volt a glitch?
mert ha npc-vel kapcsolatos lehet van rá megoldásom

Calver

<#kuss>

Nem a save fájl lett corrupt hanem az egyik fõküldetés glitchelt be és nincs korábbi mentésem még a felvétele elõttrõl 😞

Mindegy újra kezdtem, már level 2 vagyok! <#hehe>

Calver
passz akkor, próbálj meg itt körbenézni.

Kandurex
semmi, a csajnál nincs kulcs 😞

Kandurex
nekem nem csinál semmit a hülye luvnya, de mindjárt kinyírom, aztán írok, hogy mi lett

Calver
szerintem Sydney magától müködésbe hozza ha nem ölted meg... ha igen, akkor pedig gondolom a hulláján.

Kandurex
A függetlenségi nyilatkozatos küldetésben, hol van a lifthez a kulcs a The National Archives -ben? Nem találtam, már vagy 15X körbe néztem az összes helyiségbe 😞

(van ugyan két terminál, de nekem nincs számtech képzettségem)

Calver
ollé
nevesített Flamer, Pyromaniac perkkel iszonyatos sebzésre képes.

MaskimXul
<#nevetes2>
Calver
nem tudom melyik kukából bújtál elõ, de itt lenne az ideje visszamászni.

nem is olyan régen még egész jó hely volt <#nemtudom>

Because fuck you. That\'s why.

MaskimXul
mitvársz ember ez az sg <#nezze>
Scouser
Mirõl beszélsz ember? Mondom, hogy ez egy RPG!!! Role playing game! Itt akármit csinálhatsz! Császkálj erre arra, aztán majd csak találsz valami küldetést.

You\'ll Never Walk Alone

MadBence
basszátok meg újrakezdem.

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Scouser
Mégilyet, elakadni egy RPG-ben... A WoW-ban még nem sikerült elakadnod? LOL<#banplz><#banplz><#banplz>

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Ez egy RPG, tedd azt amit akkor tennél ha a való életben kerülnél ebbe a szituba. Errõl szól a játék.

You\'ll Never Walk Alone

miez a burnmaster? mod?
csak mert nekemis egyik kedvenc a lángszóró

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

mi a kurva anyádért spoilerezel, te faszfej?

valami óriási tévedés van. folyamatosan spoilerezik mindenki. már fel sem tûnik? vagy rászabadultak az sg fórumra a betonbunkók? ki a faszt érdekel hol akadtál el, geci?

MadBence
elakadtam! fölrobbant megaton, és ott a tenpenny towerbe nem tok mit csinálni 😞. elmentem kinyírni a ghoulokat, a házban meg már mindenkivel dumáltam.

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

CS@
CS@
Nézted a save –kat?
Ugyanúgy ment mint az Obli, minden mentésrõl, készít egy bakupot is .bak kiterjesztéssel, ezek nem pontosan egyeznek az eredetivel néhány másodperc eltérés van köztük. Esetleg próbáld meg valamelyiket hátha az müxik.

Calver
nemvágom akkor, én mindkettõt megkaptam.

Calver

Bobbleheadek garmadája, Burnmaster és modolt lila szemek, móka a köbön...
(ez a második, "jó" karakterem, az elsõ csöppet máshogy nézett ki a szép vörös hátracsapott hajával és very evil karmájával)

btw, ki tudja hol találok sok-sok naftát a lángszóróhoz? imádom használni, Burnmasterrel kb. ráfújok valakire és ennyi volt, nem kell itt szenvedni VATS-al... a probléma h lõszer alig van hozzá, talán eddig Brotherhood-os árusnál szokott lenni 60 Flamer fuel, másnál sztem még nem is láttam.

Rapid81
Hozzá sem nyúltam a királynõhöz, és kérdezte a doki, hogy melyiket akarom. Nem volt olyan lehetõség, hogy mind2-t.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

maradtál volna inkább csendben baszd meg.

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)