Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Javaslat: tessék megvenni a házba a gyógyító felszerelést. Ingyé gyógyít és sugármentesít. A labor meg megszabadít a drogfüggõségtõl, illetve termeli az anyagot. Napi 1 valamit...

Sziasztok,

Nekem az Android keresõs küldetéssel van némi gondom, vagy glitch vagy én nem csináltam valamit:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Küldit felvettem
Beszéltem a doc-al rivet cityben
Moirával Megatonban
Meg még akivel csak tudtam, de a fenti 2 volt csak értékelhetõ,
Elvileg most ugye az jönne, h Sister hotelszobájában van az utso holotape, de nincs ott semmi, csak 2 kávésbegre 😄

Ötlet?
És megmondaná vki, hogy hol van Pinkerton?

Thx
Nagyon nem nézte meg, aki azt mondja, nem számol a távcsõvel...

Próbálj meg VATS-ban egy sima vadászpuskával, majd a sniperrel célba venni valamit. 20-50%-os különbségek jönnek ki. A távcsõtõl nem lesz pontosabb egy fegyver, csak nagyobb távra tudsz célozni...

Count Adyn
Na megvan mind😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Javítsd magad a cuccot. 80 fölötti repair skillel már magas szinten tudod tartani a szerkezeteidet. Eddig úgy 5 sniper puskát találtam...

mondanátok pár mellék küldit? hol lehet felvenni stb..

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Ja igen: így aztán lett egy szuper jó 10 mm-es géppityum...

Ha jól beszéltél vele, eleve elmondta, hogy mik a belépõkódok és felajánlotta, hogy veled megy segíteni. Ha nem, így jártál. Nálam sajna meghalt, mert nem az általa javasolt rövid úton mentünk le, így belegyalogolt két robot kereszttüzébe szegény...

SötétBarom
Megatont ki kell durrrantani a pusztából gondolom -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Carlos
Szenvedtem mire rátaláltam.
Amúgy régebben olvastam valami tempenny torony lakosztályról.
Azt hogy is lehet megszerezni? (én nem adtam át a ghouloknak a helyet)

Þór vígi þessi rúnar

nemtudom, nekem elég jó a karmám... (ehhez hozzátartozik, hogy kiirtottam paradise falls-ból a slavereket, meg mindenhonnan...) meg próbálom nem negatívba vinni... én vagyok a "last hope of humanity" vagymi 😊 az emberség utolsó esélye... szeretnek is nagyon, mert akárhányszor belépek megatonba, ugranak is és ellátnak ingyen mindenfélével: lõszerrel, stimpack-el, meg ami random jön 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

huhúú 😄 ezt jó tunni .. dc-ben még nemnagyon voltam lehet itt az ideje .. amúgyis kéne a lincoln-s puffka 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Nna, a Tenpenny tornyot átadtam a ghoul-oknak. Próbáltam megdumálni a lakókat, hogy milyen jó is lenne, ha befogadnák a rothadó metrólakókat, de a luxuskurva meg az arisztokrata házaspár megfúrta a humanitárius akciómat. <#rinya>
Sajnos azokat sem kímélték az új bérlõk, akik hozzájárultak, de hát ilyen kegyetlen az élet... <#eplus2>
Viszont így loot-oltam egy csomót, és lett nagyon faja security-s sityakom meg páncélom, valamint a Burke-féle akció miatt is bosszút álltam. <#violent>
Seth
"a megatoni lakóknak viszont simán szar az ai-jük"

Atomot nekik és nincs több probléma XD

PSN ID.: Beegabor

SötétBarom
Nekem meg eltûnt a regulator HQból az arc, akinek az ujjakat kell leadni.. :C

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

CS@
Sniper:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár van vagy 10db már a szekrényembe, de az Arlington Libary –hoz járok utánpótlásért ha szükség van rá. A könyvtár bejáratától délre van egy nagy épület, ekörül 4 Talon és egy valamilyen droidszerûség szokott lenni. Az elsõ Talon külön áll rögtön a könyvtár alatt és nálam mindig melee –s. A ház túloldalán vannak a többiek. Ezek közül egy mindig rakétavetõvel egy pedig mindig sniper –rel van felszerelve(3dikat nemtom).

A karma negatív változásának van valami komolyabb hatása? Mert szoktam lopkodni és mindig csökken.
MaskimXul
persze, a kereskedõknél csalás. a megatoni lakóknak viszont simán szar az ai-jük, folyton leesnek helyekrõl, azt lehet így orvosolni. Dogmeat detto, bár ha nem hal meg, akkor elveszik.
Kandurex
nem is tudom, ez már kissé csalás szagú, ha megdöglött akkor megdöglött, ez bármikor megtörténhet...szal így reális

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kirol
Köszi

MaskimXul
crazy woflgang: 00063bfa
lucky harith: 00063bf9
crow: 00063bf8
doc hoff : 00063bf7

tehát mondjuk crow-ra alkalmazva: setessential 00063bf8 1
MaskimXul
akkor konzolt megnyitod, ráklikkelsz a hullára, resurrect, enter.
MaskimXul
setessential <npc kód> 1

Az npc kód nem az, amit kiír ha ráklikkelsz miközben a konzol nyitva van.
Van vhol a neten egy lista a jó npc kódokkal, de a fallout.esm fájlból is ki lehet szedni az értékeket.
Kandurex
Mit hogy? Miért? Tessék leírni! 😊

Fenrir
Bakker nálam meghalt az öreg Megaton-ban aki átvette a Scrapmetalokat pénzért.

Egy ideig keresgéltem és megtaláltam a bomba környékén a hulláját, tuti valahonnan leesett. Most nincs kinek leadni :\

A halál csupán a kezdet...

?? mit ütöttél be ?? 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kandurex
december eleje-közepe várhatóan

kirol
Bocs ha már írta valaki, de mikor jelenik megy magyarul?

MaskimXul
nem a befektetéssel tettem õket halhatatlanná, hanem konzol paranccsal <#vigyor>
halhatatlannáá?? 😮

akkor jó befektetés vót aza 1-2k amit az õ fejlesztésükre költöttem 😄DD :|

Kandurex
Basszus, hogy milyen macerás a város központba mászkálni, a szuper mutánsok száma négyzetméterenként átlagosan 1 <#help>

MaskimXul
fõbb városokban megfordulnak. De van rá esély, hogy útközben kinyírja õket valaki, én már az elején halhatatlanná tettem õket <#kacsint>
Kandurex
Mama Dolce's

jahh apropó ház 😄 ott hagytam a kutyát a viskó közepén .. gondoltam megnézem ezeket a pimp máj hóm cuccokat 1.pre war megyek vissza ház közepén a kutya meg egy asztal hamutatróval egybe 😄DDD lol

én mindent a szekrénybe dobálok de elvileg ha a földre dobod is megmarad 😄
hol vannak azok a ghoul-k??? 😄

már énis kerestem õket 😮 .. adott valami térképet ami szerint járnak körbe de azon csak x-k vannak név egy szálse .. de még alaposabban nem néztem meg

Kandurex
Ehh,. a házamba ha lerakok cuccot az megmarad? A franc akar cipelni közel 50 aknát, meg 30 kézigranyót <#zavart1>

Kandurex
arra is elnézek, thx!

Kandurex
hm, közben kaptam infót két sniper ghoul -ról..asszem délután meglátogatom õket <#vigyor1>

Carlos
Crazy Wolfgang hol van?
Csakmert befektettem még régebben az armor-ra és a fegyverekbe is 700-700-at, de nem találtam.

Þór vígi þessi rúnar

MaskimXul
canterbury commonsban ha befektetsz a traderekbe, akkor crazy wolfgang 80% -ra fog tudni javítani, 700 pénz után. beszélj uncle roe-val.
nagyon kevés van 😞 én reservist-l nyomom most de ritkán használom mert rettenet mód romlik az állapota :| 50%állapotban pontatlanabb mint a combatsoti 20-30%osan ugyanakkora távolságban

Kandurex
Ja a fenébe is, nem tudom feljavítani a sinper pusimat 100% -ra 😞 eddig össz-vissz 2 sinper pusit találtam, az árusok meg max. 50% -ra javítják fel, nincs valahol esetleg egy olyan árus vagy javító aki, jó pénzért megjavítaná? Vagy esetleg pár sniper fellelhetõ helyet tudtok mondani?

Lobsterman
Kardja már van a ninjáskodáshoz. 😊

Kandurex
Ninja xD

Lobsterman
Én most gyúrok egy ninjára(sneak, melee, lockpick). Egyelõre mondjuk úgy néz ki mint Giles a Buffyból, de akkoris ninja lesz 20ra 😄

Kandurex
izé,...én ütök vágok és harapok...én vagyok a puszta királya 😄...kénytelen voltam egy állással visszább, hogy feltoljam 25 -re a lockpicket 😊

Carlos
Az nagyon szór. Én szeretem távolról kivenni az ellenfeleket.
Lincoln puskája nagyon jó. 53-as (asszem) sebzés, 15 golyó a tárban és olyan lassan tölti újra, mint a kommersz hunting riffle-t.
Imádom.

Þór vígi þessi rúnar

ja 😞(
érezhetõ változás nemsok van mondjuk 80 és 100 skill között ellenben a fegyver állapota sokkal inkább hatással van a találati esélyre ez inkább a távcsöves mordályokon ütközik ki a legjobban

Puskával igen, én pisztolyokra és társaira gondoltam.