Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az Android keresõs küldetéssel van némi gondom, vagy glitch vagy én nem csináltam valamit:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Küldit felvettem
Beszéltem a doc-al rivet cityben
Moirával Megatonban
Meg még akivel csak tudtam, de a fenti 2 volt csak értékelhetõ,
Elvileg most ugye az jönne, h Sister hotelszobájában van az utso holotape, de nincs ott semmi, csak 2 kávésbegre 😄
Ötlet?
És megmondaná vki, hogy hol van Pinkerton?
Thx
Próbálj meg VATS-ban egy sima vadászpuskával, majd a sniperrel célba venni valamit. 20-50%-os különbségek jönnek ki. A távcsõtõl nem lesz pontosabb egy fegyver, csak nagyobb távra tudsz célozni...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy régebben olvastam valami tempenny torony lakosztályról.
Azt hogy is lehet megszerezni? (én nem adtam át a ghouloknak a helyet)
Þór vígi þessi rúnar
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Sajnos azokat sem kímélték az új bérlõk, akik hozzájárultak, de hát ilyen kegyetlen az élet... <#eplus2>#eplus2>
Viszont így loot-oltam egy csomót, és lett nagyon faja security-s sityakom meg páncélom, valamint a Burke-féle akció miatt is bosszút álltam. <#violent>#violent>
Atomot nekik és nincs több probléma XD
PSN ID.: Beegabor
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
lucky harith: 00063bf9
crow: 00063bf8
doc hoff : 00063bf7
tehát mondjuk crow-ra alkalmazva: setessential 00063bf8 1
Az npc kód nem az, amit kiír ha ráklikkelsz miközben a konzol nyitva van.
Van vhol a neten egy lista a jó npc kódokkal, de a fallout.esm fájlból is ki lehet szedni az értékeket.
Egy ideig keresgéltem és megtaláltam a bomba környékén a hulláját, tuti valahonnan leesett. Most nincs kinek leadni :\
A halál csupán a kezdet...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
akkor jó befektetés vót aza 1-2k amit az õ fejlesztésükre költöttem 😄DD :|
hol vannak azok a ghoul-k??? 😄
Csakmert befektettem még régebben az armor-ra és a fegyverekbe is 700-700-at, de nem találtam.
Þór vígi þessi rúnar
Lincoln puskája nagyon jó. 53-as (asszem) sebzés, 15 golyó a tárban és olyan lassan tölti újra, mint a kommersz hunting riffle-t.
Imádom.
Þór vígi þessi rúnar
érezhetõ változás nemsok van mondjuk 80 és 100 skill között ellenben a fegyver állapota sokkal inkább hatással van a találati esélyre ez inkább a távcsöves mordályokon ütközik ki a legjobban