Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem tudna valaki segíteni?

most az atombomba felrobbantása a feladat, és egy kis lövöldözés stb.../ után elindultam le a metróba, mindenkit kinyírtam itt, nos és most tovább kéne menni egy vágányhoz, egy sötét szûk helyen egy kis résen keresztül látom azt, hogy az irányjelzõ szerint merre kellene tovább menni (az említett vágányhoz), de nem találom az oda vezetõ utat, merre menjek?

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

Shep
Ja ok, köszi a segítséget.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SigS
Kapsz/veszel ( elég drága) hozzá leírásokat, azután tudod összerakni

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Én nem nyírtam és csak 1et kaptam <#whatever>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kell egy terv, meg munkaasztal.

Calver
hát, nálam pedig mindkettõ megvan. nem kéne kinyírni a királynõt, Lesko direkt megkér rá <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Shep
Ja ok. A sok szemétbõl, hogyan/hol lehet cuccokat applikálni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát srácnak megmondod mi lett faterral, utána a ház melletti kis fészerbe bemész, ott le van írva h a metróba van a fészek, lemész, ott talizol dokival, õ meg elmondja mit kell tenned.

Én hülye fasz csak a quicksavet használtam a játék meg beglitchelt, autosave is kuka áááááá szétbasz az ideg kezdhetem elõröl...

Tatyla
rá klikkelsz a questre és a minimap mutatja merre van.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Rapid81
Nem és, hanem vagy. Vagy köpenyt kérsz vagy injekciót. Kettõt egyszerre nem lehet.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Végre találtam kuktát a Railway Rifléhez. Nagyon durva egy stukker. Ajánlom mindenkinek. Lõszer meg állandóan hever szanaszét a metróalagutakban.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

SigS
Kövesd az utasításokat, mutatja a nyíl merre kell menni

Calver
#5347, #5349: keresgéljetek a Marigold Metro Stationben, egy idõ után meg fogjátok találni a Lesko-t, aki meg fog kérni arra h gyakjatok le pár hangyát. a végén ad egy szép +10 science-es köpenyt és egy +25% fire +1ST/PE-s injekciót.

"The trees move. Do you not see it?"

SigS
Springway suliban <#fogmosas>

sziasztok, még mindig nem kaptam rá választ, nos..:
most az atombomba felrobbantása a feladat, és egy kis lövöldözés stb.../ után elindultam le a metróba, mindenkit kinyírtam itt, nos és most tovább kéne menni egy vágányhoz, egy sötét szûk helyen egy kis résen keresztül látom azt, hogy az irányjelzõ szerint merre kellene tovább menni (az említett vágányhoz), de nem találom az oda vezetõ utat, merre menjek?

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

Shep
Merre találom a tûzhangyák forrását? Hogyan tudok a szemétbõl csinálni valamit?

Lacee
nézelõdj mindenfelé, álatlában magánházakban van esély hogy találsz mankót.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Egy icipicit elakadtam...

A Marigold Station-ön vagyok, lemészároltam a hangyákat.
Találtam is egy üzenetet, értem is, de fogalmam sincs mire utal? A kulcs az megvan.

Na most, hogy lehet befejezni a hangyás küldetést és hol van a pack, amit fel kell vennem???

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

SigS
Nem <#shakehead>

SigS
<#ticking>
Úgylegyen!
<#hehe>

Rapid81
A Creater Side Supply-ban Moira-tól általában tudsz venni. 😊

SigS
Bobbleheads

Röviden, 10-20 van belõle, emelik a SPECIAL pontokat, de ha elérte a 10-et, azfölé nem megy...kb. <#hehe>

Rapid81
Ezek a Bobblehead-ek.

És igen, 6 darab a S.P.E.C.I.A.L. tulajdonságaidat növeli 1-el, a többi az egyéb képességeidet 10 ponttal.

Seth
Egy jó kis plusszt ad egy adott képességedhez illetve stathoz, szóval ajánlott kutakodni utánuk

PSN ID.: Beegabor

SigS
Crutch az hol található? <#falbav>

Sanyix
Mert fos... angol nyelvû, de én sem tudom melyik, de us és uk patchre is azt írja, hogy nem jó hozzá. Ettõl függetlenül, ha leokézod, felpatcheli, majd kiderül, hogy mégtöbb bugot szabadít-e el, vagy javít.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

SigS
Nekem eddig 1 van, a Megatonos házadban van egy Jukebox- szerû színes valami, na abba gyûjtheted.
Nem tudom mire való <#nemtudom>

és jo valamire?😊
n3whous3
Kis játék ember figurák, nekem már van kettõ.

púúúúú

mi az a Bobblehead? látom sokan beszéltek erröl de fogalmam sincs. Nincsa amugy valami leírás ami elmondja mi mi?😊
magyarországon melyik verzió fut

mert én megvettem de nem tudom hozzá telepíteni a patchet, se uk se ust nem fogadja el

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

nem

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Rapid81
A Vault 101ben benn hagytam a Medicine-es Bobblehead-et. Vissza lehet oda valahogy menni? Mert mikor akartam, akkor bezárták az orrom elõtt az ajtót.

Carlos
Igen. Ezt a Rockbraker helyet nem találtam még meg.

Þór vígi þessi rúnar

CS@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mivel ezt meg se próbáltam megszerezni, errõl csak annyit tudok mondani, amit neten olvastam: Rockbreaker's Last Gas(nyugaton) –tól nyugatra valami hegy tetején található állítólag egy elhagyott viskó(Abandoned Shack) és ebben valami 100al elzárt izében.

Rapid81
Én találtam egy 100as lockpickes zárat, az atombombatároló, a kápolnától északra. Ha a térkép rácsozatát vesszük alapul, akkor E1-en van. Betûk vízszintesen, számok függõlegesen.

Carlos
Szerintem nem esett le semmilye sem!
Ott dekkol fent puskástól mindenestõl.
Amihez a 100-as lockpick kell az hol található?

Þór vígi þessi rúnar

emberek,ez a játék hihetetlenül jóra sikeredett! úgy beszippantott magába,hogy már másfél hete semmi mást nem csinálok,ha itthon vagyok,msn-re se megyek fel, annyira jó lett! eddig a san andreas volt kedvenc játékom,de most már kettõ van! (segítek:az egyik ez)

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

woy
amúgy ma dobtak rám gránátot és VATS-al eltaláltam ,kb 1 méterre volt épp az ellenségtõl.fel is robbant a fickó <#hehe>

MaskimXul
akkor ufó ammo lelõhelybõl kettõ is van? Én találtam lezuhant ufót, ott volt stukker meg ammo, megy egy felborult kamiont, ott csak ammo. Ezek szerint 2 kamion is van?
CS@
Még egy apróság, az elõzõhöz: ha a Chapelnél már megölted(valószínû mivel azt írtad jártál ott) a fazont és nem dobta le a puskát, de veled van Dogmeat, akkor légyszi próbáld már ki(teszteld le), hogy megkéred õt, hogy keressen fegyvert. Kíváncsi lennék õ, hogy mászik fel 😊 ha meg sikerül neki, akkor úgyis lehozza.

SigS

<#rolleyes>

CS@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amerikai múzeum alatt a Museum of History –ra gondolt, itt megtalálod a Lincoln -t.

A Dickerson Tabernacle Chapel –ben pedig a Reservist's Rifle -t lehet megszerezni. Ezzel egy aprócska probléma adódhat: Annál a muksónál van, aki a magaslatról lövöldöz, lehet én vagyok béna, de én 1-2perc keresés után se találtam olyan részt, ahol fel lehetne jutni oda, ahol õ van, de szerencsémre a puskáját leejtette. Úgyhogy ha még nem ölted meg, akkor úgy csináld, hogy lehetõleg a fegyverével együtt huppanjon le onnan.

Valamint ha van 100as locpicked, akkor jó alternatíva lehet még a Victory Rifle is. Nekem nincs, úgyhogy ezt a fegyvert nem ismerem, de a leírások alapján ez pontosan egyezik a Reservist's Rifle –al, de míg az RR speckója a „high critical chance” addig ezé a „knockdown chance”

nem késõbb mert ott járok pont😊 Köszi
SigS
Crutch az hol található? <#help>
Eléggé kellene a Rail csúzlihoz <#eplus2>

Rapid81
Köszi!
Egész véletlenül arrafelé ráakadtam a robbanószeres Bobblehead-re. 😄 Életemben nem találtam volna meg ha keresem.

woy

ott ahol állok a térképen pont ott van az a sok atombomba

n3whous3
és tényleg

púúúúú

n3whous3
ok

púúúúú