Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most az atombomba felrobbantása a feladat, és egy kis lövöldözés stb.../ után elindultam le a metróba, mindenkit kinyírtam itt, nos és most tovább kéne menni egy vágányhoz, egy sötét szûk helyen egy kis résen keresztül látom azt, hogy az irányjelzõ szerint merre kellene tovább menni (az említett vágányhoz), de nem találom az oda vezetõ utat, merre menjek?
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"The trees move. Do you not see it?"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"The trees move. Do you not see it?"
most az atombomba felrobbantása a feladat, és egy kis lövöldözés stb.../ után elindultam le a metróba, mindenkit kinyírtam itt, nos és most tovább kéne menni egy vágányhoz, egy sötét szûk helyen egy kis résen keresztül látom azt, hogy az irányjelzõ szerint merre kellene tovább menni (az említett vágányhoz), de nem találom az oda vezetõ utat, merre menjek?
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A Marigold Station-ön vagyok, lemészároltam a hangyákat.
Találtam is egy üzenetet, értem is, de fogalmam sincs mire utal? A kulcs az megvan.
Na most, hogy lehet befejezni a hangyás küldetést és hol van a pack, amit fel kell vennem???
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Úgylegyen!
<#hehe>#hehe>
Röviden, 10-20 van belõle, emelik a SPECIAL pontokat, de ha elérte a 10-et, azfölé nem megy...kb. <#hehe>#hehe>
És igen, 6 darab a S.P.E.C.I.A.L. tulajdonságaidat növeli 1-el, a többi az egyéb képességeidet 10 ponttal.
PSN ID.: Beegabor
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem tudom mire való <#nemtudom>#nemtudom>
mert én megvettem de nem tudom hozzá telepíteni a patchet, se uk se ust nem fogadja el
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott dekkol fent puskástól mindenestõl.
Amihez a 100-as lockpick kell az hol található?
Þór vígi þessi rúnar
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Dickerson Tabernacle Chapel –ben pedig a Reservist's Rifle -t lehet megszerezni. Ezzel egy aprócska probléma adódhat: Annál a muksónál van, aki a magaslatról lövöldöz, lehet én vagyok béna, de én 1-2perc keresés után se találtam olyan részt, ahol fel lehetne jutni oda, ahol õ van, de szerencsémre a puskáját leejtette. Úgyhogy ha még nem ölted meg, akkor úgy csináld, hogy lehetõleg a fegyverével együtt huppanjon le onnan.
Valamint ha van 100as locpicked, akkor jó alternatíva lehet még a Victory Rifle is. Nekem nincs, úgyhogy ezt a fegyvert nem ismerem, de a leírások alapján ez pontosan egyezik a Reservist's Rifle –al, de míg az RR speckója a „high critical chance” addig ezé a „knockdown chance”
Eléggé kellene a Rail csúzlihoz <#eplus2>#eplus2>
Egész véletlenül arrafelé ráakadtam a robbanószeres Bobblehead-re. 😄 Életemben nem találtam volna meg ha keresem.