Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kumiho #2179
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Páncélból meg alig van ami csökkenti az agility-t. A legerõsebb normál páncél (nem igényel tréninget) a ranger battle armor, amit egy feladat jutalmaként lehet megkapni. 39-es max páncélzat (bármely combat armor felhasználásával javítható), ad AP-t, small guns és talán még Luck értéket is.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Amugy jó páncélt merre lehet találni? ami nem csökkenti az agit
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elérkeztem odáig, hogy nem tudom mire rakjak😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jaja, mászkáltam vissza kereskedõkhöz javíttatni a Cross kisasszony minigunját, kár, hogy nem sok helyen lehet venni, az én repairem már magasabb 😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kumiho #2179
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Végre nem 24/7 kell azon imádkoznom, hogy ugyan hozzon már össze a sors egy szerencsétlen flótással aki kínai puskint használ.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nos, egy láma kérdés következik: skillnövelõ könyveket merre lehet találni?
Bobbleheadekre szeretnék magamtól rábukkanni, de könyvek után már nem kutatok. : )
Kumiho #2179
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Viszont azt Fallout wikin olvastam, hogy ha Dogmeat-et leütjük és rápickpocketeljük a Wazer Wifle-t(nevesített lézerpuska Little Lamplightból), akkor onnantól a kutya lézert ugat. 😛 Asszem ki fogom próbálni.
Rá kellett jönnöm, hogy amit én adok a követõm kezébe, az a fegyver igenis romlik, úgyhogy most megyek Cross kisasszonynak Minigunra vadászni, legyen mivel feljavítani 😊
Találtam egy csajt az armory-ban aki azt hajtogatja, hogy engedély kell stb. Hol találok ilyen engedélyt (az öreg elder-t nem találtam sehol, csak a szobáját)?
Þór vígi þessi rúnar
Azokat azért találták ki, hogy ha beüt az atom, akkor megvédje a népeket a sugárzástól. Kár hogy többnyire így is meghaltak az emberek, mert nem volt kajájuk/piájuk bent 😄