Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Na ilyen sem volt még, kezdtem egy új játékot, mire rögtön a legelején, elsõ ellenfélként egy ilyen tömör gyönyörbe botlottam, ráadásul a Super Duper Mart elõtt. Aztán végülis megfeküdt, még a buszt is megpróbálta eltolni<#idiota>

Kumiho #2179

Ron Ragm
Nem kell kiválasztani minden modot, hamegnézed az Local settings\Appdata\Fallout 3 ban a plugins.txt-t látod hogy megjegyzi õ, csak valamiért a launcher nem látja.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Lobsterman
Ja és lenne egy kérdésem. Van arra megoldás hogy ne kelljen minden elindításkor újra kiválasztani minden modot? Kicsit idegesítõ hogy nem képes megjegyezni miket használtam eddig.

Lobsterman
Hmm ezt az 50%osat bepróbálom. Bár nekem inkább egy olyan kéne ami a fegyverek degradálódását csökkenti a páncélokét viszont növeli. Az lenne szerintem a reális. Ha szarrá lõnek akkor fogyjon csak a páncél. Úgy legalább nem az lenne hogy nem használom ki a gyengébb páncélokat, és pár óra játék után power armorban futkosnék. Tudom kell hozzá a tréning meg minden, de viszonylag gyorsan össze lehet szedni azért.

ilyen eladásokkal tuti lesz kieg

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Bizony vissza lehet menni. Ennek elõfeltétele, hogy eljuss a fõvonalon egy bizonyos pontig és menj ezután a V101 környékére, a rádiódon meg fogd be a vault adóját. Aztán be lehet menni.

Páncélból meg alig van ami csökkenti az agility-t. A legerõsebb normál páncél (nem igényel tréninget) a ranger battle armor, amit egy feladat jutalmaként lehet megkapni. 39-es max páncélzat (bármely combat armor felhasználásával javítható), ad AP-t, small guns és talán még Luck értéket is.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Valamelyik nap olvastam, hogy valaki kérdezte, hogy a vault 101-be nem lehet e visszamenni az elején kívül. Na nekem pont most lett egy questem, hogy menjek vissza és így beenged. egy rádióhullámba kaptam a questet😊
Amugy jó páncélt merre lehet találni? ami nem csökkenti az agit
Kandurex
Remélem lesz valami kieg...bár abban is, hogy NE "lópáncél" legyen az elsõ <#hehe><#mf2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Count Adyn
Jah, én se használnám😊 Túl gyorsan megvan a max szint igyis😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MaskimXul
Aztán ne legyen sírás, amikor a játék felénél eléred a max szintet <#nyes>
köszi ez tényleg jó perk😊

SötétBarom
Ad még egy szintet, "Itt és most" 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lesz, csak beszélj a megbízóddal a megadott helyen.

Carlos
Megaton-ban lesz.

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
azonnal rakj rá egy pontot, ad egy ingyenes szintlépést!!!!

böröczk
Ha Megaton felrobbantása mellett döntök, akkor hol lesz házam? Lesz egyáltalán?

Kumiho #2179

Tudom alap kérdés de perkek közül mit csinál a here and now?
Elérkeztem odáig, hogy nem tudom mire rakjak😊
Shep
Hát én is bóklászok jobbra balra, most éppen a hangyás részt csináltam meg. Találkoztam egyszer a kapunál egy vándor cirkuszossal (na jó, valami doki volt) és annál tudtam javíttatni a cuccokat, de azóta sem láttam. Milyen útvonalon mozog?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Elsõ lépésként beszélsz vele, és megmondod, hogy távolsági fegyvert használjon, ha eddig mást használt. Aztán odaadod neki a fegyvert, és lõszert is mellékelni kell, mert csak az alapértelmezett fegyveréhez hord magánál. De úgy 3-4000 5mm-es skulóval már jól elvan, a maradék meg összejön a csatákból
Jaja, mászkáltam vissza kereskedõkhöz javíttatni a Cross kisasszony minigunját, kár, hogy nem sok helyen lehet venni, az én repairem már magasabb 😊
Kandurex
Hm, találkoztam pár banditával közvetlenül egy metró feljáró elõtt és érdekes módon volt náluk egy "wanted" papíros a karakterem irányába,...egészen meglepõdtem, aztán így végiggondolva, miután a karakterem szociális beállítottsága az angyal felé tendál (ütõdött Rambo, de ari xD), arra jutottam, hogy a Tenpenny Tower részrõl jöhetett a dolog, miután megfúrtam a termonukleáris ötletüket...megyek meglátogatom õket. <#vigyor1><#ravasz1>

Kandurex
Ezzel nekem nincs bajom, 100 repair skill mellett állandóan fullon vannak a fegyóim....igaz, mint lentebb írtam egyébként egy John Rambo a karakterem 15 lockpick, science 15 stb...viszont lábbal ölök! <#vigyor1>

én nem a fõszálat követem hanem megyek körbe és nézem a felfedezni való helyeket 😄 van 2500-3000db 5,56-om 😄D soti-sznájper-lézerpuffka kombóval hántolok mindenkit 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kandurex
Fogsz hozzá találni, viszonylag bõségesen, de nagyon a játék elején vagy még...egyébként is eléggé el van használódva amit a seriffnél találsz, igaz még így is erõs!

Shep
Az elején szóltam a sheriffnek ,hogy Burke csúnya dolgot akar a bombával némi visszatöltögetés és dilemma után úgy döntöttem, kell nekem a sheriff AK-ja hát hagytam B. hagy lõje le. Na most van egy AK-m, viszont lõszer az nuku (volt ugyan a csajszinál a boltban egy pár darab de azon kívül semmi, próbáltam késõbb venni nála, de nemvolt neki) hol tudnék szerezni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BEAST
Pedig szanaszet rozsdasodott fegyverektol ne varjon sokat az ember 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

böröczk
Ez érdekes, mert én többnyire csak égett könyveket, meg small/large ruined cuccokat találok. Hát, majd ha nagyon nem megy valamelyik hõn áhított bobblehead, akkor sikítok. : ) De pl már van 2 olyan, amire pont nincs szükségem. -.-"

Kumiho #2179

Hmuda
Legjobb tudomásom szerint 25 könyv van mindegyik skillhez, szóval tényleg annyi van mint a nyû. Szinte lépten-nyomon ilyenekbe botlok.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Nagyon baba ez a Slower Item Degradation mod. Végre búcsút mondhatok a röhejes "három tár oszt oda a fegyver fele" õrültségnek.

Végre nem 24/7 kell azon imádkoznom, hogy ugyan hozzon már össze a sors egy szerencsétlen flótással aki kínai puskint használ.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

dronkZero
Hát, pedig még a bobbleheadeket még el tudjuk mondani, de könybõl van annyi, mint a szemét.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

böröczk
De kedvesen pózol elõtte : D

Nos, egy láma kérdés következik: skillnövelõ könyveket merre lehet találni?
Bobbleheadekre szeretnék magamtól rábukkanni, de könyvek után már nem kutatok. : )

Kumiho #2179

Lobsterman
Középsõ egérgomb/görgõ, vagy F

Rapid81
Hogy a bánatba csináljátok ti ezeket a külsõ nézetes képeket?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

BEAST
😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lobsterman
A laborba megy le néha, éjszaka a szobájában szunyál, meg úgy általában az A-ringen mászkál.

Kandurex
<#vigyor1> ez mekkora királyság már!

n3whous3
LOÁLMÁR

púúúúú

Carlos
Igen. Elder Lyons-t nem találom sehol. Hol szokott dekkolni?

Þór vígi þessi rúnar

dronkZero
Na megvan azért:

dronkZero
Hát de basszus... Be akartam linkelni a képet, fenn volt a wikin. Ma meg már nincs. Tegnap néztem... Kurva opensource... 😛

😄DDDD lézerdogmít 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kandurex
<#idiota>

dronkZero
És azt hogyan kell? Fawkes-nak és Sidneynek(vagy hogyhívják) sem sikerült megmondanom, mit használjon...

Viszont azt Fallout wikin olvastam, hogy ha Dogmeat-et leütjük és rápickpocketeljük a Wazer Wifle-t(nevesített lézerpuska Little Lamplightból), akkor onnantól a kutya lézert ugat. 😛 Asszem ki fogom próbálni.

Fenrir
Vedd ki a kezébõl és javíttasd meg a kereskedõknél.

A halál csupán a kezdet...

Amikor beszéltél vele, keresd meg Elder Lyons-t, lesz egy új párbeszédopció, egész pontosan engedélyt kérsz, hogy vásárolhass ott is.
Rá kellett jönnöm, hogy amit én adok a követõm kezébe, az a fegyver igenis romlik, úgyhogy most megyek Cross kisasszonynak Minigunra vadászni, legyen mivel feljavítani 😊
Carlos
Citadel-ben hol lehet felszerelést venni?
Találtam egy csajt az armory-ban aki azt hajtogatja, hogy engedély kell stb. Hol találok ilyen engedélyt (az öreg elder-t nem találtam sehol, csak a szobáját)?

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Szerintem a sugárvédelmi kabinokra gondol az utcákon.
Azokat azért találták ki, hogy ha beüt az atom, akkor megvédje a népeket a sugárzástól. Kár hogy többnyire így is meghaltak az emberek, mert nem volt kajájuk/piájuk bent 😄

Rivet City lesszakadt hátsó részében (magyarán a kettéhasadt hajónak azon a részén ahová a városból nem jutsz be, ehhez ki kell menned).

sehogy .. mindegyik radióaktív .. viszont kapsz moira-tól az egyik quest után egy gépet ami finomít rajtuk így több hp-t regenerálnak ugyanannyi rad mellett

Az a robotok helye, nem embernek van kitalálva. Eredetileg ilyenekben töltõdnének újra/várnak bekapcsolásra a Protectron robotok. Sugárzás helyrepofozásában csak doki és RadAway segíthet, más nem.

Fenrir
Hogyan lehet ételt vagy italt megtisztítani?

A halál csupán a kezdet...