Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SPOILER!!!!!
Mert most robbant fel és nem néztem meg, hogy van-e bent bubblehead... 😞
Þór vígi þessi rúnar
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
1. Fallout 3
2. Modellautók
3. Call of Duty World at War
4. Battlefield 2
5. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
6. Ismerd fel a képrõl az autót
7. World of Warcraft
8. A nagy szavazó topik
9. KONAMI Soccer kiegészítõk
10. Test Drive Unlimited
Kumiho #2179

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az egyik (talán "A") legjobb játék amivel valaha játszottam (több mint 15 éve játszok)
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

A halál csupán a kezdet...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Amúgy szerintem a karmát túl gyorsan lehet negatívból pozitívba és fordítva megváltoztatni. Én eddig nagyon negatív emberke voltam (rabszolgatartóknak dolgoztam, gyereket adtam el rabszolgának, népírtást rendeztem), a statisztikában olyasmi volt, hogy a gonosz reinkarnációja... Aztán megcsináltam 1-2 küldit, mert szimpik voltak (Agatha hegedûje, meg nem tudom melyik) és mindegyik növelte a karmám, meg párszor adtam vízet a hajláktalanoknak, és most hogy ránéztem a statra, már neutral vagyok. Meg is ijedtem, mert jó volt ennyire phsycho-nak lenni. 😄 Még pár jócselekedet és el is van felejtve az a sok rossz, amit eddig tettem. 😄

"The trees move. Do you not see it?"
amugy szerintem lesz nekem egy második karakterem is😄
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Néha így is meg kell bütykölni õket, mert romlanak, de nem olyan nevetséges mértékben mint eddig. Ahogy néztem a Spéci kínai AR-emet, az mostmár három tárnyi lövöldözés után csökken egy pixelnyit, míg eddig táranként átlag 2-3 is lement.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Amugy még 1 kérdés. van 1 quest amibe rat-eket kell megölni. 3db-ot 1 bottal. mora vagy ki adja a küldetést. egy severbe irányít amit én már elõtte kiirtottam és nem él ott 1se. ilyenkor mit csináljak? hol van még patkány?😄
Xualong AR például ilyen. 80+-os sebzés, 36-os tárkapacitás. Ez egy módosított kínai rohampuska. Megtalálni nem egyszerû, a museum of technology planetáriumában egy terminál feltörése után lehet eljutni majd egy mertoállomáshoz, aminek a közelében felszedhetõ. Nagyon komoly fegyver. Lõszer is akad hozzá bõven.
Géppityuból legjobb amit Sydney hurcolászik magával. Ha meg akarjuk szerezni vagy meg kell várni hogy meghaljon (kis segítséggel akár) vagy apucijának hangfelvételét megszerezve átadja nekünk. Sebzésben iskolázza az alap kínai csúzlit.
Pisztolyból a blackhawk egy brutális darab. Speciális távcsöves 44-es magnum. Küldetés jutalmaként kapható meg. Lõszert találni nem könnyû hozzá, de ez így van Lincoln bácsi puskájával is. Meg úgy általában bármivel ami .44-es kaliberû.
Energiafegyverbõl a prímet az alien blaster és a firelance viszi. Kár hogy alig van hozzá lõszer. Igaz van pár hely ahol lehet találni (Fort Bannister, Fort Independence, random encounter). Nem általános fõ fegyvernek valók az biztos, mert annyi energia nincs hozzájuk. Viszont amíg van elég lõszer hozzájuk, addig nincs ellenfelünk.
Közelharcban szerintem a prímet a deathclaw gauntlet viszi. Fene sem gondolta hogy iylen kemény a cucc és így már arra is van magyarázat miért olyan nagyon combosak a deathclaw-k.
Úgy kapja szét a legnagyobb páncélba rejtett fazonokat is hogy öröm nézni. Ugyanis nem érdekli milyen védelem van a delikvensen. Venni nem lehet, csak összebarkácsolni.
Ugyanígy hatékony tud lenni a Shishkebab is, a lángoló kard. Szintén barkácsolandó cuccos. Megfelelõ perk esetén 60 körül sebez, plusz egy ideig a találat után még lángol a célpont és sebzõdik folyamatosan.
Amennyiben újabb leírásokat szed össze az ember ezekrõl akkor akár 20%-al is növelheti a sebzésüket. Már ha gyárt újabbat.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Én az új játékomban már egy darab pontot nem pakoltam a minigunokra, kizárólag a lézerpityukra adok ezentúl.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
tényleg... csak én érzem úgy h a Minigunok egyszerûen... gyengék?
emlékszik még valaki a klasszikus, Fallout 1-es mulatságra, amikor ha rossz karmád volt, amint az Overseer hátat fordított, a karakter kedvesen szitát csinált belõle? mekkora mulatság volt már az is <#nyes>#nyes>
Na akkor már csak valami atomjó fegyver kell és jo is leszek😊
még egy jobb van, a régi Fallout-os Power Armor... de abból összesen egy darab van, és nem javítható emiatt repairrel.
(ne kérdezd hol, csak rémlik a dolog)
Elméletileg meg igen, végleg kellett elhagynod a menedéket. A gyakorlati viszont mást mutat. 😊
Van olyan power armor, ami nem csökkenti az agility értéket (bonusz is csak rad. resistance-ra ad). Ez a T51b power armor. Megtalálni lehet és a viseléséhez ki kell képzeni az emberedet power armor viselésére. Az a legerõsebb páncél az ellenállás szempontjából (50-es maximális páncél érték).
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kumiho #2179
Rusnya egy dög!
...de érdekes nem bántott, a helyi szakszervezet veszett össze az ott tanyázó dealer -rel és lett egy jó pofa verekedés amibe a Claw is becsatlakozott, szétvágta a társaságot, csak nem maradt HP -je...aztán így bevégezte 😉
Amugy én csináltam valamit rosszul vagy vault 101-be meg kell ölni amanda apját és örökre elhagyni a vault 101-et?😄