Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
A cd galaxisban 8990 lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Carlos
RavenHold ugye nem ugyanaz mint a RavenRock???

SPOILER!!!!!

Mert most robbant fel és nem néztem meg, hogy van-e bent bubblehead... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Tatyla
11900 azt hiszem ezt olvastam valamelyik webshopnál.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

böröczk
Népszerû témák
1. Fallout 3
2. Modellautók
3. Call of Duty World at War
4. Battlefield 2
5. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
6. Ismerd fel a képrõl az autót
7. World of Warcraft
8. A nagy szavazó topik
9. KONAMI Soccer kiegészítõk
10. Test Drive Unlimited

Kumiho #2179

Rapid81
Kijöttem a Nuka Cola gyárból, elindultam a közeli raider tanya felé és csodálkoztam, hogy hol a kutya. A gyárban még velem volt. Hát visszamentem, hátha arra kóborol. És mit látok?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Kandurex
Nem tudja valaki mennyi lesz a várható ára a magyar verziónak?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Befejeztem, 34 óra 15-ös szinten. Inkább csak a fõ küldtést nyomtam, meg ami útba esett mellékszál. Decemberben megveszem a magyart és akkor aprólékosan mindent vegigtolok. TPS módban nyomtam és 95%-ban jól irányitható. Direkt TPS játékok (pl. assassins creed, Knight of the Temple2) nem ilyen jól iányithatók.
Az egyik (talán "A") legjobb játék amivel valaha játszottam (több mint 15 éve játszok)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Fenrir
Szegény Mutáns szöggel a fejében megpróbált leülni, de nem vette észre, hogy a szék nem az õ mérete 😊

A halál csupán a kezdet...

böröczk
Mert nyomva tartod, majd mozgatod az egeret, illetve ezzel forgatod a kamerát.

Kumiho #2179

Rapid81
Na végre. Amúgy jó ez a mesmetron. Szegény srác felkiáltott, hogy mi a franc, aztán ferobbant a feje. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Egérgörgõt nyomd le

Encore
Huh, találtam valakit, aki még az alien blastert is tudja javítani. Ha nem is maxra de pár százalékot javított rajta. 😄
Amúgy szerintem a karmát túl gyorsan lehet negatívból pozitívba és fordítva megváltoztatni. Én eddig nagyon negatív emberke voltam (rabszolgatartóknak dolgoztam, gyereket adtam el rabszolgának, népírtást rendeztem), a statisztikában olyasmi volt, hogy a gonosz reinkarnációja... Aztán megcsináltam 1-2 küldit, mert szimpik voltak (Agatha hegedûje, meg nem tudom melyik) és mindegyik növelte a karmám, meg párszor adtam vízet a hajláktalanoknak, és most hogy ránéztem a statra, már neutral vagyok. Meg is ijedtem, mert jó volt ennyire phsycho-nak lenni. 😄 Még pár jócselekedet és el is van felejtve az a sok rossz, amit eddig tettem. 😄
nyomd a egérközépsõ gombot és forgasd, vagy egyfolytában az f-et...görgõvel meg zoomolj
Hehe....Beépített szépség......avagy....Kõmûves Kelemenné.....hehe😊😊
Rapid81
Rendben van, de akkor hátulról látom a karakterem. Egy rakás szembõl készült képet láttam már. Az hogyan készül? Milyen gombbal nézem meg szembõl a saját karakterem?

Rapid81
És ilyen falba épített Raiderrel találkozott már valaki? Így biztos biztonságban érzi magát. Nem is tudtam lelõni. <#eplus2><#eljen>

Calver
tesztelgettem ezeket én is - igaz Blackhawk kimaradt - és erõsen úgy tünik nekem is h Xualong bizony kraftosabb Eugene-nél. igazándiból Minigunoknak sajnos fel is kell pörögniük - ami eléggé nehézkessé teszi VATS és normál lövöldözés közötti váltogatást - és hozzá pofátlanul pontatlanok is... akkor már inkább használok lángszórót, az közelre jóval hatékonyabb (na meg viccesebb), távolra meg úgyis A3-21 az igazi <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
valahol azt olvastam hogy nem, azt hiszem pont a Fallout wiki-n, de most azt írják javítható. fene se érti ezeket. akkor gondolom lehet, igazándiból soha sem szedtem össze, jól elvoltam Tesla Armor-ban mindig.

hát szinte sose csináltam meg:S
amugy szerintem lesz nekem egy második karakterem is😄
Hmuda
Jippí! Még 140 letöltés és meglesz az ezer. :-)

T-51B mint alap BoS páncél

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Nekem az a gondom, hogy azok a cuccok amiket használok azok soha nem esnek (Kínai pityu, SMG, Power Armor, stb). Egyedül a Hunting Rifle-bõl van dögivel, mert azért csak be kell bóklászni DC-be mutánsokat ölni, de a többi irtó ritka. Mostmár kevésbé kell miattuk aggódnom. :-)

Néha így is meg kell bütykölni õket, mert romlanak, de nem olyan nevetséges mértékben mint eddig. Ahogy néztem a Spéci kínai AR-emet, az mostmár három tárnyi lövöldözés után csökken egy pixelnyit, míg eddig táranként átlag 2-3 is lement.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mászkálgass a vidéken, majd belefutsz párba. Nincs idõhöz köttve a dolog. Ha meg jót akarsz, akkor úgyis tizet kell kinyírnod, nem csak hármat. Ezekben a feladatokban mindig csináld meg a bonusz feladatokat is kviétel nélkül.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Rohadtnagz játék!!! Eddig csináltam puskát, az egyik a Siskebab vagy mi, lángoló kard, a másik a Rock-it Launcher, de az mekkora!!! NEM HASZONTALAN TÖBBÉ A SOK SZEMÉT!!! Felveszek az utról akármilyen szemetet, belteszem, és halálos fegyóvan. Szemétvetõ... Brutális... nagyon teccik a gém!!!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

rendben akkor lassan elkezdem azt is fejleszteni😄
Amugy még 1 kérdés. van 1 quest amibe rat-eket kell megölni. 3db-ot 1 bottal. mora vagy ki adja a küldetést. egy severbe irányít amit én már elõtte kiirtottam és nem él ott 1se. ilyenkor mit csináljak? hol van még patkány?😄
Úgy emlékszem average volt, de ebben nem vagyok biztos. Average meg minimum 50-est feltételez.

a terminálhoz hanyas scientifi kell?
Szerintem van annál jobb fegyver nem is egy.
Xualong AR például ilyen. 80+-os sebzés, 36-os tárkapacitás. Ez egy módosított kínai rohampuska. Megtalálni nem egyszerû, a museum of technology planetáriumában egy terminál feltörése után lehet eljutni majd egy mertoállomáshoz, aminek a közelében felszedhetõ. Nagyon komoly fegyver. Lõszer is akad hozzá bõven.

Géppityuból legjobb amit Sydney hurcolászik magával. Ha meg akarjuk szerezni vagy meg kell várni hogy meghaljon (kis segítséggel akár) vagy apucijának hangfelvételét megszerezve átadja nekünk. Sebzésben iskolázza az alap kínai csúzlit.

Pisztolyból a blackhawk egy brutális darab. Speciális távcsöves 44-es magnum. Küldetés jutalmaként kapható meg. Lõszert találni nem könnyû hozzá, de ez így van Lincoln bácsi puskájával is. Meg úgy általában bármivel ami .44-es kaliberû.

Energiafegyverbõl a prímet az alien blaster és a firelance viszi. Kár hogy alig van hozzá lõszer. Igaz van pár hely ahol lehet találni (Fort Bannister, Fort Independence, random encounter). Nem általános fõ fegyvernek valók az biztos, mert annyi energia nincs hozzájuk. Viszont amíg van elég lõszer hozzájuk, addig nincs ellenfelünk.

Közelharcban szerintem a prímet a deathclaw gauntlet viszi. Fene sem gondolta hogy iylen kemény a cucc és így már arra is van magyarázat miért olyan nagyon combosak a deathclaw-k.
Úgy kapja szét a legnagyobb páncélba rejtett fazonokat is hogy öröm nézni. Ugyanis nem érdekli milyen védelem van a delikvensen. Venni nem lehet, csak összebarkácsolni.

Ugyanígy hatékony tud lenni a Shishkebab is, a lángoló kard. Szintén barkácsolandó cuccos. Megfelelõ perk esetén 60 körül sebez, plusz egy ideig a találat után még lángol a célpont és sebzõdik folyamatosan.

Amennyiben újabb leírásokat szed össze az ember ezekrõl akkor akár 20%-al is növelheti a sebzésüket. Már ha gyárt újabbat.

Vagy mesmetron-t vigyél magaddal. Állítólag valami iszonyat mértékben sebzi a deathclaw-kat. Ehhez képest normál embereket nem sebzi, hanem szófogadó kis rabszolgává változtatja. 😊

amugy 14es vagyok és a repairr skillnek még nem láttam annyira értelmét. megéri felnyomni?
nekem is a small gun a favorit. minigunok egyszerüen szarok. minigunnal vats nélkül érdemes menni de még ugy is gyenge
Ron Ragm
A régi típusú Power Armort lehet simával javítani, nem?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

CS@
Nem akartam az elõzõek után szóba hozni, de ha te így szóbahoztad, akkor bevallom a minigunok(Eugene –t is beleértve), nekem is csalódást okoztak, sokkal többet vártam tõlük. Úgyhogy, még mindig SmallGuns –ok a királyak <#awink>

Kandurex
Nem, nem,..az még Big gun.

böröczk
De az már lézer fegyvernek és nem minigunnak minõsül. : /
Én az új játékomban már egy darab pontot nem pakoltam a minigunokra, kizárólag a lézerpityukra adok ezentúl.

Kumiho #2179

böröczk
Még egy érdekesség, nem tudom, melyikõtök találkozott vele, mondjuk én elõször, amikor csináltam neki ezt a küldetést, nem mentem 200rad fölé.:

Kumiho #2179

Kandurex
Rosszul érzed, nagyon lehet velük ám kaszálni, pláne a lézeres változatával!

Calver
pedig ott kéne lennie... próbálj meg még Seagrave Holmes-al beszélni, õ is ad egy holotape-et. Moira-val meg nem csak beszélni kell, hanem felszedni a pult mögül egy holotape-et is <#nyes>

Calver
fegyverek közül A3-21's Plasma Rifle a játék királya, valamint nevetségesen könnyû összeszedni. ezek kívül én kb Burnmaster-t (táp Flamer) használom, gyakorlatilag másra nincs is szükség.

tényleg... csak én érzem úgy h a Minigunok egyszerûen... gyengék?

Calver
nem, ennek úgy kell lennie, hogy darabokra robbantod azt a patkányarcú Overseer-t <#nyes> de igen, mindenképpen kitiltanak.

emlékszik még valaki a klasszikus, Fallout 1-es mulatságra, amikor ha rossz karmád volt, amint az Overseer hátat fordított, a karakter kedvesen szitát csinált belõle? mekkora mulatság volt már az is <#nyes>

értem akkor szétnézek. Amugy csak nekem tûnik rövidnek a játék a többi fallouthoz képest?
Na akkor már csak valami atomjó fegyver kell és jo is leszek😊
Calver
ha van Power Armor Training-ed, menj el Arlington Public Library-ba, caplass fel északnak (Alexandria Arms), ott le fog dobni egy Vertibird 3 Enclave-est. lõdd ki õket, lootold a hullákat, javíts fel a páncélokat és tadaa, egy Tesla Armor boldog tulajdonosa vagy, ez az egyik legjobb, könnyen elérhetõ - és javítható - páncél a játékban. valamint elbaszottul jól is néz ki.

még egy jobb van, a régi Fallout-os Power Armor... de abból összesen egy darab van, és nem javítható emiatt repairrel.

oké megoldódott akkor😊

Kandurex
Van valahol egy hely, ahol nyüzsögnek, fészkük van meg ilyesmi...mondjuk oda full tápként érdemes csak menni, 20+ aknával stb. tucat granyó meg elemózsiás táska 😊

(ne kérdezd hol, csak rémlik a dolog)

na találtam még egy megoldást hogy életben hagyom az apját így a karmám is nõtt de így is kitiltottak vagyis megkértek, hogy távozzak. ennek így kell lennie?😊
Semmit sem kell csinálni. Nem kell kinyírni az overseer-t, nyugodtan el is kerülheted és kimehetsz úgy, hogy nem is beszéltél vele.

Elméletileg meg igen, végleg kellett elhagynod a menedéket. A gyakorlati viszont mást mutat. 😊

Van olyan power armor, ami nem csökkenti az agility értéket (bonusz is csak rad. resistance-ra ad). Ez a T51b power armor. Megtalálni lehet és a viseléséhez ki kell képzeni az emberedet power armor viselésére. Az a legerõsebb páncél az ellenállás szempontjából (50-es maximális páncél érték).

Shep
A fenébe megint az van mint az elsõ részben, hogy az elején csak szenvedek, minden fegyveremet épp, hogy csak az imádság tartja egyben, ráadásul lõszerem sincs szinte egyikbe sem, van egy lézerpisztolyom ami egész jópofa jószág még lõszer is lenne bele, de már épp, hogy csak egy hajszálnyi csík van az állapotjelzõjén. Ráadásul jönnek ezek a rákszerû izék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

böröczk
Na a vicc, hogy másik karakteremmel 12-13 szint között járok, és még egyetlen deathclaw-val sem találkoztam. : D De aranyosnak tûnik.

Kumiho #2179

Kandurex
Ott nekem egy Deathclaw jött!

Rusnya egy dög!

...de érdekes nem bántott, a helyi szakszervezet veszett össze az ott tanyázó dealer -rel és lett egy jó pofa verekedés amibe a Claw is becsatlakozott, szétvágta a társaságot, csak nem maradt HP -je...aztán így bevégezte 😉

Fenrir
Mennyi a max. szint? 20

A halál csupán a kezdet...

traineninges is szóba jöhet azok jobbak? már megtanultam a használatát.
Amugy én csináltam valamit rosszul vagy vault 101-be meg kell ölni amanda apját és örökre elhagyni a vault 101-et?😄