Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
You\'ll Never Walk Alone
Þór vígi þessi rúnar
You\'ll Never Walk Alone
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
You\'ll Never Walk Alone
De semlegesnek kell lenni amikor ezzel próbálkozunk. Sem jóságos, sem világégést elõidézõ karakterrel nem tudtam megvenni semmit a mozgó árustól korábban.
A robotokat árusító manus egy laza 1000 kupakért átpasszolja a "kicsit" érdekes mûködésû robotját (állítólag önfejû, megvan a saját véleménye, stb.), Sergeant RL-3-at.
Abszolút katona a szentem, állandóan jelenteni akar meg löki a katonai sódert. Egész jól mutat a Tenpenny Tower-ben lévõ kúriámban a házi robot mellett. Csak ez kopottas, zöld festéssel.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Szintén jó a rambovics növendékek számára az Oasis-ban megoldható feladat elvégzése (+5% DR).
Moira feladataiból a sugárzásos buli elvégzése a bonusz feladattal egyetemben (ha sugárzik a karakter mint Paks, akkor a törött végtagok regenerálódnak).
Normálok közül szerintem még a Sun powered sem rossz. Regeneráció és egyéb tápok.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezeket találtam Rambóként a legmegfelelõbb perks tápolásnak:
Adamantium Skeleton
Action Boy
Better Criticals
Bloody Mess
Commando
Concentrated Fire
Cyborg
Educated
Finesse
Grim Reaper's Sprint
Sniper
Intense Training
Wired Reflexes (ez csak küldetésbe kapjuk, de maximál táp)
Big Guns: 1 size matters
Lockpick: 2 thief
Repair: 3 gun nut
Science: 2 Daddy's boy
Small Guns: 3 gun nut
Speech: 3 Scoundrel
Ami még jelentõs lett:
Medicine 81% a 2 Daddy's Boy miatt.
Szóval szerintem nem kell mod meg mittoménmi. Csak meg kell tervezni a karaktert.
Persze ebbe bennevannak a BoubbleHead-ek is bár még nem mindet találtam meg.
Þór vígi þessi rúnar
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Arra nem vettem volna mérget, hogy az a Sentry Bot állandó, mert találkoztam ott már másféle robottal is és olyankor ez nincs ott. De az tény, hogy Sentry Bot -ok mocskok tudnak lenni.
Ennek elégnek kell lennie sz.tem.Az egész map-ot csak ne szedjük már fel mint pár más ez elõtti játékban..
★ 汤姆 李
Help!
Jó volt nagyon. Tetszett.
Nagyon gáz a vége...Nagyon...
Kész vagyok tõle...Hangulatból 5*, érzelemkiváltásból 5*.
A kép némi SPOILER-t tartalmaz!
Þór vígi þessi rúnar
Kumiho #2179
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy asszem kiment megküzdeni 2 óriás skorpióval, ám végül elbukott.. De a hullája sincs meg :-(
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Trap-elek F.Mine-al majd a lebénított ellent jó kis big gun tipussal megküldöm...
★ 汤姆 李
!!!SPOILER ALERT!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A war without end! And war, war never changes!
Óbazmeg!
Þór vígi þessi rúnar
★ 汤姆 李
Gonosz vagy a jó karizma jobb?😄
Ettõl függetlenül a legjobb offline játékom ebben az évben!
★ 汤姆 李
tehát nem értem mi a francért kell az ember torkának esni, hogy "biztos csak végigcheatelte az egészet"? na, mind1... szintlimit kikapcsolása meg azért kellett, mert 20as szinten kb 1/5-e volt bejárva a területnek és kell a plusz motiváció (további szintek)... szerintem túl alacsonyra tették a korlátot... easy-n talán elég lehet (mert gondolom ott jóval kevesebb xp jár mindenre), de normálon meg fölötte nagyon gyorsan jönnek a szintek és megvan a limit egy pillanat alatt :S
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
LoL. ilyen hülye kifejezést. És fogadjunk, hogy te kipörgeted, vagy kitolod a játékot amikor végigjátszani kell.
/szarkasztikus/
Þór vígi þessi rúnar
Kumiho #2179