Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

senki nem vágja hogy ezzel a questel --> You Gotta Shoot 'Em in the Head /// hogy tom megszerezni a T51b power armort? kinyirtam mindenkit aki a listán volt elvittem a zombinak a kulcsokat kiirta hogy kész a quest de sehol az armor...😞

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Kandurex
Voltaképpen annyi, hogy az legálisan van, meg van benne designes tároló a bubble head -eknek, meg saját robot aki kiszolgál, szal...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Scouser
Hát nekem is volt fenn, viszont leszedtem és most telepítettem a játékot. Elõször még elolvasom a manualt😊

You\'ll Never Walk Alone

Kandurex
zsír, thx,...õõõ..a leírásában az van, hogy még 20 szint elérése elõtt aktiválni kell, különben crash?

Carlos
Nekem egyik sem akar telpülni a legális játékomra. Bár elõtte volt fent csúnya verzió, lehet, hogy ezért.

Þór vígi þessi rúnar

Scouser
Egy kérdés: Melyik patch való az itthon megvett játékoz? Az UK english?

You\'ll Never Walk Alone

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Shep
Annak ha van "saját" házad milyen gyakorlati haszna van? Én most jelenleg önhatalmúlag kineveztem szemétlerakó és alvó helyemnek az egyik Wall Mart vagy milyen áruház melletti üres házat, még rádió is van 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Scouser
Voltam a Media Marktban és megvettem ezt a gyöngyszemet! Azt mondták, hogy ott majd ki is cserélik magyarra. Bár ezzel még várok a magyar fordítások gyatra színvonala miatt, majd meglátjuk milyenre sikerült😊

You\'ll Never Walk Alone

Jut eszembe, többen kérdezték már, hogy lehet robot kísérõt szerezni vagy sem. Nos a válasz hogy lehet.
De semlegesnek kell lenni amikor ezzel próbálkozunk. Sem jóságos, sem világégést elõidézõ karakterrel nem tudtam megvenni semmit a mozgó árustól korábban.
A robotokat árusító manus egy laza 1000 kupakért átpasszolja a "kicsit" érdekes mûködésû robotját (állítólag önfejû, megvan a saját véleménye, stb.), Sergeant RL-3-at.
Abszolút katona a szentem, állandóan jelenteni akar meg löki a katonai sódert. Egész jól mutat a Tenpenny Tower-ben lévõ kúriámban a házi robot mellett. Csak ez kopottas, zöld festéssel.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Ha már küldetésért járó perk is szóba jött, akkor ne feledjük el az ant might vagy ant sight perk-et sem. A Them! küldetés jutalma az egyik ezek közül (rajtunk áll melyik) és nem is rossz.

Szintén jó a rambovics növendékek számára az Oasis-ban megoldható feladat elvégzése (+5% DR).

Moira feladataiból a sugárzásos buli elvégzése a bonusz feladattal egyetemben (ha sugárzik a karakter mint Paks, akkor a törött végtagok regenerálódnak).

Normálok közül szerintem még a Sun powered sem rossz. Regeneráció és egyéb tápok.

Ennek a questnek a második részét hogy tudom elkezdeni?-> You Gotta Shoot 'Em in the Head amivel megkapom a T51b Power Armort?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Semmi köze ahhoz hogy most jó vagy esetleg semleges netán "gonosz". Amennyiben odafigyelsz a dumálásra amit a dokinõ és a páncélos hölgyemény folytat akkor egyértelmû kell legyen mi lesz a vége.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy ha valamelyik kísérõdet küldöd be (nem lehet akármelyiket), akkor õ purcan ki. De a játék ugyanúgy lezárul ezzel. A videó lesz egy kicsit más, mert a delikvenst fogják magasztalni benne, nem téged. A jó befejezés meg az ha beindítod a gépet. A semleges ha nem indítod be, hanem csak ácsorogsz benn és kis idõ múlva bekrepálsz. A harmadik befejezési mód meg a gép beindítása, de elõtte betöltöd a módosított vírust. Nagyon hangulatos az az állókép amit az Enclave-rõl bevág a játék. 😄 Ezek variálódnak még azzal, hogy magad mész vagy küdlesz valakit, ileltve hogy pasi vagy nõ a akrakter.

Kandurex
Én csak 7. szinttõl kezdtem tervezni a karaktert, addig csak úgy nyomgottam amire nagyjából jónak láttam...ezért is lettem ütõdött Rambó xD...viszont most már megnézegettem a perks -et, hogy miket szeretnék plusz, hogy merre fejlõdjek , szal nem mondom 20. szinten is brutál leszek..na, de táp a lelke mindennek, tápolni fontos, kell, mert nincs mi elõre hajtson ha nincs táp!

Ezeket találtam Rambóként a legmegfelelõbb perks tápolásnak:

Adamantium Skeleton
Action Boy
Better Criticals
Bloody Mess
Commando
Concentrated Fire
Cyborg
Educated
Finesse
Grim Reaper's Sprint
Sniper
Intense Training
Wired Reflexes (ez csak küldetésbe kapjuk, de maximál táp)

Carlos
Énnekem mindenféle csit és mod nélkül valid játékkal (perk-ekkel) ezek lettek 100%:

Big Guns: 1 size matters
Lockpick: 2 thief
Repair: 3 gun nut
Science: 2 Daddy's boy
Small Guns: 3 gun nut
Speech: 3 Scoundrel

Ami még jelentõs lett:
Medicine 81% a 2 Daddy's Boy miatt.

Szóval szerintem nem kell mod meg mittoménmi. Csak meg kell tervezni a karaktert.
Persze ebbe bennevannak a BoubbleHead-ek is bár még nem mindet találtam meg.

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
linket pls pls!!

Kandurex
hóhó! Meglesem este, kösziek!

CS@
Nem próbáltam ki, de elvileg a
setgs iMaxCharacterLevel ###
parancs ezt a célt szolgálja.

létezik 2 file, valahol linkelve is volt, amivel 30-ra és 40re lehet állítani a limitet... én azt pakoltam fel... én is imádok tápolódni, ezért nem szeretem, ha túl alacsonyra lövik be a limitet... egyébként már 20on is elég durva a karakter, tehát a maradék skillpont csak a kényelmet szolgáltatja meg lehetõségeket ad, hogy ne und meg a játékot... pl lockpick skillem 20nál érte el a 100at, mert a med-et, small gunst, repairt maxoltam elõtte... így törhetem már rendesen az ajtókat/széfeket is 😊 science-et is akarom majd húzni meg talán a big gunst... kellenek ezek a +lehetõségek szerintem...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

CS@
dede arra gondoltam valamilyen droidszerûség címszó alatt 😊
Arra nem vettem volna mérget, hogy az a Sentry Bot állandó, mert találkoztam ott már másféle robottal is és olyankor ez nincs ott. De az tény, hogy Sentry Bot -ok mocskok tudnak lenni.

300-as teherbírás magábafoglal pár full armor-t és rengeteg kisebb item-et és persze fegyókat.
Ennek elégnek kell lennie sz.tem.Az egész map-ot csak ne szedjük már fel mint pár más ez elõtti játékban..

★ 汤姆 李

Kandurex
Én imádok tápolódni! 😊

Kandurex
Erre esetleg nem tud valaki egy jó modot? Csak annyi, hogy a szintlépés ne legyen bekorlátozva 20 -ra! Mondjuk lehessen választani, hogy mennyi legyen a max.

Help!

Carlos
Hát vége...
Jó volt nagyon. Tetszett.
Nagyon gáz a vége...Nagyon...
Kész vagyok tõle...Hangulatból 5*, érzelemkiváltásból 5*.

A kép némi SPOILER-t tartalmaz!

Þór vígi þessi rúnar

böröczk
Hm, nekem csak 5-ös volt a erõm, míg meg nem szereztem a strenght bobbleheadet, majd adtam egy erõ növelõ perkre, ami 50-nel növelte a teherbírásom, úgyhogy most nincs problémám a cipekedéssel. : ) Másra meg úgy sem kell, én intelligenciára, agilitásra, karizmára gyúrok. : D

Kumiho #2179

SötétBarom
Jaj te szegény, nekem a power armorral sincs meg a 200 😄DDDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Eltûnt a regulatorok fõnöke, akinek az ujjakat lehet elpasszolni.. Van kb 100 darab nálam, de a nõ nincs sehol.. Van valami konzol parancs, amivel vissza tudom tenni a helyére???

Amúgy asszem kiment megküzdeni 2 óriás skorpióval, ám végül elbukott.. De a hullája sincs meg :-(

str7-el indítottam, és ez is kevés... korábbi részekben megtanultam, hogy erõbõl soha nem elég... ad rá jelenleg a power armor is, de mintha 300-as max határ lenne teherbírásból... 😞

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Én Strength-re,big gun ill. small gun-ra és Explosive-re gyúrok.
Trap-elek F.Mine-al majd a lebénított ellent jó kis big gun tipussal megküldöm...

★ 汤姆 李

Lobsterman
20as szint teljesen jó, csak fel kell rakni a better pacing modot ami csökkenti a megszerzett xp mennyiségét valamennyire. Úgy nem lesz félisten a karakter aki mindenhez ért, viszont nem is éred el olyan gyorsan a lvl20at

Carlos
Óbazmeg! Óbazmeg!

!!!SPOILER ALERT!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Minden ezzel kezdõdik és ér véget! Én vagyok Alfa és Omega. 2-1-6.
A war without end! And war, war never changes!

Óbazmeg!

Þór vígi þessi rúnar

Azt biztos,hogy én is.Kell a Magyar változat.

★ 汤姆 李

jaj nagy a dilemmám hogy ujrakezdjem vagy majd magyarul😄
Kandurex
Ezt a limitet lehet valahogy emelni? Szerintem 25-30 lenne a megfelelõ, ...a 40 az már kamu szupermen kategória.

SötétBarom
strenght kell, én már szidom magam, hogy csak 3.. Nem bírok el szart se, és egyfolytában el kell adnom mindent.. :C

Kandurex
Ehh...arról a 3 méteres nagy robotról egy szót nem szóltál, amelyik mini gun lézeres változatával osztotta full páncélban! <#help> ...még jó, hogy volt nálam pulse gránát, 😊

SötétBarom
Nálam egy szinten van a deus ex-el, sõt az eredeti falloutokkal is. Nagyon nagy.. Nem akartam megvenni, gondoltam csak egy szkinezett obli lesz, de úgy néz ki a magyar változatot kiteszem a polcra..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

egy olyan kérdésem lenne, hogy pl ha nem akarok közelharcra menni akkor a strenghtnek semmi értelme és csak ha a small gunt akarom favorizálni akkor agility? Szerintem kezdek egy uj karaktert és azt már jol akarom😄
Gonosz vagy a jó karizma jobb?😄
SötétBarom
20as limit azért van, hogy valamennyire spéci legyen a karakter.. 40es limittel majdnem mindent ki lehetne maxolni..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Durva😊
Ettõl függetlenül a legjobb offline játékom ebben az évben!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

úgy értem: elértem és kikapcsoltam, mert kb 24 óra játékkal megvolt a lvl 20... kb 12-13 óra alatt meglett a fõ-quest, csak ott arra számítottam, hogy hasonlóképp fog menni, mint a fallout1-ben ahol a water chip-pel nem ért véget a játék... aztán a vége elõtti utolsó mentéstõl elkezdtem csámborogni és csinálgatni a kisebb questeket, amik elmaradtak...
tehát nem értem mi a francért kell az ember torkának esni, hogy "biztos csak végigcheatelte az egészet"? na, mind1... szintlimit kikapcsolása meg azért kellett, mert 20as szinten kb 1/5-e volt bejárva a területnek és kell a plusz motiváció (további szintek)... szerintem túl alacsonyra tették a korlátot... easy-n talán elég lehet (mert gondolom ott jóval kevesebb xp jár mindenre), de normálon meg fölötte nagyon gyorsan jönnek a szintek és megvan a limit egy pillanat alatt :S

Kandurex
Basszus, nem is gondoltam volna, hogy ennyi hiba, bug és crash probléma van! Már külön oldala van...😞(

SötétBarom
Ezt a megatontól északkeletre dolgot kicsit közelebbre saccoltam, kösz 😄DD Lassan elbotorkálok arra is.. 😊

Sanyix
nahát nahát, bezzeg a mi idõnkben a háború elõtt he?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Atisz
Kõmíves Kelemenné...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Lobsterman
Jaj, ezek a mai fiatalok miket nem mondanak xD

Mostanában ez a divat hogy minél hülyébb kifejezést mondanak mindenre. 😛

Carlos
Kilõtted? Úgyérted elérted?
LoL. ilyen hülye kifejezést. És fogadjunk, hogy te kipörgeted, vagy kitolod a játékot amikor végigjátszani kell.
/szarkasztikus/

Þór vígi þessi rúnar

"véletlenül" találtam már 2-3 bobbleheadet, most meg, hogy kilõttem a 20as szintlimitet, felvettem az explorer perk-et és bejárom az egész világot 😊 meglesz minden idõvel... kár, h csak 1-1 van minden bobbleheadbõl :S

böröczk
Az összes bobblehead lelõhelyének részletes leírása:

bobbleheadek

Kumiho #2179