Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Sõt Missile Launcherrel is 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Nem az az..
Amit én találtam, az a reglator hq-t elhagyva egyenesen egy völgyben van (nagyon közel a reg. hq-hoz). És belül olyan mint egy siló, és sugárzik is.. Az udvaron van egy romos épület, agy halom raider, meg két katonai teherautó..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ron Ragm
FUN FACT: Mesterlövészpuskávval simán a VATS hatótáván túl is lehet szórni az egylövéses sneak critikal killeket.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

az egyik a gyerekek küldetésénél a másik pedig mikor valami vírust kell feltölteni a térkép legsarkában fent😊
Count Adyn
Jah valami survival edition vagy mi a neve, nagyon menõ, kézre is felcsatolható😄 Enyhén néznék hülyének az embert benne😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hali
melyik kuldetesek utan csatlakoznak hozzad?

www.napisajto.hu

van 1 segítõm akinek nem áll be a szája. valahogy le lehet nyugtatni mert esküszöm fejbelövöm...
usa collectorsban van ilyen sztem, nekem a sima collectorsba uzsonnas doboz es bobblehead volt 😄 (asszem)

anti hero

akkor lehet a procival van a baj. nem kell nagyon jo vga a játékhoz.
Broafka
jah és hozzá teszem 2 giga ram-om van

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
hi!

Azért azt hittem ennyire szar gépem nincsen, geforce 8600GT-m van, és egy kinti résznél úgy akad mint szar! :-/
egyszerûen élvezhetetlen így a játék

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Count Adyn
off
(Igen, tõle. Majdnem ezek voltak az utolsó szavai is, elég megrázó volt az a szakest...😞 r.i.p.)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MaskimXul
saját magad csinálsz robotot? hogy?
én meg azon lepõdtem meg, hogy lehet 2 segítõm is a játékba akiknek ha adok fegyvert nagyon kemények😄
Egy icipici off: az idézeted nem Vadásztol származik?
böröczk
Tudtátok, hogy lehet robotot készíteni és venni?
Meglepõdtem, amikor belebotlottam a robotárus fickóba, majd az is kiderült, hogy saját magam is csinálhatok robotot. Hm...

Kumiho #2179

Count Adyn
Azért vicces hogy egy város felrobbantása és több tucat ember megölése megváltható 200 söröskupakkal a templomban😄

Ja és kell egy ilyen:

koschwarz
én feltettem a nemszép verzióra a peccset, csak mindent leokéztam. amikor elindítottam a játékot, a peccs verziószámát mutatta. ennyi. ahogy sanyix csinálta. persze nem tudom, hogy ez akkor tényleg peccselt-e. de úgysem játszom vele, csak ha kijön a magyarosított.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Bakker már lassan libasorba közlekedek az utakon😄
hozzám állt egy Mini gunos mutáns meg egy gyerek😊
bár a mutáns megöl mindenkit😄
Scouser
Egy kis segítség mindenkinek. Szóval feltettem a játékot, és max grafikán 40 és 60 fps között ingadozik a képsebesség, ami miatt apróbb akadozás figyelhetõ meg, legalábbis szerintem. Ezt már az Oblivionnál is tapasztaltam, de végre rájöttem a probléma nyitjára, ráadásul ez más játékoknál is segíthet. Szóval van egy program, amivel maximalizálhatod az FPS-edet, magyarán ha berakom max 40-re akkor az ott is marad és nem mozog az fps 60-40 között. Ezáltal a CPU-GPU párosnak is kevesebb dolga lesz, mert nem akarnak mindíg a maximális képfrissítési sebességhez közelíteni. Íme a link:

http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showtopic=902594

ahol le van írva, hogyan kell beüzemelni. Enjoy

You\'ll Never Walk Alone

Sanyix
Akkor a cancelre nyomjál. Ja warezolok, bár ez semmit sem számít, hiszen egy eredeti lemez imagerõl van szó (mivel nincs másolásvédelem, nincs mit crackelni), és egy hivatalos patchrõl.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Carlos
Köszi! Este megnézem. Most megyek suliba.

Þór vígi þessi rúnar

★ 汤姆 李

jah, letöltöd... valami *.7z a kiterjesztés, azt pl újabb winrarral kibontod és a #5689-ben említett mappába teszed és úgy használod, ahogy a kolléga is írta 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Neked is nagyon köszönöm!!
Így már menni fog..

★ 汤姆 李

Count Adyn
Nem kell újrekezdeni , letöltöd a #5659 ból a files fülnél a filet, majd a lvl30 nevût bemásolod a Bethesda Softworks\Fallout 3\Data\ mappába, majd amikor indul a játék, a feljövõ ablaknál a data files nál be kell pipálni a lvl30 vmi nevüt is és mehet is.

★ 汤姆 李

bemásolod a megadott helyre (nem tudom, pontosan melyik könyvtárat írják a leírásban, de ugyanolyan kiterjesztésû file, csak abban az 1 mappában van, ahova a 2 új file megy...) aztán a launcher-rel indítod a játékot, majd data files-nél beixeled az új file-t, leokézod és onnantól megy... ennyi... nem kell hozzá új karit, mert én sem kezdtem... vártam nagyon a lvl 20-at, mert kíváncsi voltam, jön-e xp... aztán jött... meg azóta lvl 21-22n vagyok...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Fenrir
Hogyan lehet eljutni a Rangerek búvóhelyére? Egyszer már nagy nehezen elvergõdtem oda valamelyik metróvonalon, de azóta sem találom. Persze a Pipboyban lévõ metrótérkép még véletlenül sem hasonlít a Worldmap-on lévõhöz ezért állandóan csak ide-oda bolyongok.

Nincs valakinek valamilyen térképe? Vagy esetleg megmondaná, hogy melyik állomásról melyik vonalon és merre kell menni?

A halál csupán a kezdet...

Carlos
Hun találtad komám? <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

SötétBarom
Ehhh, találtam valami Armory-t, ahol volt egy very hard ajtó, ami mögött volt 2 missile launcher, 2 sniper, egy gatling laser, 3 assault rifle, meg fél tonna ammo ;o]

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

A max lvl növelõ mod-hoz elölröl kell kezdeni a játékot?
Aki rajta van ezen a témán akkor õ segítsen ps.
Hogy kell,mit kell,honnan töltsem.Nagyon köszi!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Carlos
Az én eredeti CE játékommal:
Kétszer kattintok OK-ra, mindig ugyanazt irja ki. Aztán elindul a játék.
A verzió pedig marad. A progress bar nem töltõdik fel, ergó nem települ.
Warezolsz tán?

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
ehh 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Count Adyn
Hogyha gonosz vagy amikor eléred a 21 et épp, akkor crashel elvileg😄 Úgyhogy elõtte irány adakozni a templomba😄D

Sanyix
de az exe verziója igen...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
lehet mert csak én voltam képest az ok-ra kattintani a cancel helyett? 😄 világosodjatok! El kéne olvasni mit ír...

Carlos
rajtad kivül eddig senkinek sem ment fel.
Az, hogy elinditja a játékot a végén nem jelenti azt, hogy fel is tette.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Beszélj azzal a gyerekkel, aki beengedett!

Þór vígi þessi rúnar

Sanyix
De pedig felmegy a patch.

hi,biztos volt már,de lesz valamikor magyarositás?

ott állok vault 87 bejárata elõtt. elõttem a princess. van 2 kar amit nem tudok meghúzni így nem tudom kinyitni a kaput. hogy jutok be?
Fenrir
Nekem eredetim van és elõtte nem volt warezem ebbõl a játékból, ennek ellenére egyik peccs sem megy fel.

A halál csupán a kezdet...

vault 87-be az egyik gyerek aki nagy gyerek lett el szeretne menni a nagy városba. hová kell õt vinni? nem adott questet fölöslegesen szarakodok vele vagy lesz valami jutalom?😄
Piedon
Nekem sem akar feltelepülni egyik patch sem. Kíváncsi vagyok neked sikerül-e.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Sanyix
tökmindegy, semmi sem tetszik neki, szar a patch. De a leokézod telepíti.

Shep
Akkor lehet beruházok majd egyre.

Nem tudja valaki merre találom a kiskölyköt akinek a szüleit megölték a hídon lévõ házak egyikében. A bolond nõ azt monda, hogy a kölykök szoktak járni pecázni, na én végignéztem a környéken a vízpartokat, de semmi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

köszike 😊

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

SötétBarom
Hmph.

Én nem nyírtam ki senkit, csak eldumáltam tõlük a kulcsokat. Majd elmentem a ghoulhoz, aki elmondta, hol van a fort constantine, majd elrohant. Követtem, és a metróban golyót kapott a fejébe, majd elvettem tõle a kulcsokat, amikkel bejutottam a fort constantine-be, ahol is magamhoz vehettem az armort.. És közben kilõttem valami ICBM rakétát, jó lenne tudni, hová csapódott be.. >:]

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;