Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amit én találtam, az a reglator hq-t elhagyva egyenesen egy völgyben van (nagyon közel a reg. hq-hoz). És belül olyan mint egy siló, és sugárzik is.. Az udvaron van egy romos épület, agy halom raider, meg két katonai teherautó..
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
anti hero
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Azért azt hittem ennyire szar gépem nincsen, geforce 8600GT-m van, és egy kinti résznél úgy akad mint szar! :-/
egyszerûen élvezhetetlen így a játék
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
(Igen, tõle. Majdnem ezek voltak az utolsó szavai is, elég megrázó volt az a szakest...😞 r.i.p.)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Meglepõdtem, amikor belebotlottam a robotárus fickóba, majd az is kiderült, hogy saját magam is csinálhatok robotot. Hm...
Kumiho #2179
Ja és kell egy ilyen:

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
hozzám állt egy Mini gunos mutáns meg egy gyerek😊
bár a mutáns megöl mindenkit😄
http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showtopic=902594
ahol le van írva, hogyan kell beüzemelni. Enjoy
You\'ll Never Walk Alone
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
★ 汤姆 李
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Így már menni fog..
★ 汤姆 李
Ez a link jó ugye?
★ 汤姆 李
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Nincs valakinek valamilyen térképe? Vagy esetleg megmondaná, hogy melyik állomásról melyik vonalon és merre kell menni?
A halál csupán a kezdet...
Aki rajta van ezen a témán akkor õ segítsen ps.
Hogy kell,mit kell,honnan töltsem.Nagyon köszi!!
★ 汤姆 李
Kétszer kattintok OK-ra, mindig ugyanazt irja ki. Aztán elindul a játék.
A verzió pedig marad. A progress bar nem töltõdik fel, ergó nem települ.
Warezolsz tán?
Þór vígi þessi rúnar
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az, hogy elinditja a játékot a végén nem jelenti azt, hogy fel is tette.
Þór vígi þessi rúnar
A halál csupán a kezdet...
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Nem tudja valaki merre találom a kiskölyköt akinek a szüleit megölték a hídon lévõ házak egyikében. A bolond nõ azt monda, hogy a kölykök szoktak járni pecázni, na én végignéztem a környéken a vízpartokat, de semmi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Én nem nyírtam ki senkit, csak eldumáltam tõlük a kulcsokat. Majd elmentem a ghoulhoz, aki elmondta, hol van a fort constantine, majd elrohant. Követtem, és a metróban golyót kapott a fejébe, majd elvettem tõle a kulcsokat, amikkel bejutottam a fort constantine-be, ahol is magamhoz vehettem az armort.. És közben kilõttem valami ICBM rakétát, jó lenne tudni, hová csapódott be.. >:]