Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Kell még agatha pozíciója?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
ÉS NEM KELL ELMENNI MELLETTE!!! 😊
Ahogy én szoktam... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szemét leszek és kegyetlen.
Support! (ha eredeti a game).

VAGY! (ez épp most pattant ki az agyamból)

Uninstalld a játékot (save backup is!!!) és regeditben szedj ki minden Fallout 3-as bejegyzést ami csak létezik! Aztán restart. Aztán telepítsd a játékot. Nézd meg igy ok-e. Ha nem, akkor patch megy-e. Ha igy sem ok (mert patch nem megy fel, vagy még mindig szar) akkor SUPPORT!

Þór vígi þessi rúnar

SötétBarom
Kösz, felkeresem 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Encore
Most nem tudok neked képet csinálni róla, de megatontól észak keletre, ilyen sziklás rész, fából készült függõhíd vezet hozzá.
SötétBarom
Najó, megnéztem ki az, de hol van?

SötétBarom
Abban a szobában van, amiben van két felnõtt meg egy gyerekcsontváz (az ágyakon fekszenek..)

Ki az az agatha???

böröczk
A Vault106-os bobblehead nem széfben van, hanem egy ósdi könyvespolc közepén. : )
Illetve polcnak polcon, de nem emlékszem már milyenen és pontosan hol.
Általában a bobblheadek megszerzéséhez nem kell ilyen mértékû ügyesség, inkább túl kell élni a hozzájuk vezetõ utat : ).

Kumiho #2179

Encore
Odaadhatod Agathanak és õ hálás lesz érte, kapsz pár lõszert meg egy új rádióadót, amin az õ zenéjét hallgathatod. Amúgy eladhatod de nem sokat ér.
SötétBarom
Hegedû jó valamire???

Rapid81
Azóta szerencsére sikerült megoldani. Egy Rivet Citybe érkezés elõtti mentést visszatöltöttem, majd beszéltem li-vel és utána ment.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Calver
nem csal, ismert bug sajnos ez is.
"Jefferson Memorial Crash - While traveling or approaching the Jefferson memorial during main quest the game crashes."

"The trees move. Do you not see it?"

I.C.ram
Valaki vagja, hogy Dukov kuclsat merre talalom? Megoltem ,de nincs nala. Mond valami olyat, hogy 200 kupakert odadja, de nem lehetoseg elfogadni az ajanlatat 😞
Kandurex
Nem lehet, hogy csalsz esetleg?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Calver
kemény 7 egész hozzászólást kellett volna visszaolvasnod. <#falbav>

PLS READ

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Vlaghimiir
Csá fiuk! TOm ho már kérdezték de nem tiszta elõttem ez a repair kerek 50-es a skillem és nem tudok javítani semmit pedig volt nálam 3 hunting rifle is meg combat shotgun.. ja és még valami fegyót hogyan lehet csinálni? mert találtam munkapadot de azt mondta hogy nincsm eg a kpzettségem egyedi fegyver gyártáshoz na ho bameg gondoltam magamban..PLS HELP😄

Shiwo
elvileg hivatalos magyar felirattal fog kijönni, nem készül házilag magyarítás

(tán annyira meg nem baccák el, hogy keljen hozzá másikat csinálni 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

SigS
Tényleg. Kutyát hol lehet magad mellé szerezni? 19-es szinten még nem találtam, csak egy power armoros néger csajt...mondjuk elég jól teszi a dolgát <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS
Készül magyarosítása a játéknak? Ha kell segítség privátban keressenek meg az illetékesek!
<#email>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

DCben hogy jutok át a national archiveshoz meg a múzeumhoz? egyszerûen gergotownbból csak pennsylvani avenuehoz találok metrót, és ott is minden út le van zárva ami arra menne...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

xotyi
Én az Springlave-ben egy széfben találtam a játék elején a scoped magnumot,jól rá is basztam, megatonnal pont ellentétes irányba keztem el barangolni(keresve a várost) és furcsáltam is h lvl 3-on márt összeakadtam 3 Super-mutantal meg egy Mireluk-al,rengeteg raider-el(nagyba örültem h legyaktam a super mutantot és lett egy minigun-om) persze minden lõszerbõl kifogytam és kb másodszori kezdésre találtam meg megatron-t😄

Trance&Friends nothing more..

Calver
nálam is hasonló van, azt hiszem 5 komplett szett Enclave Power Armor 100%-os kondicióban, pár Tesla Armor és minden fegyverembõl pár extra javításra <#nyes>

ettõl függetlenül sajnos nem lehet javítani semmivel T-51b-t.

Calver
csak akkor tudsz javítani ha van nálad még egy a cuccból - vagy valami hasonlóból, pl Combat Armor-t lehet javítani Talon Combat Armor-ral és vica versa - és úgy, hogy nyomsz egy R-t a javítandó cuccon, ekkor feldob egy listát h mibõl tudod összefoltozni.

Rapid81
Nukalurk! LOL <#merges2> Biztos sok kólát ivott.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tatyla
jaj ne már....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
létezne hogy úgy van vége igaz csak a fõszálat követtem ,hogy aktiválom azt az akváriumot a kóddal és meghalok?vagyis ez az egyik lehetséges befejezés,pedig jó voltam végig?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hát ez furcsa, akkor ez biztos,hogy csak egy bug lehet.
gondolom contract killer mellett negatív karmád van, alapból ellenségesek veled?

How much can you take,before you snap?

Carlos
Ok, megvan... 😊 Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Ami azt illeti Contract Killer esetén meg fület találsz náluk. Magyarán teljesen mindegy melyik "bandába" kerülsz õk mindig adnak neked alkatrészeket magukból. 😊

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Akkor tudod javítani ha van nálad belõle még egy, azt hiszem

Rapid81
Javítani hogyan tudom a nálam lévõ cuccokat? Mert van 60 valahanyas repair skillem, de sehol egy olyan opció, hogy javítsam a fegyvert, vagy a páncélt. Csak kereskedõknél tudtam eddig javíttatni.

tudtátok,hogy az outcastosok rosszfiúk? úgy értem van finger ha megölöd õket. amúgy egész jó kis cuccokat lehet találni a bázisukon,pár ilyen-olyan fejlesztést

How much can you take,before you snap?

Carlos
Ok.
Thx.
Mehetek megint végig a hülye labierintuson...

Þór vígi þessi rúnar

SötétBarom
T51-B nekem a szekrényben pihen otthon (igazából komplett szuvenírgyûjteményem van: Wasteland Legend Outfit, Antagonizer Helmet, Stradivari Hegedû, Óriás skorpió méregmirigy, deathclaw kéz, többféle vault jumpsuit, ilyesmik).. Nem merem hordani, mert félek, hogy nem lehet javítani.. Teslaval, vagy simával lehet??? 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Majd a sztori bevisz oda ne aggódj. Máshogy nem fogsz tudni bemenni, felesleges próbálkozni. A hely belülrõl van bezárva.

Carlos
Hogy lehet bejutni?
Régi mentésem van (még mielõtt bementem volna, legalább 1 órás meló ugrott ezzel...)

Þór vígi þessi rúnar

Calver
csekkoltam T-51b Power Armor-t, nem lehet javítani Brotherhood-os Power Armorral, csak Brotherhood-os Power Armor-t lehet T-51b-vel javítani.

Scouser
Az durva, hogy üti a WoW topicot így a WOTLK megjelenése elõtt. Bár a WoW-osok a játékban beszélgetnek😊

You\'ll Never Walk Alone

Calver
2B szektor

szerintem az egyik legfontosabb skill a repair ugyanis minnél jobb állapotban van a fegyvered annál pontosabb és a kereskedõk alapból asszem csak 50%ig tolják fel szép pénzért

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Nem. Egyszer lehet csak bejutni, akkor sem igazán a megszokott módon, utána ha távozott az ember nem mehet vissza.

koschwarz

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Carlos
oda még vissza lehet menni?

Þór vígi þessi rúnar

Na ez nekem is megvolt. Kicsit tovább kellett állnom az atombomba mellett mire meglett a 600 RAD. 😊

Why so serious?

Hmuda
Nem emlékszem már, nem olyan nagy az a bázis. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Második szinten az ezredes szobájában.

Ahogy nézem, nem nehéz eltalálni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Carlos
Ááááááá...
HOL??? Van egy mentésem, de ott már elinditottam az önmegsemmisitést... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Ha az Enclave bázisra gondolsz akkor ott volt az energy Weapon BH.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun