Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmuda nem akarsz csinálni pár hires textúra modot? Meg tribal power armort? <#vigyor0>#vigyor0>
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
na, szervusz, asimov fan, szereted daneel olivawt? 😄
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
WTF?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de még ki is emelem nagy betûvel mind a 4-et és hármat irok be.. hiába nah néha gondok vannak az alapmûveletekkel.
mostmár értem, hogy miért nem tudok soha meghekkelni egy terminált sem 😄
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Ráklikkelsz egy szóra és jobboldalon írja, hogy mennyi betû van a helyén a kódban. pl, ha a kód FARTING és kiválasztod a FindING-et, akkor 3/7 lesz.
Érdemes használni a (), [], {}, <> speciális kódokat. 3 rossz találat utáni logoff/logon reseteli a számlálót, de a jelszó is új lesz.
na majd jáccok akkor a grafikai beállításokkal kicsit, ha hazaérek melóból😊
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Ezt ki kellett adnom. :-)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
pl:
sockET -- 2 jó
BUckET -- 4 jó
BUdgET -- 4 jó
BUFFET -- megoldás
és akkor ez alapján pl, azt, h TUckEr szóba sem jöhetett, hiába van benne a T, U meg E
sztem is király a játék. én anno játszottam az elsõ 2résszel is, de azok annyira nem jöttek be, és nem a graf miatt hanem mert akkor még nem igazán tudtam angolul. szerencsére ez már nem probléma, viszont lenne egy kérdésem:
amikor a vatsot használom lelassul a progi de nagyon, de csak addig amíg a testrészeket jelölöm ki utána gyors ismét ez vajon miért lehet? <#nemtudom>#nemtudom>
sztem a gépem elég erõs hozzá.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szóval Sci-Fi-bõl f***szláma vagyok.
De térjünk vissza a témába!
Þór vígi þessi rúnar
Voltan
A körítés hozzá a rajzfilmmel, és a képregénnyel pedig egyszerûen zseniális. A Dead Space is az év egyik nagy dobása szerintem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Why so serious?
A fallout azért jó mert, nem tudod így egyszerûsíteni.
Csak így:
A.) Lövök->lövök->Beszélek->Lövök->Lövök-> quest complete
B.) Beszélek->beszélek->átverek->ITEM RECIEVED->vándorlok->beszélek->quest complete
C.) Lopakodok->hackelek->lopakodok->lövök-> quest complete
Érted a különbséget??
Ez a játék meg ennyi : lövök - lövök - menj ide ,gyüjsd ,keresd - lövök - lövök ,minden játékot lelehet ilyen szintre egyszerüsiteni.
OFF END
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
és elméletileg jön hozzá minipatch (vagy mi), ami több szkafandert, fegyveret is hoz.
Elvittem a 7. chapterig (ha minden igaz), és közben hülyére untam magam az ugyan olyan helyszínek, és a végtelenül klisés sztori miatt. A hent az nagyon jól meg van oldva, van pár szép rész is (meteoresõs üvegcsarnok), a grafika csillagos ötös, az irányítás nagyon kézre áll, csak nincs benne semmi, ami magával ragadna.. "Izsák darál az ipari fûrésszel" sztori engem már nem fog meg.. És a játék ennyi:
hent->megijedet->hent->üzenet->megijedek->hent->repeat
Klaszikus EA cucc. Megvan a hátterük a tökéletes kivitelezéshez, és azt hozzák is mindig, csak semmi plusz. Olyanok mint autóban a corolla..
király lesz !
anti hero
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Talán top 3-ban reménykedem, mert nem hinném, h a Dead Space-t letaszítná a második helyrõl nálam. Csak az elsõ pályát vittem végig a F3-nál, a menekülõsdit. annyit mondok, h bejövõs a játék.
Az ME-nek épp hogy jót tesz ez a bezártság, de ebbõl is fakad a különbség a kettõ között - míg az ME egy esemény/sztori orientált rpg, addig a Fallout3 egy open world rpg. Nem hiszem, hogy igazán össze lehetne õket hasonlítani, szégyenteljesen bevallom, hogy én az elõbbi után éreztem azt, hogy mostazonnal végig kell játszanom még egyszer. A történetmesélés egyébként klasszisokkal jobb ott. De a F3 nem is erre van kihelyezve, ezért hülye viszonyítási alap.
/on
Nagyon elkapták ezt egyébként, kategóriájának mindenképp a plafonját verdesi, meg úgy általában is. Egyedül az animációk akasztottak ki, de nem is ezért kezdtem neki, és marha gyorsan meg lehetett szokni a gyermekbetegségeit. Bár maga a sztori nem túl bonyolult, voltak benne mókás fordulatok, például Eden elnök személyén kifejezetten remekül szórakoztam. Tanultak a srácok az Obli óta, és mind az elõnyükre vált. Eleinte rettegtem a V.A.T.S. rendszertõl és a first person nézettõl, de bebizonyították, hogy ezt jól is lehet csinálni. Le a kalappal.
1. Fallout 3 / Bethesda / $49
2. Command & Conquer: Red Alert 3 / EA LA / $46
3. Fallout 3 Collector's Edition / Bethesda / $69
4. Spore / EA Maxis / $50
5. Far Cry 2 / Ubisoft Montreal / $50
6. The Sims 2 Apartment Life Expansion Pack / EA Maxis / $20
7. Nancy Drew: The Haunting of Castle Malloy / Her Interactive / $16
8. The Sims 2 Double Deluxe / EA Maxis / $20
9. Fallout 3 Survival Edition (Amazon.com Exclusive) / Bethesda / $120
10. Command & Conquer: Red Alert 3 Premier Edition / EA LA /
Elég gyorsan szembetalálhatjuk magunkat egy kieggel 😊))