Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Wasteland Legend outfit 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

s0n1c
4. képen milyen armorban feszítesz (car-val a kézben)?
Kandurex
és arról van szó, hogy a bug fixeken kívül, milyen változtatások lesznek?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Carlos
Valid!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Engem a ME nem varázsolt el annyira, mint ez. Mondjuk nem vagyok egy nagy SCI-Fi rajongó, alapmûvek maradtak ki nálam, mert herótom van tõlük (csillagkapu, startrek, meg még biztos van pár alap amit lehet nem is ismerek). (A starwarsokat végigszenvedtem)
Mad Max 4 da win! <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Ami teljesen jogos, de egy egészen más típusú szerepjáték. A BioWare-tõl megszokhatóan az év egyik legjobb termése. De más - ami mindkét játéknak a javára válik.
SötétBarom
A mass effect is masszívan kurva jó, de ehhez képest max valami demo.. Pillanatok alatt végigjátszható, alig van sidequest, a fõszál helyszínein kívül pedig minden ugyan olyan.. Viszont a hangulat, a sztori, és a többi stimmelt. De a Fallouttal össze sem mérhetõ.. (más se nagyon) Mondjuk az Oblit meg az ilyen kardos tüzes cuccokat nem vágom, az lehet hogy volt ennyire szerteágazó, de a pokol megnyíló kapui annyira nem az én mûfajom.. 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Prince23
Bocsi, de ezt Encore-nak szántam! Lemaradt a válasz erre...
Mivel kijelentzette a tuti év játékát, de sztem a ME is a szeren kell (!) h legyen.

koschwarz
nem tette<#nezze>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

SötétBarom
<#fejvakaras>

Te olvasol is?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

koschwarz
biztos hogy dolgoznak a következõ peccsen, sõt a hivatalos fórumon be is van jelentve.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Prince23
Azért a Mass Effect-rõl sem feledkezzünk már meg....

SötétBarom
Nos végeztem. Nálam ezzel kicsöngettek egy hétre biztos.. Nem merem mégegyszer elkezdeni mostanában, mert úgymaradok.. Hatalmas, kegyetlen, nem lehet eleget dícsérni. Felírta magát a nagyon közé nálam (az elõzõ falloutok, a deus ex, és a mass effect mellé 😊 )

Ez meg amilyen szövegeket nyom, beszarás.. 😄DDD

Hmuda
A Kapitólium és a lövészárkok.

Tenpenny órái megszámláltattak...

Home sweet home.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

DJ Skyline
<#eljen><#eljen>

Ch_Slater
vagy 3 után kilépsz a terminálból és újra belépsz. akkor megint 4 lehetõség lesz. igaz a kódszó is változik...
illetve, ha megkeresel ilyeneket, h: () vagy [] vagy {} vagy <> akkor vagy elvesz egy rosszat, vagy reseteli a számlálót 4-re.
érdemes akkor rákattintani egy ilyenre, amikor már csak 1 jó lehetõség van

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Kandurex

Carlos
Egy elégedett vásárló:

"Well, this is scary. I have the same problem.

Here's what I did:

1. Went to store and bought DVD of game.
2. Installed off DVD.
3. Ran patch. Patch hangs and does not install. Have to do hard reboot.

I NEVER HEARD of Securom -- I don't know WTF it is and I don't care. I certainly never been to their website.

This terrible level of support is pretty scary.

But from the problems everyone is having with the patch, perhaps it's just as well. I don't know about all this micrososft live or net crap or whatever it is either. I JUST WANT TO PLAY THE GAME.

I think I'll be uninstalling and selling my copy on Craigslist.... "

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ahogy nézem, nem csak itt nálunk vannak gondok a patch-el:
Hivatalos fórum topikja
Szopnak az amerikaik, az angolok, az európaiak, a steam-esek, a boltban vásároltak, mindenki.
Érdekes, hogy erre mit fognak lépni. Amúgy akinek nem fagyogat a játék, annak nem is kell szerintem erõltetni ezt a patch-et. Addig reméljük, hogy csinálnak egy olyan patch-et amit telepíteni is lehet... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Valahogy egyetértek a legtöbb dologban. Kivéve abban, hogy én összegyüjtöm a bubblehead-eket.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ami engen iszonyatosan zavar és lehet, hogy egy patch-el javítják:
Lincoln's Rifle. vagymi. Über megajó puska.
Namost. Small Gun 100%. Puska állapota 50-75% között. És olyan mértékban szarul lövök vele, hogy hülyét kapok.
75% fölött 1 km-rõl osztom vele a buksileszedõsöket, de 75% alatt 100 méterrõl mellélövök.
Engem ez idegesít a legjobban a játékban!

Þór vígi þessi rúnar

ejha, ez elég korrekt leírás lett... 😊 körökre osztott fps/rpg létezik amúgy: a wizardry8 pl... régen játszottam vele és jó kis játék volt az... nekem nagyon tetszett... fõleg a "használattal fejlõdik a skill" rendszer miatt... ezt tartom leglogikusabbnak...
nekem is tetszett a fallout3, elõször kicsit fura volt az elsõ 2 rész után, de így utólag nagyon jó... pozitívumnak/negatívumnak ugyanazt tudom mondani, mint te... 😊 ez a játék is olyan lesz számomra, mint az elõdei: idõnként elõ fogom szedni... 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Encore
Azt hiszem, mindent láttam a játékban, amit látni érdemes. 😊 Sokat játszottam vele (kb 70-75 órám van benne) és minden küldetést, mellékküldetést és olyan küldetést, ami tulajdonképpen nem is küldetés (kincsvadászat, emberek összehozzása,stb..) megcsináltam. Az Explorer perk jelzi a térképemen, hogy van még pár hely, ami nincs felfedezve, de mindegyik szatelit adó, azok meg egyformák. Persze még nincs meg mindegyik bólogató figura, de az ilyen gyûjtögetõs achivment-szerû dolgok nem tudnak érdekelni.

Mint régi motoros le vagyok nyûgözve. Sikerült a 3. résznek felérnie az elsõ kettõhöz. Van amikben gyengébb, van amikben viszont erõsebb az új rész. Gynegébb a kevesebb lehetõség, küldetés miatt, de több a jobb beleélhetõség miatt. Jót tett az FPS-be való átültetés. Én személyszerint az FPS nézetbe tudom igazán beleélni magam, izometrikus vagy TPs nézet nem annyira beleléõs számomra, míg FPS nézetben érzem, hogy én vagyok ott, mivel az én szemszögembõl zajlanak a dolgok.
Viszont mivel körökreosztott FPs-t nem nagyon láttunk, furcsa is lett volna, ha marad a régi körökreosztott rendszer. Én szeretem TB játékokat és van, amit el sem tudok képzelni máshogy (UFO), de itt jól ki lett találva a VATS és a real time kombója. Ha valaki inkább körökre osztva akar harcolni, akkot megteheti a VATs segítségével, csak akkor nem árt az AP-kre gyúrni, növelni õket, stb).
Az pá embert megtévesztett, hogy FPS-nek tûnik a játék de nehezebb célozni, mivel nem a te ügyességedet veszi figyelembe a játék, hanem a karaktered képességeit (mert ez RPG, nem akció FPS), ettõl borulhatott meg pár ember elméje, mikor hiába céloztak a célkereszttel fejre, mégsem találták el. 😄

Hangulatból csillagos ötös a játék, a játékmenet pedig szintúgy. Tetszett, hogy az NPC-knek van napi rutinjuk (lehrth ogy már az obliban is volt, vagy máshol ilyesmi, de a fantasy nem az én mûfajom, sem a star wars). Például Rivet cityben a piac reggel nyolckor nyit, illetve akkor mehetsz be oda, de az árusok csak negyed kilenc-fél kilenc felé támolyognak a standjukhoz, egy fél órát töltenek reggelizéssel a piac végében lévõ kajáldában. 😊 Este meg természetsen bezár a piac és mindenki hazamegy. Vannak családok akik körül ülik az asztalt este és beszélgetnek, vacsoráznak majd aludni mennek. Vannak NPC-k, akik még több mindent csinálnak, szóval nagyon sokat dobnak a beleélésen. vicces volt, mikor a két fegyverkereskedõt a piacon kiraboltam, míg õk reggeliztek és nem figyelt egy õr sem, felkapkodtam mindent a polcokról. Majd gondoltam pofátlan leszek és eladom nekik a saját cuccaikat. (jut eszembe, mikor az egyik másik árustól loptam cuccokat és megjött rögtön elõvett egy papírt, és a polc elõtt állva jegyzetelt, mintha az eltünt portékát írta volna össze). Elkezdtem beszélgetni vele és megkérdeztem nem fél-e hogy kirabolják õ meg mondta, hogy nem sok értelme lenne, mert a kirakott fegyverek használhatatlanok csak kirakati kellékek a jó minõségü cuccok el vannak zárva. Megnéztem és tényleg, a lopott cuccok pocsék állapotban voltak kb 2-3 lövést ha kibírtak volna. 😄

A küldetések nagyon tetszettek, mindegyiknek volt külön sztorija, a legtöbb hosszú is volt és ami a fõ, változatosak. Azok a küldetések, amik nem is küldetések, meg sokat dobnak azon, hogy ne azt érezd hogy körülötted forog a világ, hanem te csak egy valaki vagy ott. Mikor találtam egy holtteset egy szerelmes levél társaságában, arra gondoltam, hogy ha pára nappal vagy órával elõbb bolyongok arra, talán még élve találom. Kicsit sajnálom, hogy elfogytak a küldetések, mert szivesen nyomnám még, még most is elindítom és mászkálok, de így feladat nélkül addig volt érdekes, amíg fel nem fedeztem mindent és persze el is olvastam, meg is hallgattam mindent, amit csak lehetett.

Minden skillnek és fegyvernek van haszna, sokan mondták itt, hogy ez meg az felesleges, hát én nem így vettem észre. Minden fegyvernek meg van a maga helye és ideje és persze az egény ízlése is számít én szerettem például a fûrészelt csövû shotgun-t.

Ami viszont kicsit ront az összképen: Bugok, sokszor ragad be valamelyik NPc vagy én valahova, kint is bent is. Az animációs bug is érdekes, olyankor nem játsza le a karakter lépés animációját, hanem állva siklik elõre. Mikor már elég magas szintû vagy, olyankor ha elutazol valahova fast travellel, akkor bedob neked a gép pár ellenfelet. Gondolom, hogy ne unatkozz, vagy hogy legyen kihívás. A baj, hogy én valamiért mindig olyan óriás skórpiókat kaptam, pedig õket gyûlöltem a leginkább. 😄 Tudom, hogy van ellenük is hatékony módszer, de akkor is utálom õket. De ami zavaró volt, hogy mikor fast travellel megérkezek, akkor engem elõbb tölt be, minthogy betenné oda az ellenfeleket ezért mikor megjelenek gyakram látom, hogy a levegõbõl lepottyan pár skórpió. Akkor dobálta be a gép, szó szerint bedobálta õket nekem. Ami miatt utáltam a skrpiókat az lehet hogy egy bug volt, ugyanis és eléggé feltornásztam a preception-ömet, hogy már messzirõl jelezze a radarom, ha ellenfél van valahol és ez jól is mûködött (szeretem elõbb észleleni az ellent, minthogy õ egyáltalán tudna rólam), de a skórpiókat gyakran nem jelezte, fõleg ha hátulról jöttek. volt olyan, hogy elõttem észleltem egyet és VATS-ban rálöttem, ilyenkor átváltott külsõ nézetre, hogy mutassa ahogy lövök és látom ám, hogy mögöttem ott áll egy másik skórpió és már döfi is belém a fullánkját, vagy milyét. Aztán vannak bizonyos helyek, amelyeket hiába tisztítasz meg, újra be lesznek lakva. Talon bázis, vagy raiderek uralta farm, hiába írtod ki õket, pár napig ugyan tiszta marad, de aztán újra belakják. Bár ez annyira azért nem zavaró.

Összeségében számomra nem csak az év játéka, hanem fanatsztikus élményt nyújtó játék volt, amit még párszor végig fogok nyomni, ezúttal valami geek leszek és minél kevsebb gyilokkkal akarok jétszani.
alig várom, hogy modok formájában új küldiket kapjak, vagy egy kiegészítõt, az ilyen páncélszínét megváltoztatós modok nem hatnak meg, nekem hasonlóan igényesen megcsinált küldetések kellenek még. A humor is annyi volt, amennyi kellett. Összeségében mindennel elégedett vagyok, a bugokat pedig elnyomja a hangulat.

9.75/10

Azt hiszem, látva a patchekkel történõ problémákat én inkább nagliából rendelem meg. A magyarítás nem fontos.
Realtime-ban nyomja, csak lassítva, ahogyan mi is a VATS-ban.

Ízlések és pofonok, nekem ettõl a modtól lett játszható a game. 😊

MaskimXul
kövesd a mainquestet, egy citadel nevû helyen kaphatsz traininget.
Shep
Találtam brotherhoodos páncélt, de nem tudom felvenni azt írja armour training kell hozzá, na de én ilyet nem láttam a képességek között, akkor most pontosan melyik kell hozzá?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
ooops...ok...már megirtad.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Bocsánat! 8-at lõ ki! 😊
Vicces jószág.

Þór vígi þessi rúnar

MaskimXul
nem 5, hanem 8 <#wow1>
SötétBarom
Info, hogy a szupermutánsok miért asszexuálisak..

Ough..

A gang 😊

Cuccos 😊

Ezmeg omg 😄

Calver
körbe kell menni, a nyitó gomb pár szinttel feljebb van, ahova nem vezet fel lépcsõ. ment végig a másik 2 részen és megtalálod, pont a kapcsoló mellett fogsz kijönni.

"The trees move. Do you not see it?"

Carlos
Ezen vagyok. 2 megvan.
A maradék hármat kell hajkurásznom... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Why so serious?

Ja hogy az. Abból nekem egy van meg de ne kérdezd hol találtam mert fogalmam sincs. 😊

Why so serious?

Jaaa. 😊 Már azt hittem a jó öreg Morrovind/Oblivionos emlékek köszönnek vissza. 😊
Carlos
NemNem!
Meg kell keresni 5 db Keller családi kazettát, mert azon van a kód a szuperfegyverhez ami az armory-ban van!
5 mini nuke-ot tud kilõni!
KELL!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyik küldetés végén lehet kapni egy Ghoul maszkot, azt fel lehet rakni és rögtön Ghoul leszel 😊

A halál csupán a kezdet...

Mivel az egy maszk így kigyógyítani nem lehet de levenni annál inkább. 😊

Why so serious?

Fenrir
Ha ládát vagy számítógépet törsz fel elõtte nyomj mindig egy F5-öt a gyorsmentéshez, ha nem sikerülne 4x vagy sok bobbypint törtél/beletört akkor pedig F9 a gyorstöltéshez és mehet újra minden.

A halál csupán a kezdet...

Ja ezt én is néztem. Hangulatos az biztos.

Olyan szép rothadó arcot hogy lehet szerezni mint a gohuloknak? Láttam pár képen.

És ki lehet gyógyítani ha megkaptuk?
Van ott egy másik ajtó is valahol. Azon menj be, onnan már elég egyértelmû lesz.

Why so serious?

Carlos
Hogy lehet bejutni az armory-ba National Guard Depot-nál?
Megtaláltam a very hard ajtót, de azt írja, hogy már aktiválva van más helyen. Megint elmentem valami mellett? (Small Gun-os bubblehead van bent)

Þór vígi þessi rúnar

Scouser
Ez nagyon durva😊 Szegények akik kinn maradtak a háborús idõkben😊 Ezeket hagyták ott a 101 bejárata elõtt😊

You\'ll Never Walk Alone

Kandurex
Kéne FAQ. valaki nem vállalja be?

Kandurex
A lényeg: Kiválasztasz mondjuk egy szót és jobb oldalon írni fogja, hogy a kódhoz képest a választott szóban hányszor ismétlõdnek a betûk.

Azaz pl. ha a kód sunshine és te pl. water szóra ütsz elõször akkor az eredmény 1 lesz, hisz az "E" betû egyszer szerepel. Ezután van még 3 lehetõséged, hogy válasz és így kis logika útján közeledj a megfejtéshez.

Broafka
ez arra a régi társasjátékra emlékeztet, ahol ugyanezt kellett csinálni... soha életemben nem találtam ki 4 alatt (biztos hogy ezt így kell használni, mert eddig csak easy-n próbáltam ,de ott se ment! 😄)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Lobsterman
Hackelsz, megjelenik egy csomó szó. Adott a jó kódszó. Amikor rányomsz egy szóra, jobb oldalt megjelenik hogy hány betû ugyanaz a választott és a kódszóban(jó betû, jó helyen). Ez alapján kell kitalálni melyik szó a kódszó. 4 lehetõség van csak úgyhogy érdemes megfontolni mit választasz

Kandurex
Kiválasztod a fegyvert Pipboy -ban, majd "R" betût nyomsz és ha van ugyanolyan tárgyad pluszban, akkor annak alkatrészeibõl javíthatod.

Broafka
valaki elmagyarázná nekem a hackelésthogyan kell használni ha szépen megkérem rá? :$
köszi

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...