Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaskimXul
ha nem tud angolul, várjon decemberig, akkor lesz magyar fallout 3
és ha nem tud angolul, vagy tán lefordítod a faqot? 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Neogan
OFF
Ez aztán hatalmas spoiler volt "barátocskám".<#wow3> Ahogy elnézem neked sem ártott volna egykét nyakleves. <#wilting>
ON

One man\'s hero, is another man\'s demon...

böröczk
Picit ellõttem ezt az aranyost, majd magamban elszámoltam 5-ig, mire látom a monitor bal sarkában lefelé esni, épp idõben nyúltam a print screen billentyûért : D

Kumiho #2179

Shep
Van olyan skill amivel 2 géppisztollyal tudom osztani az áldást?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Neogan
Az egyik ajtó mellett van egy terminál, azt használd.

Neogan
Na Underworldben beszéltem Cerberusszal, beszartam rajta, nem semmi a kis robot:

Elõször kioktat, hogy a Ghoulok is emberek, tiszteljem, ne bántsam õket csak azért mert máshogy néznek ki. Aztán kijelenti, hogy tulajdonképpen mocskos zombiknak tartja õket és szívesen pokolra küldené az összeset, csakhát tiltja a programozása. 😄

GNR plázába hogy jutok el? Minden oldalból falba ütközök

Piedon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Fehér Házba be lehet menni?
Mert én csak egy bejáratot találtam, de az el van torlaszolva és erõsen sugárszennyezett területnek tûnik.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

böröczk
jött és ment (eddig hiányoltam a mozgó, mûködõképes jármûveket)

Kumiho #2179

Calver
na most ezt megpróbálom dekódolni...
na nézzük. engedélyt Elder Lyons-tól kell kérned, elég feltûnõ figura, Lab-ban vagy A-Ring-ben szokott lenni. nem az ártatlan szöszi Sentinel Sarah Lyons-tól.
hol beszéltem én PipBoy-ról? táblák. feliratok. a falon.

"The trees move. Do you not see it?"

Robez84

<#hawaii>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Broafka
igen, de valakitõl engedélyt kell kérnem, hogy õ megtaníthasson, azt a csajt kell keresnem, akivel elõször találkozunk abból a klánból, egyébként meg a pipboy nem mutatja a térképen hogy hol van az a bizonyos 'lab'!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Calver
mint minden helyszínen, BoS HQ-n is táblák jelzik hogy hova merre... de az NPC-k baromságot mondanak. Paladin Gunny-t - aki megtanít Power Armort használni - az udvaron fogod megtalálni, legalábbis napközben mindenképpen.

Broafka
nekem is kéne egy kis help!

A power armort, amit azok a super mutant ölõk hordanak, azt mondják nekem, hogy valaki megtanítja hogy kell használni, és mondják hogy menjek a laborhoz, de ott hol van a labor? :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Carlos
Szerintem aki helpet kér, mert elakadt, az nézze át a FAQ-t, mert szépen le van benne irva. Gondolom...

Þór vígi þessi rúnar

PTW
Sziasztok!

Kellene egy kis segítség, félek hogy bebugzott nálam a fõ-szál:

Elmentem a GNR plázába és megcsináltam ugye amit a feka kért, antenna stb, utána odaadja az armory kulcsát ami Hamiltons Hideoutban van, de a main questtel kapcsolatban nem mond semmit. Tudom hoyg elvileg utána rivet citybe kéne irányítania, de félek, hogy mivel én már korábban jártam ott és beszéltem is a dokival a faterról, ezért nem kapom meg ezt mint mint küldetést. A hajón folytatott parbeszéd sem vitt tovább egyáltalán csak elmondta a nõ hoyg ismerik egymást stb stb.. de main quest sehol....ötlet?

Scouser
Olvass vissza, vagy 5ször leírták már. Megkérek mindenkit, hogy ne válaszoljon rá, egyrészt azért mert a kolléga is vissza tud keresni, másrészt azért, mert nem kell újra a spoiler....

You\'ll Never Walk Alone

Kinek mi a fontos egy játékban ugye. Én általában a jó történetet többre értékelem mint a nagy szabadságot szóval nem tudom egyértelmûen kijelenteni, hogy a fallout 3 jobb lenne. Hangulatban meg mindkettõ nagyon ott van szóval maradok a döntetlennél. 😊

Why so serious?

valaki tudja hogy mit kell csinálni a vault112 ben az álomszerû izében??ott van az a család de hogy kell tönkretenni a házasságukat??vagy hol van az apja??
Shep
Hát a Mass Effect szerintem messze nincs olyan jó mint a Fallout, a történet jó volt, fejlesztgetés, bolygók ilyesmi, de azért itt sokkal nagyobb szabadságod van és jóval hangulatosabb is. Persze ez csak az én véleményem.

Hol a frászban van Ian?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AnarchoiD
mass effect nyomaba se er falloutnak, vegigtoltam .... mass effectben szinten jo allat a sztori de itt falloutban szabadon maszkalsz azt csinalsz amit akarsz sokkal jobb feeling, mint a versenyfutas az idovel az emberiseg es az ismert univerzumok erdekeben 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Rapid81
Nincs lángszóróm. 😞 Eladtam. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

A Mass Effect tavaly jelent meg konozlra, akkor már bezsebelte az összes Év Játéka címet, csak PC-re jelent meg idén. Az más kérdés, hogy nehéz lenne dönteni a ME és Fallout 3 között, hogy melyik a jobb. 😊 Mondjuk úgy, hogy sci-fi kategóriában Mass Effect, Alternatív világban játszódó kategóriában pedig Fallout 3. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Hmuda
Ha jól emlékszem egyik se ad semmilyen karmát. Egyik se jó vagy rossz döntés. Csak azok kerülnek igazi dilemmába akik már régóta ismerik Haroldot.
Én mentettem és majd meg szakad a szívem mikor láttam ahogy ott áll mozdulatlanul (percekig csak a képernyõt bámultam). Visszatöltöttem, mert nem szívesen ölöm meg a sorozat egyik legszerethetõbb szereplõjét).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
4. megölöd úgy, hogy felgyujtod.
Énis itt állok épp...!!! 😊)))

Olvasgasd

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Tanácsot kérek!
Ott tartok, hogy az Oázisban lementem a barlangba és ott állok Harold szíve elõtt. Namármost 3 lehetõségem van:
- Elpusztítom Harold szívét, vagyis megölöm, ahogy azt õ kérte
- Adok neki valami cuccot amitõl megáll a növekedésben, amit az egyik lakó kért
- Adok neki másmilyen cuccot, ami felgyorsítja a növekedését, ahogy az öreg kérte.

Melyik hogyan hat a karmámra, illetve mik a jutalmak? Tudja valaki?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Calver
lopj. tényleg. Tenpenny Tower-ben 1 körrel kb 300 5.56mm-es töltényt szerezhetsz. az elég lesz egy ideig.

broman191
Húzz ki a városból rögtön és irány kalandozni! 😊 Én ezt tettem és megoldódtak a gondok...a város az elején túl durva...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Scouser
Tanács kéne. Már játszok vele 5 órája és igaz még csak a West család küldijét csináltam meg és a könyvírásosnek tartok a 2. fejezeténél, de nemnagyon van töltényem. a Sima pisztojba van bõven, de a felszedett rifle-kbe meg nagyobb fegyverekbe nagyon hamar elfogy a golyó és a pisztoj elég kevés egy hatalmas mutáns ellen, mert épp dc-en vagyok. Mit tegyek?

You\'ll Never Walk Alone

böröczk
Ügyes 😄 :

Kumiho #2179

Ch_Slater
légyszi javitsd a hogyan hackeljekben a 3/7-et 4/7-re..
elszámoltam a dolgot..

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

broman191
<#eljen><#eljen><#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
A játék elején még így sincs "elég" töltényed, nem még ha ilyen megoldás lenne...

mindezt hackelésrõl ;op lemaradt :o)

anti hero

FIGYELEM!!
(igy irom, hgoy masok is lassak :o)

nem tudom hogy egyértelmû-e

nemcsak az angol szavakra lehet kattintani, hanem különbözõ kódokra is!!!!
ezek általában a (), [], {}, <> jelek között vannak és ha az elsõ karakterére viszed az egeret akkor az egészet kijelöli!

ezekbõl a "rejtett" kódokból2fajta van :
- van 1 ami egy softreset - újra lesz 4 próbálkozási lehetõség
- a többi meg kiszed 1-1 rossz jelszavat, így könnyíti meg a feltörést.
(.......) lesz a szó helyén.

anti hero

Scouser
Mondom, hogy csak eszembe jutott az elõbb amikor játszottam. de miért is irogatok ide, ahelyett, hogy játszanék😊

You\'ll Never Walk Alone

Carlos
No, végre megvan mind:

Þór vígi þessi rúnar

Nagyon egyszerû a válasz: mert a tárat tölti meg golyóval, nem a fegyvert tölti tárral (nem tudom érthetõ volt-e) és ez nincs is nagyon elrugaszkodva a valóságtól. Az már más kérdés, hogy milyen animáció van a mûvelethez rendelve, a másik meg hogy a valóságban ezt milyen gyorsan tenné meg az ember, de lehetséges (ha már mindenáron magyarázatot keres rá az ember).
Patchelik a patchet 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

/Off
Én csipem a csávót. A teljes alapítvány sorozat megvan külön könyvekbe, és a nagy 5kötetes kiadásban is. Az Acélbarlangok a nagy kedvencem.

Persze megvan a teljes Warhammer 40K is.

On/

Lehetne már december, hogy itt legyen a magyar verzió.
Nagy lelki erõ kell hogy ne tegyem vissza az angolt.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Carlos
Azért, mert ésszerû kompromisszumokat kell hozni a játszhatóság és a realizmus között.
Akkor persze az elsõ golyótol amit kapsz end game lenne. Annak is örülnél? De legalább reális lenne.

Þór vígi þessi rúnar

Scouser
Nem az, hogy hiányzik, de ha jól emlékszem legutóbb a Mafia-ban volt ilyen amivel játszottam. Csak reálisabbá tenné a játékot, viszont a játékosoknak meg kellene szokni, és sokan sírnának miatta.

You\'ll Never Walk Alone

azért mert mikor eldobja a tárat, maga alá dobja vagyis fel is veszi egyben azért marad meg a lõszered 😊

Encore
Vannak játékok, ahol eldobja a tárat és benne maradt golyó elveszik, de ez itt nem egy real FPs mint mondjuk az Arma, nekem nem hiányzik ez a feature.
Scouser
Van egy dolog amit nem értek a lövöldözõs játékokban. Miért van az, hogy mondjuk ha van 12/80 golyóm, ami ugye 12 betárazva 80 pedig a táskában, egy tárban max mondjuk 20 golyó fér el és akkor mondjuk reloadolok, akkor miért nem dobja el a 12-õt és rak be egy egész tárat. ez így lenne reális. Mert így a táskából mindíg kiegészíti a max mennyiségre. Nem tudom érthetõ voltam -e😊

You\'ll Never Walk Alone

a shot
Szasztok,

Az Oasis nevezetu telepulesen voltatok mar? Nagyon beteg 😊

Hmuda
Az eredetit. 😛

Masikm: nem nagyon, mert a modomban is csak átszíneztem a páncélt, nem csináltam mást (az meg photoshopban pár csúszka átállítása és kész). Hi-res textúra nekem túl nagy falat lenne. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

MaskimXul
terepmintás robco overall a kommandós szerelõknek <#nemtudom>
MaskimXul
Ja, és aki scifi alapmûnek nem említi William Gibsont, az szégyelje el magát <#ejnye1>