Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ez aztán hatalmas spoiler volt "barátocskám".<#wow3>#wow3> Ahogy elnézem neked sem ártott volna egykét nyakleves. <#wilting>#wilting>
ON
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Kumiho #2179
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elõször kioktat, hogy a Ghoulok is emberek, tiszteljem, ne bántsam õket csak azért mert máshogy néznek ki. Aztán kijelenti, hogy tulajdonképpen mocskos zombiknak tartja õket és szívesen pokolra küldené az összeset, csakhát tiltja a programozása. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
na nézzük. engedélyt Elder Lyons-tól kell kérned, elég feltûnõ figura, Lab-ban vagy A-Ring-ben szokott lenni. nem az ártatlan szöszi Sentinel Sarah Lyons-tól.
hol beszéltem én PipBoy-ról? táblák. feliratok. a falon.
"The trees move. Do you not see it?"
<#hawaii>#hawaii>
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A power armort, amit azok a super mutant ölõk hordanak, azt mondják nekem, hogy valaki megtanítja hogy kell használni, és mondják hogy menjek a laborhoz, de ott hol van a labor? :-/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Þór vígi þessi rúnar
Kellene egy kis segítség, félek hogy bebugzott nálam a fõ-szál:
You\'ll Never Walk Alone
Why so serious?
Hol a frászban van Ian?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Þór vígi þessi rúnar
- Elpusztítom Harold szívét, vagyis megölöm, ahogy azt õ kérte
- Adok neki valami cuccot amitõl megáll a növekedésben, amit az egyik lakó kért
- Adok neki másmilyen cuccot, ami felgyorsítja a növekedését, ahogy az öreg kérte.
Melyik hogyan hat a karmámra, illetve mik a jutalmak? Tudja valaki?
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
You\'ll Never Walk Alone
elszámoltam a dolgot..
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
anti hero
(igy irom, hgoy masok is lassak :o)
nem tudom hogy egyértelmû-e
nemcsak az angol szavakra lehet kattintani, hanem különbözõ kódokra is!!!!
ezek általában a (), [], {}, <> jelek között vannak és ha az elsõ karakterére viszed az egeret akkor az egészet kijelöli!
ezekbõl a "rejtett" kódokból2fajta van :
- van 1 ami egy softreset - újra lesz 4 próbálkozási lehetõség
- a többi meg kiszed 1-1 rossz jelszavat, így könnyíti meg a feltörést.
(.......) lesz a szó helyén.
anti hero
You\'ll Never Walk Alone
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én csipem a csávót. A teljes alapítvány sorozat megvan külön könyvekbe, és a nagy 5kötetes kiadásban is. Az Acélbarlangok a nagy kedvencem.
Persze megvan a teljes Warhammer 40K is.
On/
Lehetne már december, hogy itt legyen a magyar verzió.
Nagy lelki erõ kell hogy ne tegyem vissza az angolt.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Akkor persze az elsõ golyótol amit kapsz end game lenne. Annak is örülnél? De legalább reális lenne.
Þór vígi þessi rúnar
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
Masikm: nem nagyon, mert a modomban is csak átszíneztem a páncélt, nem csináltam mást (az meg photoshopban pár csúszka átállítása és kész). Hi-res textúra nekem túl nagy falat lenne. 😛
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun