Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaskimXul
Végre elkezdtek csordogálni az új fegyverek a textúracsere helyett.
Pl ez szerintem bármelyik alap fegyvernél jobban néz ki:

alig várom már, hogy valaki csináljon Bozart meg Gauss Rifle-t <#violent>
ProGabe
kipróbáltam....k*rva jó 😊

hangulat ezerrel, és ha jól választasz küldetéseket ez halmozottan fokozódik. én eldöntöttem, hogy nem segítek "minden parasztnak megkeresni a tehenét". tehát az ilyen küldetéseket fel sem veszem, kell hogy legyen valami ami megfog benne, érezzem hogy van értelme nekiindulni azon kívül, hogy kapok pár száz kupakot, vagy valami tárgyat

nagyon nagyon régen éreztem játékban, hogy igazi súlya van a tetteimnek. vagy azt, hogy ennyire megfog egy küldetés. ebben ilyen pl. az an....dos (nincs kedvem spoiler makrózni 😊, aki nem tudja, hogy az

szóval nagyon jó lett, kitett magáért a Bethesda (Y)

nem tudom, lehet volt már:

Item Descriptions

értelemszerûen beleteszi a tárgyak leírását. ez nekem nagyon hiányzott

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Robez84
frissits drivert!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Mobedo
Sziasztok mért van az hogy belépek a játéba fut mint az állat aztán egyre inkább lassul akkor meg szinte megáll amikor kimerevitem lövésnél a képet am a gépen core2duo 2,0 GHZ 4 gb ram geforce 8600 gt

Lobsterman
Az ilyenek cuccok, sugárzás vagy drogok/kaják miatt lehetnek. Mondjuk felhúzol egy páncélt ami csökkenti a perceptiont, akkor csökkennek vele az perception-ös skillek is. Drogokkal ugyaez a helyzet. A karakterlapon meg lehet nézni az Eff felirat alatt mi mit csökkent v növel.

hali
thx thx

www.napisajto.hu

I.C.ram
Szerintem power armorban vagy, ami -agility ugye, es emiatt csokkent a lockpicked is.
dronkZero
Karmából nem. Minden SPECIAL pont 2 skillpontnak is számít. Lockpick asszem Agilityhez tartozik, valószínû, hogy azt csökkenti valami. Páncél, sugárfertõzés, elvonási tünet...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

hali
Szintlepesnel ugye lehet valasztani dolgokat. Na legutobbinal 55-re tettem a Lockpicket.
Majd jatek kozben a Statsnal latom, hogy a Lockpick 46-on van, es van mellette egy "-" jel.
Ez adodhat a negativ karma miatt?

www.napisajto.hu

Dopti
Thx. Már beszéltem vele kétszer minden duma halvány volt, de nem tudok haragudni erre a játékra <#buck>

Grove4
nem

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Sziasztok...
találtam egy gazdátlan Brahmint.
hogyan lehet az enyém? vagy ez a tehén nem tartozik a felbérelhetõek közé?

War. War never changes...

Grove4
Ez még nagyon fontos lenne,hogy melyik paranccsal tolhatom ki a max level szintet?PLZ írjátok meg!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

tigeroo
LOL.
Grove4
Kérdd meg a fõnököt,hogy adjon útbaigazítást!

Robez84
Feléledt a fórum...Hurráá!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Shep
Na végre van "Predator" páncélom 😊 A Citadellában van olyan tag akinek el lehet adni a cuccokat? (én bóklásztam egy csomót, de nem találkoztam ilyen NPC-vel)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CS@
Azt magyarázd már el, hogy ha nem akarod akkor, hogy írod be õket? Véletlen megnyomod a 0-at aztán véletlenül addig nyomkodod a gombokat a konzolba míg valami cheat nem lesz belõle?

Mobedo
Kösz leszedtem😄

Grove4
Little Lamlight-on keresztül,de oda csak úgy engednek be,ha teljesítesz nekik egy kimenekítõs küldik,egyébként Little Lamplight ott van pár km-re van a vaulttól d-re,egyébként a sztori során úgyis megjelölik neked a térképen!

Rapid81
Hogyan lehet bejutni a Vault 87-be? Aki járt már arra, az tudja mirõl van szó. Próbálkoztam már Radiation Suittal meg jópár Rad-X-el, de mindig megborulok, mielõtt felfedezném, és el tudnék onnan gyorsan menekülni. 😞

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ron Ragm
resurrect 1
asszem

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

MadBence
lefeszegeted a 0-ás gombot, és akkor a konzolt nem tudod elõhívni 😊

Amúgy hogy kell föléleszteni egy NPC-t ha meghalt? a resurect valami hibát ad 😞. fontos lenne.

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

MadBence
Könnyû hackelés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nem szeretsz gondolkodni, mindig kattintgasd végig az elsõ három szót, aztán logout/login, és mehet elõröl. A legnehezebbeket is max 10 próbálkozásból kitalálod, és ha gyorsan csinálod, akár még idõt is megtakarítsz. Egész egyszerûen csak megvárod, amíg az elsõ három szó valameike lesz a jelszó

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Mobedo
Azt nem szedném le az biztos azért nem lépék ki...

Kandurex
Akkor meg a tiltást szednéd le és újra beírnád....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Grove4
De lelehet!Letörlöd a játékot a géprõl és úgy próbálod beírni,esetleg egy egyszerûbb módszer:Futtatás-format:c<#idiota>

Mobedo
Hellosztok lehet hogy hülye vagyok de sajnos rájöttem hogy ugyanazok a cheatek a fallouthoz mint az oblivionhoz és ezek a cheatek teljesen elcseszik nekem a játékélményt mert ha akarom ha nem akkor is beírom õket nem lehet valahogy letiltani?😄?

MaskimXul
ha van veled valaki, arra kell adni szerintem. Egyrészt jól néz ki, magadon meg ritkán látod, a társadon meg nem romlik az állapota.
MaskimXul
három terminált kell megtalálnod és mindegyiken engedélyezni a hozzáférést, akkor nyílik ki az ajtó. 2 közel van az ajtóhoz, ugyanazon a szinten, egy meg alatta.
moddal már igen

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Rapid81
Agathának kellene megszereznem a Stradivary-t. Benn vagyok a Vault-Tec fõhadiszálláson, azonban nem tudok bemenni a fõszámítógéphez, hogy kiderítsem a Vault 92 helyét, mert kulcs kell az ajtóhoz. Hol lelem én fel azt a kulcsot?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Grove4
OK!

De ott a FAQ. Nézd meg magad. Abban minden feladatot és tárgyat megtalálsz.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Grove4
jaaaaaaaaaaaaaaaa,akkor az gáz!

Underworld. Egyébként semmi extra nincs abban a páncélban, javítani nem tudod.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Grove4
Még egy kérdés😄 "You Gotta Shoot 'Em in the Head"-ezt a küldit hol tudom felvenni,mert ez adja ,úgy tudom a brutál Power Armort,na köszi a válaszokat a kérdéseimre,ha lesznek válaszok😄

Grove4
Viszont azt a hibát láttátok a játékban,hogyha bemész a Vault 87-be,és végigmész,oda,ahol a mutáns barátod bement a radioaktív terembe,nos amellet a terem mellet valahol van a vault (tényleges)bejárata,én kinyitottam,és egy barna "pixellap" fogadott,belementem és visszadobott a pálya közepére!😄

Ron Ragm
Egyszer egy deathclaw indult el felém. Mivel meglepett így nem dartoztam le elõtte, hátrálva a combat shotgun elõvétele alatt elkezdtem hátrálni, majd arra lettem figyelmes hogy elõször viszonylag lassan, majd egyre gyorsabban elindult vertikálisan az ég felé addig a pontig míg teljesen eltûnt.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Fenrir
Nem igazán vettem észre sok hibát benne, egyáltalán nem rontotta a játékélményt.

A halál csupán a kezdet...

Grove4
Még pár kérdés,hol találok Nuka-Cola Quantumot,mert kell a gyûjtõ csajnak 30 darab,felkerestem az említett helyeket,de nem volt elegendõ,a gyárban valahogy el lehet indítani a futószallagot,mert nekem csak egy sort sikerült"gyártani" a Colaból!

Broafka
sztornó, elõször meg kell csinálnom valami questet, valszeg azértn em találtam meg még

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Grove4

Grove4
A sztori egy pontja elvisz arra a helyre,ne aggódj,de adig is!Térkép!

Broafka
egyébként a Citadelt könnyû megtalálni, vagy én vagyok oylan béna, hogy már napok óta keresem, és már körbe jártam a fél térképet, meg mniden kis házat, de még mindig nincs meg! 😄

milyen metró állomásnál keressem?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Azért ott is elég sok fordítási hiba volt (nekem legalábbis úgy tûnt), arról nem is beszélve, hogy a honosított verzióhoz még mindig nem jelent meg a pöcs, ami ráadásul nem csak javításokat hanem plusz küldetéseket is tartalmaz...
Grove4
A "gyûjteményembe"😛

Kandurex
Mégis mire kell az neked? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Grove4
És az Experimental MIRV-et hogy lehet megszerezni?

Fenrir
Mass Effect is szerintem jól sikerült, nekem nagyon tetszett a honosítása.

A halál csupán a kezdet...