Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl ez szerintem bármelyik alap fegyvernél jobban néz ki:
alig várom már, hogy valaki csináljon Bozart meg Gauss Rifle-t <#violent>#violent>
hangulat ezerrel, és ha jól választasz küldetéseket ez halmozottan fokozódik. én eldöntöttem, hogy nem segítek "minden parasztnak megkeresni a tehenét". tehát az ilyen küldetéseket fel sem veszem, kell hogy legyen valami ami megfog benne, érezzem hogy van értelme nekiindulni azon kívül, hogy kapok pár száz kupakot, vagy valami tárgyat
nagyon nagyon régen éreztem játékban, hogy igazi súlya van a tetteimnek. vagy azt, hogy ennyire megfog egy küldetés. ebben ilyen pl. az an....dos (nincs kedvem spoiler makrózni 😊, aki nem tudja, hogy az
szóval nagyon jó lett, kitett magáért a Bethesda (Y)
nem tudom, lehet volt már:
Item Descriptions
értelemszerûen beleteszi a tárgyak leírását. ez nekem nagyon hiányzott
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Majd jatek kozben a Statsnal latom, hogy a Lockpick 46-on van, es van mellette egy "-" jel.
Ez adodhat a negativ karma miatt?
www.napisajto.hu
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
találtam egy gazdátlan Brahmint.
hogyan lehet az enyém? vagy ez a tehén nem tartozik a felbérelhetõek közé?
War. War never changes...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Amúgy hogy kell föléleszteni egy NPC-t ha meghalt? a resurect valami hibát ad 😞. fontos lenne.
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A halál csupán a kezdet...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
milyen metró állomásnál keressem?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...