Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom, manapság már sok 14 éves GTA-n és egyéb vérengzõ gammán nõ fel, de az ismerõsöm öccse nem ebbe a kategóriába tartozik.. és mivel közös szobájuk/gépük van, ismerõsöm nem nagyon tud falloutozni, ha a tesója otthon van
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
ja és visszatérve a zenékhez: somewhere over the rainbow 😉
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
egyébként tervrajzról hogy kell fegyvert összerakni? ha minden igaz, a kellékek már megvannak...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
*(izé, a XBOX360 honlapján volt, csak kissé átalakítottam)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Calver technikáját is 😊
kösziek!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha a cél meg van jelölve a térképen (mint ismeretlen), ráklikkelsz az egér jobb gombjával és felmarkolod. A Pipboy kiszámítja neked az optimális útvonalat a már ismert waypointok alapján (metró, stb).
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
"The trees move. Do you not see it?"
Nekem feelingre erõsen bioshockosnak tûnik...
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Mondjuk közben durva dolgok történnek, mostanában rákezdett a játék, hogy szépen jönnek ilyen repülõ csapatszállítók és leraknak pár jó pofa ellenfelet! Bár eddig kegyetlen megszívták, mert pont mindig egy mutáns horda elõtt voltam, pár brute, meg super, volt is ereszd el a hajamat, lebújtam egy kocsi mögé és csak úgy záporoztak a robbanások 😊 volt is nagy veszekedés,...mondjuk eddig 1-1 az állás, 2x jött csapatszállító és egyszer a mutánsok, egyszer meg páncélosok nyertek 😊
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A desert eagle meg egy mod.
Bocs a buta kérdésért de hogyan tudok bejutni Rivet City-be? Van egy hídszerûség de azon át csak valami dokihoz jutok el...