Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Sziasztok,melyik parancssort kell begépelni a konzolba,hogy módosítani tudjam a maximális level szintemet?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Egy kérés. Gondolom a pusztában ólálkodó Protection robotok nem tudnak repülni. Csak mert minap láttam egyet. Sétálgattam valamerre és a távolban széttárt karokkal és lábakkal pörögve repült egy ilyen robot majd valahol becsapódott. Igazán... érdekes látvány volt. 😊
Újra feltettem a játékot így most jó.
Igen. Bár maga az élpület már nem létezik, csak egy nagy lyuk van a helyén és nagyon erõsen sugárzik. A környéken van egy bunkerajtó amin keresztül bejuthatsz. De a sugárfertõzésen és pár mini nuke-on kívül mást nem fogsz benn találni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

SigS
Kellene valami segítõ, a régi kilõtték 😊
Hol találok robotot, vagy valakit?
A Citadelben találtam a régit..
<#help>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Szerintem eddig egyetlen (najó, már kettõ) olyan játék jelent meg eddig, aminek a lokalizált változata nem hagy kívánni valót maga után szerintem. Ez pedig a Fifa08 és Fifa09, a többiben van annyi helyesírási, nyelvtani hiba (arról, hogy értelmetlen néhol a szöveg, nem is beszélek), hogy szerintem sokkal egyszerûbb, gyorsabb és élvezetesebb eredeti nyelven tolni a játékokat. Sorozatoknál is ez a helyzet, de ez már offtopik lenne. 😊)

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Ne érts félre, elég jól beszélek angolul, sok játékot úgy nyomtam végig (sõt, szinte mindetn, min. 20éve játszok és ez a lokalizációs dolog azért nem olyan rég "lett divat"). Nekem bejön ha valamit az anyanyelvemen olvashatok, azon kívül a húgomat is érdekli a játék és õ nem olyan jó angolos.
Piedon
Még egyszer megkérdezem mert pont akkor szórakozott a spoiler tag:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Fehér Házba be lehet valahogy menni?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Rapid81
Az 5bõl 2 mondta, hogy nem marad, ha beköltöznek a Ghoulok. 😊 Csúnya intoleráns emberek. 😄 Nem bírnak egy pár csapzottképûvel együtt lakni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

tigeroo
elõ a szótárat és lehet angolt tanulni. nosza, hajrá!
kellemeset a hasznossal, szerintem az itteni gamerek többsége is így tanult meg angolul (mint ahogy énis, csak én a kotor 1-2nél csináltam ezt)

Ron Ragm
Dehogynem haltak meg miatta.
Vagy gondolod hogy akiket elküldtél a toronyból kibírják a puszta gyilkos szeszélyeit?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Most komolyan, így várjam a Fallout3-at is? Mert akkor nem kínzom magam tovább, megyek és megveszem most az angolt....
fc2 sux
SötétBarom
"és senki nem halt meg miatta."

Majd fog, ne aggódj 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Rapid81
Megvan a Ghoul maszk! Nem is volt olyan nehéz, és senki nem halt meg miatta. 😄 Rábeszéltem a torony lakóit, hogy vagy megbékélnek az új szomszédokkal vagy elköltöznek. 😊 Mindenki beleegyezett abba, hogy beköltözzenek a Ghoul-ok. Tenpenny meg azt mondta, hogy akkor költöözzenek, ha a lakói ezt akarják. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Lacee
akit érdekel hasonló témájú irodalom, annak ajánlom a Hozsánna néked, Leibowitz c. könyvet 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Scouser
A játék decemberben jelenik meg magyarul. Ha megveszed a játékot pl a Media Marktban most angolul, akkor decemberben díjmentesen kicserélik neked a dvd-t a magyarra amikor majd megjelenik. Bár én egy kicsit szkeptikus vagyok a magyar fordítással kapcsolatban, ugyanis az utóbbi idõben volt pár elég rosszul sikerült darab. Bízom benne, hogy ez az egy hónap késés azt jelenti, hogy remek munkát fognak végezni...

You\'ll Never Walk Alone

Lobsterman
Hát ha már gonosz az ember, akkor legyen teljesen szemétláda nem? 😄

Köszönöm !! Magyarosítás mikor várható rá? Egyáltalán készítenek?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Robez84
Simán! nekemnincs ilyen jó gépem de középgrafon. tolom! Kur**jó játék! próbáld csak ki nyugodtan!😊

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Császtok !

Lenne egy kérdésem . Az aláírásomban szereplõ konfigon a Fallout 3 hogyan futana el? Egyáltalán elfutana?

Válaszotokat elõre is köszönöm !!!

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

A polgármester kölyökkel kell beszélni aki beengedett

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Dopti
Nem tudok átmenni a gyerek falun vault 87-be, mert zárva a kapu. Mindenkivel dumáltam amit csak lehetett. Princess kis csaj aki a kaput õrzi eléggé utál. Hogy tudok továbbmeni? Thx

átmeneti koordinációs problémáim megoldódtak (már pár napja 😊 ) ehhez a témához viszont a kérdés a következõ:

Valaki mondja el/árulja el elõre, spoilerben, hogy hol/mit kell tennem, hogy a ghoulok a tenpenny towerban mindenkit megöljenek?

Egyébként amikor még csak úton voltam, hogy felrobbantsam MEGATON-t akkor hallottam valahonnan szólni azt a zeneszámot, amit a Postal 2 címû játék keddi napján a zenekartól lehetett hallani, akiket viszont felrobbantott egy öngyilkos merénylõ. 😊 (Most ördögnek minõsít a játék:.)

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

gondolom a towerben

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

MadBence
Ha fölrobban megaton, máshol lehet házam?

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Shep
Én azt kicsit azért erõsnek találtam 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dronkZero
Állítsd át a temp könyvtárad helyét.

Start menü/Beállítások/Vezérlõpult/Rendszer/Speciális(?) fül/Környezeti változók gomb
Ott írd át a TEMP és TMP helyét valami másik elérési útra. Amire mutatott, azt a könyvtárat ki is ürítheted.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Count Adyn
Az kemény😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

úristen, a 4gb nem sok rendszerpartíciónak? 😄
Voltan
Vagy fordítva, elõbb írod be, nem emlékszem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

dartonita
Talan,de folyamatosan hibat fog generalni,es nem csak a fallout hanem mas alkalmazasok is.

Voltan
A ~ -el elõkapod a konzolt, ráklikkelsz a hullára, és "resurrect" .

zolo
Count Adyn: összesen 4 giga a rendszer partíció 😄

Datonita: Tudom hogy onnan szedi, bevan állítva minden jól. Nem szeretnék rendszer rakni újra. Ha találok 700 megát az elég lehet a telepítõnek?

http://flickr.com/photos/zolika90/

dartonita
260mega van a rendszerparticiodon?Az eleg bator dolog.Virtualis memoriat ugyanis onnan zabal.
Javaslom telepitsd ujra a wint,es hagyj legalabb 10giga helyet a rdsz meghajton.

Count Adyn
Hát windózos partícion mindig legyen min. vagy 3 giga hely, úgy egészséges.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

zolo
Akkor másképp kérdezem.
Nem a Windows-os partícióra szeretném tenni. Hanem a másikra. De gondolom valami ideiglenes fájlokat létrehoz, vagy mittomén, de a lényeg, hogy 260 mega van szabadon a windows parítcióján, és megszakad a telepítés kevés hely címszóval.
Szóval ezért kérdezem, mert erre vonatkozó információt nemtaláltam egy FAQ-ban sem :S

Lobsterman
Gonosz karakterrel én is ezt tettem
aztán közöltem a csajjal hogy a férje szeret nõi ruhákban flangálni 😄

Fenrir
Valaki említette régebben, hogy lehet konzol paranccsal npc-ket feltámasztani. Mik ezek a parancsok?

A halál csupán a kezdet...

Shep
Felmentem elolvastam a nõ naplóját, amiben az ált, hogy a férje ha nem a hülye pincében szöszöl akkor a szomszéd csajjal beszélget, vele alig tölt egy kis idõt. Na erre fogtam magam átsétáltam a szomszédba, ott az ágyon találtam egy pongyolát, vagy mit, azt elrejtettem a delikvensek pincéjében az asztalfiókba, ezután csak elhintettem a nõnek ,hogy ugyan nézzen már le a pincébe innentõl pedig minden ment magától. Azért az asztalról a veszekedés kezdete elõtt felvettem a sodrófát, nehogy tragédia történjen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na ja 21 1,44-es lemez volt betömörítve, elsõ alkalommal persze vagy 2 lemez megsérült 😊

Voltan
Jesszus, de rég láttam ez így leírva, hogy 6200 mega 😄
6.2 giga, meg ilyeneket írnak manapság, és fel se tûnik. De emlékszem még anno 93-94 környékén, mikor a Crusader (No remorse és No regret dettó) foglalt 60-70 megát. 😄 Ez akkor hatalmas ugrás volt, mert elõzõleg minden játék max. 15-20 megát taksált. Mindenki ámult, hogy úristen, mekkora batár játék. Szent ég, az nem is volt olyan rég!
Durva, hogy átértékelõdik minden...

Kandurex
6200 mega..., de nem kötelezõ a windows -os partícióra tenni!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zolo
Hello

Mennyi hely kell a windows-os partíción a játéknak? (260 megám van, és telepítés közben megáll hogy kevés a hely)

broman191
Merre találom ezt a muksót? 😄😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

radeer
Hi.

Elkészült a Chips&Cola játékmagazin 3.száma benne Fallout 3 és ( Red Alert3) videóteszt. Mindenkinek jó szórakozást kívánok.

Chips&Cola magazin 03

Az adáshoz kapcsolódóan ismét lesz Podcast rádiómûsor amiben a zenék mellett a játékról is szeretnék beszélgetni valakivel. Ha valakinek van kedve dumálni a játékról dobjon meg egy privát üzenettel és MSN vagy Skype elérhetõséggel.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Hmuda
Megvan a legújabb verziója a modomnak:

T-51B mint alap BoS power armor v.9

Egy srác segített kijavítani az Outcast sisak problémáját.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Fenrir
Sajna a robotot tolni nem tudom, mert abba szobába szorult be ahol az ágyam van lol.

Hmuda
Nekimész és arrébb lököd. o.O

Például beszélsz vele? 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Fenrir
Hogyan tudom arrébb tolni?

Hogyan tudom a társamat elküldeni?

Hmuda
Attól, hogy a jelenlegi társadnak azt mondod, hogy maradjon ynugton attól még a társadnak minõsül. Majd ha elküldöd melegebb éghajlatra akkor fog felszabadulni a hely egy új társnak.

A robotot meg told arrébb ha van hely.