Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS
csatornakban, (smithy vagy ki) garázsában...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

tarti19
Mákom van😛
Azt hittem, hogy az amerikai álom lesz az utolsó küldi s nem , mert van utána még 1😛 szal most elmentettem elõtte😛😄😄
szal mole ratok merre lehetnek még nagyobb számban , esetleg tudja valaki?:

robotnyk
youtubeon vannak videók róla 😊
Mike
tcl-lele átmentem az ajtón, most ott tartok, hogy a bogarak betámadtak, kérdés, ki is tudok-e menni a vaultból, és játszani normálisan 😊

poénos lenne 😄

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
próbáltatok már gyerekként kijutni vault 101-bõl?

tarti19
szóval akkor ha átvittem, onnantól kezdve nem tudok barangolnia a világban?

én is felvettem, utána seniki nem adott semmi más küldit...

de azt mondták, hogy bug..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

tarti19
Úhh basszus megkaptam az utolsó küldetést😞 Nem akarom , hogy véget érjen a játék, hiszen 20%-át se jártam még be😞 Ugye kitudok jutni mellékküldetésekért errõl a részrõl?
lézergunok tényleg ott vannak😊 nekem az encalves katikat 3-4 lövésbõl lekapja, úgy hogy 15-ös az ehhez kapcsolódó skillem s a fegyó is 15-t sebez😛
Mondjuk az kemény, hogy 3-4 páncélból összeraksz egy írtóazatosan vad védelmet😛

Lobsterman
Deathclaw-ok ellen meg hát nem is mertem nagyon menni. Igaz kettõt kinyírtam kb vért izzadva, stimpack folyamatosan a karomban 😄

Lobsterman
Én próbáltam. Hát elég izgalmas 😊
Fõleg a szupermuti fõnökök és mirelurkök ellen tud necces lenni. Meg hát a talon-ok bázisa sem egy egyszerû móka 😄

Mike
vki próbálta már brutál karakterrel, 10-es STR-rel, csak puszta kézzel?

Boron Power
Utoljára felvettem az explorer perket, az az összes helyet feltûnteti a térképeden, utána már csak mászkálni kell. 😊

Mike
ezek a lõfegyverek rettenetesen szórnak
energiafegyverek jobbak

Calver
tényleg, erre nem készült még valami mod? kellemes lenne mondjuk 110-es energiafegyver skillel gyakni egy Tesla Armor-ban.

"The trees move. Do you not see it?"

tarti19
Sok melléküldit hol lehet felvenni amúgy? Ahogy elnéztem már az utolsó elõtti küldit tolom a fõszálon... nem lesz ez így jó😞 Láttam néhány nevet ami ugye a tréképpel még összejön, hogy elbattyogok oda s ott megtalálom a küldetést, viszont van amirõl fogalma sincs😊
Találtam 1 jó kis perket 😊 4. skillcsoporthoz is baxott búnusz 15 pontot😛

Mike
igaz
100 a max

klart
hát nemigaz már megint csúszik:Cc

tarti19
skill pontoknál mikor szintet lépsz abban nincs benne a plusz játékban szerzett extra pontok? Ami esetleg 100 felé megy az mintha kuka lenne igaz?

Nincs szinkron csak felirat...és valamikor a távoli jövõben, februárban.

sziasztok. A brothers in arms: Hells Highway magyarítása is 22.-ére volt irégrve, de átcsúszott februárra....mi a helyzet a Fallout 3-al, mivel ennek is 22.-e volt a magyar verzió apja?

És még az is érdekelne, hogy sima feliratot kap a játék, vagy witcher-hez hasonlóan szinkront is?
Boron Power
Én is ezt szívtam, de hazudtam a csajnak 😊 (elõtte ments, ha nem tuti)

tarti19
Mole ratok merre vannak nagyobb mennyiségben (7 db egy helyen) a csatornán kívül? Hülye fejemmel nem a mérgezett bottal csaptam el õket, hanem lepuffantottam mind😞

Lobsterman
70-80 óra játék, egyszer nem fagyott le nálam patch nélkül sem.

hát nem tudom... nekem semmi bajom nem volt a játékkal eddig sem patch nélkül... kb 20-30óra játékidõ alatt 2kilépés, amit lehet h valami másik háttérben futó progi okozott... ez szerintem teljesen korrekt...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

davidka003
A legújabb patch-el már játszható a játék hiba nélkül? Kékhalál/fagyás elõfordul? Még nem próbáltam a játékot, de ha nagyon bugos akkor inkább még várok pár patch-re.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

tarti19

Mike
más sem

Hali! gondoltam egy nagyot. milyen jó lenne ha az ut mellett elszort motorokkal lehetne száguldozni. Kellene egy ilyen modót összedobni. Mint a 2. dik részben volt. csak nem autóval.
Nem megoldhatatlan...csak bonyolult. Ezért nem vettem még meg...majd megrendelem ha ki jön magyarul . Addig persze kipróbáltam én is..naná...tudnom kellet megy-e milyen.

Az a lényeg meg értem azt aki nagyon ideges már hogy nem jön ki a magyar verzió. Én is nagyon ideges vagyok,de addig Fallout 3 helyett az élet nevû játékkal játszom most éppen a felsõoktatási szintem a vizsgák küldetést tolom...<#idiota>

Na de ha február hát február...várok-várok...csak már jó lenne ha meglenne mert ma már meg is hozta volna a csomagküldõ.

tarti19
nem tudom, már nem ott járok, viszont most megyek a sztorival néhány extra bobbleheads figuráért beugrok s majd a legutolsó küldi elõtt megyek ki mindenhová...😛

képet csak én nem látom amit linkeltem délelõtt, vagy esetleg más sem?

Mike
na most mi van a A3-21's Plasma-val?
bennt volt a raktárban?

tarti19
nálam nincsenek modok😊 mivel más platformon tolom😛
végül is az megéri, mert 20 könyv 40 skill pontot adna... annyi meg sima liba

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én is felvittem, meg small gunst is meg még pár dolgot... 😊 kicsit szidtam magam, mert van 1 perk, amivel 2pontot kapsz könyvenként... az is hasznos tud lenni 😊 kikapcsoltam játék végén a szintlimitet és utolsó mentéstõl elindultam kóborolni... rengeteg helyet felderítettem (explorer perk is jól jött...), de most hanyagoltam már egy ideje a játékot... lehet, hogy ma szórakozok kicsit vele... egyedül a deathclaw-ok a kemények (igaz ezek elõzõ részekben is azok voltak... de dart gun-nal simán megy ez is 😊

ti egyébként figyeltétek, hogy néha a sebzés sokkal nagyobb vats-on kívül egy adott fegyverrel, mint vats-al szórakozva?

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

tarti19
locpickingnél jól beszívtam feldobtam 100-ra közbe 5 pontot perkbõl 10-t meg ugye másból kapsz... könyveket nem is említem... most a speech , medic, repair is 85-ön van😊 még 6 szintlépéssel számolnom kell😛

én ilyennel nem foglalkoztam... aki nekem mer jönni, az számoljon a következményekkel 😊 raider-ek meg enclave-ek lõdöztek rám messzirõl, de általában olyan helyen, ahol találtam fedezéket 😊

tarti19
Mai nap kicsit sokat szaladgáltam a pusztákon, szal elég védtelen voltam a távoli támadásoktól... láttam 1 perket amiben az áll, hogy láthatatlanná tudok válni... láttam mennyi kell hozzá, de utána a láthatatlanság meddig tart ? Olyan mint az AP mindig visszatölt, esetleg ebbõl veszi el, majd pótolja?

Jól van, na. Régebben január 22.-ét mondtak mindenhol. Csak megkérdeztem...

Lobsterman
Az elmúlt 2 oldal bejegyzéseinek fel arról szól hogy még nem jött ki a magyar verzió. Fájna viszaolvasni?

Nem jelent meg még magyarul.

Hát ha magyarul jelent meg, kell, hogy legyenek. Vki, akinek megvan, töltse fel vhova, nem kellene irigykedni....

Nincsenek magyar nyelvi fájlok, hányszor kell még elsimételni?

Üdv. Honnan lehet letölteni a magyar nyelvi fájlokat?(ne jöjjetek nekem azzal, h vegyem meg, megérné, de nem multi. talán majd egyszer)

ez már a magyar? 😉
tarti19

összejön ez😛

tarti19
segítõkész emberekre mindig szükség van, fõleg, egy ilyen volumenû játéknál😊

Mike: lehet laser valami volt az... csak nagyon hasonlított hozzá kinézetre ez... majd nemsokára megnézem😛
bár én assault riflevel megyek😊

Mike
a fegyverraktárban van?

Calver
leszokok arról h megnyitom a topicot, 10 perc múlva beírom a válaszomat, majd elküldöm, csak h realizáljam h már megválaszolták <#nyes>

Calver
vad tippem szerint xbox-on tolja, ott Achievement jár 8-as, 14-es és 20-as szinteken karmától függõen.

tarti19
mivel én PS+-on játszom s ott bizonyos feladatok elvégzéséért trófeákat kapsz hasonlóan mint az x360 achivmentjeihez...

Azt a plasma Riflet Rivet Cityben is el lehet lopni, ráadásul simán zöld tárgyként jelzi😛
fegyverraktárat kinyitottam s onnan adtam el mindent a nõnek 1000 caps😛

Mike
miféle trófeát kapsz?

a robbantásrt -1000 karma jár, a maximum