Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Azt hittem, hogy az amerikai álom lesz az utolsó küldi s nem , mert van utána még 1😛 szal most elmentettem elõtte😛😄😄
szal mole ratok merre lehetnek még nagyobb számban , esetleg tudja valaki?:
poénos lenne 😄
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de azt mondták, hogy bug..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
lézergunok tényleg ott vannak😊 nekem az encalves katikat 3-4 lövésbõl lekapja, úgy hogy 15-ös az ehhez kapcsolódó skillem s a fegyó is 15-t sebez😛
Mondjuk az kemény, hogy 3-4 páncélból összeraksz egy írtóazatosan vad védelmet😛
Fõleg a szupermuti fõnökök és mirelurkök ellen tud necces lenni. Meg hát a talon-ok bázisa sem egy egyszerû móka 😄
energiafegyverek jobbak
"The trees move. Do you not see it?"
Találtam 1 jó kis perket 😊 4. skillcsoporthoz is baxott búnusz 15 pontot😛
És még az is érdekelne, hogy sima feliratot kap a játék, vagy witcher-hez hasonlóan szinkront is?
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az a lényeg meg értem azt aki nagyon ideges már hogy nem jön ki a magyar verzió. Én is nagyon ideges vagyok,de addig Fallout 3 helyett az élet nevû játékkal játszom most éppen a felsõoktatási szintem a vizsgák küldetést tolom...<#idiota>#idiota>
Na de ha február hát február...várok-várok...csak már jó lenne ha meglenne mert ma már meg is hozta volna a csomagküldõ.
képet csak én nem látom amit linkeltem délelõtt, vagy esetleg más sem?
bennt volt a raktárban?
végül is az megéri, mert 20 könyv 40 skill pontot adna... annyi meg sima liba
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ti egyébként figyeltétek, hogy néha a sebzés sokkal nagyobb vats-on kívül egy adott fegyverrel, mint vats-al szórakozva?
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Mike: lehet laser valami volt az... csak nagyon hasonlított hozzá kinézetre ez... majd nemsokára megnézem😛
bár én assault riflevel megyek😊
Azt a plasma Riflet Rivet Cityben is el lehet lopni, ráadásul simán zöld tárgyként jelzi😛
fegyverraktárat kinyitottam s onnan adtam el mindent a nõnek 1000 caps😛