Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
itt nézelõdj, le is van írva hogy szerezheted meg
"The trees move. Do you not see it?"
igaz eddig csak jó van 20-as szinten kapok egy trófeát , ami számít😛 utána elkezdek irtózatosan gonoszkodni😛 Tudván, hogy semmit sem számít bele a játékba ezen faktor...
megtámadnak
nincs bent semmi olyan, amiért érdemes lenne küzdeni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
megatonba van egy armor nevû helység, kulcsom van hozzá, de ha belépek megtámadnak😛
LUcy csajnak a bátyát ott Arefuban még keresem😄 biztos nem ott lesz😛
van ott némi sugárzás, meg száll a por, elhomályosítja a napot
Az atom felrobbantása nagyon durva😛😄 Tuti, amikor rossznak kell lenni azzal elérem a -1000-t elsõre😄
Akkor ez a behemot vs másik csodaszörny😄 (deat cav)
No meg ez az ufocska is jól elbújt😛
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
You\'ll Never Walk Alone
Fallout 3 (Megjelenés elõtt)
Platform: PC játék, Windows XP/Vista – Honosítás: magyar felirat
Várható megjelenés: 2009. február 14.
Þór vígi þessi rúnar
Viszont akkora a a fallout 3 világa, hogy csak öröm benne teleportálgatni😛
Perkek között nem találtam semmi érdekeset(bár azért sok jó van, csak kiemelkedõt nem találtam még)... van olyan ami elengedhetetlen a játék során?:
Scouser ez undorítóan szemfüles észrevétel😛 UFO fegyó merre van? Most is VAULt 87 elõtt gyerekeke hada lepett el engem... még ilyet, jól el si akadtam, nem tom kinyitni az ajtót ahol már csak a vault 87 van😛
You\'ll Never Walk Alone
PSN ID.: Beegabor
2 lehetõség van: õ sem tudta jól, vagy jól tudta. Abban az esetben ha nem tudta jól, akkor is be fogom velük cseréltetni. Ez ilyen egyszerû😊
You\'ll Never Walk Alone
Pl guru írt egy lezuhant UFÓ ról , érdemes emiatt a plazma fegyvereket felvinni kezdéskor? Az elején van használható puska, esetleg sniper ?
100-ra raktam lockpinget, de még simán 4-t kitudok húzni 100-ra a 8 szintlépéssel alatt...
Összesen mennyi super behemot van a játékban? 2 már megvolt😛 az a vicc, hogy 44 xp pontot kaptam érte...
Az miért van, hogy ha feltörök egy ajtót, van amiért simán xp pontot ad s még ki is rabolhatom a helységet, mert minden zöldben virít máskor meg feltörés után rossz karmát kapok rosszabb esetben rám is támadnak...
MA elértem a visszaemlékezés mókához(vault 106-ban a befekvõs gép) , ahol dobott rögtön szintlépés után még 1600 xp pontot s így rögtön 12. szintre lépett a kari... picit furcsállottam, de komoly volt😊
Mr. Burke-hoz szeretnék bejutni, de be van zárva az ajtó a toronyház tetején ahol az öreg Tenpenny lakik. Gustavoval nem tudok errõl beszélni, az õr korábbi alakalommal (másik karakter) simán beengedett, most vele sem tudok beszélni semmit sem. Pedig vhogy be kéne jutnom, ha fel akarom robbantani Megatont
Azért nem olyan egyszerû ez...hogy vedd meg majd becserélik
a karakter generálással lenne néhány kérdésem. Érdemes kiugróan magas és alacsony special értékkel, azaz egy szakterületre kiélezett karit indítani. Van-e lehetõség késõbb ezeket az értékeket növelni.
ha egy orvlövész, lopakodós sunyi karit akarok indítani, akkor mire érdemes rámenni?
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Egyébként meg azért nem értem az egészet, mert ha annyira eldöntötted, hogy meg akarod venni a játékot, akkor miért nem tetted meg? 2 hónapja kinn van a boltok polcain... Ja, hogy nem akarod megvenni, csak várod mikor töltheted le a torrentrõl és még neked nagy az arcod miatta? Ejnye...
You\'ll Never Walk Alone
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
u.i. Akkor is ha esetleg ezt nem olvassa...
Ez lehet hogy igy se ér többet mintha falba rúgnék, de amikor megirtam és elküldtem a kommentet kicsit megkönyebbültem, bocs ha ezzel komoly súlyt helyeztem a hátadra, hidd el nem ez volt a szándékom.
A káromkodás pedig tényleg nem szép dolog ha kötõszóként használják. De ha oka van rá az embernek igenis káromkodjon!
tehát eljesen felesleges itt a fórumon másoknak beszólogatni
egyszerüen nem érdekel a hiszti
elmondtad, jólvan, majd egyszer lesz fordítás, ha akarod megveszed, ha akarod nem, de lépjünk már túl ezen
káromkodásról:
volt anno nekem egy gimis osztálytársam - elég közismert ember lett, szegény már meghalt, akinek minden második szava kötõszó volt, de leszoktatuk róla
a baráti körömben lévõ magyar emberek (gondolom elnézed nekem, hogy magamat és baráti körömet is a magyarok közé sorolom) csak ritkán szoktak káromkoni, és nem is kell rájukszólni mert nincs miért
Tisztelet a kivételnek
az zavar, hogy a szitkozódásaidat kell olvasnom
Mert ha szinkron is akkor asszem lemondok...😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Neked meg nem is kéne ngayon hozzászólni ehez a részéhez mert ugy sejtem már kifilézted a játékot ergo nem tudod átérezni annak a helyzetét aki türelmesen várta a magyarítást és addig direkt hozzá sem ért a programhoz.
Az elsõ résszel kapcsolatosan lenne pár kérdésem, de arra a fórumra a madár se jár, remélem nem gond.
Az idõ limittel lenne kapcsolatos az a 150 nap bõven elegendõ rá, van idõ egyszer bejárni az egész térképet alatta, valamint Hubban ha a karavánnal küldök vizet akkor mikor jön, vagy mennyivel hamarabb a mutáns támadás?
Az utolsó kérdésem hogy pár perc játék után elmegy a kép és ahogy mozgatom az egeret ott jön vissza (valami graf dolog lehet) de vajon mitõl, ki lehet küszöbölni valahogy?
Elõre is kösz.