Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valahogy csak meglehet oldani... én is kb 100-120km-re lakok pesttõl és volt, hogy felmentünk egy vga-kártyáért (így is haszonnal tovább tudtam adni...) ha te nem is tudsz felmenni, szerintem le tudnád szervezni, hogy akkor 1-2 sörért más kicserélje neked, ha arra jár 😊 nem hinném, hogy ennyire megoldhatatlan lenne...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Nálunk nincs Media Markt...a leg közelebbi...nem is tudom...Pesten van...és nem utazok röpke 100 KM-et busszal egy játék miatt..ha kell valami megrendelem...és ezért mondtam hogy nincs mindenkinek lehetõsége...vagy pontosabban szólva van akinek igen bonyolult lenne a vissza cserélõsdi.

ez az alien játékpityu benne volt már az elsõ részben is 😊 kicsit mib beütése van->zajos tücsök vagy mi a kórság volt ott a neve 😊 elsõ részben roppant hasznos volt, amikor utazgatás közben körbevett fél tucat super mutant... porlasztotta õket rendesen 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Calver
van - A3-21's Plasma Rifle, az egyik legerõsebb fegyver a játékban, rengeteg lõszer van hozzá, és 2-es szinten megszerezheted. hátránya, hogy amíg nem jutsz el egy bizonyos pontra a fõ történeti szálban, nem fogod tudni javítani, mert nem lesz másik Plasma Rifle-d - de szerencsére nagyon lassan romlik.
itt nézelõdj, le is van írva hogy szerezheted meg

"The trees move. Do you not see it?"

tarti19
mennyi bad karma pontot kapsz a robbantásért?P
igaz eddig csak jó van 20-as szinten kapok egy trófeát , ami számít😛 utána elkezdek irtózatosan gonoszkodni😛 Tudván, hogy semmit sem számít bele a játékba ezen faktor...

Mike
child of atom

megtámadnak
nincs bent semmi olyan, amiért érdemes lenne küzdeni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

tarti19
annak a küldetésnek mi is a címe?
megatonba van egy armor nevû helység, kulcsom van hozzá, de ha belépek megtámadnak😛
LUcy csajnak a bátyát ott Arefuban még keresem😄 biztos nem ott lesz😛

Mike
rögtön az elején megteheted, csak érdemes elõtte a cuccokat összeszedni

Mike
Moirának csináltam meg eddig 2 fejezetet, aztán ennyi

tarti19
gondolom azt már csak akkor lehet, mikor végeztél a játékkal... vagy ezt rögtön az elején akár végbe is viheted?

Mike
no, felrobbantttam Megatont

van ott némi sugárzás, meg száll a por, elhomályosítja a napot

tarti19
közben kaptam linket az 5 behemót megtalálásához, viszont láttam itt dolgokat... Pinkerton asszem él titkos víz alatti bejáraton keresztül el lehet hozzá jutni😛 nem baráti😛
Az atom felrobbantása nagyon durva😛😄 Tuti, amikor rossznak kell lenni azzal elérem a -1000-t elsõre😄
Akkor ez a behemot vs másik csodaszörny😄 (deat cav)
No meg ez az ufocska is jól elbújt😛

berlinboy6329
A Kapitóliumban is van egy.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

tarti19
viszont 100-as lockpick csak elég lesz neki😛

Ez jó hír akkor!Ha sikerült velük kicseréltetni légyszíves írj ide is mert én meg a Nyíregyi MM-ban vettem és akkor ezek szerint itt is ki kell, hogy cseréljék elvileg.

Scouser
Ugyanez a helyzet azzal a King nevû csávóval Arefu-ban. Ugye az õ házában van az egyik Bobblehead, de ha megölöd, vagy pickpocketeled, akkor nincs nála kulcs... Nem csoda, hogy még este is ott áll a hídon, mert nincs kulcsa a saját házához...

You\'ll Never Walk Alone

Carlos
Nem emléxem, hogy mi volt a régi megjelenése a magyar feliratosnak (mintha jan 22 lett volna, de baromira nem emléxem). Most találtam:

Fallout 3 (Megjelenés elõtt)
Platform: PC játék, Windows XP/Vista – Honosítás: magyar felirat
Várható megjelenés: 2009. február 14.

Þór vígi þessi rúnar

Mike
semmiféle kommunikáció nem volt vele lehetséges, de mostanra az már megoldódott

Mike
na bazz, most meg azt irja a leirás, robbants elõtt érdemes elcsórni a dokitól a kulcsot, csakhogy a dokinál semmiféle kulcs nincsen 😞

Scouser
100 caps-ért beenged.

You\'ll Never Walk Alone

tarti19
nekem azért fontos , mert kapok érte arany trófeát😊
Viszont akkora a a fallout 3 világa, hogy csak öröm benne teleportálgatni😛
Perkek között nem találtam semmi érdekeset(bár azért sok jó van, csak kiemelkedõt nem találtam még)... van olyan ami elengedhetetlen a játék során?:

Scouser ez undorítóan szemfüles észrevétel😛 UFO fegyó merre van? Most is VAULt 87 elõtt gyerekeke hada lepett el engem... még ilyet, jól el si akadtam, nem tom kinyitni az ajtót ahol már csak a vault 87 van😛

Scouser
Azt hiszem 5 db van

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Az az fegyver ami az UFO-nál van a legjobb fegyver a játékban. 150 fölött sebez egy lövéssel, gyakorlatilag bármelyik Super Mutáns One-shot lesz tõle. Az egyetlen baja, hogy hamar rongálódik és tönkremegy. Én akkor kezdtem el használni, amikor beléptem a Vault 87-be és az Enclave bázis végén már tönkrement. Van egy mód rá, hogy fel tudd javítani 100%-ra (mert ugye nincs belõle mégegy a világban, tehát te nem tudod) odaadod az Outcast Brotherhoodos faszinak aki gyûjti az ilyen cuccokat, majd felrobbantod a mellette lévõ teherautót, ilyenkor meghal és nem támadnak meg mert azt hiszik baleset volt õ pedig minden tõled kapott cuccot felhúz 100%-ra😊 Érdemes neki Enclave Armor-t is adni elõtte, mert akkor az is lesz 100%-os neked😊

You\'ll Never Walk Alone

Mike
úgy tûnik simán csak egy bug, ami a program újraindításakor eltûnik, vagy csak nem kell bejelenteni Gstavonak, hogy kinyirtam a ghoulokat

Seth
Én 3 behemóttal találkoztam, egyik ugye sztori szerint a GNR elõtt, egy volt egy vonattemetõ szerû helyen, és a harmadik meg be volt zárva vmi Raider bázison. Kiengedtem és boldogan játszadozott velük XD

PSN ID.: Beegabor

Scouser
Hát én direkt lefényképeztem a Media Markt-ban, hogy nagy vörös plecsniben rá van írva, hogy kicserélik magyarra. Meg a Szombathelyi MM-ban ismerõsöm a Videójáték részleg vezetõje és õ mondta, hogy cserélik.

2 lehetõség van: õ sem tudta jól, vagy jól tudta. Abban az esetben ha nem tudta jól, akkor is be fogom velük cseréltetni. Ez ilyen egyszerû😊

You\'ll Never Walk Alone

Lépjünk túl ezen a magyarosítva dolgon, engem is érdekelne az hogy tapasztalat szerint mit érdemes felvinni az elején ?
Pl guru írt egy lezuhant UFÓ ról , érdemes emiatt a plazma fegyvereket felvinni kezdéskor? Az elején van használható puska, esetleg sniper ?
tarti19
NEM tudom, hogy vagytok vele, de most , hogy 12-es szinten pörgök, már csak egy normális védelem kell s majdnem halhatatlan vagyok...
100-ra raktam lockpinget, de még simán 4-t kitudok húzni 100-ra a 8 szintlépéssel alatt...
Összesen mennyi super behemot van a játékban? 2 már megvolt😛 az a vicc, hogy 44 xp pontot kaptam érte...
Az miért van, hogy ha feltörök egy ajtót, van amiért simán xp pontot ad s még ki is rabolhatom a helységet, mert minden zöldben virít máskor meg feltörés után rossz karmát kapok rosszabb esetben rám is támadnak...
MA elértem a visszaemlékezés mókához(vault 106-ban a befekvõs gép) , ahol dobott rögtön szintlépés után még 1600 xp pontot s így rögtön 12. szintre lépett a kari... picit furcsállottam, de komoly volt😊

Szerintem nem! Hivatalosan csak az MMHolding cserélheti be mert õ a játék honi forgalmazója.

Mike
kinyirtam a Ghoulokat, egybõl very evil lettem, pedig azok megérdemelték

Mike
ciki de elakadtam
Mr. Burke-hoz szeretnék bejutni, de be van zárva az ajtó a toronyház tetején ahol az öreg Tenpenny lakik. Gustavoval nem tudok errõl beszélni, az õr korábbi alakalommal (másik karakter) simán beengedett, most vele sem tudok beszélni semmit sem. Pedig vhogy be kéne jutnom, ha fel akarom robbantani Megatont

Scouser
Media Marktban vedd meg és becserélik ott.

You\'ll Never Walk Alone

Nana..és ha nem cserélik be? Meg pl: én vidéken élek...megrendelem az angol és azt hogy cseréljem be majd a magyarra?

Azért nem olyan egyszerû ez...hogy vedd meg majd becserélik

Calver
érdemes, de 9 fölé ne menj, vannak bobblehead-ek amik +1-et adnak valamelyik stathoz. karaktergenerálásnál karizmát elhanyagolhatod (gyakorlatilag semmi jelentõsége), intelligenciát ajánlott feltápolni, többi stat igazándiból csak perkek miatt számít.

Calver
mint egy 5 éves kisfiú akitõl elvették a nyalókáját. legközelebb nem mennél máshova hisztizni? anyuci, index fórum, betonfal, nekem mind megfelel, csak errefelé speciel kurvára leszarjuk.

David2
helló

a karakter generálással lenne néhány kérdésem. Érdemes kiugróan magas és alacsony special értékkel, azaz egy szakterületre kiélezett karit indítani. Van-e lehetõség késõbb ezeket az értékeket növelni.

ha egy orvlövész, lopakodós sunyi karit akarok indítani, akkor mire érdemes rámenni?

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Scouser
Mondjuk azért ezt nem kéne. Szerintem nyugodtan menj el a Media Markt-ba és vedd meg angolul a játékot, ha van középfokú nyelvvizsgád. Aztán játssz vele és az majd kielégít annyira, hogy nem beszélsz itt ilyen mocskosan egy kulturált fórumon. Olvass vissza 10-20 oldalt, itt még így nem beszélt senki mint te. Különben is amikor pedig kijön a magyar változat, akkor szépen becserélik neked magyarra a korongot és magyarul is végigviszed a játékot. Ilyen egyszerû...

Egyébként meg azért nem értem az egészet, mert ha annyira eldöntötted, hogy meg akarod venni a játékot, akkor miért nem tetted meg? 2 hónapja kinn van a boltok polcain... Ja, hogy nem akarod megvenni, csak várod mikor töltheted le a torrentrõl és még neked nagy az arcod miatta? Ejnye...

You\'ll Never Walk Alone

koschwarz
mondjuk nekem sem okoz egyáltalán gondot az angol szöveg, de valahogy mégiscsak jobb egy honosított játékot megszerezni. de persze már megvettem.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Tehát:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Baszódjon meg amelyik már harmadszorra igérte be azt a büdös tetves szarfaszú fordítást! 😄

u.i. Akkor is ha esetleg ezt nem olvassa...

Ha lenne ennek a forditásnak bármilyen fóruma akkor nyilván oda írnám. De mivel ez egy olyan hely ahol a Fallout 3 ról beszélgetnek az emberek és elmondják a jó és rossz véleményeket-ráadásul elég sokan járnak ide-gondoltam megkockáztatom hogy leírom a véleményemet a fordítás projectrõl.

Ez lehet hogy igy se ér többet mintha falba rúgnék, de amikor megirtam és elküldtem a kommentet kicsit megkönyebbültem, bocs ha ezzel komoly súlyt helyeztem a hátadra, hidd el nem ez volt a szándékom.

A káromkodás pedig tényleg nem szép dolog ha kötõszóként használják. De ha oka van rá az embernek igenis káromkodjon!

Mike
elõ lehet adni a kivánságaidat normálisan is, meg hisztizve is, sok értelme egyiknek sincs, max kiengeded a gõzt, rajtad mi úgy sem tudunk segíteni, nem én fordítom a játékot, szerintem a többiek sem
tehát eljesen felesleges itt a fórumon másoknak beszólogatni

egyszerüen nem érdekel a hiszti
elmondtad, jólvan, majd egyszer lesz fordítás, ha akarod megveszed, ha akarod nem, de lépjünk már túl ezen

káromkodásról:
volt anno nekem egy gimis osztálytársam - elég közismert ember lett, szegény már meghalt, akinek minden második szava kötõszó volt, de leszoktatuk róla
a baráti körömben lévõ magyar emberek (gondolom elnézed nekem, hogy magamat és baráti körömet is a magyarok közé sorolom) csak ritkán szoktak káromkoni, és nem is kell rájukszólni mert nincs miért

Nem tudom én úgy vagyok vele hogy akinek nem inge ne vegye magára. Bocs hogy belegázoltam a galamb lelkivilágodba. Azt nem tudom ha kimész az utcára azt ott hallasz káromkodást vagy szitkozódást akkor is odamész és megkéred hagyják abba mert sérti a füledet? Gondolom a haveri társaságba is ha valkinek kicsúszik a száján hogy bazdmeg rászólsz hogy ejnye bejnye. stb... Szerintem a legjobb megoldás ha nem olvasol netet nem mész utcára haverok közé stb.. mert mi magyar emberek igenis szoktunk szitkozódni és káromkodni.

tarti19
Igazából honosítani valami néhány ezer ember miatt... akiknek a fele lewarezolja... nem is éri meg...
Tisztelet a kivételnek

Mike
nem az a problémám, hogy magyarul akarsz játszani, tedd azt, nem zavar
az zavar, hogy a szitkozódásaidat kell olvasnom

Ja nemrég raktam fel a stalkert és ez a kiherélt hangú csávó okozta az eddigi legnegatívabb játékélményemet. Nem is tudom hogy gondolták. Bocs az off ért.

Hát reménykedjünk benne hogy azért csúszik mert normálisan meg akarják csinálni nem pedig magánéleti problémái vannak a fordítónak.

Õõõõh...Nem csak a felirat lesz magyar???😄
Mert ha szinkron is akkor asszem lemondok...😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ha gondolod adok egy számlaszámot!

Hát úgy fest az eddigi hozzászólásokból hogy páran egyet értenek velem...

Neked meg nem is kéne ngayon hozzászólni ehez a részéhez mert ugy sejtem már kifilézted a játékot ergo nem tudod átérezni annak a helyzetét aki türelmesen várta a magyarítást és addig direkt hozzá sem ért a programhoz.

Üdv.
Az elsõ résszel kapcsolatosan lenne pár kérdésem, de arra a fórumra a madár se jár, remélem nem gond.
Az idõ limittel lenne kapcsolatos az a 150 nap bõven elegendõ rá, van idõ egyszer bejárni az egész térképet alatta, valamint Hubban ha a karavánnal küldök vizet akkor mikor jön, vagy mennyivel hamarabb a mutáns támadás?
Az utolsó kérdésem hogy pár perc játék után elmegy a kép és ahogy mozgatom az egeret ott jön vissza (valami graf dolog lehet) de vajon mitõl, ki lehet küszöbölni valahogy?
Elõre is kösz.