Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
A 17-én megjelenõ magyar változatra telepíthetõk a patchek és a dlc-ék?

klart
kitudja:|

Sliders
Hi! A DLC-k-bõl lesz lokalizáció?

Lobsterman
Könyveket is úgy olvasol hogy elolvasod az utolsó 2 oldalt és hagyod a fenébe, mondván nem vesztettél ezzel semmit?

Mike at home
ja és már megint 72 óránál járok
20-30 óra? nem tudom hogy tudtok ennyire rohanni 😄D

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

robotnyk
de, igen veszít, ha valaki beleteker egy végigjátszásba 20-30 órát, annak most összefoglaltad fél mondatban az egyik befejezést.
az a baj, hogy nem lehet utána már mászkálni. 😞

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Nagy poén, senki nem veszít ezzel semmit sem...
Egyébként ilyen semmitmondó befejezést még nem pipáltam, kár érte.
tarti19
eddig tart😊 mondjuk én a csajjal üttettem be😊

robotnyk
azon kívül, hogy nem kéne lelõni a poént, nem rontottál el semmit. az outro nem volt elég árulkodó, hogy ez a játék vége?
A project purity aktiválásánál beütöm a kódot, robbanás és vége. Eddig tart a játék, vagy valamit elrontottam?
RatBaG
pont tegnap ötlött fel bennem a talon company bázisának kipucolása után(a fõnöknél van egy unique bicska), hogy most már nem szedek össze minden szart, úgyse nagyon tudom mire elkölteni. most van 27k-m, egy-két potya schematicon meg magnum lõszeren kívül nem is veszek semmit. anno kipróbáltam egyenként a ház dekorációit, de különösebb értelme nincs megvenni, csak beleakad a bútorokba a robot meg a kutya...
egyébként tegnap lett a xuanlong assault rifle, nem rossz. távolról sneakbõl meg a lincoln's repeater gyönyörûen szaggatja a fejeket 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Lobsterman
Rakd fel a balance overhaul modot, nehezebb és jobban kiegyensúlyozott lesz a játék. Nem rég kezdtem vele új karit és sokkal nehezebb lett tõle a játék, de így jobban élvezem a játékot.

És? Miért is kéne feltöltenie bárkinek (fõleg megjelenés elõtt)? Az egy dolog, hogy miután megjelent, majd valaki aki megvette az fölrakja valahova. De megjelenés elõtt, fõleg egy (becsületes) újságíró... ez 1.: etikátlan-, és 2.: illegális lenne. Arról nem beszélve, hogy ha lebukik... gondolom érted. Én inkább azon húzom fel magam, hogy hiába van már legyártva a cucc majd egy hónapja, a szemét bürokratikus gátaknak köszönhetõen még mindig nem tudom megvenni a boltban.
Mike at home
7k kp

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ja és elértem a 200 stimpackot, tényleg átállítom hardra a játékot

Mike at home
Most hogy tudom mit kell csinálni, ez a játék még könnyebb mint volt (milyen meglepõ) most lettem 15 szintü a kissráccal, teljesen berendeztem a Megatoni házat, 7 kp, 100-as skill energy, medicine, repair, lockpick, sneak, bobblehaedekbõl kb. hiányzik 6, és még a GNR-nél sem voltam, igaz oda nem is kell már menni, bár nem lenne rossz, 3kutyát, rendes minsõségben hallgatni, szal elmegyek azért még oda is.
Tegnap kipakoltam Evergreen Mills-t, szép hasznot hozott (kb ebbõl lett a berendezés), vagy 4x fordultam mire minden cuccot elhoztam, szépen végigbujkáltam az egészet, a kutyát kinthagyva, majd mindenkit elporlasztva - Wazer Wifle még mindig jól muzsikál 😊
némi gondolkodés után Smiling Jack-et is másvilágra küldtem, szert téve shotgunkájára (nem tudtam, hogy nála van: "The Terrible Shotgun")

De ha már kész a magyarítás, akkor mi a fenéért nem lehet feltölteni vhova? Láttunk már olyat, h egy külföldi újságíró tesztbe kapott hamarabb játékot, mint a megjelenési idõ, és feltöltötte vhova, itt csak a magyar fájlok elegek lennének....

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
A 2008-as év legjobb RPG-je a Fallout 3 lett ! Gratulálunk neki !
Mert megérdemli ! <#eljen><#taps><#eljen>
A "grab" gombbal segítve fog menni, ahogy írták. Az Oblivionban jól kitanultam a dolgot. Ha valamit pontosan akarsz elhelyezni és a földön van, akkor menj hozzá olyan közel, amennyire csak tudsz, guggolj le, és ez után "fogd meg" LASSAN!!! állj föl és közelíts ahhoz a helyhez, ahova tennéd. Ha ne tetszik az elhelyezés, óvatosan lehet forgatni és tologatni. A forgatáshoz ragadd meg valamelyik szélét és lassan mozgasd. Egy-egy tárgyat úgy képzelj el, mint egy akkora dobozt, amibe belefér, ehhez adj hozzá még úgy 3-4 centit (a játékon belüli nézetben számítva) minden irányban és ennek a doboznak a oldalait ragadd meg ahhoz, hogy forgatni tudd...

Fontos, hogy lassan, tehát autorunt kikapcsolni a rendezkedés idejére.
Ha valamit távolról fogsz meg (pl földön van és állva ragadod meg, vagy távol állsz tõle és úgy kapod fel az asztalról vagy a polcról), az míg el nem engeded olyan messze lesz tõled, így ha mozogsz vele letolsz a polcról mindent, ami az útjába kerül. Olyan, mintha valamit mereven elõrenyújtott karral próbálnál meg lerakni vagy mozgatni.

A motor kicsit túlméretes "collision boxokat" használ, így ne lepõdj meg, ha egy polcra rakott tárgy a polc felett lebeg pár centivel, vagy ha túl közel mész hozzá (látszólag még úgy 30 centire vagy tõle) levered a helyérõl. Szépen elhelyezni a tárgyakat nagyon nehéz. Az Oblivionban egy könyvespolcra feltenni 7-8 könyvet úgy, ahogy egy IRL könyvespolcra szokás, legalább 20-25 perc molyolás, ha nincs megfelelõ modod, ami ezt segíti. Fallout-ban meg se próbáltam, mennek az asztalfiókba...

A megatoni ház konyhájában pakolásztam kicsit, pont plyan "rosszul" megy a dolog, mint az obliban...

Mike at home
köszi, megpróbálom

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

RatBaG
esetleg megpróbálhatod grab-el maszekul felpakolni

Per Aspera Ad Inferi.

Mike at home
hogy lehet mondjuk egy polcra normálisan felpakolni a cuccaimat? van erre vmi módszer?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
így van, mindent összead, de 100-nál több nem lesz

Sir Quno Jedi
Esszondom én is, szóval érdemes 100 fölé menni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tarti19
Amikor 100on felül vagy akkor is maximum 100-ig számolja a progi viszont + jel van mellette s negatív státusz esetén vonja le a 100+ tartalékból

tarti19
a játék során minden skill ágat fel lehet húzni 100-ra, persze ehhez kel a +1 pontot adó perk (könyvek elolvasásával) s a 13 Bobblehead.

Sir Quno Jedi
Azé az lehet, hogy mikor levonás járna éppen (teszemazt special-ból), akkor maradsz százon, ha van még plusz cuccod, nem?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mike at home
nem

Mike at home
valaki játszott melee-t, de azt irta sok stimpack kell hozzá, meg azért a Deathclawokkal szívott

RatBaG
na ha már felhoztad, ugye skillekre max 100 pontot lehet tenni. na de szószerint MAX annyi, vagy pl egy pontból 100as skill mellé felveszek egy ruhát ami ad +10et, akkor azt hozzáadja "láthatatlanul" 100on túl is?

Per Aspera Ad Inferi.

Boron Power
Azért a Tesla armornak van egy kurva nagy elõnye amit nem írtatok, a +10-es energy weapon.
Ha tudtam volna elõre, arra nem költök pontot.

RatBaG
volt már vkinek olyan karaktere, ami melee weapon-re volt kihegyezve? majd egyszer ha újra kezdem, akkor azt hiszem erre megyek, plusz késõbb csakis energy weapon. ja, meg az explosives is elég elhanyagolt kategória szvsz.

Per Aspera Ad Inferi.

Én is... Még magasabb szinten is a torkomba ugrott a szivem amikor egyszerre több elennbe futottam mert meg tudtak szívatni rendesen...
Sir Quno Jedi
Ohá?! 😄

Ron Ragm
Eredeti játékokban Tesla armor annyival volt jobb a fémpáncéllal szemben (ugye ott még csak az volt), hogy jobban védett az energiafegyverek ellen, gondolom most is ehhez van köze.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Sir Quno Jedi
Akkó nem ugyanazzal a játékkal játszunk. 😄 Én minden egyes négyzetcentiméterért kínkservesen megharcoltam a játékban.

Sir Quno Jedi
Egyébiránt ez baromira zavar a játékban, hogy mindenki GODmódban tolja benne. Ugyanis mikor még egy pixeles a csóka és nekem 100-as skillel és plusz célzó perk-kel is csak 0%-os találati arányokat ír (és nem is tudom eltalálni sehogysem), õk sokkal kisebb hatótávú (és kurva pontatlan) fegyókkal is folyamatosan eltalálgatnak, miközben igyekszem kitérni és mozgom. Ez hogy van már?! Igaz keveset sebeznek ilyenkor, DE SEBEZNEK. Ergó, ha nincs sok HP-d (gyengus karimnak honnan lenne alapból???), a leggyengébb ellenfelek is meg tudnak ölni szép lassan távolról (máshogy meg nem tud közel menni hozzájuk, hogy eltaláld õket, hiába csalinkázol).

Na ez a gáz benne. Ha bizonyos szintre lesérültél, nincs aid cuccod és kint vagy terepen, akkor véged, még elfutni sem tudsz sérült lábbal, õk viszont kacsavadászatot tartanak. Undorító. Ez ellen a 65-ös DR sem segít, mert ugyan lassabban, de ugyanúgy lesebeznek, mert õk szuperment nyomnak. Kedvencem, mikor sniperpukival alig találom el (alakra sem), az meg uzi szerû könnyû géppisztollyal sorozgat engem (és tucatnyian vannak). HOGY A JÓ ÉDES K. ANYJÁBA MÁR?!??!?!?!? Áhhh... El tudnék beszélgetni a fejlesztõkkel néha...

RatBaG
mindezt normal fokozaton? nem tudom ti mit csináltok, én még talán sose haltam meg sima harcban (a gecinagy super mutant kilapított egyszer a GNR elõtt). a doppingokat nem is használom, egyszerûen megfeledkezem róla, százszámra vannak felhalmozva az aid-es cuccok az inventorymban.

Per Aspera Ad Inferi.

Mike at home
😄D

Sir Quno Jedi
Az csak vicc volt. De van benne valami. Elején volt, hogy eppár tárat bele kellett ürítenem VATS-ban a szupermutánsokba (és minden tereptágyat, eszközt, aid cuccot használni), míg meggárgyultak, de aztán idõvel szép lassan elkezdetm felkúszni a táplálékláncon és 2-4 lövésbõl is megvolt az a KO. Ha szerencsém volt. 😄 (igaz 4-es Luck lószar, de van egy perk, amivel 10-esnek számít lövöldözésnél)

Simán buffout függõ lett a akrim, meg amit akarsz, folyton sugároztam, mint csernobil, pár HP-n bóklásztam, törört végtagokkal, elvakulva a vérveszteségtõl, volt hogy már nuke-ot kellett használnom, mert bárki lõtávolba ér, azonnal leszed... Tudnék mesélni. DE a gyõzelemhez hosszú út vezet Mad MAx sztájlí! (Legnagyobb segítõm egy mutáció volt 600RAD föltt, amitõl idõvel meggyógyultak/újrakinõttek a sérült végtagjaim... 😄DD)

Mike at home
utolsó mondatod a személyiségedet is jól jellemzi egyébként 😊 legalábbis amit magadról gondolsz

Akkor neked a Thief széria biztos bejönne. Ott aztán lehet sunnyogni meg lopakodni, eggyé válni az árnyékkal... nem is lehet (fõleg nehéz szinten) máshogy játszani, meg "rambózni", mert pillanatok alatt halott vagy. Bazz, meg is kívántam 😊 Ha hazaértem a melóból le is kapom a polcról.
RatBaG
perpill én is ranger battle armorban tolom + shady hat lucky shadesel. small guns kimaxolva, elég sok agi+luck, sneak sem kevés. utolsó 2 szintlépéskor feltoltam a big gunst 83ra, az energyt meg 90re, de nem hiszem, hogy power armort fogok használni valaha is, pedig jól néz ki 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Sir Quno Jedi
Nah, az én karimnak minden fizikai tulajdonsága 4-es volt kezdetben, viszont az Int, meg a Chr volt 10-es. 😄 Semmilyen fegyós képzettsége nem volt emellé és harmatgyengeként semmit sem bírt el. Speech, Medic, Science, MÉGIS túléltem vele a kezdeteket ésszel. Késõbb igazi techno-rambo lett. Gyenge és ügyetlen kicsit (végülis egy agyas kislány), de agyonképzett. Volt, hogy sima +0-ás ruciban császkáltam, ami vitte fel a speech-et.

Szal. nem kell a rizsa a gyengeségrõl. Én aztán sosenem lopakodtam, avagy sunyiztam. 1xûen jóak vagyok, mint egy félisten (vagy egy egész) 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Mike at home
vagy csak egyedül van és gyengébb mint az ellenfelek

én bizony nem dérrel-durral csörömpölve járnék ilyen környéken

Sir Quno Jedi
He? Nemén. De aki lopakodva/sunnyogva orgyilkolászik, az ugye jó ember már nem nagyon lehet a játék logikáját követve. 😄DD Nekem meg hótmind1. Engem szmeély szerint nem lehet meglepni, s ha mégis, csak a sityak 7-et ad fejre + a 10DR + max. 50% sebzés...aztán én jövök... 😄

Mike at home
tetszik, hogy egybõl pálcát is törsz felettem

Sir Quno Jedi
Én nem. Minek. Úgy mégis, a nyílt pusztában hogy lehetne már rejtõzködni?!? Rendes ember odaáll és lerendezi szemtõl szemben (hedsát).