Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ép most telepítem fel, valaki nem tudja, hogy melyik verzió ez? Az alap vagy már az 1.1-es?
Másik amit még megtehetsz, hogy lopakodva körbenézel kicsit megatonban, és amikor senki nem lát, elteszel mindent amit elérsz (lopsz 😊
a negativ karma miatt ne aggódj, nem tudsz annyit lopni, hogy gonosz legyél
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mit érdemes lépnem ilyenkor, valami konkrét tanácsot adjatok légszi, Kösz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
PSN ID.: Beegabor
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
akkor meg nemtom <#nemtudom>#nemtudom>
a következõlet csináltam
volt alapból ugye
hat1950sboycap.nif
hat1950sboycap.egm
emellé gyártottam
hat1950sboycap_black.nif
hat1950sboycap_olive.nif
de egm nem volt hozzájuk, ezért lemásoltam az eredetit, ugyeezekkel a nevekkel, mert ugye olvastam, hogy egm file is kell, logikus hogy név szerint keresi
ezután még mindig nem volt jó, de GECK-ben az character-update-tel -amit Hotomi mondott - már jó lett
a szimplán GECK-ben létrehozott majd updatelt sapi4 fix nem mûködik, de megnézem
Az sem kizárt, hogy a geck generálja a facegen update-nél...
Angol verzió cseréjére Március 31-ig van lehetõség függetlenûl a vásárlási helytõl irodánkban, illetve a Media Markt, Saturn vevõszolgálatain és az 576 KByte üzleteiben.
Multimédia
Holding Zrt.
1172 Budapest,
Ároktõ u. 2.
Tel./Fax:
(06-1) 258-699
Cdgalaxis csak ennyit írt:
"A korábbi, angol változat átcserélését közvetlenül a képviselet végzi, ennek lebonyolításával kapcsolatban õket lehet megkeresni."
A halál csupán a kezdet...
Sajna tényleg nem megy az OFF pedig nekem is kellenének a magyar fájlok.
remélem ez az õ és û betûk is orvosolva lesznek
Ha valakinek megy az OFF az megtehetné hogy elküldi mailben hogy hol találom a magyar fájlokat
[email protected]
THX
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A karaktergeneráláskor ellenben létrehozhatsz olyan formát is, ami ebbe nem illik. Ha kisebb, mint a sisak által kívánt, nem baj, de ha nagyobb, akkor baj van, mert a domborúbb vagy elállóbb alkatrészek áttüremkednek a fémsisakon is. Az egm-ben lesznek azok az adatok, amik ezeket az áttüremkedéseket oltják ki...
Leggyakoribb az egm használat pl a különbözõ hajzatoknál, amiknek sokféle fejformára kell illeniük, eléggé szorosan...
Egyébként vki már feltette a magyar nyelvi fájlokat, a bökkenõ csak az, hogy nincsenek õ és û betûk, mert azok a textúrák között vannak. Szal azt is fel kéne tenni. Bocs hogy ide irok ilyet, csak az offtopic vmiért nem megy...
Az a lényeg, hogy a fej, a felsõ és alsó test, lábak, kezek és általában azon elemek helyére, ahol láthatónak kell maradni a testrészbõl valamennyinek, csak olyan modellt tegyél, amiben valóban benne is vannak ezek az elemek, másképp érdekes lesz a karakter kinézete.
Head items use a secondary "mesh" .egm file (located in same place as the base mesh for the item) that is used to translate how they fit on a character.
ja igen, és áttextúráztam a te módszereddel a meglévõ sapkát, úgy mûködik, semmi baja
megpróbáltam felnõtt sapival, felnõttel, hátha az a baj, de ugyenez a helyzet
ha újat hozok létre, akkor a vállán van
ha a sapinál kijelölöm a head-et is akkor a helyére kerül, csak feje nincs a kakrakternek
Ha így sem fog mûködni akkor nem tudom mi lehet a baj.
valahogy csak jó lesz
probáltam az update-t is (lehet rosszul), nincs változás
😞
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A bsa kiterjesztésû fájlokban vannak a texturák, modellek, hangok, egyéb erõforrás fájlok, könyvtárakba rendezve, becsomagolva. Vagy tömörítve, vagy csak úgy "tar" módjára bepakolva egymás után. Elvileg, ha a Data könyvtárban létrehozott alkönyvtárakba beteszel egy fájlt, ami benne van valamelyik bsa-ban is, a program ellenõrzi, hogy melyik az újabb és azt fogja használni (ebbõl a szempontból a stalker jobb, mert az mindenképp a "kibontottat" veszi elõ). A motorban itt van egy hiba (csak a hónapot és napot nézi, az évet nem) ami miatt nem mindig tudja jól, hogy melyik az újabb. Az archive invalidation eljárás ezt javítja. Vagy úgy, hogy létrehoz egy archiveinvalidaion.txt-t a játék fõ könyvtárába és abba beírja, mely fájlokat kell a bsa-k helyett a kibontottakból venni, vagy a bsa-kba túr bele és módosítja a dátumokat, vagy készít egy "átirányítást", egy új bsa-ra...
A lényeg, hogy ha változtatsz valamin és nem csak abszolút új dolgokat teszel bele a játékba, kell ez az eljárás, hogy tudasd a programmal a módosulást...
Ahhoz hogy mûködjön, a fallout.ini-ben egy sort módosítani kell. A kulcsszó az "invalidate", ha jól emlékszem...
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Nálam is ilyen probléma lépett fel amikor új sisakot tettem be a játékba, a karakterem vállán jelent meg a feje helyett. Ez nem nif hiba hanem a GECK-ben kell beállítani. Elõször is megkell nyitni az új sisak, sapkát, fejkendõt az Items/armor menüben, utána belépsz a character menüben (fent a vezérlõ menüben ahol van a File, Edit, View, world stb..), ott rákattintasz a Update FaceGen Model Availability -re, és onnantól kezdve már a karaktered fején lesz a sisak és nem a vállán. A lényeg hogy az összes új fejfedõ meglegyen nyitva amikor nyomsz egy Update-t, különben csak a vállad körül jelenik meg a játékban.