Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mondjuk nem kamu a kép
akkor meg simán mellé lõtt
egyébként meg ha téged zavar, hát zákson
nekem ilyeneket nem csinál a program
ez van
aztán vagy elhiszed vagy nem, nekem édesmindegy
nem vagyok a kiadó alkalmazottja, hogy különösebben izgasson
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
arra nem gondolsz, hogy egyszerüen mellé lõtt?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
kipróbáltam
szerinted most én hazudok neked?
most vegyem fel neked Fraps-szel?
Turn Me On Dead Man
PSN ID.: Beegabor
9065. hsz.-ben Ron Ragm leirja a lényeget.
Ez _!VOLT!_ a bajom, de a megnövelt autoaim távolság megoldotta. Ne mkell fps-ezni. okés?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
PSN ID.: Beegabor
De amúgy autoaim ide vagy oda, ha felhúzva az említett távot nem vettem észre semmi gondot.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A legtöbb FPS-el ellentétben a fegyverek nem hitscanesek (tehát azt nézi min van a célkereszt és oda lõ), hanem konkrétan a fegyver modelljébõl lõ a lövedék (valószínûleg a VATS miatt alkalmazták ezt a megoldást, hogy ne nézzen ki hülyén). Ha kikapcsolod az autoaimot teljesen ezt könnyen láthatod, Hunting Rifle kicsit jobbra, Scoped Magnum kicsit balra le húz (azt hiszem, de hogy merre az most lényegtelen).
Namármost ha megtámadsz valakit, alul megjelenik az életcsíkja - ez jelenti azt hogy becéloztad. Ilyenkor ha felé lõsz és a célkereszted rajta van a játék korrigálja a lövedék útját hogy az oda menjen ahova célzol, alapból a test középpontjába - KIVÉVE ha maga a kurzor vörösre vált, ilyenkor a célzott testrészre indul. Viszont erre is van egy megadott távolság, amin felül nem mûködik - hiába célzol testtájakra mindig a testközéppontba csapódnak a lövedékek - az alapjátékban ez baromi alacsony (van rá mod ami megemeli, tökéletesen mûködik és észre se lehet venni az autoaimot), ezért fordulhatnak elõ ilyen feltûnõ esetek amikor belerepül a lövedék az ellen torzójába amikor fejre célzol.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Turn Me On Dead Man
érdeklõdnék, hogy a magyar verzióval, peccselve magyar a DLC?
ill. elindúl egyáltalán?
köszönöm elõre is!
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Elsõ kép: Ez az eredeti. Nem kérem szépen, ez nem a Skill pontodtól függõ szóródás eredménye. Ez kérem szépen az a-u-t-o-a-i-m:
Második kép: Félig-meddig javitva-eliminálva az autoaim, külömbség egyértelmû:
Ez nem a Skilledtõl függ, vagy ilyesmitõl, nem is RPG elem, én inkább csak egy optimalizálatlan segédnek tekintem, amit sajnos nem lehet kikapcsolni.
A minigunt csak példának irtam, mert golyószóró, és jobban látni a golyók utját, mint egy pisztolynál...
Garrett...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A Citadellánál mindig van pár raider, a lézer simán fejeblövi õket, ha a fejére célzol, minden szabadkézi lövés után ellenõriztem a testrészek állapotát VATS-ban, ha a fejére céloztam, akkor a feje csíkja ment le, a többi testrésze épen maradt
én Wazer Wiflét, meg az A21 plazmát használom elsõsorban, a lézer ontosan lõ, a plazma meg nem. Emelett még használok shotgunt, azzal szabad kézzel lövök közeli célpontra, leginkább skorpiókra, bár a kereskedõ shotgunja úgy kopik, mintha savat lõne töltény helyett, emelett még szoktam hajigálni gránátot, aztán szevasz. Legalábbis ezzel a karival.
A minigunról meg annyit, hogy amig felpörög, 3x is eltalálnak, illetve ari kis Deathclaw már az arcomban liheg
Per Aspera Ad Inferi.
# Up to 8% performance increase in Fallout 3 at high resolution and AA.
# Up to 10% performance increase in F.E.A.R. 2: Project Origin.
# Up to 9% performance increase in Half-Life 2 at high resolution with AA.
# Up to 11% performance increase in Left 4 Dead at high resolution with AA.
# Up to 10% performance increase in Race Driver: GRID at high resolution and AA
erre utaltam az rpg felemlegetésével
olvasd csak el újra
jó, ki fogom próbálni, bár én nem preferálom a lõfegyvereket
ja és kinek bug, kinek elõny 😊
legalább a bénák is eltalálják
a régebbi falloutokban is megmondtad hová lõjön, aztán vagy eltalálta vagy nem"
Látom hogy nem vágod, mirõl rizsázok. De nagyon nem. ITT NEM A VATS-ról van szó!!! Nem is arról, hogy FPS vagy RPG!!! Értsd már meg! Ez a fícsör csak azért volt beletéve, hogy a Bethesdás fiúknak ne keljen minden egyes fegyót heylesen a célkereszt irányába állitani.
Légyszives ne nézz hülyének. Nagyon jól tudom, mire van a Vats, és nagyon is jól tudom, mi az az RPG, de ennek a BUG-nak ehez semmi köze. Egyszerûen arról van szó, hogy nem tudsz pontosan célozni akkor, ha mondjuk nem használhatod a Vatsot, vagy nincs elég AP-d. Próbálj rálõni egy Minigunnal olyan jó 10 méterrõl az ellen kezére. Tuti hogy a golyók háromnegyede a mellkason megy keresztül... Vagy lõj olyan 30-35 méterrõl sniperrel egy ellenre, õgy, hogy a fejét célzod. Hatás ugyan az...
Sajnos a launcher loop-ot nem sikerült megszüntetni, viszont kiderült miért nem indítja el a játékot: A FalloutPrefs.ini (ami my games-ben a fallout3 mappában van, ide teszi a mentéseket is), tartalmaz egy hibás sort a VGA-ra vonatkozóan: (ATI Radeon HD 4800 Series (Engineering Sample ? WDDM v1.1))amit valszeg a dxdiag-ból olvas ki. Egy karakterben különbözik, mégpedig a "-" helyett "?"-t tesz bele, ezért nem indítja el a játékot. Ezt kijavítva és elmentve már fut. De többször nem szabad a launcherrel indítani, mert ismét felülírja, és megint ki kell javítani.
A másik probléma, hogy a D:/Users/USERNAME/Documents/My Games/Fallout3 útvonalra minden írási/olvasási jogot engedélyezni kell, mert a mentéseket nem fogja tárolni.
Érdekességképp olvastam olyat is, hogy a 9.1-es catalyst driver javítja a dolgot, de csak ha a Win frissíti magát arra, a standalone telepített driver nem oldja meg.
Tehát a FalloutPrefs.ini javítása és a jogok megadása után fut a játék a sima Fallout3.exe-vel, a launcher felejtõs!. Ha valaki úgy gondolja beteheti a FAQ-ba, segítség lehet másoknak is...
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Pares: Én is erre gondoltam, thx. Már csak ki kéne bontani mind2 filet. 😊
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
akkor játssz olyan progival ami erre van kihegyezve
ez alapvetõen körökre osztott játék volt, amit a VATS-szel gyönyörûen meg is oldottak
jó, mondjuk nem 3 kilométerre, de ha már elég közel van, akkor nem testen, hanem fejbe lövi
de mint mondták többen is, ez nem fps hanem rpg
a régebbi falloutokban is megmondtad hová lõjön, aztán vagy eltalálta vagy nem
mondjuk aknát akkor sem lövöd el, de a kezét, fegyverét simán
A játék melyik fileban tárolja az alap angol nyelvet?
Elmondom azt is hogy miért kérdem.
Sajnos arra a következtetésre jutottam, hogy a magyar lokalizációs fileal együtt, gyakorlatilag 1 mod sem mûködik. (már ami pluginként van hozzáadva a játékhoz
Arra gondoltam hogy mi lenne akkor, ha valahogy belepakolnám a magyar szöveget, az angol fileba (ergo felülíratnám) Így már nem modként mûködne.
Persze ehhez nekem kéne 1 bsa packer/unpacker, illetve az esp-t is ki kéne valahogy bontanom 😊
Mindegy, milyen nehézségi fokozaton játszol, a kilõtt golyók MINDIG az ellenség felé fognak kanyarodni. Próbálj meg 100 Small Guns skillel egy Assault Rifle-val lõni csak ugy a falra. Nézd a golyók szórását. Most ugyan igy lõj rá egy ellenségre 20 méter távolságból. MINDEN golyó a mellkason fog keresztül menni.
Ugyan ez van, ha egy ellenfélnek a fedezék mögül kiálló végtagját akarod eltalálni: NEM FOG MENNI, mert az autoaim a mellkasra irányitja a golyókat, ami viszont fedezék mögött van, igy nem találsz el senkit.
Nem tudod kikapcsolni, mert a JÁTÉK RÉSZE. Van ugyan pár mod, ami redukálja az autoaimet, de kikapcsolni nem lehet, mert elsõsorban arra van, hogy a kilõtt golyó a célkereszt felé menjen, mivel az összes fegyvert kicsit görbén tartja a karakter.
Közelharcban nem nagyon lehet észrevenni. A legfrusztrálóbba azonban, ha sniperrel akarsz jó messzirõl leszedni valakit, és nem fogod eltalálni ott ahol akarod, még 100 skillel se.
ha nem hiszitek el, hogy van benne, akkor néézétek meg a Geck-ben:
GAMEPLAY->SETTINGS->A filterbe irjátok be, hogy AUTOAIM. Voalá. Mégis csak van, ugye? Sajnos
Ezt a "fícsört" azrét tették bele, mert pl.: a konzolokon egér nélkül körülményes a célzás +++ azért mert a fegyverek csöve nem pont a célkereszt közepébe néz, igy autoaim nélkül nem találnál el semmit.
Sajnos ez nem csak ebben "segít", hanem az ellenség leszedésében is.
"No matter what difficulty you play on, your shots will curve towards your enemy. Aim an Assault Rifle at a nearby wall with 100 Small Guns and watch the spread. Now aim it at a target twenty meters away and watch every shot hit the torso. Similarly, if you're trying to shoot at a target's extremities sticking out from behind a wall, it will often autoaim for the torso, therefore completely missing where your crosshairs are aimed and hitting the wall. If there's two targets at a fair distance away, one in front of the other, and you aim for the one behind those shots will nearly always curve and hit the target in front.
You cannot toggle autoaim on or off, it's just part of the game. Turning it off with a mod produces more problems than solutions. You'll notice it with any gun, but fast-firing weapons like the Gatling Laser, Minigun, Assault Rifle and Submachine Gun are more noticeable. Like I said before, it doesn't change with difficulty. I can understand having autoaim for Normal or Hard difficulties for those who might not find the game so easy, but when you're playing on Very Hard it only serves to make the game even easier and more frustrating. As a sniper, I often find myself trying to take down targets on the edge of vision with headshots, and nothing is more frustrating than seeing that round curve and hit either the targets torso, or, even worse, some random rock because there's somebody behind it."
Lehet hogy nemvettétek még észre, de mondok egy tuti tippet, hol látható a legjobban:
Ha egy szupermutáns lábánál lévõ aknát akarsz kilõni, akkor nem fog sikerülni. Sehogy se. Mert bekapcsol az Autoaim, és a lábát fogod ellõni. Ha a feje fölött gosz akarni ellõni, akkor a fejét találod el. Ez az AUTOAIM.
Ratbag: leesett, hogy rpg, de ennek semmi köze hozzá. Ez csak egy idegesitõ faktor.
NAgyon idegesitõ tud lenni, amikor pl: a kezeit akarom ellõni valakinek, és az autoaim a melkasába irányitja a golyókat.
lényeg az, hogy headgaer-hez minden új nif file-hoz kell azonos nevü egm is, amit a GECK tud updatelni
Per Aspera Ad Inferi.