Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg még megpróbálom Xp alá is feltenni.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
a GECKben elvileg nem piszkáltam, a nifben a 3D-s modelt forgattam ide-oda, lehet ez a probléma, újra csinálom az alap alapjána sapikat, nem vészes, csak egyszer kell a textura hivatkozást átirni, ellentétben mondjuk egy amorral szemben
másik érdekes, hogy végül leszedtem a FOMM-ot, ott invalidate, és helyrejött a szin. A FOMM mit állít? mert mondjuk a Fallout_default.ini-ben semmit
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Segítség kellene!
Találkozott már valaki olyannal, hogy nem lehet elindítani a játékot? Bejön az üdvözlõképernyõ az asztalon és kírja hogy a játék mevizsgálja a hardvert és beállítja a videjó beállításokat. Idáig oké. Ezt leokézva 1-2 mp-t várva kiírja, hogy mire is állította. Ez is oké. Ezután a Play-re kattintva kezdõdik mindez elõrõl. Magyarul nem tudom elindítani a játékot <#shakehead>#shakehead> Nem lehet valahogy megkerülni ezt az indítóképernyõt?
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Próbáld meg azt, hogy kibnotod az eredeti mesheket, betöltesz egy fejet a nifskop-ba és hozzáadod a sapit (nyitsz egy másik nifskope-ot, benne kijelölöd a sapka root-ját, copy branch, a fejen meg szintén a rootnál paste branch) és látod, hova helyezi el. Ha nem jó helyre, akkor próbáld forgatni. Az origó, ami körül forgatni tudod jól látszik, ha bekapcsolod a nifskope.ban a megjelenítését.
A geck-en belül a sapi "slotja" jó? Ahol azt mondod meg, hol kell viselni (fej, kéz, láb, felsõtest, ilyesmik...)
A szín lehet , hogy azért eltérõ, mert a dds-ben többféle "formátumban" is lehet menteni és lehetséges, hogy rosszat választottál. Van az nvidia-nak valami dds tools csomagja, amiben van egy nézegetõ és az megmondja, hogy milyen. Ha jól emlékszem (valaki itt is írta) DXT5-nek kell lennie és nem lehet layered.
Az sem kizárt, hogy a Fo-ban nem lila, hanem zöld a cucc akkor, ha nem találja a textura fájlt, vagy nem jó formátumú a .dds...
Ellenõrizd le, hogy az új cucchoz tartozó dds a helyén van-e...
Az esp-t, amibe elmentetted a cuccot, betöltöd a játékba?
Az alap õsember arcú karaktereket nem lehet valahogy lecserélni?😊
Találtam egy ilyet még ez is messzeföldön normálisabbnak tûnik.
Csakhogy valamiért nem tudom mûködésre bírni. Egyáltalán hol kéne ennek megjelennie?
Természetese a readmeben leírtak szerint jártam el.. (bemásoltam a data mappába a fájlokat, a fallout.ini-be a binvalidateolderfiles értékét 1-re állítottam, illetve létrehoztam egy ArchiveInvalidation.txt nevû állományt, és bemásoltam ide a szükséges dolgokat. )
Mi maradt még ki? 😊
De ha valaki tudna olyan modot linkelni ami szintén ezt a célt szolgálja (és müxik is) azt nagyon megköszönném 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha csaj a probléma, akkor szerintem kérj tõle bocsánatot, majd tedd magadévá. Nincs jobb a veszekedést egy jó dugással feloldani... 😊
Ha nem találnád hova kell kattintani, akkor a topik tetején lévõ Fallout 3 kép jobb alsó sarkánál találod a szöveget.
Az meg, hogy a mai napod miatt volt az egész+nõ is van a dologban: A nõk már csak ilyenek, üdvözöllek a való világban😄
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Per Aspera Ad Inferi.
Csak arra akartam rámutatni, hogy ennyi ideig tartott a fordítás (párszor ugye elhalasztották a megjelenést) és azért korántsem tökéletes. Félreértés ne essék, nem úgy álltam neki, hogy juszt is megmutatom mennyire szar és direkt a hibákat keresem, egyszerûen csak átnéztem a küldetéseket és a térképen néztem a helységneveket. Ráadásul szerintem -a szövegmennyiséget elnézve-, nem kevés pénzt fizettek ki a fordításért.
még most is találtam új dolgokat, olyan helyeket ahol korábban nem jártam
Pl: Ment-Betöltés; Dogmeat-Dogmeet (egyik helyen így, másik helyen úgy van); "Minden mentetlen játék elvész"; "Jalber testvérek szemét telepe" (értitek, a telep egy szemét😄); "Kilátó Dirve-In"
De a legdurvább, hogy a Warrington Trainyard-ot Warrington Kiképzõtelepnek fordították...
Tudom, fikázni könnyû, de azért van már egy-két fordítás a hátam mögött (tudom, azokban is legalább ennyi hiba van).
kiváncsi voltam így milyen
már végigjátszottam
Igy lenne az igazi <#hehe>#hehe>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
bár a gonosz csajjal hamar végig rohantam, annyira nem tetszett
Megvettem ma az eredeti magyart, gyûjtõi ráadásul.
Felinstalláltam és akkor most mi van mert nem jelent meg semmi exe amit elindíthatnék.
A readme.txt be meg nincs róla semmi...
Ilyenkor mi a teendõ ? Valaki leírná lépésenként??
köszi, na még ilyet se láttam 😊
Ennél a játéknál is megkérdezném attól aki tudja, hogy kb. milyen hosszú a játékidõ? (fõszálra koncentrálva illetve melléküldetésekkel) Kösz.
csak ez a piros sapka, nem nagyon passzol a gönchöz, meg a lopakodós stílushoz, gondoltam csinálok egy feketét, riley zöldje sem tetszett, ahelyett is kellett volna fekete
túl nagy a feje
esteleg járkálhatna úgy mint Zip, de az ruha szerintem nagyon béna
ezen nem nagyon lehet változtatni, fõleg úgy nem, hogy van egy vak képernyõ (nem látszik semmi amikor átszabod az arcát, mit gondolsz miért van rajta sapka? 😊
(0100154C helyett 0300154C - mindez ugye azért, mert más mod már használhatja ezeket a számokat)
tehát sikerült beraknom, ugyanakkor az eredmény, hogy is mondjam, meglehetõsen siralmas lett
a nifskope szerint még jó, de ehhez képest a játékban:
a fekete és zöld sapka is igazából piros, a fekete riley ruha, meg hát... érdekes 😊
tuti, hogy vmi kimaradt
vmi tipp mit basztam el?
You\'ll Never Walk Alone