Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PAtr0n
Köszi a segítségeket, de a sima Fallout 3 exe is behozza a launchert, és a mod manager-bõl indítva is ugyanez történik <#shakehead> A játékról annyit, hogy nem boltban "vettem" <#rolleyes>, és Win7 alá van telepítve.
Esetleg még megpróbálom Xp alá is feltenni.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Mike at home
köszi szépen!
a GECKben elvileg nem piszkáltam, a nifben a 3D-s modelt forgattam ide-oda, lehet ez a probléma, újra csinálom az alap alapjána sapikat, nem vészes, csak egyszer kell a textura hivatkozást átirni, ellentétben mondjuk egy amorral szemben

másik érdekes, hogy végül leszedtem a FOMM-ot, ott invalidate, és helyrejött a szin. A FOMM mit állít? mert mondjuk a Fallout_default.ini-ben semmit

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Piedon
Ha esetlegesen hibával elszáll az indítóprogi, és eredetid van akkor sajnos törölnöd kell mindenfajta virtuális meghajtót a rendszerrõl, mert összeakad a másolásvédelemmel.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

De. Ne a launchert, hanem a fallout3.exe-t indítsd. Vagy töltsd le a Fallout 3 Mod Manager (FOMM)-t és azzal indítsd. Ennek elõnye, hogy ha használsz modokat, ezzel tudod õket kezelni, sorba rakni, stb...

PAtr0n
Sziasztok!

Segítség kellene!
Találkozott már valaki olyannal, hogy nem lehet elindítani a játékot? Bejön az üdvözlõképernyõ az asztalon és kírja hogy a játék mevizsgálja a hardvert és beállítja a videjó beállításokat. Idáig oké. Ezt leokézva 1-2 mp-t várva kiírja, hogy mire is állította. Ez is oké. Ezután a Play-re kattintva kezdõdik mindez elõrõl. Magyarul nem tudom elindítani a játékot <#shakehead> Nem lehet valahogy megkerülni ezt az indítóképernyõt?

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Kiegészítõ: én is jártam úgy, hogy valami 90 fokkal elfordítva volt a nif fájlban rögzítve, fogalmam sincs miért. Egy adatot kell átírni és helyrebillen. Ami az érdekes, hogy volt, aminek így kellett lennie ahhoz, hogy a programon belül jó helyen legyen, másnál meg hiba volt, mint nálad.

Próbáld meg azt, hogy kibnotod az eredeti mesheket, betöltesz egy fejet a nifskop-ba és hozzáadod a sapit (nyitsz egy másik nifskope-ot, benne kijelölöd a sapka root-ját, copy branch, a fejen meg szintén a rootnál paste branch) és látod, hova helyezi el. Ha nem jó helyre, akkor próbáld forgatni. Az origó, ami körül forgatni tudod jól látszik, ha bekapcsolod a nifskope.ban a megjelenítését.

A pozíció a .nif fájlban van rögzítve. Amikor abban keresgéltél nem változtattál valamit véletlenül a dds nevén kívül?

A geck-en belül a sapi "slotja" jó? Ahol azt mondod meg, hol kell viselni (fej, kéz, láb, felsõtest, ilyesmik...)

A szín lehet , hogy azért eltérõ, mert a dds-ben többféle "formátumban" is lehet menteni és lehetséges, hogy rosszat választottál. Van az nvidia-nak valami dds tools csomagja, amiben van egy nézegetõ és az megmondja, hogy milyen. Ha jól emlékszem (valaki itt is írta) DXT5-nek kell lennie és nem lehet layered.

Az sem kizárt, hogy a Fo-ban nem lila, hanem zöld a cucc akkor, ha nem találja a textura fájlt, vagy nem jó formátumú a .dds...

Ellenõrizd le, hogy az új cucchoz tartozó dds a helyén van-e...

Azzal én is küzdöttem anno. Vagy a számokból álló ID, vagy a "neve" kell, már nem tudom. De a legegyszerûbb a tárgyat lerakni valahol, ahol megtalálod a játékban és felveszed.

Az esp-t, amibe elmentetted a cuccot, betöltöd a játékba?

Maradjunk a whiskeynél, de a részemet is fogyaszd el nyugodtan egy alkalmas pillanatban...

Maxtreme
Srácok kéne nekem egy kis help 😊

Az alap õsember arcú karaktereket nem lehet valahogy lecserélni?😊
Találtam egy ilyet még ez is messzeföldön normálisabbnak tûnik.
Csakhogy valamiért nem tudom mûködésre bírni. Egyáltalán hol kéne ennek megjelennie?
Természetese a readmeben leírtak szerint jártam el.. (bemásoltam a data mappába a fájlokat, a fallout.ini-be a binvalidateolderfiles értékét 1-re állítottam, illetve létrehoztam egy ArchiveInvalidation.txt nevû állományt, és bemásoltam ide a szükséges dolgokat. )
Mi maradt még ki? 😊

De ha valaki tudna olyan modot linkelni ami szintén ezt a célt szolgálja (és müxik is) azt nagyon megköszönném 😊

Mike at home
mno, azóta az armor megoldódott, most már a sapiknak is megfelelõ szinük van, csak arra kéne rájönni, miért a vállába épül be

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Az orvosoknak szokták írni sikeres mûtét után.....hát én ilyet akartam, csak elektronikus förmában és sikeres magyarosítás utnán:9...még1x kösz....és esküszöm megfogadom és megdugom😊😊😊
Az milyen az a köszönõlevél?

Már ha lehet persze....
18+
Ha csaj a probléma, akkor szerintem kérj tõle bocsánatot, majd tedd magadévá. Nincs jobb a veszekedést egy jó dugással feloldani... 😊
Köszönöm megértésed és bocs...soha többet nem hallatok felölem megigérem...esetleg köszönõlevelek formályában
Piedon
WAREZ/OFF/SPAM -> topik (ide kell kattintanod, majd pár hozzászólást visszaolvasod, megtalálod amit kerestél, örülsz, mi is örülünk, mindenki örül...jóéjt😄)

Ha nem találnád hova kell kattintani, akkor a topik tetején lévõ Fallout 3 kép jobb alsó sarkánál találod a szöveget.

Az meg, hogy a mai napod miatt volt az egész+nõ is van a dologban: A nõk már csak ilyenek, üdvözöllek a való világban😄

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

szégyellem magam, de nemtom mi az az off topik...és bocs a kiborulásomért, csak sok volt a mai nap...nõ is van a dologban oszt...jujj
Van ám pofád, ember...
Piedon
Ott van az off-topik, esetleg ha abban visszaolvasnál pár hozzászólást...ehhh

Most komolyan könnyebb fikázni a faluban lakót, kinek több 10 kilóméter egy pc bolt, és buszra már ebben a hónapban nincs pénzem, mindent a családra költök...és pár 100 megás magyar fájlokat várnék el azoktól akik meg vették, vagy kicseréltették?...óóóóó....most miért kell vírasztanom, hogy a bithumenre meg ilyen szarokra feltöltsék a teljest, mikor itt ...csak a magyarfájlokat hamarabb felraknátok...istenem...
Prince23
LOL
van ám másik topik, off-nak nevezik.

RatBaG
én kb december óta tolom a F3-t megszakításokkal. még van jó pár main quest a story végéig, de a mellékküldik java már kész, meg a map 2/3 részét már felfedeztem. elsõ kari, de 100%-os végigjátszást akarok 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Prince23
Én meg annyit hozzáteszek, hogy fullra nem ismerem még a játékot. Vártam a magyarra. és lám.

Akkor felrakja valaki a magyar fájlokat, vagy csak rajoltok és kínoztok a magyar verziós képekkel? Most ez fórum (ahol segítenek és meghalgatnak) vagy valami "csakazénjavamrólbeszélekdejólérzemittmagammáslevanszarva" topic ez?????...bocs de kicsit fárasztó reggel óta itt ülni és nyomkodni az F5-öt, hogy hátha valaki felrakja....mostmár el is álmosodtam...mindegy....akkor keresek valami más játékot...bár ennél jobbat nehezen😞...
Piedon
Vagy rendezõ pályaudvar is lehet.

Piedon
Pedig az nem is kiképzõtábor, hanem vasúti telep...
Csak arra akartam rámutatni, hogy ennyi ideig tartott a fordítás (párszor ugye elhalasztották a megjelenést) és azért korántsem tökéletes. Félreértés ne essék, nem úgy álltam neki, hogy juszt is megmutatom mennyire szar és direkt a hibákat keresem, egyszerûen csak átnéztem a küldetéseket és a térképen néztem a helységneveket. Ráadásul szerintem -a szövegmennyiséget elnézve-, nem kevés pénzt fizettek ki a fordításért.

Prince23
Lol, azé illõ lett volna kiképzõtábornak írniúk. na sebaj, biztos sokkoló állapotban voltak a fordítók Sztojkáék miatt 😄

Mike at home
hát meg ha már elkezdtem végigjátszom így is
még most is találtam új dolgokat, olyan helyeket ahol korábban nem jártam

Piedon
Belekukkantottam a magyar verzióba. Háááááát, vannak benne érdekes dolgok. Pár félrefordítás, pár magyartalan szöveg. Olyan érzésem van mintha többen fordították volna a játékot és néhol nem egyeztettek.
Pl: Ment-Betöltés; Dogmeat-Dogmeet (egyik helyen így, másik helyen úgy van); "Minden mentetlen játék elvész"; "Jalber testvérek szemét telepe" (értitek, a telep egy szemét😄); "Kilátó Dirve-In"
De a legdurvább, hogy a Warrington Trainyard-ot Warrington Kiképzõtelepnek fordították...
Tudom, fikázni könnyû, de azért van már egy-két fordítás a hátam mögött (tudom, azokban is legalább ennyi hiba van).

Mike at home
nemtom
kiváncsi voltam így milyen
már végigjátszottam

tarti19
20 óra fõküldi 30 a mellékküldi meg 30 óra a felfedezés... de ez csak az alja😄

sambauer
mér jó gyerekkel menni ?

Turn Me On Dead Man

Igy lenne az igazi <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Ez a 20-30 óra csak a fõküldik, vagy a melléküldikkel együtt minden?
Mike at home
ha sietsz 20-30 óra, ha én játszom vele 100-150 😊)
bár a gonosz csajjal hamar végig rohantam, annyira nem tetszett

Na most állj 😊
Megvettem ma az eredeti magyart, gyûjtõi ráadásul.
Felinstalláltam és akkor most mi van mert nem jelent meg semmi exe amit elindíthatnék.
A readme.txt be meg nincs róla semmi...
Ilyenkor mi a teendõ ? Valaki leírná lépésenként??
köszi, na még ilyet se láttam 😊
Üdv.
Ennél a játéknál is megkérdezném attól aki tudja, hogy kb. milyen hosszú a játékidõ? (fõszálra koncentrálva illetve melléküldetésekkel) Kösz.
Mike at home
igy már pl. nem olyan vészes

csak ez a piros sapka, nem nagyon passzol a gönchöz, meg a lopakodós stílushoz, gondoltam csinálok egy feketét, riley zöldje sem tetszett, ahelyett is kellett volna fekete

Mike at home
gyerekre semmi nem jó, csak a gyereksapi
túl nagy a feje
esteleg járkálhatna úgy mint Zip, de az ruha szerintem nagyon béna

Mike at home
😊)))

Prince23
Ez Wanye Rooney, a kocaölõ tanyasi srác

I.C.ram
erre maszk kene inkabb 😄

Tenyleg a Ghoul maskot probaltad mar?
Mike at home
alapból
ezen nem nagyon lehet változtatni, fõleg úgy nem, hogy van egy vak képernyõ (nem látszik semmi amikor átszabod az arcát, mit gondolsz miért van rajta sapka? 😊

I.C.ram
mike ezt a gyereket te csinaltad ilyen rondara, vagy alapbol ilyen?
Mike at home
arról nem beszélve, hogy a sapesz rágyógyult a vállára, és nemtom miért

Mike at home
sikerül megoldanom, az volt a baj, hogy a többi modot nem ixeltem be, igy nem volt jó a GECK által megadott form id. 01 helyett 03 kellett
(0100154C helyett 0300154C - mindez ugye azért, mert más mod már használhatja ezeket a számokat)

tehát sikerült beraknom, ugyanakkor az eredmény, hogy is mondjam, meglehetõsen siralmas lett
a nifskope szerint még jó, de ehhez képest a játékban:

a fekete és zöld sapka is igazából piros, a fekete riley ruha, meg hát... érdekes 😊
tuti, hogy vmi kimaradt
vmi tipp mit basztam el?

a dlc beleépül a történetbe és feltupírozza felszerelésekkel is esetleg,vagy mint az oblivionnál vagy most gta4-nél..külön fejezet,amit majd valahol elindít az ember?
Scouser
Hát akkor most asszem játék felrak, patch és DLC elfelejt és játszok vele így magyarul. Aztán mire negyedszerre is végigviszem, hátha lesz megoldás a DLC-re meg a patchekre.

You\'ll Never Walk Alone

THX!!