492
-
arturo #252 és angolítás, esetleg magyarítást nem tud valaki hozzá? nem vághom a némethet nadjon.. -
#251 No, valami 5let? -
#250 Köszönöm!
Semmi kulcs meg ilyenek. (végigjátszás link is jó lesz ) -
Since #249 ja az nem aza rész bocsi... :) mindjárt utánanézek és írok -
Since #248 Az a lényeg hogy a manson bejáratánál van egy recepciós szoba...Oda kell elmenni és kinyitni az ajtót a kulcs segítségével. Ki kell menni a házból és a parkoló mellett a bejáratnál lesz jobbra egy kis kéró ahol a akmerarendszer is van :) -
#247 Elakadtam kapásból a demó elején.
Valami L spandau akárkit kell megkeresni. Az ajtaja zárva, becsngetni nem lehet, erre aszongya mennyek magasabbra(???) (Hoch gehen).
A Marilyn meg a Sarah a kávézóban dekkol. Megvan a hot chili a karikás fül meg a belépőkártya!
Hogyan tovább?
Már jóformán mindent próbáltam... -
Since #246 Szerintem neg egy nagy szám...Járkálgatni kell benne, szinte semmi szabadság nincsen a játékban. Kapsz kis küldetéseket amit telejsíteni kell. Olyan broken sword tipusu game (kicsit túloztam). -
abonyitomz #245 screenshotokat kérnék a játékból! kösz -
#244 Es mar le is jott..vajh kiproszaljam?:)
Valaki megnezte mar? -
#243 én onnan vettem hogy viszaolvastam és ott írták le. De akkor ez estben -
#242 Ez nem teljesen igaz,mert németül megvehető már,és le is tölthető!Egyébként 22én jelent meg németül! -
#241 A megjelenés -
#240 mi lesz akkor?
az englis verzió?
mindenképp leszedem amint lesz időm! -
#239 Szeptember 1? úr isten -
#238 lesz hát, szerintem max 1 hónap -
#237 Csak lesz englis verzió is... -
#236 hát engem a német miatt eleve nem izgat, de ha olyan mint az első 2D-s akkor megint csak nem a képek alapján meg vmi hasonló, szóval nem az én kategóriám, aúgy is le vagyok maradva vagy 3 játékkal, erre ma is jön a fantastic four -
Since #235 érdemes letölteni? -
#234 már vagy 4napja :D
amugy szerintem nem érdemes leszedni(1700mega),mert nagyon fos......
bár ezt nem én döntöm el :) -
#233 torrenten van német verzió -
Zoleeex #232 Ha valaki tud linket vagy valami egyebet ahol van a demohoz végigjátszás légyszi árulja el. -
#231 -
#230 -
#229 katt -
#228 [DEMO] Lula 3D
[2005-06-16 @ 16:14 - Mantis] (kommentek: 21)
Megérkezett a réges-régen egy messzi-messzi galaxisban bejelentett Lula 3D, egy demó formájában. A 370 megás csomag német nyelvű, dehát itt ugye ez nem lényeg... :))) Sokak várták már ezt régóta, így inkább térjünk mindjárt a lényegre: a link :)
-
#227 A demót végigjátszotta valaki?Örülnék egy végigjátszásnak. -
#226 Lassan már azis kétséges, hogy kijön-e...
Így kezdte az DN: Forever is! -
#225 uristen........ez igy is nagy bukás,de még tolják.. -
#224 Hát gyerekek ez a megjelenés igencsak eltolódott!!!!
Szept. 1!!!!!! (play.com)
Kiváncsi vagyok, mit fognak kihozni ebből az egészből ,addig!! -
#223 2005 első negyedéve lassan eltelik,szal mivan má a gammával? -
#222 -
#221 -
#220 mondjuk itt már fekete :) -
#219 persze nem bánnnám,ha nem lenne igy,de az az igazság,hogy nem látok mást ebben a játékban,csak egy szőke ribancot -
#218 sajnos mostanság az ilyen jellegü játékok sorra buknak -
#217 hááát, ha ennyi ideig tologatják, akkor biztos van benne vmi -
#216 rossz érzés.... -
#215 meméé? -
#214 tuti bukás lesz ez a gém -
#213 egy kis hír, de megjelenésről semmi hír....
A CDV úgylátszik még nem fogyott ki elképesztő meglepetésekből, mert eddig a berkek alatt szambázó számítógépes szilikonreklám is életjeleket adott magáról. Lula, szembeötlő görbületekkel megáldott főhősnőnk, erotikus filmek producere. Forgatna a szerencsétlen, de elrabolták nagy mellbőséggel rendelkező barátnőit. San-Francisco utcáin emiatt vad autósüldözések szikráztatják a betont és a korlátok vaselemeit. Természetesen erotikus jelenetek sem maradhatnak ki a játékból. Hálistennek Lula talál lakásában egy híres San Franciscói klub emblémáját magán hordozó gyufásdobozt, amit valószínűleg betörők ejtettek el és teljes mellbedobással elindul a nyomon. 12 luxusvilla és 20 további képernyő, sztriptíztáncok várnak ránk. Ruganyos mellezet technológia kap szerepet, amely élethűen szimulálja a magassarkú cipőben flangálástól ringatózó tőgyeket. Lélegzetelállítóan hiányos öltözetek bukkannak fel 50 NPC bombázó csajon. Dusty, Lula barátnője - rejtett kamerával veszi fel az akciót és közben leseget. Egérrel egyszerűen masszírozható kezelőfelület simul ujjaink alá.
info: hardwired