492
  • Zoleeex
    Hali ha megadsz egy e-mail címet elküldöm az angolosítást
  • fitutufi
    értékelést nemigen írtatok...
    írna pár ember h tudjam milyenre sikerült?
  • Carlos
    VAlaki fel tudná tenni valahova az angolosítást, hogy le tudjam szedni?
    Nincs sok kedvem torrentel vacakolni most!
  • eomer
    mr wong szemüvegével nézdd meg a képet, amit a nyanyától hoztál el.
  • BlueMaster
    A dominát kiüldöd a szobából egy kis beszélgetéssel, majd a csávót jól megpaskolod a palacsintasütővel Ezután leveszed a bal kezéről a bilincset és azzal megbilincseled Hanket és már meg is léptél!
  • SirusSirus
    Ha valaki tud valami leirást, irja meg hol találom köszi!
  • mixk
    Sziasztok azt kérdezném San Franciscoba a club-ba , hogy tudok lejönni az emeletröl mert Hank nem enged le ill a dominánál mit kell csinálni köszi.
  • Kufii
    Csasztok
    Las vegasba elakadtam nemtom mit kell csinalni Mr-Wongnal ha valaki tudja segithetne
  • Carlos
    Tölts meg csilivel a csapos poharát.
    Kirohan, nyisd ki a forró viezt, add oda neki a poharat!
  • mixk
    Azt szeretném kérdezni,hogy San.Franciscoban a bárba mit kell csinálni az üres poharat felvetem és már táncoltam is a pincér a poharat elveszi eltörölgeti de semi mást tudnál segiteni elöre is köszi.
  • eomer
    Most már tényleg kérdezhettek. Beautyfarm végénél vagyok.
  • Carlos
    Szerintem!
    Innen leszedet a BitTorrent klienst, majd innen a TorrentStormot.
    Ezután megnyitod a torrent file-t, megadod, hogy hova mentse a kész cuccot, és várod, hogy letöltse. Álltalában nem valami gyors, de valamikor jól megy.

Szerintem.
    ÉN régieket használok, még amikor új volt a dolog, úgyhogy csak a régi módszereit ismerem.
  • arturo
    ahha. szóval ha van nekem egy torrent kiterjesztésü magyarításom, akkor hogyan is tovább???

i'm so lama
  • Carlos
    Torrent egy olyan dolog, mint a DC++.
    Csak tökmás. Mind1.
    Van egy torrent file-ot. Felteszel egy BitTorrent programot (kliens), valamint egy TorrentStorm-ot (ez a letöltésvezérlő).
    Ezekután a torrent file-al emberektől tudod az adott file-t töltögetni.
    Namost itt a lényeg, minnél több embernek van meg, annál gyorsabban jön, mert az egyes részeket másoktól szeded. Tehát a sex.avi-t lehet, hogy 100 embertől szeded. Az első 100K-t innen, a másikat onnan, a többit meg amonnan.
    Naggyából így működik. A BitTorrent kliens ingyenes. Nem kell félni, hogy más file-okat is látnak, mert a *.torrent file-on keresztül látják a filejaidat, amit megosztasz.
    Naggyából ennyi.
  • arturo
    őőőő nem akarok nagyon lámának láccani, de mi is ez a torrent kiterjesztés?? és mit is kell csinálni vele?????
  • Carlos
    Ott még nem tartok.
    Egész nap Sims-eztem... :)
  • eomer
    MOUNT RUSHMORE
    Itt tartok. Ha vki vágja, hogy kell a távcsövet összerakni, vagy, h mit kell csinálni szóljon.
  • Carlos
    ÉN most ott vagyok, amikor a nyanya ablakát kellett dobálni paradicsommal. Bementem, dumáltunk, és most ott van abbahagyva. Ha valaki még nem tart ott, kérdezzen bátran.
  • eomer
    Na, kezd alakulni San Fran. Ha vkinek van kérdése, írjon.
  • eomer
    Ha vki túljutott San Franciscon, írja le hogy kell, mert nekem még angolul sem megy.
    Aki vágja a németet, ezt fordítsa már le légyszi. http://www.sickboxx.net/postal2/Lula3d-Walkthrough-deutsch-.htm

• BlueMaster
    Innen lejön elég gyorsan én is innen szedtem, de még nem próbáltam ki... Meg már nem is fogom mert holnap meló korán kelek csá mindenkinek!
  • RMarvin
    Leszedtem, felinstalláltam, működik. Annyit azért tudni kell, hogy a menü természetesen német nyelvű maradt, de a párbeszédek és leírások angolul jelennek meg.

Egy bibi még van... fogalmam sincs, hogyan tudom elérhetővé tenni részetekre is!
  • Carlos
    Ha megvan közkincsé tennéd?
    Csakmert nem akarok regisztrálni a torrentre meg ilyenek...
  • RMarvin
    Amúgy kőkemény 1-1,4 megát nyom
  • RMarvin
    A torrentekkel sajnos én sem vagyok kibékülve... Innen fogok nyugdíjba menni, ha kivárom amíg lejön.
  • Carlos
    Jó ötlet...
    Mekkora?
    Esetleg fel tudnád tenni valahova, hogy ne kelljen torrentezni?
  • Lord Zax
    Létezik már a játékhoz angolisitás. (angol feliratozás). Egy patch formájában kell felrakni. Többek között torrent oldalakon megtalálhatóak... Lula.3D.English.Dialog.Pack-TRH néven.
    pl(http://endless.4242.hu/) remélem nembaj h reklámoztam öket.

Aki nemtud németül, és játszani szeretne vele még mielött kijön az angol verzió, ajánlott leszedni.
  • Carlos
    Du wolle poppe?
  • RMarvin
    Az van, de elég szögletesek, leszámítva főhősnőnket. Az ő figurája "viszonylag" ki van dolgozva, de az összes többi a Quake1-es figurák részletességével vetekszik.
  • ElfQT
    Minek a kéz, van benne csöcs, nem ? ;)
  • Carlos
    Elvagyunk vele, ha éppen felb***ta az agyunkat a SA.
  • Carlos
    Igen!
  • Zacsy
    A demó is német?
  • Lord Zax
    Leszedtem minap a gamet, és kicsit meglepödtem. Olyan súlyos bugok vannak benne, és annyira ronda pixelhibák hogy kb 10 percig birtam, nemértem mi tud ebben 2 giga lenni.. Majd linkelek pár képet, max felbontásban szögletes arcok, kocka kezek, elcsuszo grafika, stb. Ja és ami a leglolabb majd menjetek ki az udvarra az elején, és nézzétek meg hogy az asztalon ügyködö emberkének milye hiányzik. :)
    Ez a játék 1998-körül talán még elment volna de ottse nagyon.
    Nemsok pozitivumot találtam benne sajnos, de cáfoljatok meg nyugodtan, ha nemlenen igazam.
  • Carlos
    Akkor szerintem leszedem énis a fullt.
    Nem vagyok profi németből, de azért teljesen lámer sem!
    SZerintem még visszatérek a kérdéseimmel!
    Azéért alakul a társaság, ahogy nézem... :)
  • Since
    Ha jól emlékszem el kell menni a producerhez és meg kell kérdezni a telefonszámot. Ha ez megvolt, akkor kimész a mansonból és ott kérdezősködni kell a lányoktól. Aki éppen napozik ő tudja a telefonszámot.
  • Since
    Németet nyomom...A dvd lemez és a sörös doboz rögtön a kiinduló pontban van...Ott még megy egy animációs film is ha megközelíted a boltot. A pulton van egy akku, egy sörösdoboz, és mellette a polcon egy dvd.
  • RMarvin
    Én már jártam a portán. A kulcsát a villa emeletén találod, a hátsó szobában (a lépcsővel szemben van a bejárata) az ágy mellett jobbra a padlón). A portán az ott talált videokábelt berakod a helyére (monitor és video közé) és lejátszod a 2 videokazettát amit ott találsz szintén. Utána ezt jelented Brain-nek, s az elvileg már nálad levő gyufásdobozon található telefonszám alapján kell elindulnod a nyomozásban. Csakhogy a dobozon levő számon nem kapcsolható senki. Én itt akadtam el. Ha van megoldás, írjátok meg légyszi.

Üdv.
  • Carlos
    Öhm...
    Akkor énis nagyon az elején vagyok még!
    A tárgyakat az utcán találtad? (DVD ilyesmik).
    Csakmert én semmit sem találtam, egy kukán és egy döglött patkányon kívül. Ezekkel meg nem lehetett semmit sem csinálni.
    Te a Demo-t vagy a német Full-t nyomod?
  • Since
    Végigjátszással nagyon egyszerű lenne szerintem próbálkozzunk a nélkül...Egyébként én tudok németül, de én is ott akadtam el :-) A kártyával nem érsz semmit, mivel nem hasonlítasz rá...Én azt gyanítom hogy valahonnan lehet szerezni parókát és azzal betudsz menni (talán)...Felvettem minden tárgyat, egy dvd-t, sörös dobozt és egy akkut a shopból, a fast foodból egy potencianövelő löttyöt és egy üveg olcsó alkoholt. Valahogy lekéne feküdni azzal a nagy drabál állattal aki Guy mellett áll, akkor biztos berugja az ajtót :-)