Lula 3D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amugy szerintem nem érdemes leszedni(1700mega),mert nagyon fos......
bár ezt nem én döntöm el 😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
<2005-06-16 @ 16:14 - Mantis>2005-06-16 @ 16:14 - Mantis> (kommentek: 21)
Megérkezett a réges-régen egy messzi-messzi galaxisban bejelentett Lula 3D, egy demó formájában. A 370 megás csomag német nyelvû, dehát itt ugye ez nem lényeg... 😊)) Sokak várták már ezt régóta, így inkább térjünk mindjárt a lényegre: a link 😊
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Szept. 1!!!!!! (play.com)
Kiváncsi vagyok, mit fognak kihozni ebbõl az egészbõl ,addig!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A CDV úgylátszik még nem fogyott ki elképesztõ meglepetésekbõl, mert eddig a berkek alatt szambázó számítógépes szilikonreklám is életjeleket adott magáról. Lula, szembeötlõ görbületekkel megáldott fõhõsnõnk, erotikus filmek producere. Forgatna a szerencsétlen, de elrabolták nagy mellbõséggel rendelkezõ barátnõit. San-Francisco utcáin emiatt vad autósüldözések szikráztatják a betont és a korlátok vaselemeit. Természetesen erotikus jelenetek sem maradhatnak ki a játékból. Hálistennek Lula talál lakásában egy híres San Franciscói klub emblémáját magán hordozó gyufásdobozt, amit valószínûleg betörõk ejtettek el és teljes mellbedobással elindul a nyomon. 12 luxusvilla és 20 további képernyõ, sztriptíztáncok várnak ránk. Ruganyos mellezet technológia kap szerepet, amely élethûen szimulálja a magassarkú cipõben flangálástól ringatózó tõgyeket. Lélegzetelállítóan hiányos öltözetek bukkannak fel 50 NPC bombázó csajon. Dusty, Lula barátnõje - rejtett kamerával veszi fel az akciót és közben leseget. Egérrel egyszerûen masszírozható kezelõfelület simul ujjaink alá.
info: hardwired
Boldog Karácsonyt!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ha még valaki emléxik segítsen már lécci.Nah szóval unalmamban elõvettem megint az elsõ részt,de ugyanott elakadtam ahol annó.
Hogy lehet a 3. pályán sikeresnek lenni?
2 lehetõség van.
1. Hamar átmész kevés pénzzel: Viszonylag sok helyen még a központokban tudsz bérelni boltot,s azokból is a nagyobbakat.
2. Vársz a második pályán,mindig beteszed a pénzed a bankba,s sok pénzzel mész át késõbb.Nos ekkor kevésbé lesznek szabad központi helyek,s kevesebb a nagy áruház.
Problémám: Mitõl függ,vagy hogy lehet megcsinálni,hogy egy üzlet profitáljon? Van olyan,hogy központban legnagyobb áruház,full reklámmal is veszteséges,de van olyan,hogy pici áruház full reklám mellett is nyereséges (holott a reklám költség ugyanannyi).Hogy érdemes a reklámokkal variálni,hogy minden nyereséges legyen? Függ attól,hogy milyen departmenek vannak a boltban?Egyáltalán mi a jó beállítás? Hogy van az,hogy néha a külvárosban több profitot termel,mint a belváros?
Amikor sok pénzzel mentem ár,hiába vettem meg szinte mindenhol minden boltot negatívot termelt....hamar csõd
Kevés pénznél elég sok bolt nagy profitot termelt,de szabotálták õket,s ekkor nyomnom kellett beléjük a pénzt,ha nem akartam lemondani róluk (ha lemondok róluk,akkor a helyén már csak pici bolt lehet.Miért?) Hiába szabotátltam NUKE-al az ellenfelet több városban is az összes boltját,nem történt semmi.Nem igazán lett adott városban nagyobb profitom,ráadásul le sem bontották a boltjaikat.Õk addig-addig szabotáltak engem,míg csõdbe mentem....
Szal összességében mi a jó taktika?
Okes van 1 megoldás,hogy a második pályán összesezdek 50 milliót,s akkor a 3-on egybõl mehetek Houstonba,de ez így annyira nem teccik.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Boldog Karácsonyt!
Boldog Karácsonyt!
Boldog Karácsonyt!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.