Lula 3D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leslieboy
Ez nem teljesen igaz,mert németül megvehetõ már,és le is tölthetõ!Egyébként 22én jelent meg németül!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Zacsy
A megjelenés

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

maozedong
mi lesz akkor?
az englis verzió?
mindenképp leszedem amint lesz idõm!

Resurrection!

Zacsy
Szeptember 1? úr isten<#falbav>

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

Shep
lesz hát, szerintem max 1 hónap

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
Csak lesz englis verzió is...

Þór vígi þessi rúnar

Shep
hát engem a német miatt eleve nem izgat, de ha olyan mint az elsõ 2D-s akkor megint csak nem a képek alapján meg vmi hasonló, szóval nem az én kategóriám, aúgy is le vagyok maradva vagy 3 játékkal, erre ma is jön a fantastic four

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

érdemes letölteni?

báttyó02
már vagy 4napja 😄
amugy szerintem nem érdemes leszedni(1700mega),mert nagyon fos......
bár ezt nem én döntöm el 😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Shep
torrenten van német verzió

Ha valaki tud linket vagy valami egyebet ahol van a demohoz végigjátszás légyszi árulja el.
báttyó02

báttyó02

báttyó02

báttyó02
Lula 3D
<2005-06-16 @ 16:14 - Mantis> (kommentek: 21)
Megérkezett a réges-régen egy messzi-messzi galaxisban bejelentett Lula 3D, egy demó formájában. A 370 megás csomag német nyelvû, dehát itt ugye ez nem lényeg... 😊)) Sokak várták már ezt régóta, így inkább térjünk mindjárt a lényegre: a link 😊

STREEX
A demót végigjátszotta valaki?Örülnék egy végigjátszásnak.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Carlos
Lassan már azis kétséges, hogy kijön-e...
Így kezdte az DN: Forever is!

Þór vígi þessi rúnar

báttyó02
uristen........ez igy is nagy bukás,de még tolják..

Johnny23
Hát gyerekek ez a megjelenés igencsak eltolódott!!!!

Szept. 1!!!!!! (play.com)

Kiváncsi vagyok, mit fognak kihozni ebbõl az egészbõl ,addig!!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Shaman
2005 elsõ negyedéve lassan eltelik,szal mivan má a gammával?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

báttyó02
<#phone>

zaki
<#confused>

báttyó02
mondjuk itt már fekete 😊

báttyó02
persze nem bánnnám,ha nem lenne igy,de az az igazság,hogy nem látok mást ebben a játékban,csak egy szõke ribancot

báttyó02
sajnos mostanság az ilyen jellegü játékok sorra buknak

Hentes Bill
hááát, ha ennyi ideig tologatják, akkor biztos van benne vmi

Boldog Karácsonyt!

báttyó02
rossz érzés....

Kit--Kat
meméé?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

báttyó02
tuti bukás lesz ez a gém<#rinya>

Hentes Bill
egy kis hír, de megjelenésrõl semmi hír.... <#shakehead><#levele>

A CDV úgylátszik még nem fogyott ki elképesztõ meglepetésekbõl, mert eddig a berkek alatt szambázó számítógépes szilikonreklám is életjeleket adott magáról. Lula, szembeötlõ görbületekkel megáldott fõhõsnõnk, erotikus filmek producere. Forgatna a szerencsétlen, de elrabolták nagy mellbõséggel rendelkezõ barátnõit. San-Francisco utcáin emiatt vad autósüldözések szikráztatják a betont és a korlátok vaselemeit. Természetesen erotikus jelenetek sem maradhatnak ki a játékból. Hálistennek Lula talál lakásában egy híres San Franciscói klub emblémáját magán hordozó gyufásdobozt, amit valószínûleg betörõk ejtettek el és teljes mellbedobással elindul a nyomon. 12 luxusvilla és 20 további képernyõ, sztriptíztáncok várnak ránk. Ruganyos mellezet technológia kap szerepet, amely élethûen szimulálja a magassarkú cipõben flangálástól ringatózó tõgyeket. Lélegzetelállítóan hiányos öltözetek bukkannak fel 50 NPC bombázó csajon. Dusty, Lula barátnõje - rejtett kamerával veszi fel az akciót és közben leseget. Egérrel egyszerûen masszírozható kezelõfelület simul ujjaink alá.

info: hardwired

Boldog Karácsonyt!

Nemcso
A website-ján ott világít, hogy 2005 elsõ negyedév

hát én még nforce-on nem látom...de körbeézek a frumban hátha van róla valami

Olvastam hogy 2003 II. félévében jelent meg de ilyat is hogy 2005 áprilisában fog megjelenni meg olyat is hogy 2004 11. 18-án jelenik meg.
elvileg már megjelent <#idiota>

Hentes Bill
annyi elvileg vót má, hogy én nem hiszek ebben <#whatever>

Boldog Karácsonyt!

balintka
nemtom elvileg nov. 24

Kit--Kat
és megjelenik?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

balintka
4 nap!

Shaman
picit OFF bár elsõ részhez kapcsolódik.
Ha még valaki emléxik segítsen már lécci.Nah szóval unalmamban elõvettem megint az elsõ részt,de ugyanott elakadtam ahol annó.
Hogy lehet a 3. pályán sikeresnek lenni?

2 lehetõség van.

1. Hamar átmész kevés pénzzel: Viszonylag sok helyen még a központokban tudsz bérelni boltot,s azokból is a nagyobbakat.
2. Vársz a második pályán,mindig beteszed a pénzed a bankba,s sok pénzzel mész át késõbb.Nos ekkor kevésbé lesznek szabad központi helyek,s kevesebb a nagy áruház.

Problémám: Mitõl függ,vagy hogy lehet megcsinálni,hogy egy üzlet profitáljon? Van olyan,hogy központban legnagyobb áruház,full reklámmal is veszteséges,de van olyan,hogy pici áruház full reklám mellett is nyereséges (holott a reklám költség ugyanannyi).Hogy érdemes a reklámokkal variálni,hogy minden nyereséges legyen? Függ attól,hogy milyen departmenek vannak a boltban?Egyáltalán mi a jó beállítás? Hogy van az,hogy néha a külvárosban több profitot termel,mint a belváros?
Amikor sok pénzzel mentem ár,hiába vettem meg szinte mindenhol minden boltot negatívot termelt....hamar csõd
Kevés pénznél elég sok bolt nagy profitot termelt,de szabotálták õket,s ekkor nyomnom kellett beléjük a pénzt,ha nem akartam lemondani róluk (ha lemondok róluk,akkor a helyén már csak pici bolt lehet.Miért?) Hiába szabotátltam NUKE-al az ellenfelet több városban is az összes boltját,nem történt semmi.Nem igazán lett adott városban nagyobb profitom,ráadásul le sem bontották a boltjaikat.Õk addig-addig szabotáltak engem,míg csõdbe mentem....

Szal összességében mi a jó taktika?

Okes van 1 megoldás,hogy a második pályán összesezdek 50 milliót,s akkor a 3-on egybõl mehetek Houstonba,de ez így annyira nem teccik.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hentes Bill
hát ez a gém is úgy néz ki megy a levesbe <#idiota><#zavart2>

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
hát ez az elméletileg, mikor még a bannerben is láthatod 2004 1st quarter van 😞

Boldog Karácsonyt!

2004 november 24 elmletileg!

Kit--Kat
én is kiváncsi vagyok

Hentes Bill
hát ezzela gémmel meg mi van?

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
2004 2nd halfot írnak. én nem hiszek benne. semmi hírt nem hallottunk már jó ideje a játékról

Boldog Karácsonyt!

Van valami hír, hogy mikor jelenik meg?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Hentes Bill
kíváncsi vagyok

Boldog Karácsonyt!

Carlos
Szeptember 14 környékén jelenik meg a legfrissebb tudomásom szerint!

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Ahogy a honlapot nézegettem az utsó NEWS 2004.01.15, ahol a "játék mingyá gyün, de elõtte még egy kis apróság" címen futtatnak fel egy Lula naptárat. Lehet, hogy ez a naptár-biznisz rohadt nagy üzlet és játék az nem is készül, soha el se kezdték, csak egy grafikust kértek meg, hogy készítsen photoshoppal pár képet (õk lennének a szkrínshotok), így elõkészítve a terepet a nagy projecthez : a LULA NAPTÁRhoz ! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Matthewpamer
miko jön már ki?lehet abbahagyták

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!