Rendőrök
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És akinek nem inge, nem veszi magára! Értem ezalatt, a tisztességes, becsületes rendõröket (sajnos ritka mint a fehérholló).
Október 23.án végképp betelt nálam a pohár. Azon a napon megemlékezni ment ki rengeteg öregember, nyugdíjas, szülõ, gyerek, fiatal. Szerettek volna megemlékezni azokról az emberekrõl akik kimerték mondani ami kikivánkozott magukból. Nem tûrték tovább a hazudozást, erõszakot, terrort, diktatúrát. (összefüggés a mai politikával)
Bekapcsolom a tv-t, az emlékezõket nélkülözõ "ünnepség" zajlik, mikor azt olvasom: gumibottal vertek rendõrök öregeket, nõket, fiatalokat mert bekiabálásukkal megzavarták az '56-os hivatalos megemlékezést... Ezen fel lehet háborodni.
Jött a délután. Magyar testvéreink szeretnének elõdeink bátorságáról megemlékezni... Újabb hírek: a tízezres tömeg a Corvin térrõl a Kossuth térre szeretne menni... A "rendõröknek" parancsba adták, meg kell akadályozni, minden (!) eszközzel, hogy a magyarok elérjék céljukat... Elõkerülnek a gumilövedékek, füst-, paprikagáz gránátok, viperák, maszkot viselõ, jelvény nélkül rohangáló vadállatok.
Vadállatok, mert amit mûveltek (mindegy hogy parancsra, nem parancsra) az egyszerûen ép ésszel felfoghatatlan, gusztustalan, és tûrhetetlen... A történet folytatását már mindenki ismeri, elég sokat cikkezett róla a sajtó, aki mélyebben belemerül az egyetért velem: ilyen fellépéseknek, ilyen rendõri intézkedéseknek, rendõri, politikai vezetõknek Magyarországon NINCS helye, és az ilyen embereket felelõsségre KELL vonni. Ha volt azonosítójuk, ha nem.
Most hirtelen ennyi jut eszembe a történetrõl.
Hajrá Magyarok, Kitartás!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Ajánlom figyelmetekbe az 1994. évi XXXIV. törvény 59. szakaszát a tömegoszlatásról.
Olvassátok el ezt, a sok okos külföldi szakértõvel egyetemben, akik azt mondták, hogy a gumilövedék alkalmazása aránytalan volt.
War. War never changes.
War. War never changes.
Az, hogy Udvaros Dorottya részegen vezetett és ezért elõ lett állítva, és az igazoltatás során õ hepciáskodott és verte a nyálát én tudom, mert volt hozzá szerencsém...a Tv mindenkire vonatkozik!!!!
Akinek meg nem tetszik a rendõrség, akkor amikor legközelebb bajban lesz, akkor ne õket, hanem a bûnözõket keresse meg telefonon...
további szépeket
Chaos Anno Domini
Hozzátéve: Én nem voltam a kõdobálok köztt....
\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"
Ja, nem magyar rendõrök voltak? Nem szóltam. 😊
Az ilyen esetek ellenére is azt mondom, hogy a rendõr nem ellenség, és ötbõl csak kettõ ilyen bunkó.
Én olvastam, szerintem tök jó poén.
Eléggé kicikizi a rendõröket, meg a bûnüldözést, és büntetésvégrehajtást.
Kezdõ bûnözõk kézikönyve
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
legalábbis jobban néz ki mint ez:

War. War never changes.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
War. War never changes.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A látható rendõrség jegyében elkészült a járõrautók új, az eddiginél feltûnõbb látványterve.
A mellékelt – szándékosan márka- és típusfüggetlen – illusztráción látszik, hogy az új felfestés elsõsorban a gépjármû oldalán található fényvisszaverõ csíkokban tér el elõdjétõl. A tervezéskor elsõdleges szempont volt, hogy különbözõ fényviszonyokban a gépjármû jól látható legyen és a megkülönböztetõ jelzések egyértelmûvé tegyék a rendõrségi gépjármû beazonosíthatóságát.
A látványtervvel kapcsolatosan kíváncsiak vagyunk a lakosság véleményére is. Kérünk mindenkit, aki ezt a tájékoztatót olvassa, hogy észrevételét - amelyet a végsõ döntésnél figyelembe veszünk - írja meg a [email protected] e-mail címre. Az elfogadott felfestést az õsszel beszerzésre kerülõ és rendszerbe álló gépjármûveken fogja a rendõrség alkalmazni.
neekm szerencsére eddig nem volt semmi bajom a rendõrökkel.. mondjuk némelyikük se azt csinálják amit kéne
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
egyszer jöttem hazafelé éjszaka Martfû felõl a 44-es út fele/aki ismerõs arra tudja milyen elhegyatott hely/ kb. hajnali óra volt és egyszercsak a fényszorómezõmbe került egy rendõregyenruhás baseballsapkás/!/ faszi akinek a biciklije/!!/a kilométerkõhöz volt támasztva és akkor húzkodta elõ a zseblámpát-gondolom a fénykörzéshez. No én gondolkodtam, és arra jutottam, nem érdekel ki ez a csávó én nem állok meg... És kikerültem a francba... 😄DD
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Fákjúal!
vagy legalább is annak nevezik õket..
valamikor még kikötésekkel lehetett rendõr valakiböl pl:magasság 180 cm-alatt nemvolt jó.mostmeg 150cm-res rendört is láttam a cirka 40kg-jával még jó,hogy a fegyver rajtavolt mert elfujta volna szél.
nameg a rendõr csajok azokis nagyon furák kikent kifent dámáként mászkának a városba vagy feszítenek a kocsiba este egy sötét utcába rákiálltaná össze vizelné magát ott a helyszinen..szóval szerintem ijenek a mai rendörök.
szolgálunk és félünk!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Aki hiszi hiszi aki nem nem!
Ez van.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Ma láttam egy rendõrt, legalábbis rendõr egyenruhában volt, a vállapján 3 csillag volt. A kocsián pedig egy IPA(International Police Association) matrica. Azt szeretném megtudni, hogy kb milyen rangó lehetett a muki?!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
hihetetlen, hogy a rendõrök mindent megtehetnek ebben az országban
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
elvileg a rendõrök foglalkoznak a vizi mentéssel is
múlt héten fulladt a balatonba az unokatesóm.
hiába hívogattuk a rend õreit elõször "még nem vagyunk szolgálatban", aztán a "hagyjanak már minket békén" kedves mondatokkal biztosítottak minket arról, hogy õk jól végzik a munkájukat
a testet vasárnap sikerült megtalálniuk, de ezt már nem merték személyesen megmondani az apának (szét is szedte volna õket), hanem a szomszédon keresztül üzenték meg
ezek után azt hiszem, teljesen felesleges tiszteletet pazarólni az ilyen emberekre, sõt amikor lehet fel kell jelenteni õket
sajnos annak azonban nem sok eredménye van, ugyanúgy mint az orvosoknál, bármit megtehetnek, a társaik megvédik õket, hazudnak, csalnak ha kell
Asszem összetehetjük a 2 kezünket e rendõreinkkel egyött, mióta láttam mi folyik kicsit délebbre innen.
a Köv ért büntettek meg minket Bulgáriában
1. Szór a lámpa (ez kb azt jelentette hogy nekünk sötétedés után fel lett kapcsolva...)
2. Semmi közepén kitéve a 40!!!!!!!! es tábla mi meg persze csak 60 ig lassítottunk.
Nos a 200 km es szakaszon amit Burkusországban megtettünk 17 közúti ellenõrzés volt ebbõl 4 be szaladtunk bele összesen.
Szal ezekhez képet itthon még jó is. 😊
CSak ennyi
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.