664
suxx
-
#224 -
#223 -
#222 ja, mondjuk villával :) -
#221 hát nem nagykéssel. -
fradista91 #220 ,,És azt mivel magyarázod hogy a fradisták mindig ortt vannak ezeken a balhákon és még büszkék is magukra????!!"
Nem kellene általánosítani...
Szerintem azért egy kicsit jobban ismerem a Fradi-tábort mint Te.
Tény, vannak olyan egyének akik balhézni szeretnének. Nincs tökéletes közösség, sem tökéletes ember. Az ilyen emberek nem Fradisták, viszont azt bizton állíthatom, a Tábor nagyrészét értelmes emberek alkotják. -
#219 ismétlem, egy kordonnal elzárt területen, amúgy mivel vágjanak kenyeret, vagy bármi mást? -
#218 Szerinted a kés nem veszélyes???? -
#217 légyszíves mutasd meg hol van ott 30 centis vadászkés, és hogy milyen veszélyt rejtenek ezek a tárgyak, ha te kordonnal el vagy zárva? -
#216 nahát igen...azok aztán nagy veszélyt jelentettek -
DJ BP #215 tudod sokan sátorral is kimentek és feljöttek vidékről, hogy szabadon elmondhassák véleményüket,
Meg a sok hajléktalan, aki csak kajálni járt oda.. -
fradista91 #214 Így képzeled el? Kis 15 éveddel eredj ezzel az elvakult szövegeddel. Te sem gondolhatod ezt komolyan. Az ügyes pártod szépen behülyít... De ilyenekre épít...
Azt hiszem van egy határ, ami után már Én sem a kedves 15 éves fórumozóként viselkedek.
1. kis 15 éveddel? Honnan vetted a bátorságot hogy ílyen hangnemben beszélj? Attól még hogy te öregebb vagy nálam, nem 100% hogy értelemesebb is.
2. Ügyes pártod szépen behülyít? Ezen már nem tudom mit csináljak, röhögjek-e vagy sírjak. Úgy nézem nem olvastad el a lentebb írt javallataimat. Ne jellemezz embereket úgy, hogy nem ismered őket.
3. Ilyenekre épít? Erre már nem is tudok mit mondani. Nem is tudom melyik politikai nagyhatalom nézte hülyének a szavazóit
Elárulom "kedves" barátom, nem vagyok fideszes.
Bár ha jobban megnézem, ma Magyarországon csak az az okos, értelmes, aki szoclib beállítottságú. -
DJ BP #213 ,,És mit csináltak volna a késekkel meg vasrudakkal? (amúgy az előbbi egy evőeszköz, és tudod sokan sátorral is kimentek és feljöttek vidékről, hogy szabadon elmondhassák véleményüket, és néha táplálkozni is kell)
Meg még mit találtak?? az a játékszer, vasgolyó....nem jut eszembe a neve, na az van vagy 2-3 kg, ki dob át a kordonon, a plakátokon, és egy 50 méteres téren át egy 3kg-os vasgolyót??"
LOLLLLLEEEEERRRRRR, komolytalan srác vagy. Nézd már meg a #207. Te ezt elis hiszed, amit mondaasz? Szted mire jó egy 30centis vadászkés, vasrúd, stb., erőszakra tán? -
#212 És azt mivel magyarázod hogy a fradisták mindig ortt vannak ezeken a balhákon és még büszkék is magukra????!! -
#211 És mit csináltak volna a késekkel meg vasrudakkal? (amúgy az előbbi egy evőeszköz, és tudod sokan sátorral is kimentek és feljöttek vidékről, hogy szabadon elmondhassák véleményüket, és néha táplálkozni is kell)
Meg még mit találtak?? az a játékszer, vasgolyó....nem jut eszembe a neve, na az van vagy 2-3 kg, ki dob át a kordonon, a plakátokon, és egy 50 méteres téren át egy 3kg-os vasgolyót?? -
fradista91 #210 ,,Aztaa, ez rekord, figyeljétek fiúk! A múltkori fradi stadion előtti kínlódás mi volt? Ja tudom, ahol nincs bunyó az már nem is számít incidensnek :DDD"
Nagyszerű... Fogadok hogy nem voltál a helyszínen...
Nem mindent kellene elhinni a médiának. -.- -
DJ BP #209 Hát abban meg már egyre biztosabb vagyok hogy felsőbb utasításról volt itt szó. Nem miniszter, hanem az elnök, a miniszterelnök...
Persze:
,,Gyertek fiúk, beszélgessünk. Te Gyuri, te majd két nőt verj meg. Gyuszi, te keress magadnak 3 db 16 éves srácot..."
Így képzeled el? Kis 15 éveddel eredj ezzel az elvakult szövegeddel. Te sem gondolhatod ezt komolyan. Az ügyes pártod szépen behülyít... De ilyenekre épít... -
#208 Persze hogy betört fejek aki nem hadakozik a rendőrrel....
AkÖNYGÁZZAL MI BAJOD? MIVEL OSZLASSANAK nyalókával,? -
DJ BP #207 tessék -
fradista91 #205 Az megszólításod indulatokra (is) utalt.
,,Te most az összes sérültet ártatlannak nevezed? Többszáz ártatlan biztos nem sérült meg."
Egy szóval sem mondtam hogy az összes ártatlan. De nagy részük bizony az.
De ne az legyen hogy kollektíve leanyázzuk az összes rendőrt, meg az egész rendőri intézményt
Tisztelet a kivételnek!
meg ráverjük miniszterekre, mintha szándékosan ezt parancsolták volna
Hát abban meg már egyre biztosabb vagyok hogy felsőbb utasításról volt itt szó. Nem miniszter, hanem az elnök, a miniszterelnök... -
#204 Képek az október 23-i tüntetésekről és zavargásokról -
DJ BP #203 Még szép, te ezt várd meg inkább? Megelőzésről nem hallottál? Ha nincs rendőr mit gondolsz az ünnepségek hogy végződnek?
Meg érdekes a Kossuth téri ,,békés tüntetés" után előkerült sok fegyverről miért nem beszélünk? (kések, vasrudak) Az nem baj, őket nem kell feljelenteni? -
#202 Látom, könnygáz, betört fejek, 20 rendőr 1 emberen... -
#201 vajon amikor elindult a tank szereencsétlen rendőrök felé ők mire gondolhattak? -
DJ BP #200 ,,Ez valószínű, ugyanis még sokan azt hiszik hogy szükség van ilyen fokú biztosításra. Miközben több mint 3 éve (!) nem volt semmilyen incidens. De ez már nem ide tartozik..."
Aztaa, ez rekord, figyeljétek fiúk! A múltkori fradi stadion előtti kínlódás mi volt? Ja tudom, ahol nincs bunyó az már nem is számít incidensnek :DDD -
DJ BP #199 ,,Az ,,asszony nem volt jó az ágyban" mondatot nem kellene komolyan venni. Arra próbáltam célozni vele, hogy vannak olyan "rendőrök" akik a családi és egyéb feszültségüket vezetik le ilyenkor."
Aztaaa, képzeld én is szimbolikus voltam...
,,Többszáz ártatlan ember megsérült, arról ki tehet? -.-"
Te most az összes sérültet ártatlannak nevezed? Többszáz ártatlan biztos nem sérült meg.
Meg félre ne értsetek. Amelyik rendőr brutális volt azt büntessék meg. De ne az legyen hogy kollektíve leanyázzuk az összes rendőrt, meg az egész rendőri intézményt, meg ráverjük miniszterekre, mintha szándékosan ezt parancsolták volna. Ennyi erővel a sarki gyilkosságért is vádolhatnák az egész országot. Meg ne essünk át a ló túloldalára, hogy lassan már minden randalírozó ártatlan és minden rendőr egy rohadt szemétláda. A hülye hatalmi harcok miatt előkerül ilyenkor sok randalírozó állat, rájuk érdekesen egyik ártatlan sérült sem haragszik, csak a rendőrökre? Hát ha nincs balhé, nincs rendőr...
-
#198 Itt van egy csomó kép meg lehet nézni a kedves békés polgárokat -
fradista91 #197 Jah, Kossuth térre mentek emlékeim szerint. -
#196 Bocs a tér nevét elírtam.
-
fradista91 #195 "fradistákat a hősök terére kislrték a rohamrendőrök...... majdnem mindre jutott egy rendőr"
Ez valószínű, ugyanis még sokan azt hiszik hogy szükség van ilyen fokú biztosításra. Miközben több mint 3 éve (!) nem volt semmilyen incidens. De ez már nem ide tartozik... -
Tesék a fradistákat kisérik a rohamrendőrök a térre -
#193 Csakhogy, itt nem a NÉPET védték, mivel a tüntetők nem jelentettek veszélyt senkire, legalábbis én nem hallottam felgyújtott buszokról, buszban megégett asszonyról, betört kirakatokról (ala Franciaország) -
#192 Dehogyisnem az index.hu-n utánna is nézhetsz
fradistákat a hősök terére kislrték a rohamrendőrök...... majdnem mindre jutott egy rendőr -
#191 na és milyen előzményt tudsz elképzelni ehhez?
Pl. olyat, hogy néhány tüntető körülállt egy rendőrt és elkezdték ütni, rúgni
Hát ezt én nagyon nem tudom elképzelni... -
#190 Igen, a NÉPET, aki dolgozik, tanul, adót fizet, gyereket nevel, és nem azt, akinek nincs jobb dolga, mint egész végig kinnt ácsorogni mert nem fogadta el a többség diktatúráját (aka a demokráciát) -
DJ BP #189 nem rossz videó, de azért a tárgyilagossághoz hozzátartozna mondjuk az előzmény is.
Gondolom viccből kezdett el szaladni a balszélen az a pár zsernyák, és találomra futott be abba a kis utcába. Véletlenül sem azért mert "láttak valamit", mert ha a megvert illető végig ott állt ahol lecsapták, akkor őt nemigen lehettet onnan látni, ahonnan a rendőrök elkezdtek futni, és a felvételen sem volt előrébb álló rendőr. -
#188 "A sajtósok meg ne rinyáljanak ez a munkájuk feltételezen nem ingyen voltak ott."
Nahát...mintha ez igaz volna a rendőrökre is...őket azért fizetik, hogy szolgálják és védjék a NÉPET. -
fradista91 #187 ,,Elég vicces hogy 60 kommandósnak kellet kisérni a metrón kb ugyanennyí fradistát...."
Tényleg? Ez mikor volt? 3-4 éve? Mert múlt szombaton (és eddigi meccseimen) egyszer sem láttam kommandóst. Csak jelvény nélkül álldogáló (békés) rendőröket.
Szerintem azt sem gondolod komolyan hogy 60 Fradista. A mérkőzés lefújását követően többszáz szurkoló metróval hagyja el a helyszínt. -
fradista91 #186 ,,Te balhés fradis" - nagyszerű megszólítás, jellemzi az íróját -.-
Az ,,asszony nem volt jó az ágyban" mondatot nem kellene komolyan venni. Arra próbáltam célozni vele, hogy vannak olyan "rendőrök" akik a családi és egyéb feszültségüket vezetik le ilyenkor.
19 rendőr megsérült, arról is az asszony tehet?
Többszáz ártatlan ember megsérült, arról ki tehet? -.-
A külföldi alakulatokat honnan veszem?
Körül kellen nézni a magyar sajtóban. Amikor drága kollégáink berontottak egy étterembe, valakinél volt egy videókamera, és felvette a rendőri intézkedést. Ezen a felvételen ki lehet szűrni nem egy "Go, ahead!" felkiáltást. (Bár még jómagam sem láttam az egészet) Gondolom nem az étterem vendégeinek megtévesztése érdekében kommunikáltak angolul.
Nem utolsó sorban, a hsz. végére odabiggyeztettem egy: TISZTELET A KIVÉTELNEK! mondatot. Hajlamosak itt egy-ketten ezt figyelmen kívül hagyni.
Visszatérve az első gondolatomhoz. Jobban tennéd ha nem személyeskednél, nem jellemeznél úgy embereket, hogy még egyáltalán nem ismered őket.
*fradis=Fradis -
#185 kicsit parttalan a vita.
embereknek joguk van ehhez-ahhoz. keretek kozott. ha valaki ezen tul csinal valamit, van egy szerv, ami kezelni kezdi a problemat, ugy hivjak: rendorseg.
a rendorsegnek is vannak keretei. ha ok lognak ki a sajat keretukbol, oket is meg kell nyujtoztatni az anyjuk hatan. aki elmegy rendornek, az alairta, hogy kaphat olyan parancsot, ami utan megserulhet, meghalhat, elmehet az eletkedve. sajnalom oket, hogy mostanaban sok ilyen parancsot kapnak. tenyleg. de vallaltak, es most mar tessek teljesiteni. korrekten, szabalyosan eljarni akkor is, ha epp nem ahhoz lenne kedvuk. kulonben ok is csak szervezett, fegyveres sopredek.
ha meg felelosoket keresunk, miert szabdal magyar magyart, akkor menjunk feljebb kicsit a letran, es torjunk ott nyakakat.
amugy aki hagyja, hogy igazolvany, jelveny megmutatasa nelkul barmit csinaljon vele a rendor, az mi a fenenek megy ki...
szemelyes velemeny: szerencsetlen sracok olyan mocskos szemet utolso mocskos szemet rohadt esatobbi parancsokat kapnak hasonlo jellegu vezetoiktol, hogy mindenen tul sem rajtuk kellene elverni a port. -
#184 És még mindig volt annyí a rendőrökbe hogy nem akarták a tömeget elagyabugyálni hanem inkáb békésen álltak pölö hídnál is hátha megjön az emberek jobbik esze.