Rendõrök

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként tavaly volt, mert már a fehér Omegám megvolt. Ipolytölgyestõl nem messze. Az egyik fickónak nem volt sapkája a másiknak meg tök úgy nézett ki mint a reptéren levõ õrök akik az épület mellett állnak, még olyan köpenye is volt meg olyan hülye francia divatú sapkája.

Pedig ennél az volt, akármit mondasz.

1998-óta a határõr járõrök nem hordanak magzknál se gépkarabély se gépfegyvert csak maroklõfegyvert.

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fû, ha nincsenek problémák, de mindenki tetû! ...

bdf
Az osztrák rendörnél, bunkóbb, müveletlenebb, szarrágóbb, hazugabb, sunyibb embert nem találsz a Földön. Ezt így hidd el nekem!

A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.

Bandew
színvovalas

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Egyébként egy esetben a volt iskolatársam kapott egy "mit nézel te szemüveges köcsög" beszólást egy egyenruhás rendõrtõl, mert figyelte egy intézkedést a metróban.

Bandew
Na most aztán totál másnapos vagyok!
Mondanom sem kell, hogy kijöttek a zsaruk a buli zaja miatt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Most megfogtál, nem emléxem. Vagy tavaly nyáron vagy két éve nyáron. Majd megkérdem édesanyám, hátha emléxik.

Mikor volt ez?

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fû, ha nincsenek problémák, de mindenki tetû! ...

Anyámat vittem az éjszaka az északi határhoz és visszafelé jövet, közel még a határhoz mellém szegõdött egy fehér dzsipszerû valami. Kiabáltak belõle erõsen hogy álljak meg. Néztem ki a tököm lehet, gondoltam jobb ha nem állok meg, mert még kirabolnak, megölnek vagy egyéb kellemetlen módon kihatnak a fizikai állapotomra. Visszakiabáltam hogy nem állok meg, majd ha hülye leszek. Elkezdtek vadul integetni valami zseblámpa szerû kütyüvel és közben tovább óbégattak. Gondoltam lelépek. Elhúztam szépen. Megint elõbukkantak, elém vágtak és fékeztek elöttem agresszív módon. Na lelassítottam és amikor megálltak gyorsan kikanyarodtam mögülük és elrepesztettem egyenesen elõre. Nyílván zokon vehették mert egy idõ után felbukkant a fényszórópárjuk a visszapillantóban. Kacskaringó erdõben húzódó útpályán haladtam így nem mertem kétszázakkal szálguldozni, szóval kb. 100-al sepertem az avart. Persze megelõztek. Lehagytak és eltüntek elõl. Kiértem egy egyenes, erdõtlen részre és látom hogy a kocsi keresztbe áll az úton. Ez még nem lett volna olyan nagy gáz, de a kocsi mellett két sötét figura állt és NAGYON határozottan láttam, ahogy az egyik árnyék egy szigorú kinézetû gépfegyvert tart a kezében ami nyílván a tevékenységemmel kapcsolatosan került oda. Miután kétszer belerettyintettem a gatyámba szépen megálltam tõlük vagy 30-50 méterre. Az egyik óvakodva odaficcent hozzám. Kb. 5 méterre lehetett amikor észrevettem hogy egyenruhában van. Határõr volt. Csak nézett aztán nem szólt semmit. Gondoltam jobban teszem ha igen fürgén elmagyarázom mi a pálya. Elmondtam hogy nem láttam megkülönböztetõ jelzést és õk sem mondtak semmit amikor kiabáltak, azt hittem valami részeg társaság akar kirabolni. Elkérték az irataimat (stukkerek maradtak kéznél), áthesszelték aztán elengedtek. Még a kocsit sem nézték át. Ennyi volt :D De azért a gépstukker elég szigorúnak látszott.

" Aztán mehettem sopronba tanuskodni, amit mondjuk élveztem, mert fizették a benzinpénzt, meg meglátogattuk az ottani rokonokat továbba iskolába nem mentem :D Ja meg egy jót zabáltam egy étteremben. :)"

Nagyon egyedi szemszögbõl fogod fel a dolgokat

I.C.ram
"mondjuk az határõr volt és keresztbe álltak az úton miután üldöztek" ifjabb Pándi Györgyhöz van szerencsénk vagy mi az Isten, hogy már üldöznek és te nem álltál meg? :D
I.C.ram
Na akkor leírom az én sztorimat is! :)

Tehát illegális CD másolás stb sztori. :) Faszfej gyerek, benthagyott a vevõlistában a gépében, így engem is magával rántott. Telefonáltak, hogy tanúként be kell majd mennem rendõrõrsre. De elötte jöhetnek kutakodni cdk után. Egyik nap csengetnek anyám volt csak otthon. Csngetek, hogy jöttek házkutatni, anyám nem bízott bennük is kérdezte, hogy mi lesz, ha nem engedi be õket (persze nem ilyen provokálosan :D) erre a faszfej iqhuszár rendõr aztmondta, hogy ha nem engedi be õket, akkor kommandósokkal fognak betörni. na erre benegdtük õket, de a kutyától meg befostak, és mondták, hogy zárjuk el, vagy lelövik... no comment faszfejek... De még nincs vége... bementem tanuskodni, ekkor derült ki, hogy zsír originál programokat is elnyúltak. na tehát bementem tanuskodni, behívtak egy kis szobába egy ocska 486 gép meg 2 faszfej rendõr társaságában kikérdeztek. A falon olyanok voltak, hogy hullák lfetózva és kiírva felé, hogy a hamis tanuzást a törvény bünteti. Meg szétlött céltábla (olyan mitn a filmekben tehát embert ábrázól) telelõve szintén fölé írva, hogy a hamis tanuzást a törvény bünteti. Aztán mehettem sopronba tanuskodni, amit mondjuk élveztem, mert fizették a benzinpénzt, meg meglátogattuk az ottani rokonokat továbba iskolába nem mentem :D Ja meg egy jót zabáltam egy étteremben. :) Mondjuk az ügyész szopatott rendesen. A vicc az egészben az, hogy én rendeltem 2 cd-t azért behívtak, közben ismerkedtem a többi tanuval kérdeztük egymást, hogy mennyit miért és mikor stb. Erre a legkevesebbett rendelõnek is valami 5OOOO forintos ügyei voltak a vádlottal. Normális ez??? Kurva anyjukat kapják be!
I.C.ram
Mocskos szlovákok de utálom õket!! Legszívesebben elküldeném õket a transzszibérián...
tul sokat olvasgattad a BTK t a sitten :D

harmadrészt ha nem is történik semmi, de ha már több bejelentés érkezik az adott rendõr ellen, ha nem is tudják bizonyítani akkoris erõsen gyanús hogy tényleg nagyon bunko a rendõr, és egynél mindenképpen megszivatják

Lazarus
Azért ez elég szánalmas a rendõrök részérõl :D
Heh, a fogdán meg úgy mászkált az egyik rendõr (este) hogy felül semmit sem viselt, egyszóval félmeztelenül. Nagyon lol stílusban nyomták. Jó, jó, Én sem ok nélkül voltam ott, de ez is megmutatja milyen omlatag az egész. Mondjuk egy rakat rendõrt ismerek (Õk is csak emberek és érdekli õket a számítástechnika) és hát elég fura fickók. Nem is a megjelenésükre gondolok, mert nem mondanám meg róluk hogy rendõrök (lehet hogy rossz emberismerõ vagyok) hanem valahogy a stílusuk eltér másokétól. Azt hiszem túlságosan haverkodóak. Lehet hogy így próbálnak elérni dolgokat, nem tudom, lehet hogy csak magányosak de tény hogy nagyon haverkodóak. Talán szakmai ártalom. Egyébként azóta rettegek a rendõröktõl mióta fegyvert fogtak rám. Kényelmetlenül érzem magam, ha rendõr van a közelemben (egyenruhás).

Eddig összesen egyszer fenyegettek meg pisztollyal, egyszer kicsatolt pisztolytáskával és egyszer gépfegyverrel (mondjuk az határõr volt és keresztbe álltak az úton miután üldöztek). De akkor is.

1994-ben (szóval már tíz éve volt, gyerek voltam etc) belekeveredtem egy rablási ügybe. Magamtól bementem a rendõrségre (mondjuk már kerestek , de akkor is magamtól mentem be) és jelentkeztem. Az mondták várjak az elõtérben. Nos vártam 45 percet. Jött egy rendõr, elkérte az irataimat. Elment. Eltelt vagy másfél óra(!) és egyszercsak kikapcsolt pisztolytáskával, kéz a pisztolyon stílusbun odarombolt 3 vagy 4 rendõr (nem emléxem hogy három vagy négy volt-e de nem is számít végül is) és rámordítottak hogy álljak fel meg forduljak meg és megbilincseltek. Jó, rendben, rablásért kerestek. Ráadásul úgy állították be késõbb (még szerencse hogy anyám ott volt velem) mintha elfogtak volna és csaknem kimaradt a jegyzõkönyvbõl hogy magam mentem be. Jó, végül is nem volt nagy ügy a dologból, de vicces volt a reakció. Mintha egyik nem tudná mit csinál a másik. Vagy tényleg csak elfogásnak akarták beállítani. :D

Számomra pozitív élmény volt amit elmondtam. (Már hajól emléxem )

a focibotrányért ne õket okold hanem a "szurkolókat"

Szerinted nem szoktak óvodába betörni????????
És ha 12 éves vagy, a munkahelyemre mikor pincér voltam egy 13 éves gyerek mászott be a szellözõ ablakon.
Nyugodtan jelentsd fel a rendõrt aki szájbavágott. Értelme nincs az biztos, viszont ha téged jelentett volna fel õ akkor, neked lett volna egy-két kellemetlen napod. Még ha nem is a büntetés miatt, hanem az kihalgatás, jegyzõkönyv stb. A munkahelyeden se nézték volna jó szemmel szerintem ha eljárás van ellened, még ha csak vétség miatt is.
A focibotránnyal kapcsolatban meg csak annyit, hogy a rendezõk nem tudták biztosítani se a nézõk se a játékosok testi épségét. Õket miért nem kérdezik meg. Egyszerûen bszurd, hogy azzal védekeznek, remdõröknek ott kellet volna lenniük ingyen egész nap a focipályánál. Ezen az alapon én is meg mindenki követelheti, hogy esténként kisérje haza két rendõr, mert veszélyben érzi magát. Most a afkabátokat okolják, de amikor kb. másfél-két éve kivonultak és elpicsázták azokat a rohadék semmirekellõ, faszkalap focihuligánokat akik kirakatokat meg autoablakokat törtek be, akkor meg az volt a gond a zsarukkal, hogy rendõrállam meg szadisták. Érdekes módon akkor nem kérdezték meg azt az embert akinek a kocsija tetejérõl szedték le a buzigyereket, Õt nem kérdezték meg mi a véleménye az intézkedésrõl. A rohadt szemét mocskos kereskedelmi televiziók mást nem tudnak mutatni mint amikor hibáznak a zsaruk vagy éppen geciznek.
A korrupt rendõrökrõl meg annyit, hogy én még nem találkoztam olyan rendõrrel aki nem nézi le az ilyen geciket. Sajnos tény, hogy vannak ilyenek én is talákoztam már ilyennel. Csak az ember hajlamos a negatív emlékekre visszaemlékezni és nem a pozitív dolgokra.

Lazarus
:P
Én annak idején plus tetejére másztam fel haverommal, de mentünk be idegen sulba is nyáron gyufát lopni :P. Papírgyár kerítését is szétvágtuk és elvittünk egy poroltót. Focipályán is volt egy villanykapcsolós bódé oda is bementünk viszont reflektorfényben focizni már nem volt merszünk. Jó gyerekek voltunk
Taranov
hehe, ez jópofa. Nagyon komolyak a rendõrök, hogy a 12 éves gyereket lebilincselik, ahelyett, hogy visszavinnék a szüleinek.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
én ezt nem tudtam, de elhiszem. Ez Ausztriában volt, Bécstõl 3 km-re, és a leállósávban, "autobahn"-t ordítozva bírságolt meg :))

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
1., mi az, hogy elõveszi a pisztolyát gyorshajtás miatt? Az csak szabálysértés
2., mi az, hogy megpofozza az embert.

Mikor a focibotrány volt, akkor miért nem intézkedtek?

Hát mert a mocskos gyorshajtókra vadásztak, ugye?

Ch_Slater
az ellenõrök után...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

ThePartyFace
Vagy most ezzel ellentmondok sajat magamnak?:)
Mindegy, a lenyeg, hogy alapvetoen nincs bajom a rendorokkel:P

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

ThePartyFace
Persze, de nem kedvelhetjuk altalanosan a kozuti rendoroket csak mert vannak koztuk kivetelek.
Sokan altalanositanak.
Amugy ejszaka a fovarosban egyre tobb rendorauto koroz es meg kell mondjam, hogy en szemely szerint nagyon orulok neki... nem tudom, ti hogy vagytok vele?

mindig vannak kivételek...

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

ThePartyFace
Te nem tudod, hogy egy sima kozuti rendor meg ma is milyen jol meg tudja szedni magat! Okosan kell csinalniuk es faszan megelnek belole.

Nekem csak azzal van gondom hogy valaki teljesen alpból lebunkózza a rendõrõket amikor nem épp egy jólkeresõ veszélytelen foglakozás.

Egyébként zsarukkal kapcsolatban:

LEHET hogy egyszer elfelejtettem átiratni az autót amit vásároltam és már három hónapja lejárt a határidõ az átírásra és LEHET hogy megállított egy rendõr közúti ellenõrzés gyanánt és LEHET hogy adtam neki zsebbe 2000 forintot...

LEHET hogy egyszer belementem a piros lámpába a nagykörút és az Üllõi út sarán és LEHET hogy lezúztam egy Renault Megan-t és még az is LEHET hogy adtam 40.000 forintot a 6 intézkedõ rendõrnek hogy ne jelentsenek fel mivel nem volt személyi sérülés és LEHET hogy elfogadták és nekem azóta is van jogsim. :D

De LEHET hogy már nem jól emléxem... :D

Meglehet, de tudni kéne mennyi idõsek az elkövetõk. Ha fiatalkorúak korlátlanul enyhíthetõ a büntetés. Ráadásul leselejtezett (gondatlanságból ottfelejtett) cuccokat vittek el ami tovább enyhíti az esetet. Természetesen vállalni kell a következményeket ebben igazad van és én is így gondolom.

Tudod mit?

Én a helyednen beombolnék az illetékes kapitányságra az ügyeletes tiszthez. Valszeg elõkerülnek a pofák. Nyílván megfenyegetnek majd (ketten menjetek), ami szintén súlyosbítja a helyzetüket. Utána irány az ügyészség.

hehe Zsenyka nézd át a Btk. 184.§-át. :)) Ez bizony büntett és 3 évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ :))

Áááá, hát ez egyre rosszabb... (apránként jönnek elõ a dolgok)

Az alábbiakon túl még egy csomó hibát elkövettek a zsaruk. A lent említetteken túl még felróható nekik:

-nem jelentették az esetet
-nem készült jegyzõkönyv
-megfenyegettek titeket(levél a szülõknek, abszurd)

vazz, ezeket az embereket 100% kirúgják ha rájuk lépsz

Meg még ki tudja mi mindere kötelezi õket a rendõrségi törvény... :D

korlátozását is ... kihozná belõle.

Ja! Majdnem elfelejtettem!

Csak hogy tisztában legyél vele:

Nem csak megütötte a barátodat, hanem kényszerítette Õt és Téged arra hogy azt csináld amit Õ mond. Ez viszont már nem csak rendõri erõszak hanem sokkal súlyosabb. A rendõrnek nem áll jogában sem mérlegelni a cselekmény súlyát sem pedig megtorolni azt. Ez kimeríti az önbíráskodást és az indokolatlan erõszakot, sõt egy jó ügyvéd talán (meg kell vizsgálni a történteket erõsen) még a személyi szabadság korlátozásátt is (kényszerítettek titeket arra hogy visszavigyétek a táblát). Erõs fingatás lehetne belõle.

Gladiator
hüje:-)

Természetesen ha bármi jár a Ti hülyeségetekért (max. szabályszegés szerintem) akkor persze azért megvághatnak szóval nem csak rájuk fognak rászállni. De pár tizesz megérhet a móka.

1., A táblákat ott kell hagyni ahol vannak.
2., Ha megüt feljelentheted és nagy eséllyel rá is farag, ugyanis: hiába voltak akár 17-en a rendõrök, jogilag EGY személynek számítanak, míg ti KETTEN voltatok. Gyakorlatilag esélyük sem lenne mivel KETTÕ az EGY ellen tanúskodnátok. (Egyébként akármikor jelentheted az esetet, biztosan megtalálják õket mivel jegyzik hogy ki hová van beosztva.) Bemehetsz a körzetu rendõkapitányságra de berombolhatsz az Ügyészségi Nyomozóhivatalba is. Az RSZVSZ meg egyenesen imádja az ilyen ügyeket. Ha nagyon haragszol rájuk (és igaz amit elmondtál) kibaszhatsz velük.
3., Bolondok voltatok.

Bandew
Én még egész fiatal voltam amikor az elsõ rendõrös sztorim volt. (Hát igen korán kezdtem:D)
Kb. olyan 12 éves voltam, és a haverommal (Peti)az volt a kedvenc szórakozásunk, hogy felmásztunk különbözõ épületek tetejére. Egyik nap apám elutazott, és megkértem az élettársát(továbbiakban Jutka), hogy este had maradjak otthon egyedül, és hogy a Peti alhasson nálunk. Persze nem tudott a nagy tervünkrõl: az éjjeli óvoda tetõ meghódítási programunkról :D. Megnéztünk két Alien filmet, hogy elüssük az idõt, aztán felcuccoltunk (eltökélt szándékunk volt ugyanis, hogy a tetõn alszunk :DDD). A következõket pakoltuk:
-egy üveg kóla
-pokróc
-petróleum lámpa
-ébresztõ óra :DDD
-kaja
-meg persze cigaretta (amikor a divat nagy erõvel bírt :DDD)
Fel is öltöztünk, minden, amikor hirtelen kinyílt a bejárati ajtó. HOPPÁ! Megjött a Jutka. Cuccokat gyorsan be a sarokba, mi meg hopsz be az ágyakba, takarót magunkra. De az a hülye picsa meg észrevette, hogy ruhában vagyok.
-elfelejtettem levetkõzni -mondtam a hülye kifogást.
Na akkor levetkõztem. Megkérdezte minden rendben van-e (mindenbe beleüti az orrát). Elment. Újra felöltöztünk. Elindultunk. Na de hol másszunk fel? Hát persze! A villámhárítón!!! Na akkor felmásztunk, letelepedtünk, lámpa begyújt, cigi a szájba, elkezdõdik a kaland. De a Peti nagyon aggódott és állandóan mondta, hogy valaki figyel minket az erkélyrõl(hát igen, elég feltûnõ egy petróleum lámpa, egy óvoda tetején:DDD). Mondtam na és! Figyeljen, kit érdekel? De a Peti egészen addig pesztrált amíg beleeggyeztem, hogy mennyünk haza, és majd késöbb mennyünk vissza. Épp mászunk le, amikor egy zseblámpás fószer, bevilágít a keritésen, és kérdezi, hogy mit csinálunk itt. Egészen megdermettünk. Odasúgtam a Petinek, hogy szerintem fussunk. NYOMÁS!!! A zsaru tigrisügyességel átugorja a kerítést, és utánunk ered. Aztán amikor végigfutottunk az épület fala mentén, én lefordúltam jobbra, Peti meg tovább elõre. Ez lett a veszte. A zsaru õt követte tovább, és épp ugrott volna neki a kerítésnek amikor a fakabát visszarántotta és elkapta. Én addig a kerítés egy résén kilógtam. Totál be voltam szarva mint az állat. Elindultam haza ami kb. olyan 25 méterre volt. Ekkor látom, hogy az utca végén van valaki más is, és elkezd felém futni. Na nekem se kellett több, uccu neki.Ott futottam a kezemben egy lámpával, amibõl csak úgy csorgott a petróleum. Hát itt komolyan csak egy hajszálon függött!!! Az volt a szerencsém, hogy a kaputelefon egyik gombját, ha megnyomtam, automatikusan kinyitotta az ajtót. Teljes erõvel csaptam vissza, pont rá a zsarura. Még neki is ment, de már bezáródott. Tökéletes zsaruszivató idõzítés volt :DDD. Bementem a lakásra, a szívem majd kiugrott. Kurvára féltem. Csak visszaemlékezve tûnik kalandosnak. Erre megszólal a telefon. Na vajon ki az? A Peti testvére!!! Petivel akart beszélni. Mondom neki most nem ér rá. Akkora hülye mesét találtam ki, hogy azon most is röhögök. Azt mondam neki, hogy a Jutkával beszéleget lent az utcán. Éjfélkor!
Persze nyilvánvaló volt, hogy átlát a mesén, ezért elmondtam az igazat. Kész volt. Ezután meg a kaputelefon csörgött. Kinézek az ablakon, és mit látok? Két zsaru közrefogja a 12 éves haveromat, aki meg van bilincselve!!! Kérték, hogy menjek le, de nekem eszem ágában sem volt lemenni. Inkább a halál.
Végül is büntetés nélkûl megúsztuk az egészet. Csak két kölyök szórakozott. Azt hitték betörés történik az óvodába. Persze! Ki az hülye, aki ilyen helyre törne be?

Davidus
HÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHHÁÁHÁHÁHÁHÁ

V9ykn8_TZL0

Manta
Az alap, hogy a rendõr a külföldit szopatja/lehúzza. Legmocskosabbak a szlovák rendõrök: egy 2*2 sávos picsányi úton letereltek mindenkit, és akinek nem volt autópályamatricája!!!, azt megbaszták, a bûntetés persze szabadáras volt. Mivel magyar fiatalok voltunk egy olyan kocsiban, amiért a cigány szlovák élete végéig melózhat, elkezdtek kötekedni, lehúztak 1500 SK-ra, aztán még ott megkérdezte egy rendõr, hogy mennyit fizettünk, elégedetten mosolygott, majd elkezdte puttózni a magyarokat, magyarul. Utána még egy könnyed 1000 SK gyorshajtásért, persze hogy hol kaptak le minket, azt nem mondta, csak hogy pozor-pozor radarska.

Autopályán meg követni kell a rendõrt és a legközelebbi kiálló/pihenõhelyen történik a birságolás (nem a leállósávban). Ez minden nyugti államban igy van.

"elmebetegek.
A rendõrök a társadalom alja.
Szégyenletes."

Hát egy kissé síkok vagytok, érdekes engem még sose bántottak. Igaz amikor valamit elbasztam nem kezdtem el okoskodni, meg visszapofázni (ez nem neked szól Gladiátor).
Szidjátok meg anyázzátok õket, de amikor kerget a másik focicsapat szurkolótábora akkor a zsaruk felé rohantok. A szemetek megpicsázzák a gyanusítottakat, lehet hogy azt aki téged félholtra vert vagy megkéselt, de hát az emberi jogok, akkor is. A rohadt szemét, tudatlan barmok, azt képzeli ha végigcsinálja a rendõrtiszti fõiskolát és már okosabb is nálam, meg a tanítóképzõimnél. Tetves, szraházi, kommunista banda rám fogta a fegyverét, pedig nálam csak egy bicska volt és a pisztolytáskája felé nyulkáltam, de akkor is feljelentem.

Emberek, nem kéne okot adni arra, hogy intézkednie keljen a szarunak. Gladiátor, szerinted mit gondolhatott a zsernyák mikor meglátott titeket a táblákkal?

Buddy
érdekes, még velem sem történtek ilyenek.....sõt, eddig csak pozitívan tudok nyilatkozni róluk

tény, a hazaiak kicsit "vérmesebbek", a külföldiek (nyugat) teljesen normálisak, lehet velük beszélni

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Gladiator
biztosan:-))

Amúgy manta: én is gondoltam arra, hogy feljelentem, de aenni bizonyítékom nem volt. ezt õ is tudta, és ha mondom neki, hogy feljelentelek köcsög, akkor engem is pofán vág, sõt abból a faszból azt is kinéztem volna, hogy gumibottal elver. de azt már rá tudtuk volna bizonyítani. de annyit nem ér egy verés, hogy utána a hapsit megbüntessék kemény 5000 forintra.

Milyen érdekes hogy velem sose történnek ilyen dolgok :))) szerintem bennetek a hiba :))