664
suxx
  • Airbus A380
    És a psichikai (bocs nem tom leírni) dolgokat se felejtsük. Tényleg gondoljon bele mindenki a vidéki rendőröket külömböző volánbuszokal hozták föl. Azért elég sz-r lehet hogy feleségüket barátnőjüket esetleg kicsi gyereküket nem látják napokig. sztem már ez is rányom valamit az idegállapotra.

Aztán ott van az hogy napokig kinn a hidegbe (mert hát már nem 40 fokos nyár van) áldogálnak ... Tömegoszlatáskor ugye zavar van ezt láttuk a tv-be is ember legyen a talpán aki ott nyugott tudott maradni. Dobálták közéjük a köveket székeket stb..... (a tv székháznál egy családos apuka éppen hogy csak élve maradt(!!!!) mert valami törvénytisztelő állampolgár fejbe dobta kővel.)

Szerintetek ilyenkor nem ingerlékyeneb a rendőr is?

• Ron Ragm
    Szóval felhatalmazod magad erőszakra az erőszakkal szemben, de ezt már nem adod meg a rendőröknek.
  • Airbus A380
    No komment.

Elég vicces hogy 60 kommandósnak kellet kisérni a metrón kb ugyanennyí fradistát....

• REALista
    A rendörök fellépése teljesen jogos volt ezzel nem is igatán lehet vitatkozni viszont a #143-as hoz hasonló esetek mellett nem lehet elmenni következmények nálkül!!!!
  • Punker
    jogos volt e? (ha kell erővel) megbilincselik és előállítják az jogos, az hogy körbe állják és eszméletlenre verik hol lehet neked jogos? az ilyet lincselésnek hívják és nem rendőri intézkedésnek és az ilyen akár van rajta egyenruha akár nincs kötelet érdemel.....
  • Ron Ragm
    Én sem ismerem az előzményt, te sem ismered az előzményt. Innentől fogva lehet bármit mondani, jogos volt-e vagy nem volt jogos, lényegtelen. Viszont ha bizonyos okok miatt (khm) nem lett volna rájuk szükség, akkor ez sem történt volna meg.
  • Punker
    #143 az az ember is tört zúzott veszélyes volt igaz?
  • DJ BP
    egy jó jelenet még az MTV ostromnál. Szétüti a pajzsát, a lábát is üti. Erre a rendőr csak szellent a gázspray-jével, erre üvölt a randalírozó, hogy rendőrállam, ÁVH...NO COMMENT. Annyi ilyen suhanc van, de mindenki a rendőrökre hagszik. Ha az én autómat zúznák be pl., én is agyonrugdosnám őket. A bámészkodó meg ne szórakozzon más kárán...
  • DJ BP
    ui: Emellett nem értem, miért hívnak be külföldi alakulatokat?

Ezt honnan veszed?
  • DJ BP
    Csak mivel vagy nem volt jó tegnap az asszony az ágyban, vagy egyszerűen nincs megelégedve a fizetésével, egy kis plussz szórakozás gyanánt Janit játszik.

Te balhés fradis. Sztem akik az utcán dobálják, meg lekommunistázzák, valószínűleg jobban hergelik, mint az asszony. 19 rendőr megsérült 23-án. Azt is az asszony okozta?
  • fradista91
    Máig kiállok elveim mellett.
    Amúgy abba belegondoltatok, ha már itt mondogatjátok, hogy a fotós nem ingyér ment ki az utcára, szerintem a rendőr sem ingyen van kinnt az utcán. Csak mivel vagy nem volt jó tegnap az asszony az ágyban, vagy egyszerűen nincs megelégedve a fizetésével, egy kis plussz szórakozás gyanánt Janit játszik. Ismét hangoztatom, TISZTELET A KIVÉTELNEK!

ui: Emellett nem értem, miért hívnak be külföldi alakulatokat?
    Arra van pénz? Magyar rendőröket tartani meg nincs?
  • Airbus A380
    Nem mellesleg a rendőrök is szivták befelé a könygázt....
  • Ron Ragm
    Lényegtelen, a rendőr csak hülye lehet, különben is mit keres ott, miért létezik, meg amúgy is az ő kurva anyját mert nincs rajta sapka.
  • DJ BP
    aki Libanonban fotóz, azt elkerüli a lövedék, csak mert fotós? és megy a rinya, ha megsérül?
  • DJ BP
    így igaz... Deutsch Tomika mondat: ,,A rendőrök gyávaságukat akarták az erőszakkal palástolni". Na majd ha kiáll 3 hétre ilyen randalírozók közé, nem mondja ezt... A meleg sajtószobából ugat, jópár rendőrnek kinyílt a bicska a zsebében erre. Nem elég, hogy kinnt harcolnak, még a politikusok is eszköznek használják őket, hatalmi harcaikban. A rendőrt ki érti meg?
  • Airbus A380
    Mélyen eggyetértek veled.

Ezeknek a rendőr fujjolóknak akkor nézném meg a fejét ha ne agy isten egy betörő fegyverrel tartja sakkban a barátnőjé/feleségét vagy ilyesmi... és felhívnák a rendőrséget.... Na akkor kéne mondani kérem uram hogy is áll maga a rendőrökhö minek tartja őket?....

A sajtósok meg ne rinyáljanak ez a munkájuk feltételezen nem ingyen voltak ott.
  • 42nd Intruder
    Most azok akik leírják a rendőrséget legyenek kedvesek és gondoljanak bele a rend őreinek a helyzetébe: X hete tart a móka. Sokan y idő óta nem voltak otthon, van hogy az ország másik végéből kellett eljönniük. 48 órája kint áll az utcán. Az előtte lévő hasonló méretű balhéban rosszúl jöttek ki a kollégái (életveszélyes sérülések azért nem amolyan, ejnye bejnye begyógyúl dolog) és itt is hasonlóra kellett számítani. Ezeket figyelembevéve megérthető hogy volt egynéhány túlkapás, vagy kelleténél erősebb fellépés. Másik: arra senki se gondol, hogy a kamera előtt sétáló "kedves gyanútlan" járókelő a felvett pár másodperc előtt (mikor szépen földreküldik) több percen keresztül inzultálta a rendőröket és esetleg valamilyen sérülést okozó tárgyal kalimpált? De kérdem én, a kedves rendőrökre fújjolókat, mit csinált volna ilyen esetben? Ha meg azzal jönnek, hogy de lenne humánusabb módszer, akkor meg azon a szón gondolkozzanak el, hogy tömegoszlatás... Máshol se csinálják másképpen, csak azt nem látjátok így a tv-ben max egy gyorshírt...
    Tehát mégegyszer a vélenményem: biztos voltak túlkapások, de nevetséges ez a többet nem nézek rendőrre, meg köpök rájuk, csak nehogy pofáraesés legyen a vége....
  • Wlakos
    Tehetetlen, az éppen akkori politikai hatalmat kiszolgáló cserkészcsapatnak!
  • 42nd Intruder
  • Airbus A380
    És ott se láccyik hogy felment volna a vérnyomásom.
  • Filem0n
    off Nem az volt. Csak a rend kedveert. A 157-es hsz-om valasz volt a Te 155-os hsz-odra (az erre valo utalast jobb oldalon lent megtalalod). Remelem ertheto. Mar nem varok valaszt ra. on
  • Airbus A380
    Na akkor mondanám én a telefonba.... "minek is tartja a magyar rendőröket?"....
  • Wlakos
    Szomoru hogy ilyen "gerinces" szervezetnek lehet csak kis hazánkban könyörögni.:(
  • Airbus A380
    Az volt az utolsó mondat...

És valóban nem olvastam el a topikot.

De a véleményemet elmondhatom erről a rendőr gyalázósdiról amit csináltok....

De haa baj van bezzeg szaladtok a 112-t vagy a 107-et hívni és jajj jöjjenek gyorsan könyörgöm....
  • Filem0n
    Nem erre a mondatra kerdeztem ra. Nem figyeled a hozzaszolasokat, meg sem akarod erteni, ha valakinek mas a velemenye. Csak a sajatodat hajtogatod. Nem vagy vitapartner.
  • Airbus A380
    Nekem abszólút nincs fenn a vérnyomásom. :o)

Szerinted a könygáz válogat a sajtó és a randalírozó tömeg között?
  • Filem0n
    Az utolso mondatot kifejtened bovebben? Csak vigyazz, hogy nehogy kozben felmenjen a vernyomasod!
  • Airbus A380
    Nem zavar mert a többi sajtós is kapott..... minek áltál a tömegbe ?? hm?

Aszitted akönygáz válogat a sajtós és a tüntető között?
  • Airbus A380
    Nem az erősítésre vártak ezt több hiteles forrásból tudni.

Egyszerűen nem akarták elagyabugyálni a tömeget.

Vártak hátha megjön az esze az embereknek és szépen haza sétálnak.

Megnézném a fejedet mikor rendőrre van szükséged
  • Filem0n
    Egyetertek. Amikor feltortek a kocsimat, volt egy tanu is. Megadta a telefonszamat, hogy hivjam fel es elmondja a rendoroknek is amit latott. A biztosur (aki nehany ora mulva erkezett ki)pontosan ezt felelte: "Nagyon szeretjuk az ilyen onkentes rendoroket." Nem mondom, hogy mindegyik ilyen taplo, de sok jo tapasztalatom nem volt veluk. Pedig torvenytisztelo allampolgar vagyok.
  • Wlakos
    " Ha megtámad egy bűnöző" Hogy támad meg? A kicsit értelmesebb a pénzemért nem fog, mert az nincs:( Ha valakinek nem tetszik a pofám és beveri akkor a rendőr nem tudja megakadályozni mert pont akkor nincs ott, max mentőt hív ha van kedve:( Na ebből lessz egy szép nyomozás ami 90%- ban sikertelen /nincs bizonyiték v. tanu:(/ Ha én mint a vadbarom autóval megyek a második vagy harmadik munkahelyemre, hogy egy kis plussz lóvét keressek, és útközben lemeszel a zsaru akkor megszívtam.
    Szóval engem jól megvédenek!
  • cold-fire
    nem turistaként fotóztam, hanem munka miatt de ne zavarjon....
  • Filem0n
    Szerintem az erositesre vartak. Egyebkent Te pedig arra kotozz masnit, amire én gondolok.
  • Airbus A380
    Efylbként a múltkorn is igencsak türelmesek voltak a rendőrök éjjel a hídnál.

Szépen órákig vártak hátha megjön a józan esze a tümegnek.
  • Airbus A380
    Nem megyek oda!!!

Akinek meg annyí esze van hogy oda meg akárhogy fényképezzen akár hogy bámuljon ki a fejéből az a következményt is vállalja!!!!!!!!! ez nem kerti parti hanem tömeoszlatás.
  • Tothenkopf
    hát basszameg komolyan mondom ez szánalmas.
  • fradista91
    Nézd már meg a 143as kommentben található videót, és döntsd el, te az Ő helyzetében mit tudtál volna csinálni, hogy ne verjenek agyba-főbe.
  • Airbus A380
    A rendőrnek ott nem feladata válogatni!!!! Nem is tudna .

Aki van akkora marha hogy oda megy egy tömegoszlatás helyszinére az vállalja a következményeket
  • cold-fire
    Erről beszélek... Braveheart...annyira okos vagy! Én nem tüntetni voltam kint hanem fotózni, és engem is dobáltak kövekkel a tüntetők de a rendőrök is lőttek felénk. Mind1 a lényeg, hogy amíg más euróbai országban normálisan tudnal tömeget oszlatni( lásd Franciák) addig itt barbár módra anarhistaként ütöttek mindenkit aki az utjukba került. Mert ne mond nekem azt , és senki ne mondja hogy nem lehet kiválasztani a huligánokat ... Bár így belegondolva igen elég sok símaszkos nagymamát láttam kövekkel a kezükbem amint ordítva dobálják a rendőröket.....szánalmas! És megintcsak leírom hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!
  • fradista91
    "Szép" volt fiúk . -.-