21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Hmuda
    close

Látszik megjöttem. :P
  • tier
    Alias topicba légy szíves tegyétek be ezt:

• BurnBaby
    nagyon köszönöm
    bb
  • BurnBaby
    BF42 topic fejléc elérési címbe kéne tenni egy www-t a battlefield.hu elé - ha elfér - mert perpill csak úgy érhető el. thx
  • gumikacsa
    Megvan, köszi. Bocs, én voltam a béna...
  • Tuvok #856
    Rig 'n' Roll
  • gumikacsa
    Akkor add meg nekem légyszi a helyes címet! Előre is köszi.
  • radical@work
    Hali, a World of Warcraft fórumban Dragoner makró-próbálkozásait lécci ritkítsátok le. Esetleg egy szülinapos maradhat. Anyukáját behivattam hétfőre, szólok majd neki hogy jobban oktassa ki a fiát fórumetikettből.
  • antijedi
    loller :P
  • Sephi
    Kerem a Konzolosok Forumaban a " 576 kb konzol " c. topikot lehet turulni mert absolute semmi ertelme tobbnek :)
  • HuAn82
    Szellem a gépben?!
  • Dud [OBI]
    Urak! Lehet hogy nem Ti vagytok az illetékesek, de kiírja nekem, hogy privát üzenetem érkezett és mikor megnyitom, nem a saját üzeneteimet látom.... Van ott vagy 50 üzenet, de egyikben sincs szöveg, csak a feladás dátuma, ami 1970.01.01. :))))))))))))))))))
    Szerintem valami megrohadt a rendszerben.
    Thx

• dikki*yysw
    :))
    hol
  • Tuvok #848
    hmm, LoL ?
  • Tuvok #847
    Én rákerestem, és elsőre megtaláltam, csak tudni kell a játék helyes címét.
  • ollie
    Tényleg ha már itt tartunk, szeretném megkérni a moderátorokat, hogy bannoljanak engem, mert rohadt, szemét, önző állat vagyok tmate6 szerint (rondábbakat is mondott), ugyanis nem voltam hajlandó odaadni neki a legálisan vett Half Life-om cd key-ét.
  • zaki
  • gumikacsa
    Rákerestem, nem volt. az anázás nem személynek szólt, főleg nem nektek, távol áljon tőlem bárkit is megsérteni. Magának a szituációnak szólt, amolyan átvitt értelemben.
    De a keresőben rákerestem, töbféle képpen, és nem jelzett találatot.
  • Gandibá
    Mafia topicba nem nagy a kép? :)
  • zaki
    nem nagy egy kicsit? :)
  • Roll
    Légyszi tegyétek ezt a Neighbours from hell 2 topicba:
  • hykao #840
    Köszönet!
  • Cat #839
    biztos gyorsabban törölték a duplázott topicot, minthogy beirtad volna
  • Tuvok #838
    tiéd. Volt már olyan topik...
  • hykao #837
    Pls a SingleS topicba:

• gumikacsa
    Új témát akartam nyitni. Megnyitottam, beírtam a szöveget, erre ilyet szól: Nincs ilyen téma! Hát an**d.
  • Tuvok #835
    törölhető
  • dikki*yysw
    Jó, mondjuk nekem fogalmam nincs az a Kata, meg nem is tudok a Katás dolgokról.
    Nem mondom, hogy nincs olyan eset, amikor ne kellene fellépni, de ez eddig is meg volt oldva pl. CSOCSO esetében - pedig őt nem is dugta senki.
    Viszont ha én csinálok egy freetárhelyes oldalt, és rakok rá 25 megdugnád-e topicot... nem hiszem lenne értelme.
    Ha rólam csinálnák pl. nem foglalkoznék vele.

Voltam én már feladva Fiú fiút topicban szexpartneri oldalon.. :D
  • PLaci #833
    "Parse error: parse error in /web/supergamez/web/html/listazas.php3 on line 154"
  • hykao #832
    ...de az emberek különbözőek (én is :DDDD-znék amúgy), van aki érzékenyebb, van aki kevésbé...
    ...és amikor már 5-10 topic arról szól, hogy alázzunk egy lányt halálra (...és olyanok nyitják ált. akik amúgy, ha egy ilyesmi nő közelébe kerülnének a való életben, csak pironkodnának...) az már tényleg moderálást kíván...
  • Gfreiter
    Egy lány azért más. Én is valszínűleg röhögnék rajta, de azért valahol bántana. Egy lányt viszont ilyennel mélységesen meg lehet sérteni.
  • Tuvok #830
    pedig volt rá példa bőven...
  • PLaci #829
    Ha rólam nyitnának, nem érdekelne (Lehet, hogy már van? ), egy mutter-osat töröltetnék, viszont nem hagynám abba a fórum látogatását...
  • dikki*yysw
    Nem láttam még olyant hogy vkinek a mutterját szidták volna.
    Viszont :DDD -znék.
  • zaki
    jó, az nem olyan vészes, de amikor a muterról van szó, akkor nem hiszem, hogy :DDDD-znél
  • dikki*yysw
    Lehet, hogy az én személyiségem sérült meg az SG-n eltöltött évek alatt - 4 csillagos lennék, de ha előbb lett volna regisztráció akkor 5 :) - de én nem értem, miért akkora szörnyűség, ha valakiről nyitnak egy ilyen topicot?

Nyiss rólam nyugodtan egy "megdu..ád -e dikkit" topicot, és fogadjunk nem szólok egy szót se. Vagyis igen: ":DDD" valami ilyesmit.

Szal miért akkora probléma ez? :)
  • Gfreiter
    Azért ha valaki megdu*ásáról szól a topik, azt nem lehet figyelmen kívül hagyni, sem pedig működni hagyni!
  • Laalee
    nem kell látogatni, ha zavar ami ott megy
  • Laalee
    gumi vagy ne legyen vagy ne legyen moderálva. mi értelme ha moderálnak egy dühöngőt?
  • Tuvok #822
    Az St-féle moderátorra gondoltam, aki végre ledúrná azt a sok anyázó, fikázó topikot.