21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#861 close
Látszik megjöttem. :P -
#860 Alias topicba légy szíves tegyétek be ezt:
-
#859 nagyon köszönöm
bb -
#858 BF42 topic fejléc elérési címbe kéne tenni egy www-t a battlefield.hu elé - ha elfér - mert perpill csak úgy érhető el. thx -
#857 Megvan, köszi. Bocs, én voltam a béna... -
#856 Rig 'n' Roll -
#855 Akkor add meg nekem légyszi a helyes címet! Előre is köszi. -
radical@work #854 Hali, a World of Warcraft fórumban Dragoner makró-próbálkozásait lécci ritkítsátok le. Esetleg egy szülinapos maradhat. Anyukáját behivattam hétfőre, szólok majd neki hogy jobban oktassa ki a fiát fórumetikettből. -
antijedi #853 loller :P -
#852 Kerem a Konzolosok Forumaban a " 576 kb konzol " c. topikot lehet turulni mert absolute semmi ertelme tobbnek :) -
#851 Szellem a gépben?! -
#850 Urak! Lehet hogy nem Ti vagytok az illetékesek, de kiírja nekem, hogy privát üzenetem érkezett és mikor megnyitom, nem a saját üzeneteimet látom.... Van ott vagy 50 üzenet, de egyikben sincs szöveg, csak a feladás dátuma, ami 1970.01.01. :))))))))))))))))))
Szerintem valami megrohadt a rendszerben.
Thx
-
#849 :))
hol -
#848 hmm, LoL ? -
#847 Én rákerestem, és elsőre megtaláltam, csak tudni kell a játék helyes címét. -
#846 Tényleg ha már itt tartunk, szeretném megkérni a moderátorokat, hogy bannoljanak engem, mert rohadt, szemét, önző állat vagyok tmate6 szerint (rondábbakat is mondott), ugyanis nem voltam hajlandó odaadni neki a legálisan vett Half Life-om cd key-ét. -
#845 -
#844 Rákerestem, nem volt. az anázás nem személynek szólt, főleg nem nektek, távol áljon tőlem bárkit is megsérteni. Magának a szituációnak szólt, amolyan átvitt értelemben.
De a keresőben rákerestem, töbféle képpen, és nem jelzett találatot.
-
Gandibá #843 Mafia topicba nem nagy a kép? :) -
#842 nem nagy egy kicsit? :) -
Roll #841 Légyszi tegyétek ezt a Neighbours from hell 2 topicba: -
#840 Köszönet! -
Cat #839 biztos gyorsabban törölték a duplázott topicot, minthogy beirtad volna -
#838 tiéd. Volt már olyan topik... -
#837 Pls a SingleS topicba:
-
#836 Új témát akartam nyitni. Megnyitottam, beírtam a szöveget, erre ilyet szól: Nincs ilyen téma! Hát an**d. -
#835 törölhető -
#834 Jó, mondjuk nekem fogalmam nincs az a Kata, meg nem is tudok a Katás dolgokról.
Nem mondom, hogy nincs olyan eset, amikor ne kellene fellépni, de ez eddig is meg volt oldva pl. CSOCSO esetében - pedig őt nem is dugta senki.
Viszont ha én csinálok egy freetárhelyes oldalt, és rakok rá 25 megdugnád-e topicot... nem hiszem lenne értelme.
Ha rólam csinálnák pl. nem foglalkoznék vele.
Voltam én már feladva Fiú fiút topicban szexpartneri oldalon.. :D -
#833 "Parse error: parse error in /web/supergamez/web/html/listazas.php3 on line 154" -
#832 ...de az emberek különbözőek (én is :DDDD-znék amúgy), van aki érzékenyebb, van aki kevésbé...
...és amikor már 5-10 topic arról szól, hogy alázzunk egy lányt halálra (...és olyanok nyitják ált. akik amúgy, ha egy ilyesmi nő közelébe kerülnének a való életben, csak pironkodnának...) az már tényleg moderálást kíván... -
#831 Egy lány azért más. Én is valszínűleg röhögnék rajta, de azért valahol bántana. Egy lányt viszont ilyennel mélységesen meg lehet sérteni. -
#830 pedig volt rá példa bőven... -
#829 Ha rólam nyitnának, nem érdekelne (Lehet, hogy már van? ), egy mutter-osat töröltetnék, viszont nem hagynám abba a fórum látogatását... -
#828 Nem láttam még olyant hogy vkinek a mutterját szidták volna.
Viszont :DDD -znék. -
#827 jó, az nem olyan vészes, de amikor a muterról van szó, akkor nem hiszem, hogy :DDDD-znél -
#826 Lehet, hogy az én személyiségem sérült meg az SG-n eltöltött évek alatt - 4 csillagos lennék, de ha előbb lett volna regisztráció akkor 5 :) - de én nem értem, miért akkora szörnyűség, ha valakiről nyitnak egy ilyen topicot?
Nyiss rólam nyugodtan egy "megdu..ád -e dikkit" topicot, és fogadjunk nem szólok egy szót se. Vagyis igen: ":DDD" valami ilyesmit.
Szal miért akkora probléma ez? :) -
#825 Azért ha valaki megdu*ásáról szól a topik, azt nem lehet figyelmen kívül hagyni, sem pedig működni hagyni! -
#824 nem kell látogatni, ha zavar ami ott megy -
#823 gumi vagy ne legyen vagy ne legyen moderálva. mi értelme ha moderálnak egy dühöngőt? -
#822 Az St-féle moderátorra gondoltam, aki végre ledúrná azt a sok anyázó, fikázó topikot.