21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Gandibá #737 Lécci az alábbi képet rakjátok ki a
A Gyűrűk Ura - A Király Visszatér (Általános eszmecsere) topicba! Előre is köszönöm! -
#736 Igazából engem az zavar, hogy az egészségügyis fizetésemből veszegetem a játékokat, körülöttem meg általában kétszer nagyobb lábon élők warezolnak, és sírnak, hogy elszúrták a két írható cd-jüket, mert nem fut a crack... Hiszen ez csak lopás, és nem is Robin Hood-i magaslatokban. -
Gandibá #735 Nem vitatéma valóban mert igaz. -
#734 Gondolom nem vitatéma, hogy a pc-t jobban és hatékonyabban.
Amúgy meg mit számít az? -
Gandibá #733 Mintha konzolt nem warezolnák.. -
#732 Ez nem gazdagság kérdése. A sz*ros warezolók cseszik el a pc piacot, aztán sírnak, hogy a konzolos izé nem jön ki pc-re vazz. -
#731 Akkor menjenek abba a topicba. -
#730 Thx -
#729 Miert faj a warez?! Kiado vagy, vagy BSA-s? Ez itt meg Magyarorszag, felig balkan, a nep fele orul ha a villanyszamlat kifizeti:))
-
#728 Vagy, inkább:
-
#726 -
Cat #725 ha külön kategória van nekik programok beszerzése néven akkor mér menjenek el? ha nem érdekel, ne olvasd, nem mindenki milliomos -
Gandibá #724 Topicot tudtok átnevezni? Mert akkor a LotR: Battle for Middle Earth topicot át lehetne nevezni mondjuk Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth -re, vagy LotR: Battle for Middle-Earth -re, csak a Middle-Earth között legyen kötőjel. Köszönöm, ha lehetséges! -
#723 Lehetnék én is házigazda valahol? Mondjuk a Neverwinter Nights topicban?
Ja és nem lehetne alapból bannolni a warezolókat? Persze senkit sem érdekel, hoyg ki mit csinál, de legalább ne a fórumon... -
Gandibá #722 Zaki kolléga azt mondta, hogyha szeretnék házigazda lenni egy topicban, akkor írjak ide. Nos ez a topic aReturn Of The King lenne. -
harczos #721 lécci a Soldier of Fortune 2 Multiplayer topik alcímében levő 'helpisite' szóból az első i-t törölni :)) -
#720 hát a Söldner topicban tul nagyot hentelt valaki, mert az összes képet és tankleírást kitöröltétek, nem csak amit kértem, pedig azok a topichoz kapcsolódtak...
Na mind1 -
radical #719 KÖSZI! -
Gandibá #718 Köszönöm! -
Gandibá #716 Ezt meg a LotR: Battle for Middle Earth topicba.
-
Gandibá #715 Plz, beraknátok a Return of the King topicba?
-
#714 Lehet, hogy nálad le vannak tíltva a cookiek. Ez esetben engedélyed. -
radical@work #712 A World of Warcraft topikba felülre kérnénxépen a www.worldofwarcraft.hu linket "A magyar WOW fanpage" címmel felrakni ha lehet. Nemsokára csinálunk fenti bannert is. :)
Előreiskösz. -
K.András #711 PLS gyerekek rakjátok ezt be az X2 The Threat fejlécébe!THX
-
#710 plz töröljétek a Játékosok fóruma -> Söldner-ben azt a hozzászólást ahova hatalmas képeket tettem és az utána következő 2 hozzászlást (egyik az enyém másik zaki a tied)
Megadom inkább linkbe. -
#709 Nem!!!
Az a Pandora Tomorrow-ba ment!
A sima Splintinek még nincs!!! -
#708 ez már min. a 3. fejléc ehhez a játékhoz :) -
#707 Splinter Cell topicba pls:
-
#699 Tessék, lekicsinyítettem (helyetted):
-
#697 kerestem 1 banner ami kabe a Transport Giant feliratot mutatja.de ezt talaltam -
#696 Vazzer, te tenyleg nem vagy tiszta:))) -
#695 ha lehet -
#694 Transport Giant topicba banner -
#692 lol, ilyen hülye smiley-t :)
ja, remélem, hogy ronaldinho10 nem az a ronaldinho 10, aki az nb1.hu-n ténykedik -
#691 Amúgy több ember tevékenykedett ugyanazon a regisztrálatlan néven, mert volt, hogy 1 percen belül több beírás is volt, és ugye ez regisztrálatlanul lehetetlen. -
#688 Ha nem vagy moderátor akkor sehogy. -
#687 hogy lehet bezárni egy szobát amit és csináltam? -
#686 Igazad van. Nem is foglalkozom vele, csak tudom, hogy a gyereknek van regelt username-je is, és az bánt, hogy akkor legalább vállalná fel önmagát. Én meg fél négyig töröltem szó nélkül a flémjeit, amit nem volt rest 2 percenként beírni. De tudod mit Zaki? Ezentúl tényleg lesza*om! ;) Jó éjszakát kollega -
#685 miért foglalkozol ilyen noname unreg-ekkel? nem kell reagálni az üzeneteire, ennyi. -
#684 ??? A qr*a anyázásra, meg az apád fa**ára mit lehet érvelni? Nem Garfield vagy véletlenül? Mert a stílusod ugyanaz...