21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Gandibá
    Lécci az alábbi képet rakjátok ki a
    A Gyűrűk Ura - A Király Visszatér (Általános eszmecsere) topicba! Előre is köszönöm!
  • Amiga
    Igazából engem az zavar, hogy az egészségügyis fizetésemből veszegetem a játékokat, körülöttem meg általában kétszer nagyobb lábon élők warezolnak, és sírnak, hogy elszúrták a két írható cd-jüket, mert nem fut a crack... Hiszen ez csak lopás, és nem is Robin Hood-i magaslatokban.
  • Gandibá
    Nem vitatéma valóban mert igaz.
  • Amiga
    Gondolom nem vitatéma, hogy a pc-t jobban és hatékonyabban.

Amúgy meg mit számít az?
  • Gandibá
    Mintha konzolt nem warezolnák..
  • Amiga
    Ez nem gazdagság kérdése. A sz*ros warezolók cseszik el a pc piacot, aztán sírnak, hogy a konzolos izé nem jön ki pc-re vazz.
  • ollie
    Akkor menjenek abba a topicba.
  • hykao #730
    Thx
  • Alexease
    Miert faj a warez?! Kiado vagy, vagy BSA-s? Ez itt meg Magyarorszag, felig balkan, a nep fele orul ha a villanyszamlat kifizeti:))
  • hykao #728
    Vagy, inkább:
  • HuAn82
  • Cat #725
    ha külön kategória van nekik programok beszerzése néven akkor mér menjenek el? ha nem érdekel, ne olvasd, nem mindenki milliomos
  • Gandibá
    Topicot tudtok átnevezni? Mert akkor a LotR: Battle for Middle Earth topicot át lehetne nevezni mondjuk Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth -re, vagy LotR: Battle for Middle-Earth -re, csak a Middle-Earth között legyen kötőjel. Köszönöm, ha lehetséges!
  • ollie
    Lehetnék én is házigazda valahol? Mondjuk a Neverwinter Nights topicban?
    Ja és nem lehetne alapból bannolni a warezolókat? Persze senkit sem érdekel, hoyg ki mit csinál, de legalább ne a fórumon...
  • Gandibá
    Zaki kolléga azt mondta, hogyha szeretnék házigazda lenni egy topicban, akkor írjak ide. Nos ez a topic aReturn Of The King lenne.
  • harczos
    lécci a Soldier of Fortune 2 Multiplayer topik alcímében levő 'helpisite' szóból az első i-t törölni :))
  • ghost cb
    hát a Söldner topicban tul nagyot hentelt valaki, mert az összes képet és tankleírást kitöröltétek, nem csak amit kértem, pedig azok a topichoz kapcsolódtak...
    Na mind1
  • radical
    KÖSZI!
  • Gandibá
    Köszönöm!
  • Gandibá
    Ezt meg a LotR: Battle for Middle Earth topicba.

• Gandibá
    Plz, beraknátok a Return of the King topicba?

• ollie
    Lehet, hogy nálad le vannak tíltva a cookiek. Ez esetben engedélyed.
  • radical@work
    A World of Warcraft topikba felülre kérnénxépen a www.worldofwarcraft.hu linket "A magyar WOW fanpage" címmel felrakni ha lehet. Nemsokára csinálunk fenti bannert is. :)
    Előreiskösz.
  • K.András
    PLS gyerekek rakjátok ezt be az X2 The Threat fejlécébe!THX
  • ghost cb
    plz töröljétek a Játékosok fóruma -> Söldner-ben azt a hozzászólást ahova hatalmas képeket tettem és az utána következő 2 hozzászlást (egyik az enyém másik zaki a tied)
    Megadom inkább linkbe.
  • hykao #709
    Nem!!!
    Az a Pandora Tomorrow-ba ment!
    A sima Splintinek még nincs!!!
  • zaki
    ez már min. a 3. fejléc ehhez a játékhoz :)
  • hykao #707
    Splinter Cell topicba pls:

• hykao #699
    Tessék, lekicsinyítettem (helyetted):
  • Tom3 #697
    kerestem 1 banner ami kabe a Transport Giant feliratot mutatja.de ezt talaltam
  • Alexease
    Vazzer, te tenyleg nem vagy tiszta:)))
  • Tom3 #695
    ha lehet
  • Tom3 #694
    Transport Giant topicba banner
  • zaki
    lol, ilyen hülye smiley-t :)

ja, remélem, hogy ronaldinho10 nem az a ronaldinho 10, aki az nb1.hu-n ténykedik
  • hykao #691
    Amúgy több ember tevékenykedett ugyanazon a regisztrálatlan néven, mert volt, hogy 1 percen belül több beírás is volt, és ugye ez regisztrálatlanul lehetetlen.
  • Hmuda
    Ha nem vagy moderátor akkor sehogy.
  • ricsi1
    hogy lehet bezárni egy szobát amit és csináltam?
  • Gfreiter
    Igazad van. Nem is foglalkozom vele, csak tudom, hogy a gyereknek van regelt username-je is, és az bánt, hogy akkor legalább vállalná fel önmagát. Én meg fél négyig töröltem szó nélkül a flémjeit, amit nem volt rest 2 percenként beírni. De tudod mit Zaki? Ezentúl tényleg lesza*om! ;) Jó éjszakát kollega
  • zaki
    miért foglalkozol ilyen noname unreg-ekkel? nem kell reagálni az üzeneteire, ennyi.
  • Gfreiter
    ??? A qr*a anyázásra, meg az apád fa**ára mit lehet érvelni? Nem Garfield vagy véletlenül? Mert a stílusod ugyanaz...