21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Tuvok #994
    sajnálattal tapasztalom
  • dikki*yysw
    Srv.hu haldoklik két napja :((
  • Tuvok #992
    ne, SRV halt be, én FTP-im se mennek...
  • Tuvok #991
    szvsz ezt Lazarustól kérdezd
  • Cat #990
    mi a franc történt lazarus féle képfeltöltővel?

http://iaro.srv.hu itt vmi drótposta jön be, és eltünt csomo topic alcíme :(
  • Tuvok #989
    vastag boríték alapon
  • skristof
    milyen alapon lessz valaki moderátor?
  • skorpio7
    DIKKMA !

MENT EGY PRIVÁT ÜZENET NEKED ! SÜRGŐS !
  • zaki
    most nézem, az én üzim is törölve lett, pedig nem mondtam semmi bántót, csúnyát, stb... na mind1
  • I.C.ram
    Hát röviden ennyit, ja. De már megszoktam ettől az St-től...

Kivételezik, szólásszabadság nuku, mégha nem is sértő. Aki neki nem tetszik, azt bann. Aki neki be mer szólni, BAN.
  • I.C.ram
    Tipikus SG/St mentalítást, ha valaki felmer szólalni ellenük, akkor azt törlik...

Persze most lehet mondani, hogy offtopik, de hova máshova lehetne ezt írni mint a MODERÁTORNAK topikba???
  • Dikkma
    Jah, köszi, találtam én is. A legelsőt :)
  • [NST]Cifu
    SIMS topic
    DOOM3 topic - itt kezdte elmebeteg barátunk ténykedését... (#1677, #1678)
  • Dikkma
    Lenyelte.. szal van még valahol egy hozzászólása?
    Elfelejtettem megnézni IP-jét :)
  • zaki
    :DDDDDDD
  • Davidka
    LOL! A moderátorok topicba is berakni!! Ez eszes dolog :)
  • [NST]Cifu
    Elég ha felnégyeled és karóba húzod :)))
  • Dikkma
    Nyugi, megbaszom.
  • [NST]Cifu
    Ezt le is írtam a Doom3 topicban (ott kezdte a működését), de szerinted olvas talán emberünk? Egy fenét, csak teleszemeteli az egész fórumot...
  • [NST]Cifu
    Annyit sikerült spamelős barátunkról megtudni, hogy az általa linkelgetett oldalon [email protected] mailcímen lehet elérni az oldal szerkesztőjét. A kérdés már csak az, azonos-e a két emberke...
  • robotnyk
    nem az a probléma, mert ha mondjuk a témával foglalkozó topikokba benyomja, de megy mindenhova, autóversenytől focimenedzser topikokig mindenhova...
  • [NST]Cifu
    Jól meg kellene hackelni az oldalát, talán akkor rájön, hogy mennyire kellemes dolog másoknak az, amit most ő csinál...
  • Mighty
    Akkor én most azt mondom, hogy a jó "+%+!/"+'#&@dat!

Minek spammeled tele az összes topicot?
  • [NST]Cifu
    Megkérem a moderátorokat, hogy ezt a hispan1 gyereket sűrgősen lőjéttek le, minden egyes topicot teleszemetel a hülye linkjével...
  • Mighty
    Nem azért a két fillérért, de ezt miért itt kérdezed? Nézd meg van-e a játéknak témája, ha nincs, nyiss egyet.
  • skristof
    miért van az, hogy te sose tudod, mit hova kell irni? az ASK-s topikban winxp cracket keresel, itt gamma infot...
    hihetetlen
  • grebber
    BOCS!!
    Hallott már valaki erről a gameről:Harley Davidson: RATW ?
    Aki igen irjon infot hogy milyen!!
  • Mighty
    Nem úgy értettem, ezt te is tudod.
  • dikki*yysw
    Az interneten nem tudsz büntetni. Ezt pont neked kell mondanom?
  • Mighty
    A jelzés a moderátornak többszöri alaptalan használata természetesen valamilyen büntetéssel járna.
  • Mighty
    Mondasz valamit. El tudnék képzelni még egy linkesitett szövegrészt a hozzászólás sorszáma mellett (Jelzés a moderátornak), amit ha egyszer már valaki megnyomott, akkor megy az üzenet a modnak. Ha ezután valaki megint klikkelne, nem történne semmi.

A legjobb megoldás még mindíg az lenne, ha lehetne több "házigazda" is egy-egy témánál. Ugyebár nem mindíg van online az az 1 szál ember, és ha valaki pont abban az időben tesz közzé mondjuk egy cheatet egy multi játék topicjában, akkor szívás van és várhatunk a moderátor reagálására, ami nem mindig elég gyors...
    Persze ez a fajta moderálás egy már kialakult forumozó közösségnél működik témánként (pl: BF1942, CoD, AA, NFS:U, stb, stb.)
  • skristof
    ennyit a szabad véleménynyílvánításról!
  • Serpa
    a "Star Wars: Republic Commando" topicban a #101es hozzászólásnál, az utolsó két képet kérem kiszedni.

Köszönöm.
  • PiszkosFred
    Nem az ertelmetlen topikok kiirtasaval van a gond. Az dicseretes, sot.. A sok hulye iqnulla letrehozot is ha bannoljak vagy barmilyen szankcioval elnek "ellene", az sem baj, sot.. Viszont erre vannak a moderatorok, hogy neha nezzenek ra es cselekedjenek. Vilagos hogy mi ennek a topiknak a celja, ezzel sem lenne semmi baj. De sajnalom, az en termeszetemben es elveimben nem fer bele ez a latvanyos moka, amit itt ebben a topikban folyik. Ha ugyanezen az emberkek esetleg msgben szolnanak a moderatoroknak es/vagy adminoknak, egy szavam nem lenne. Csak tul latvanyosra sikeredett itt ez. Miert nem csinal valami szaki az SGtol egy kis ablakot, mely az aktualis osszes moderatornak elkuldi az ugyfel panaszat, aztan egyik csak ittvan es reagal ra idovel. Ugyhogy csak ennyi bant, ez a tulontul publikus "besugas".
  • selwik
    Miért bánt az, hogy az sg törzsközönségét zavarja az újreg arcok eszeveszett topiknyitási kényszere?:)

Akármennyire szabadelvű az sg más fórumokhoz képest, azért vhogy kordában kéne tartani a 13 éves frissen bekötött emberkék randalírozását, mert ez zavarhatja a régebbi fórumozókat. Erre van ez a wamzer, aljas, besúgó topik...

Sok játék érdekel, sokat a topikja alapján próbáltam ki, és elég idegesítő amikor naponta tíz új topik nyílik, és bogarászni kell a normális topikok után a láma "HONNAN TŐCCSEM LE?" témák miatt.
  • St
    Köszönöm a segítséget, megvan a kért 3 ember
  • HuAn82
  • PiszkosFred
    Szívemből szóltál. Telleg szanalmas ami itt megy, de ha nincs jobb dolguk ezeknek a ...... hat amen, irjak a kis "besugo" kommentjeiket. Ha ez boldogga teszi oket arra a napra mar nekik megerte eheh..
  • Hmuda
    törlés

N/C
  • skristof
    öööö igen ez nekem is eszembe jutott
    de mind1, ugylátom felesleges ilyesmiken gondolkozni
    amugymeg 1-2 honapja meg ti nyavajogtatok, h kell az ujitás, a korlátozás, szoval.....
    ugyhogy most lehet engem is bannolni!!