Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A WC 2006 topikban, mikking nevû egyén a #2015-ben megmutatta magát.
Javaslok neki 2 pontot! Addig nem törlöm, még valaki nem intézkedik! Köszi
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Köszönet a mod.-nak aki átnevezte.
Next PC upgrade: 2022
http://www.imgbox.co.uk/uploads/19820affa4.jpg
ide mutat, és ez egy kép volt valamikor...
http://pttm.uw.hu/
ez nem kép
Szerintem zárható addig, amíg nem lesz róla bármi hír, mert addig csak flame megy össze-vissza.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Erre: The Da Vinci Code
Amúgy valaki nyitott egy másikat jóval az én topikom után, hogyhogy nem töröltétek?
Bár azt aláírom, hogy miután átnevezték suttyomban a játékot, én nem szóltam nektek, az átnevezés miatt. Bár demonak is az eredeti a neve.
Már vagy 10x elolvastam ezt az üzit, de még mindig elröhögöm magam, amikor a „vagypedig itt jelezze” részhez érek.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

csinálj másik képet szvsz
(baloldal, fentebb)
Lenne egy fontos kérdésem! Hól lehet a profilomat módosítani? <#confused>#confused>
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ghost Recon 3 topicban megint gyûlik a szemét. Sajnos már napok óta ez megy: egyik belerúg a másikba, az visszarúg, az elsõ erre megint vissza, lehetõleg kétszer akkorát. Hiába a fejmosás, ha pár napig nem néztek be, mindig újrakezdõdik.
Na mindegy, azért kösz az eddigi segítséget. Megpályázok egy moderátori "posztot", ha sikerül, csoportos sarokban állásra számíthatnak mindazok, akik egy-egy flémszagú kommenttel megpróbálják megbontani a rendet.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?