21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Boxer HUN
    FELLEBBEZÉS

Feladó: SHADOWEYES7
    Elküldve: 2007. 11. 19. 21:21
    Tárgy: Rendszerüzenet: büntetőpontot kaptál
    SHADOWEYES7 5 db büntetőpontot adott neked.

Indoklás:
    Büntetés megkerülése más nickkel.
    --------------------------------------------------------------------------------
    A most kapott büntetőpontokkal összegyűlt az 5 büntetőpont, így 1 hét bant kaptál!
    Fellebbezni lehet a moderátornál, akitől kaptad, vagy a [email protected] címen.

Nem tartom igazságosnak és elfogadhatónak a kiszabott 5 büntetőpontot a BoxerHUN nickre. Nem vétettem vele semmilyen, a fórumszabályzatban leírt házirendnek! Úgy érzem, hogy SHADOWEYES7 durván megsértette a személyiségi jogaimat akkor, amikor megalapozatlanul, még egy használatba se vett új vip-es regisztrációt bannolt. Ez hivatalosan is kimeríti, a HATALOMMAL VALÓ VISSZAÉLÉS fogalmát! És ez nem vicc!!!

Az Alkotmány 61. § (1) bekezdése szerint: "A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekű adatokat megismerje, illetőleg terjessze."

Namármost! Amikor SHADOWEYES7 bannolta a még használatba sem vett új BoxerHUN nickemet, nem csak a fenntebb említett alkotmányoj jogaimat tiporta a porba, hanem a következőt is!

Az 1976. évi 8. tvr-tel kihirdetett Polgári és Politikai Jogok Egyezségokmánya deklarálja az emberi méltósághoz való jogot, az emberi közösség egyenlő és elidegeníthetetlen jogainak elismerését.

Ezért kérem a BoxerHUN (a Boxer és a HUN között nincs szóköz) nickről levenni a bannt és törölni az 5 büntetőpontot, valamint a fentebb említett "HATALOMMAL VALÓ VISSZAÉLÉS" címszóval, minimum 2 büntetőpontot adni SHADOWEYES7 nevű moderátornak, esetleg megfosztani a moderátori jogaitól!

Köszönettel:
    Péter Norbert As. Boxer HUN és BoxerHUN
    2007. November. 19.
  • CoR Zolly
    Sadis felhasználó flémel a battlefield2 topikba. Kérem az illetékeseket, honorálják kellő jutalommal.
    Köszönöm szépen.
  • gz8
    Dózer.
  • Rage47
    Ezt a bannert kérném ide.
    Köszi.:)
  • gz8
    Dózer. :)
  • Torzonborz
    Üdv !

Ezt a bannertvki tegye be ebbe a topikba.
    Köszi :)
  • Gyocsika
    Üdv

Kérem szépen ezt a topikot törölni, mert már van ilyen és én pedig nyitottam egy újat.
    A keresőbe azt irtam , hogy Kane and Lynch - és ilyen nem volt , de a topik címe ami már volt az pedig Kane & Lynch.
    Köszönöm!
  • Kovács legény
    jaaa
  • zeli
    De ő nem a galériára gondolt. Van ez a képfeltöltés gomb, ami a www.sg.hu/forumkepek/2007_honap mappába tölti fel a képeket. Azkat sajnos nem lehet törölni...
  • Kovács legény
    belépsz a galériádba és baloldalt ráklikk a mappára és megjelenik a képek alatt a szerkeszt/töröl.
    És ne offolj!;)
  • Bucser
    Technikai jellegű kérdésem lenne.

Hogyan tudom törölni azokat a fileokat amiket feltöltöttem a képfeltöltés opcióval? Ugyanis el kéne távolítanom őket ugyanis máshol lopják őket és a legjobb szándékom ellenére sem tudom őket eltávolítani.

Valami opció erre esetleg a képfeltöltés ablakra?
  • zeli
    Akkor magadat szoptad most le
    (jaj, később vettem észre, hogy már téma lezárva xd)
  • gz8
    Ha megbuksz valamivel, és kapsz 3 hónap börtönbüntetést, akkor nem a klónodat vagy az egypetéjű ikredet fogják felelősségre vonni, hanem téged.
    A kiszabott büntetéssel meg kell tanulni együtt élni.

Ezzel a hülyeséggel meg csak saját magadnak mondasz ellent.

Téma pedig lezárva.
  • wheasel
    Mivan akkor ha csak szopatni akarom a red bull gyereket?
  • SHADOWEYES7
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1177512594&no=9691
  • tommyg
    késő bánat, de cirkuszolni nem itt kell
    ja és senki nem mondta hogy elloptad bárkinek is a logóját, csak megbüntettek és csináltál egy új reget, ezzel megkerülve a büntetést
  • wheasel
    SHADOWEYE bizonyitsd már be hogy én nem egy olyan ember vagyok aki ellopta a másik logoóját és aláírását. Ha az IP-t nézed megfogsz lepődni ugyanis EGY MÁSIK GÉPEN REGELTEM ÉS CSAK EZEN HASZNÁLTM EZT A REGET. A MODIK JÓL TELJESíTIK A FELADATUKAT CSAK ÉPPEN NEM HELYESEN.
  • Kovács legény
    Ne offold szét a topicot!
  • RedDevilsza
    Elég nagy külömbség van offline és online cheat között...
  • gz8
    Tudjuk. :) Mivel a 3 pont miatt nem használhatta a logóját, elővette tarcsiból a régi regjét.
  • gz8
    Ahol a cheatre ezt írják: thx, beteszem a faqba a linkjét :) , arra inkább nem mondok semmit. :x
  • tommyg
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1195061128
    Alreg
  • wheasel
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171211097&no=9463
    Csak azért hogy ne csak én kapjak cheat miatt BP-t
  • gz8
    Megkapta a magáét.
  • Kicsikiraly
  • NEOreg3
    ezt elfelejtettem: #9697
  • NEOreg3
    tamas5534 reklámoz, de ahogy elnéztem több topikban is
  • artschi
    Zárható, van Prince of Persia topik
  • gz8
    Dózer.
  • Rage47
    Ezt a képet kérném ide bannernak. Köszi előre:)
  • gz8
    [center][b]Ez nem a gumiszoba. További elakadásjelzőkért nálam lehet jelentkezni.
  • gz8
    Maradjunk annyiban, hogy már egy ideje futjuk a köröket az ügyben... :/
  • MerlinW
    Azt tom', de csak közelebbi kapcsolatban vannak az üzemeltetőkkel, mint én:) Nomeg ha jól működik a rendszer, nekik is kevesebb dolguk van:)
  • gz8
    A moderátoroknak nem sok közük van a keresőmotorhoz és az adatbázishoz.
  • MerlinW
    Kanduuuuur, nézzetek rá a topik keresőre valamikor plz, mert furán működik (gyak.: nem mindig találja az adatbázisban azt ami benne van). Sikerült ma duplikált témát létrehoznom, mert azt mondta a "mátrix" hogy olyan nincs még:)

Gondolom szóltak már többen is, csak nekem most okozott gondot először:)
  • Kandurex
    Házigazda ügyben írjatok a [email protected] -ra.

Téma pedig lezárva.
  • gz8
    Kissé módosítottam a hozzászólást. ^^
  • Drephis
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1177512594
  • Drephis
    Call of Duty 4 topik.
    szerintem ez a hsz nem illik a topikba ...
  • gz8
    A játékfejlesztőket meg kis j-re, mert nem németek vagyunk, hogy a főneveket nagy kezdőbetűvel írjuk.