21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#9773 FELLEBBEZÉS
Feladó: SHADOWEYES7
Elküldve: 2007. 11. 19. 21:21
Tárgy: Rendszerüzenet: büntetőpontot kaptál
SHADOWEYES7 5 db büntetőpontot adott neked.
Indoklás:
Büntetés megkerülése más nickkel.
--------------------------------------------------------------------------------
A most kapott büntetőpontokkal összegyűlt az 5 büntetőpont, így 1 hét bant kaptál!
Fellebbezni lehet a moderátornál, akitől kaptad, vagy a [email protected] címen.
Nem tartom igazságosnak és elfogadhatónak a kiszabott 5 büntetőpontot a BoxerHUN nickre. Nem vétettem vele semmilyen, a fórumszabályzatban leírt házirendnek! Úgy érzem, hogy SHADOWEYES7 durván megsértette a személyiségi jogaimat akkor, amikor megalapozatlanul, még egy használatba se vett új vip-es regisztrációt bannolt. Ez hivatalosan is kimeríti, a HATALOMMAL VALÓ VISSZAÉLÉS fogalmát! És ez nem vicc!!!
Az Alkotmány 61. § (1) bekezdése szerint: "A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekű adatokat megismerje, illetőleg terjessze."
Namármost! Amikor SHADOWEYES7 bannolta a még használatba sem vett új BoxerHUN nickemet, nem csak a fenntebb említett alkotmányoj jogaimat tiporta a porba, hanem a következőt is!
Az 1976. évi 8. tvr-tel kihirdetett Polgári és Politikai Jogok Egyezségokmánya deklarálja az emberi méltósághoz való jogot, az emberi közösség egyenlő és elidegeníthetetlen jogainak elismerését.
Ezért kérem a BoxerHUN (a Boxer és a HUN között nincs szóköz) nickről levenni a bannt és törölni az 5 büntetőpontot, valamint a fentebb említett "HATALOMMAL VALÓ VISSZAÉLÉS" címszóval, minimum 2 büntetőpontot adni SHADOWEYES7 nevű moderátornak, esetleg megfosztani a moderátori jogaitól!
Köszönettel:
Péter Norbert As. Boxer HUN és BoxerHUN
2007. November. 19.
-
#9772 Sadis felhasználó flémel a battlefield2 topikba. Kérem az illetékeseket, honorálják kellő jutalommal.
Köszönöm szépen. -
#9766 Dózer. -
#9765 Ezt a bannert kérném ide.
Köszi.:) -
#9764 Dózer. :) -
#9763 Üdv !
Ezt a bannertvki tegye be ebbe a topikba.
Köszi :) -
#9762 Üdv
Kérem szépen ezt a topikot törölni, mert már van ilyen és én pedig nyitottam egy újat.
A keresőbe azt irtam , hogy Kane and Lynch - és ilyen nem volt , de a topik címe ami már volt az pedig Kane & Lynch.
Köszönöm! -
#9761 jaaa -
#9760 De ő nem a galériára gondolt. Van ez a képfeltöltés gomb, ami a www.sg.hu/forumkepek/2007_honap mappába tölti fel a képeket. Azkat sajnos nem lehet törölni... -
#9759 belépsz a galériádba és baloldalt ráklikk a mappára és megjelenik a képek alatt a szerkeszt/töröl.
És ne offolj!;) -
#9758 Technikai jellegű kérdésem lenne.
Hogyan tudom törölni azokat a fileokat amiket feltöltöttem a képfeltöltés opcióval? Ugyanis el kéne távolítanom őket ugyanis máshol lopják őket és a legjobb szándékom ellenére sem tudom őket eltávolítani.
Valami opció erre esetleg a képfeltöltés ablakra? -
#9757 Akkor magadat szoptad most le
(jaj, később vettem észre, hogy már téma lezárva xd) -
#9756 Ha megbuksz valamivel, és kapsz 3 hónap börtönbüntetést, akkor nem a klónodat vagy az egypetéjű ikredet fogják felelősségre vonni, hanem téged.
A kiszabott büntetéssel meg kell tanulni együtt élni.
Ezzel a hülyeséggel meg csak saját magadnak mondasz ellent.
Téma pedig lezárva. -
#9755 Mivan akkor ha csak szopatni akarom a red bull gyereket? -
#9754 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1177512594&no=9691 -
#9753 késő bánat, de cirkuszolni nem itt kell
ja és senki nem mondta hogy elloptad bárkinek is a logóját, csak megbüntettek és csináltál egy új reget, ezzel megkerülve a büntetést -
#9752 SHADOWEYE bizonyitsd már be hogy én nem egy olyan ember vagyok aki ellopta a másik logoóját és aláírását. Ha az IP-t nézed megfogsz lepődni ugyanis EGY MÁSIK GÉPEN REGELTEM ÉS CSAK EZEN HASZNÁLTM EZT A REGET. A MODIK JÓL TELJESíTIK A FELADATUKAT CSAK ÉPPEN NEM HELYESEN. -
#9751 Ne offold szét a topicot! -
#9750 Elég nagy külömbség van offline és online cheat között... -
#9749 Tudjuk. :) Mivel a 3 pont miatt nem használhatta a logóját, elővette tarcsiból a régi regjét. -
#9748 Ahol a cheatre ezt írják: thx, beteszem a faqba a linkjét :) , arra inkább nem mondok semmit. :x -
#9747 http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1195061128
Alreg -
#9746 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171211097&no=9463
Csak azért hogy ne csak én kapjak cheat miatt BP-t -
#9745 Megkapta a magáét. -
#9744 #91028 -
#9743 ezt elfelejtettem: #9697 -
#9742 tamas5534 reklámoz, de ahogy elnéztem több topikban is -
#9741 Zárható, van Prince of Persia topik -
#9740 Dózer. -
#9739 Ezt a képet kérném ide bannernak. Köszi előre:) -
#9738 [center][b]Ez nem a gumiszoba. További elakadásjelzőkért nálam lehet jelentkezni. -
#9728 Maradjunk annyiban, hogy már egy ideje futjuk a köröket az ügyben... :/ -
#9727 Azt tom', de csak közelebbi kapcsolatban vannak az üzemeltetőkkel, mint én:) Nomeg ha jól működik a rendszer, nekik is kevesebb dolguk van:) -
#9726 A moderátoroknak nem sok közük van a keresőmotorhoz és az adatbázishoz. -
#9725 Kanduuuuur, nézzetek rá a topik keresőre valamikor plz, mert furán működik (gyak.: nem mindig találja az adatbázisban azt ami benne van). Sikerült ma duplikált témát létrehoznom, mert azt mondta a "mátrix" hogy olyan nincs még:)
Gondolom szóltak már többen is, csak nekem most okozott gondot először:) -
#9724 Házigazda ügyben írjatok a [email protected] -ra.
Téma pedig lezárva. -
#9695 Kissé módosítottam a hozzászólást. ^^ -
#9694 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1177512594 -
#9693 #9016
Call of Duty 4 topik.
szerintem ez a hsz nem illik a topikba ... -
#9692 A játékfejlesztőket meg kis j-re, mert nem németek vagyunk, hogy a főneveket nagy kezdőbetűvel írjuk.