21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#9854 1000 -
#9853 done -
#9852 T. Moderátorok!
Lenne egy gond:
ebben a topikban: Minden idők... sokakat zavar a "minden idők" nem lehetne, mondjuk utóbbi idők-re változatni?
Vagy ahogy ti akarjátok, ott az lene a lényeg, h titulusokat mondanánk... pl legjobb karakterek, legjobb zene, legrosszabb pc, stb.
Szal ennek megfelelő cím kéne... talán titulus vagy rátok bízom...
ha akarjátok törölhetitek is. -
#9851 Ide erdemes lenne benezni, mielott halalba kuldik egymas anyukajat is: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1171211097
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171211097&no=11020
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171211097&no=11025
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171211097&no=11028
-
#9850 ööö..nem tom mennyire tartozik ide, de amikor beakartam menni a "A játékok hangulata!" topicba, a NOD felugrott, hogy valami trójai akar rámászni a gépemre..lehet, hogy valaki vmi olyasmit linkelt oda, amit nem kellett volna, vagy a hiba az én készülékemben van ? -
#9849 Xd ezt végleg törölhetitek:
itt a jó linkje: blacksite area 51, azt hittem h nincs ilyen topik---->hála a keresőtöknek -
#9848 -
#9847 Helló!
Töröljétek ki!!!!
ezt ni: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1196014758
:D
jó lenne vmi értelmes kereső itten, már nem azért!!! :PPPP -
#9846 -.-' megérdemel 1-2 büntipontot...
-
#9845 Lenyugodtunk, a moderátoroktól (kivéve...) elnézést kérünk.
Ez persze nem jelenti azt, hogy átmegyünk jókisfiúba. :-)
A durva beszólásainkért továbbra is szeretettel várjuk a büntiket. -
#9844 Nyitottam egy topic-ot ami felesleges volt:( A keresőm nem találta meg hogy lenne ilyen SORRY -
#9843 Lassan végleg zárni lehet a Játékosok fórumát, vagy átteni a gumiba az egészet (bár manapság már ott is kemény modik vannak, mint pl. a LOÁL Nagymester személyesen)... -
#9842 Szerintem már abszolút nem hatja meg :D Mindegy, akkor ennyi öröme legyen az életben. -
#9841 Büntetőpontot ajánlunk fel neki érte... -
#9840 A személyeskedő, rágalmazó aláírással is lehet kezdeni valamit, vagy max megkérni az illetőt, hogy változtassa meg? -
Bala10 #9839 -
Bala10 #9838 már nem így néz ki... és az üzenetben ez áll, ha lecseréled leveszem a büntipontot. :) -
#9837 Mert ez az???
-
Bala10 #9836 klánlogóért nem szoktak büntipontot adni -
#9835 Látom, hogy elolvasod a priviket, szal jó lenne, ha nem a levegőbe beszélnél... -
Bala10 #9834 te is ezért kaptad. :S -
#9833 Hagyjad, mert értelmes válasz híján büntetés jön válaszul... -
#9832 Ezért senki nem kapott büntit. -
Bala10 #9831 ez a logó egy most alakult BF2-es klán prefixe, a büntiket kéretik levenni értük! thx -
#9830 ok ,de csak mert Te kérted -
#9829 A [email protected] -ra írjatok az ilyen jellegű problémákkal kapcsolatban.
-
#9828 Aláírva... -
#9827 Megkérném az értelmes modikat ,akikből szerencsére még van jónéhány hogy ezt az egyént gz8(alias vonalkod) sűrgősen tegyék ki a modik közül ,folyamatos hsz. módosítás, hatalmával való visszaélés miatt. Ezzel a tevékenységével a Ti jóhíreteket tiporja sárba és az egész SG-re vet rossz fényt!
Köszönettel
KLegény -
#9826 A hozzászólásaim megváltoztatásával egyet érsz el, hogy van egy bizonyítékom arra, hogy egy moderátor belenyúl az adatbázisba és a feltüntetett hozzászólás nem az én véleményem.
Komolyan javaslom, hogy fogjál vissza magadból, mert lehet rossz vége, bár mennyire úgy gondolod, hogy nem. Nem tudod, hogy kivel kezdesz ki. -
#9825 örülök hogy modositjátok a hszeket...ez csak titeket ir le -
#9824 Ezeket aki megkezdte takarítani, az folytatja is majd (gondolom). Mivel az előzményeket ő tudja. Én csak simán kiraknám banra a legenyhébben gyanús egyedeket is. :D -
#9823 java építőjáték topic miért nem a játékosok forumában van?
amugy jogos -
#9822 ebben a topicban elszabadult az off,pedig a banner nyilvánvalóvá teszi hogy nincs helye ott ennek.kérlek rakjatok rendet! -
#9821 Nem zavar, hogy az nem a játékosok fórumában van és pl. egy itteni modinak nem biztos, hogy van oda joga (mintahogy nekem sincs) és amúgy is az ottani modis topikban kell szólni?! :D -
#9820 ebben a topicban
warez témam iatt kérnék büntit neki| #132518 -
#9819 ezt a topikot belehetne zárni ,tök értelmetlen és felesleges
köszönöm -
#9818 Minden modi más és más. Ki kell őket tapasztalni. Anno sokan fújtak Borgra és Punkerre, most másokra fújhatnak, ez van.
Van aki engem is utál ne aggódj! :D Tudok én ultra-arrogáns és über-demagóg is lenni, ha úgy kívánja a helyzet... :DDDD -
#9817 Egyből banolás jogos is lehet ám. Én nem kérdőjelezem meg. -
#9816 Amúgy most őszintén. Miért nem lehet a problémákat így kulturáltan, érvekkel megdumálni, mint veled? Miért kell egyből offal, meg bannal fenyegetőzni? -
#9815 Ismerem az előzményeket, sőt részese is voltam, amiért büntetést is kaptam.
És ahogy írod is, más valaki problémájából, más valakinek címzett hsz miatt kap büntit, az mi?
Nem azt mondom, hogy szentek vagyunk és nem érdemeljük meg érte az ejnye-benyét, de amikor már csak azért kap valaki bant, mert már volt neki büntije, meg nem tetszik neki a "pofája" már kicsit sok.
Ha valaki szétflémel egy topikot, vagy eldurvul a beszólása és kap érte, az rendben van, nem is szokott gond lenni belőle, tudja mire számíthat.
De amikor kérdésért, meg hovatartozásért kap...
Ez világos, megtalálható, de gz tudja jól, van akit egyből banolt regisztráció után, pedig még egy szót sem írt...