21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • haxoror
    Fujiryu és Zerénd két különböző ember.
  • Sada01
    Gondolkozatok mielőtt beraktok ilyen értelmetlen dolgokat:))
  • Szotyiszán
    igazándiból szerintem mindenki unja már ezt a hajcihőt.

tegyünk rendet, úgy ahogy az pénteken volt és hagyjuk egymást békén.
  • Szotyiszán
    akkor meg ő miért gondolja, hogy egy és ugyanaz a kettő?
  • Sada01
    Srácok ennek nem sok értelmit látom amit most ide beraktatok:))))
  • körömpörkölt
    Zerénd
    81.182.174.76

Fujiryu
    81.182.226.201

Vagy csak véletlen?

Üdv:

gz8

attól még, hogy közös a netszolgáltatojuk ,nem azonosak egymással.
    ezzel az erővel többezer ember azonos a forumon...
    Fuji JCSR-s itt megnézheted Zeréndnek pedig köze sincs hozzá.
  • Szotyiszán
    ide is be kell másolnom, kérésre. :)

A tárgyban említett nickek közül legalább egy ismerős kell, hogy legyen, és ez pedig Zerénd.
    Csak a miheztartás végett:
    Zerénd
    81.182.174.76

Fujiryu
    81.182.226.201

Vagy csak véletlen?

Üdv:

gz8

Fuji és Zerénd két külömböző ember, két külömböző földrajzi helyen, de egy internet szolgáltatónál.

Köszikeee :)
  • Szotyiszán
    de utánna add vissza az aranyfélkrajcárom. :)
  • Running
    Alig várom már h újra megnyíljon az én kis szemétdombom, ahol én vagyok a kiskakas.
  • felpillanto
    NYISD MÁR KI A BF2 TOTYIKOT MEG TÁRSAIT! NEM LESZ GOND!
  • Padavane
    Bant kapsz te mingyá nem topikot.
  • Szotyiszán
    kérek egy modit, hogy legyen jó és adja vissza a topikokat. :)

• Sada01
    :))))
  • Szotyiszán
    a Bf topikokban lehessen káromkoni! :)

a többibe nem fogunk
  • Sada01
    Hát ha rajtam múlna vissza kapnátok de 1 káromkodás és az egész bandát banolnám ez lenne a feltétel:)))
  • Szotyiszán
    szó, visszakapjuk a BF2-es totyikot?
  • Sada01
    Hát erre azt mondom tudod okos enged szamár szenved:))
    De igazad van:)
  • Szotyiszán
    veled sem kiabál és káromkodik senki, mert van párbeszéd. ha elzárkóznál mindentől, akkor mi más maradna?:)
  • Sada01
    Elhiszem de tudod én nem vagyok a híve! a káromkodásnak! mert ha moderáltan érthetően írod le a véleményed 1 embernek lehet többet ér és még tanulhat is azokból a hibákból amit leírtál
  • Szotyiszán
    tudod, ha tehetettlennek érzi magát az ember, akkor már csak a káromkodás marad. :(

De az is megoldás lehetne, ha minden modinak lenne egy olyan Topikja, ahhol nem moderálhat és akkor ott lehetne "félelem" nélkül panaszkodni egy másik moderátornak. Aztán, ha ő is jogosnak tartja, akkor noproblémó.:)
  • Running
    Átjártak flémelni máshova istenem, büntesd őket a szabályok szerint. Vállalták mikor megtették ennyi. De az hogy törlöd a hszeket, bannolsz, mert nem tudod megvédeni magad és mikor felelőségre vonnak amiatt, amit csinálsz, még azokat is bannolod. Szánalmas a viselkedésed, remélem a kollegáid lépnek valamit az ügyben, nem kell őket is minősíteni majd, hogy nem képesek a diktatúrádon változtatni.

Komolyan mondom te vagy az SG szégyene!
  • Sada01
    Hát itt 1 jó pár hozzá szólás nem semmi! na de én a topicrol beszéltem és a normális vélemény nyilvánításról akinek problémája van :))
  • Szotyiszán
    nézd meg a ban listát
  • Padavane
    Offolásért mindjárt kapunk, szal ovasd el itt.
  • Sada01
    Akkor mond el kérlek? had legyek vele tisztában:))
  • Sada01
    De ha tévednék gz8 javítsd ki engem
  • Padavane
    Hát kéremszépen ezzel itt van aki nincs tisztában...
  • Sada01
    De milyenféle jogón lenne törölve milyenféle jogot sértenél ezzel az SG fórumon a moderált vélemény nyilvánítás mindenkinek jóga egy fórumon ennyi
  • Padavane
    Nincs értelme. Vagy az első hozzászólás után be lenne zárva, vagy megváltoztatva a hozzászólás....
  • Szotyiszán
    tényleg kéne egy fórum, ahol elmondhatná az ember a panaszait anélkül, hogy off-ért büntit kapna. De a legjobb volna, ha emberekhez méltóan meg lehetne beszélni a problémákat.

Én támogatom ezt az ötletet.

(bocs az offért) :(
  • Sada01
    Mért nem csináltok 1 moderátorok munkájáról vélemény topicot és oda lelehetne írni a problémákat ki milyen hibát észlel a moderátor eljárásában és azt a topicot meg nem lenne korrekt törölni mert minden SG fórumozónak meg van a jóga hogy ezt le írja főleg a VIP fórumozónak és 1 idő után ha úgy gondoljátok kimenteni a probléma hozzá szólásokat és elküldeni ennyi:))
  • Szotyiszán
    Az a topik az "ócsárlásról" szól. valakit megbánbtottak ezzel, szóvátette.
    "...tönkretették mások szórakozását." Szóval másnak lehet máson szórakozni, az nem gond. Szánalmas egy kifogásod van. És az még szánalmasabb, hogy beszélgetés helyett mindenkit letiltasz, hogy véletlen se védhesse meg magát. Aztán a többiek ezt az igazságtalanságot nem türték, hát ők is bant kaptak. Ez nem demokratikus hozzáállás, talán jogosan feltételezik, hogy diktatúra az amit csinálsz.

Biztos engem is bannolsz, mert ezt a legegyszerűbb.

De akkor most elmondom, hogy nálad szánalmasabb embereel még nem találkoztam. Én szégyelném, ha a barátom lennél, vagy egy helyen dolgoznék veled. Remélem ezt a sok kedvességet visszakapod még az életetedben.

• körömpörkölt
    ezt a hsz-t kérném törölni, mert véletlenül ide irtam és itt offnak számít.
    Elnézést!
    Köszönöm
  • körömpörkölt
    Akkor ide irom ,hogy ne legyen off:

ezek a hozzászolások amik szerinted keményen átlépik a normális hangvételű fórumozás határait:

"Nem tudom hogy van képed ezek után beírni ebbe a topicba."
    1hét ban
    "Haladhatsz is tovább!"
    1hét ban
    "Nem kell itt okoskodnod, mindenkinek megvan rólad a véleménye."
    1hét ban
    "kösz ,bye!!!"
    1hét ban

és ezeken kivűl még másik 20...
  • gz8
    Még mielőtt fasisztázni kezdesz...

"A BF2 Community megfért a saját kis szobácskájában" - ezt nem így vettem észre. Bárhová mentek, csak bajt okoztak.
    Nézz csak el ide, mondjuk 2930-tól. Félkövérrel szedem, hogy jobban lásd: nem a bf2 berkein belül történt az inkriminált eset, aminek következtében bant kaptak azok, akik megérdemelték. Volt ugyan egy-két két topicoló, aki ugyan gyámoltalan módon, de ki merte fejezni nemtetszését a Mindenható Közösség tagjainak farkashorda-viselkedése ellen, de az ő hangjuk nem lelt visszhangra. Én lettem a szószólójuk.

Azért mindennek van határa, és ezt a határt, a normális hangvételű fórumozás határát keményen átlépték, Meg is kapták érte azt, ami jár. Mi történik? Az egész bf2-közösség egy emberként jön visítani és kurvaanyázni, ahelyett, hogy meghúznák magukat és tanulnának az esetből, emberi hangnemben fórumoznának. De nem. És nem ez volt az első alkalom, hogy a "saját kis szobácskájukon" kívül ezzel a mentalitással tönkretették mások szórakozását.

A végeredmény ismert. Én lennék a legboldogabb, ha már azt megelőzően kinyithatnám a bf2-totyikokat, mielőtt választ kapsz. A kioktató, felelősségre vonó hangnemet meg tartsd meg magadnak és a közösségednek.

Én is köszönöm, hogy elolvastad.

A témát pedig lezártnak tekintem.
  • körömpörkölt
    a törölt hszek többnyire elkerülik a figyelmemet
  • gz8
    Ha esetleg elkerülte volna a figyelmeteteket: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=993723969, 13926-os hsz.
  • körömpörkölt
    Hi!
    24ember kapott bant, 24 emberből maximum 2 az aki megérdemelte.
    A többi 22embernek annyi hibája volt, hogy Battlefield-el játszik és a Battlefield topicba irt. És a 22emberen felül még másik 20-40embert büntetsz a bf topicok bezárásával mindenfél jogalap nélkül.
    GZ8, ha rendet szeretnél, kezdésnek nem kéne megszegned az SG szabályait.
    A moderálás nem arról szól hogy önkényesen bannolsz mindenkit akinek nem tetszik az arca, ezzel nem oldasz meg semmit ,csak rossz fényt vetsz az SG-re!Az SG a látogatókból él,de az emberek szépen elpártolnak majd innen, ma 20 holnap 40 aztán meg már 100 ember elégeli meg az önkényes viselkedésedet.Nem hiszem, hogy tetszeni fog a szerkesztőségnek ha drasztikusan vissza fog esni a látogatotság, egyetlen ember miatt, arról nem is beszélve hogy a VIP jogokat sem fogja megvenni miattad ezek után senki,az ismeretségi körömben.
    Lehet nevetni ,rajtunk ,hogy jól megszivattad a kis csirákat otthonról a gép mögül ,de hidd el a többi moderátor nem nevet, inkább sir, hogy ilyen moderátor társuk van...
    Érdekes módon semelyik másik moderátorral ,nincsen problémája a bfeseknek, ha szólnak hogy fogjuk vissza magunkat, megtesszük. Ők tudnak ember módjára beszélni az emberrel, nem zárkóznak el.
    Neked abban kimerül a tárgyalás fogalma, hogy kezdésnek hetes bannt adsz
    mindenkinek válogatás nélkül és ha valaki rákérdez hogy szabálysértés nélkül miért kapott a barátja bant, válasz nélkül ő is kap.
    Persze érdemi válaszra most sem várhatok, csak egy banra gondolom.
    Üdv.
    Körömpöri
  • Running
    Szeretném ha ezt elolvasnátok.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969

Tűrhetetlen és minősíthetetlen moderátori videlkedés!!!! Ha nem történik valami, nagy gond lesz!!!
  • körömpörkölt
    Jóreggelt!
    Fujiryu, jogtalanul kapott bant, ő nem álreg!