21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Fsensei
    Nekem a shadowval semmi problémám nincsen.Én csak annyit kérek tőle már ezer éve hogy adjon egy elérhetőséget, vagy szóljoin gz8nak hogy gondolja át mégegyszer.Nekem semmi bajom nincsen vele azon kívül, hogy nem hajlandó segíteni és azt írja hogy nem ő adta a bp-t ezért nem az ő dolga.Most komolyan nehéz lenne egy e-mail címet vagy msn címet privátban elküldeni?
  • Szotyiszán
    látod, hogy reggel óta próbálok beszélni hozzáértővel, de nem válaszolt senki. ezeket csak meg kéne beszélni, mert mi nem tudjuk, hogy hogyan is megy nálatok ez. :)

Pusztán csak beszélgetni kéne, nem hallgatni és akkor sok félreértés tisztázódhat.
  • banborg
    Fuji ,ne Shadowra legyél ideges! Itt egyedül gz8-al van probléma. De a többi modi nem tud vele sajnos mit kezdeni.
    A szerkesztőségnek lehet egyedül irni.
  • Fsensei
    Akkor pls privátban küldjél már nekem egy elérhetőséget, ahol megvitathatom vele a problémámat.
  • SHADOWEYES7
    Mivel nem én adtam neked pontot, így hiába is küldöd nekem, mert csak az tudja visszavonni aki adta!
  • Fsensei
    Most mondmár el hogy miért van ez a topik, meg miért nem lehet küldeni a moderátornak privát üzenetet aki kibannolt(azért mert hasonlít az ipm...)? Aztán arról ne is beszéljünk hogy amikor megkértelek arra hogy vizsgáld meg a bannom jogosságát te elküldtél hogy ne küldjek neked pmeket mert ez nem a te dolgod...
  • Rusnyi
    mi már rég nem offolunk csak a BF3asok
  • SHADOWEYES7
    Ezzel nem mentek semmire, megértem a problémátokat de a további OFF nem lessz javító tényező a ti esetetekben.

Csak abba gondoljatok bele ha benéz a főszerkeszető a topikba egyből leveszi, hogy tényleg renitens a csapat és megérdemelte a büntiket.

Építő hozzászólásnak szántam ,mielőtt még engem is le k----ztok.
  • Dexantreal
    Ne apoámozzá, a másik ne lámázzon mer így volt.
    Rusnyi mi meg mondjuk azt, hogy we hate g g!!!!!!!!!!
    Most ti is megkapjátok, a BF társaság nagy része kalap szar.........
  • felpillanto
    hát apám
  • Rusnyi
    de azota van napi 20 hsz azelőtt meg 150 volt
  • Rusnyi
    javitás: istenem
  • Rusnyi
    hát itenem ami jár az jár
  • Rusnyi
    mért nyitnák ki majd 2 hét mulva miénket is annyira zárták be
  • Szotyiszán
    és azért mert neketek szar, legyen másnak is? szép hozzáállás, grat.
  • Rusnyi
    Üdv,

Pls nézzetek be a Battlefield 3 topikjába és meglátjátok hogy a top 10ben vannak és csak offolnak bezzeg mi (WWE régebben WWF) topikunkat bezárták egy kis off miatt..
  • Fsensei
    Na akkor itt az igazi alregem...Egy fél éve nem használtam de most kénytelen vagyok, mert úgylátom magasról leszarják amit a többiek által küldtem.

Hogy azok is értsék a problémámat, akik eddig nem értették:Azért lettem kibannolva 2 hétre mert az ip-m első két száma megegyezett egy már kibannolt ember ipjének az elejével.Szóval ha kérhetem, akkor vegyék már le rólam a bannt, vagy az az ember aki adta válaszoljon a privát üzenetemre hogy mért kaptam.De ha nem tud egy másik indokot felhozni, mint azt hogy ugyan azzal a netszolgáltatóval van szerződésem mint Zeréndnek, akkor pls vegye már le rólam a bant...Ha meg van egy másik indoka is ami helytáll és képes megosztani velem akkor pls tegye meg mert én szeretnék fórumozni az elkövetkező 2 hétben.Szóval ZERÉND és ÉN
    KÉT KÜLÖNBÖZŐ EMBER VAGYUNK CSAK AZONOS AZ IPNK ELEJE.SZÓVAL ÉN NEM KERÜLTEM MEG BANT HANEM CSAK AZT A NICKET HASZNÁLTAM AMIT AZ ELMÚLT FÉL ÉVBEN
    A BF2 topikot nyissák ki.Azért mert 2 ember nem képes betartani a szabályokat mért kell mindenkit bannolni és bezárni 2 topikot?

TDC Geronimo Dátum: 2007.12.09. 13:44 Adta: gz8
    Nem tudom hogy van képed ezek után beírni ebbe a topicba.

Tessék itt egy példa.Ez az egyetlen hoizzászólása volt Geronimonak és ezért búcsúzik 2 hétre az sgtől...GG

Akimeg azzal érvel hogy itt az alregem annak elmondom hogy fél éve nem használtam...
  • Tomsteel
    Írtam már a hétvégén nektek üzenetet, hogy vegyétek el a házigazda jogosultságomat, legyetek szivesek olvassátok, fontos lenne.
  • Sada01
    1 órája? Ja és nem élem túl és nem tudok lovagolni se jól van már
  • Hellsing47
    jólvanmár....egy órája ezen lovagolsz
    túléled
  • Sada01
    Hát ez szomorú itt más logóját rakosgatják be egy undorító topicba amit nem értem hogy működik még!

És meg lehet nézni benne a hozzászólásokat!
  • Szotyiszán
    Amse
    Bradock
    Dikkma
    Efreet
    Hmuda
    Kandurex
    Laalee
    Lteebee
    M@TriX
    Martin576
    Mortimer
    Pheel
    Punkerwork
    Sir Quno Jedi
    St
    hykao
    pedrohsi
    zaki

közülük van itt valaki?
  • Szotyiszán
    itt már nem lehet tudni, hogy kinek mi van megengedve.
  • Sada01
    OFF
    Emberek 1 ilyen topic hogy működik mint ez pl:Szutyok!! Humoros Logó Top 10

A Szutyok szó az nem sért semmit?

Le lehet akkor szutykozni a logómat?
  • Sada01
    Te meg vegyél vissza öcsém!!!
  • Drephis
    nem élvezem. a személyeskedést meg befejezheted.
  • Sada01
    Meg néztem hát ha ezt élvezi ez a gyerek akkor csak sajnálni tudom szegényt:)))
    És már a neve elárulja milyen gyerek ő
  • Szotyiszán
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1150888326

bekerültél te is. :D

#9986 ezt írtam én is az elején, de reggel óta semmi válasz. :(
  • mNzJean
    Én is hozzászólnék ,pedig eskü ,hogy ki szeretnék maradni a büntiszórásból , értem én , hogy a modiknak sok és hálátlan szerep jut DE aki ezt vállalta az próbálja meg higgattan nem személyeskedve úgy tenni a feladatát ,hogy azzal a tisztességes fórumozóknak ne legyen hátránya.
    Nézzétek az én példámat , kb 3 éve regeltem ,gond velem sose volt ,fizetem negyedévente a vip-árát ,ezért szinvonalas szolgáltatást várok , nem pedig egy bezárt topicot , mert engem tisztességes fórumozót ne hozzon hátrányos helyzetbe a egy moderátor se, letojom ,hogy milyen konfliktusa van egy két emberrel , én ha meg szeretném vitatni valakivel ,hogy a következő bf talit hová szervezzük hova írjak , nehogy már a cod4 topicba keljen cseverésznem a bf2-ről .
    Lényeg a lényeg egy topicot bezárni csak azért mert egy két emberrel probléma van nem épp a leg igazságosabb megoldás.
  • Sada01
    Hát igen úgy nehéz
  • Sada01
    Hát igen:) de én sajna a topic ügyében nem tudok segíteni és én csak annyit mondok hogy moderált beszéd el többre mentek és felhoztam 1 topic témát ennyi:))
  • körömpörkölt
    Nehéz úgy kultúráltan beszélgetni, ha a másik fél teljes mértékben elzárkózik, nem válaszol a kérdésekre, letiltja a privátotüzenetet a chatet és törli a hozzászólásaidat, és bannol egy hétre.
    Én is megkértem a többieket, hogy fogják visszamagukat, nincs sok értelme az "anyázásnak" de ha az előzményeket figyelembe veszem megértem a reakciókat.
  • Szotyiszán
    csak szeretnék látni egy picinyke javulást legalább, hogy történik valami.

:) mert beszélgethetünk itt napestig, ha tök fölösleges.
  • Sada01
    Értelek én de hidd el többre megy az ember ha kulturáltan beszéli meg dolgokat;)
  • Szotyiszán
    úgy látom, a többinek sincs, pedig igazunk van. :(
  • Sada01
    Ennek a beírásoknak nem sok értelme van mert csak hozzászólás törlés lesz és nem sok mindent értél el vele:))
  • Majk117
    Pls bann gz8! Idióta moderátori viselkedéséért!!!
  • Padavane
    Persze, sőt, egy vállalat több ezer usere is ugyan azon az IP-n netezik...
  • Szotyiszán
    vagyis az azonos ip sem feltétlenül egy emberé.
  • Szotyiszán
    jvaítsatok ki ha tévednék, nem értek hozzá, pusztán paraszti eszemmel gondolkodván.

Ha egy családnak 1 intrnete van(miért is lenne többb), az egy routerrel ketté van osztva 2 felhasználóhoz, akkor az ipjük ugyan az, de a személy az különböző nem?