Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van egy ötletem: kéne a játékosok fórumába egy olyan topik hogy Forma-1, mert van 2001, 2002, challenge-nek is topikja, ezeket töröli, vagyis a challenge maradhatna, csak a többit kéne kitörölni. mert most nem tudom melyikbe tegyem fel a kérdésemet. meg nem akarok f1 2006 topikot nyitni 😄

reménytelen
Ha lehet, akkor inkább csak zárjátok légyszi, olyan jó az a kép, amit beraktam <#gonosz1>
DJ Skyline
újabb felesleges topik

ezt a topikomat is bezárhatod, meg törölhetik, mert már volt ilyen mikor ezt nyitottam.

Kandurex
Nem tudom törölni, csak zárni, de majd jön valaki aki kitudja dobni, türelem!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Légyszi töröld a #7031 hsz-ben feltûntetett topikomat, úgy is be van zárva. THX

Kandurex
Hihetetlen mennyi URL -t tartalmazó hozzászólás <#buck><#vigyor2><#buck>

<#eljen>

del plz, nagyon régi láma topikom 😊

reménytelen
artschiatwork
Ezt a regi topikomat legyszi toroljetek.

SZilaJMaGGoT

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Istencsászár
Ebben a topikban kéretik törölni a sértõ hszt ( #9259 ), Glpetyus meg hejrarakni mer állandó személyeskedésével tele van a hócipõm és nem csak nekem. Én sose szólok hozzá ,de õ állandóan sír itt nekem.

thx

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
Nekem is küldi a szeretet csomagjait :p

Hmuda
Most épp privátban emberkedik. Nem gond, IP lementve jövõbeli miheztartás végett. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Egy újabb elégedett felhasználó. 😄DD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Szerintem ezt a topikot törölni kéne, ott van helyette ez. És akkor már ha lennétek szívesek, ezt a bannert is berakhatnátok.
Köszi!

Seth

PSN ID.: Beegabor

Hmuda
No majd egy ottani modi elintézi. Arra a részre nincs mod jogosultásgom.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hmuda
Hupsz, ja. Kellene egy üzenettemetõ, amibõl vissza lehetne rakni a hsz-eket. 😛

Hmuda
Hova írkál? Hiába van ott a clint eastwood, az IP-t is ellenõrizni kell.

Istencsászár

Kandurex
Töröltem az utolsó nagy képet, a hozzászólást már nem kellett volna nyírni,...nah, mindegy, Streex majd újra pötyögi.

Hmuda

Kandurex
Azt a piros, kék, fehér, zöld villogó szöveget itt fent...

STREEX
A mythic wars topic elsõ hszében lévõ legalsó képet töröljétek pls a mérete miatt.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Köszi<#idiota>

Kedves moderátorok! ebbena topicban a #70es hszmet töröljétek, Köszi!!

hello!

Ebben a topicban kéretik törölni a következõ offolós HSZ-eket: #509 #510 #511 #512 #513
(kicsit kezdõ a gyerek)

na hátéiksz😊

www.edomaajka.try.hu

Köszönöm!!!

Akkor ezt kérném ide köszi!

lac coo
Meg Bobbinak is egy bünti pont , nem kifogás , hogy ki kezdte, nem szeretem az ilyen tartalmas vitákat !<#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Romet-nek a Live For Speed topic miatt kijarna egy BAN😊 A warez hozzaallasa csak masodlagos😊 THX!

ÁjjLe BoBBi
ugyanitt #1661
köszi!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Kandurex
Nem látom azt a képet-

Istencsászár
....

*Kedves

Kedved moderátorok ezt a képet ide legyetek szívesek berakni bannernak! Köszi!!!

Kandurex
<#nemtudom>

<#vigyor0>

Breki33
köszi már megcsináltam

nekem így tetszik szerintem elég igényes és VB van
Kandurex
Majd visszarakod, vagy elveszed, de ha megkérhetlek, lehetne valami egyszerûbbet és igényesebbet, mint telenyomni mindennel ami csak eszetekbe jut 😞, thx.

Breki33
csak ezt kéne törölni

<object type="application/x-shockwave-flash" data="/static/c.swf?path=/DE/Content/SharedDocs/Bilder/Content/Banner/wm-counter-flash,property=flash.swf?lang=/static/wmcounter/de.txt" width="196" height="211">
<param name="movie" value="/static/c.swf?path=/DE/Content/SharedDocs/Bilder/Content/Banner/wm-counter-flash,property=flash.swf?lang=/static/wmcounter/de.txt"/>
<param name="quality" value="high"/>
Kandurex
Felraktam ide a banner tartalmát.

Breki33
nem, a képek nem véletlen vannak

amúgy page down
ngcsnet
már bocs, de minek annyi hülyeség a bannerba? pl. nekem jelenleg nincs görgõs egerem, szal ott kell bénáznom hogy le tudjak tekerni, az + a másik hogy az egész topik képekkel van teli, nem lehetne -el linkelni azokat?

Kandurex
Ja, hogy gondolom karbantartani nem 😊, kellett mindeféle dzsumbujjal agyonnyomorítani a fejlécet, már lassan két képrenyõre nõtt a méret!

Kandurex
Mit nem lehet?