Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"/nah, körülbelül, méretileg ÍGY KELL kinéznie egy bannernak/" Ezért nf1-et illeti dicséret, nem engem... <#circling>#circling>
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
/nah, körülbelül, méretileg ÍGY KELL kinéznie egy bannernak/
Azt szeretném kérni, hogy a Priston Tale topichoz tegyétek be ezt a bannert! <#vigyor2>#vigyor2>
Elõre is köszönöm! <#worship>#worship>
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
szerk:
Berakta...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Min: 600 pix - 350 pix
De ez is általános, vegyétek inkább az itteni bannert figyelembe és e szerint méretezzetek!
Tudom hogy méretileg nem a legmegfelelõbb, de nem raknátok be mégis?<#smile>#smile>
Köszönöm.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mit kell tennem h az legyek?
mivel ebbena fórumban nincs modi ide írok !
THX
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Amúgy:
A téma rövid címe: ami a listában megjelenik.
A téma teljes címe: bannermezõ.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Szeretném házigazdája lenni 'ennek' (THAW) a topicnak. Asfa a témanyitó beleegyezett. Mit kell még tenni, kinek kell írni hogy megjelöljenek rá?<#rolleyes>#rolleyes>