Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
jaja tom, de akkor nem tom mi a baj. Próbáld ki :S

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

CS@
Kandurex
ez, az a link amit adtál

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Speedbreaker
Nagyon dizájnosan néz ki, csak ha rákattintok, akkor nem jön be semmi 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Kandurex
hm?!

Speedbreaker
ja és a link neve legyen nagybetkkel kírva hogy FAQ!

Speedbreaker
ezt a linket így be kéne szúrni ide a benner alá, mint ahogy pl itt is van.

Kandurex
Indoklás, lsd. itt

Kandurex
Lacikám, ez a moderátor topik, gondolom ide szántad az elõbbi hozzászólást.

Sziasztok. Letöltöttem a Handball Manager 2005-2006 játékot(3 fájl: .img .ccd .sub kiterjesztésûek) 800 mb körül. Felmásoltam, de csak 30 megát rakott fel. Aztán meg kéri a cd-t. Nem ismeri fel az .img fájlt ami 750 mb. Segítsetek! Köszi.
csá az szereném kérdezni hogy miért kaptam büntetõpontot????

zolo
Köszi a gyors reakciót

http://flickr.com/photos/zolika90/

zolo
Hello

ezt a képet tegyétek be ide

Kösz

http://flickr.com/photos/zolika90/

Gyocsika
Köszönöm szépen THANKS!!!!!

Serpa
vagy aki tudja

+ #7833 #7834 #7836

Kandurex
Fokkal jobb

Serpa
és ez?

Serpa
akkor törölnéd

#7829 #7830 #7831

Kandurex
Bélyegméretû bannereket kerüljük pls.

Serpa
ezt ide

thx

Serpa
hát ezt el ...

ez, valamint az elõzõ hsz törölhetõ.

Serpa
ezt ide

thx

Kaszi46
liveforspeed topikba, rakjátok be légyszives!
lfsbanner1

*Posse*T.W.D*

Gyocsika
Helo szeretném megkérni valamelyik moderátort hogy ezt a bannert ezt
ebbe a topikba rakja bele leygenszíves ebbe a méret 760*150 elõre is köszönöm!

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lol...hányszor mondjam még el?rokica nem én vagyok....

Nekem csak Ibron volt a nickem😛. Hmmm..és bevallom, kezdhettem volna picit visszafogottabban is fórumozni anno<#hehe>,nah de mindegy. Most viszont javítok Dexantreal nickemmel.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hát ez vicces volt <#mf2>

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

Csuhai G
Pretorianus! Pls bannoljátok!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Válasz.

Valaki nekem is válaszolhatna!

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

Bezzeg én nem vagyok sehol a joe04 nickemmel. Az már régen volt, de több büntim volt mint 30.

Rokica is te vagy, ha jól emlékszem, még régen az eminem topikból, tudod én csináéltam a club oldalt 😊

lol...1sincs már nem azért😛. Vagy max1...egyébként rajta vagyok az tény...Ibron is én nickem volt.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Te vezeted a toplistát 😊 a büntipont toplistát 😊

Ez jó lista<#eljen>.Nem is tudtam, hogy van ilyen. Ezt is thanks!

Hmuda
Büntetve volt a multkor is, ne kezdj el ok nélkül ujjal mutogatni a modokra (ajánlom figyelmedbe a büntilistát, csak a félreértések elkerülése végett). Mi is ugyanúgy emberek vagyunk akiknek bizony van a gépen kívül is élete és nem csücsülhetünk egész nap a fórumot lesve.

Kösz a megértésed. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
Jézusom,...még jó, hogy benéztem

<órán van>

Fifa 07 topik és ott fidelitasz22 nagybetûs tákolmányai.

Kéretik rásózni az unatkozó fórumozóra szerintem legalább2bünti pontot és majd valaki takarítsa pls a topikot.

Elõre is thanks!<#wave>

The Hedgehog
FIFA 07 topik... ismét fidelitas22 nevû emberke garázdálkodik és úgy veszem észre, hogy elõzõ akcióját sem bûntettétek bpontokkal... jó lenne végezni a munkátokat, nem csak ülni

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Szevasztok valaki válaszolna hogy mit tettem hogy nem csetelhetek és mikor csetelhetek újra?

Serpa
ezt ide

thx

REALista
A Fociguru topicot nem lehetne átteni a Labdarúgás topicba mert szerintem inkább odavaló!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Hassan B
Próbltam már összehozni párszor pc game topic-ot, de soha nem jött össze...<#zavart1>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hassan B
ohh,hát igen... eredetileg pc-hez készült, csak kiderült ho nem lesz pc-n, aszt átt lett helyezve 😄

Hassan B
ok. Ráér, csak türelmetlen vok. 😊

Kandurex
ja, igen, ez a konzolhoz tartozik, oda nincs jogom

Kandurex
Minjááá, pilla

Hassan B
Nincs itt egy moder se, vagy csak nekem nem akartok segíteni? 😄