Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://flickr.com/photos/zolika90/
*Posse*T.W.D*
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem csak Ibron volt a nickem😛. Hmmm..és bevallom, kezdhettem volna picit visszafogottabban is fórumozni anno<#hehe>#hehe>,nah de mindegy. Most viszont javítok Dexantreal nickemmel.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Kösz a megértésed. :-)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
<órán van>órán van>
Kéretik rásózni az unatkozó fórumozóra szerintem legalább2bünti pontot és majd valaki takarítsa pls a topikot.
Elõre is thanks!<#wave>#wave>
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][