Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkább biosz könyvet olvas ,ne pedig sg-t😉

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

viselkedést örököltem, így ezt a stílust vettem fel...

ProGabe
stílust örökölni?azt inkább "felveszi" az ember

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hogy változtassak a stílusomon?Ezt örököltem, tök ugyanaz vagyok mint a nagybáttyám.

Fsensei
Régen elég sok embert provokáltál...Meg amúgy is vagy 100-szor meg lett neked mondva hogy ne írj a BF2 topikba...Sztem a folyamatos önsajnálat, meg a "mindenki utál engem és ez nem ér" duma helyett( a többet nem írok ide, megváltozom helyett is), elkezdhetnél azon gondolkozni, hogy vajon miért utál mindenki a BF2 topikban...Aztán hogy ha megvilágosodnál akkor rájönnél arra hogy nem azzal a 100 emberrel van a baj aki utál hanem VELED meg a STÍLUSODDAL...meg ahogy elkezdtél viselkedni...Oké hogy néha öt percig normális voltál, de nehogy már azt hidd hogy ez egy akkora nagy teljesítmény, hogy már egybõl leborulnak elötted, és a testvérükként fognak kezelni(mert tudják hogy 10 perc múlva ugyan az a 8 éves mindenkinek beszóló gyerek leszel)...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Én nem provokáltam senkit, mint ahogy most se, de gondolom kapom az anyázást...

Yan
minek nézted meg a spoilert? oda volt téve: 18+
(annyi még nem vagy)
provokálod a szkent, utána itt sirsz?

¥ xfire: kistekila

Igen, megerõsítem. Mindenki eléggé rossz szemmel nézi a muksó fórumozását. Ha megpróbálna rendesen, kultúráltan írogatni, de neeem...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hunbasser
megelõztél 😊
de ez azt is bizonyítja,h nem csak neked szúrja a szemem,de nem csak Dexantrealnak,hanem az egész FIFA 07 topiknak

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
FIFA 07 topikban PLATINO nevû kolléga ezt írta #4036-os hszében:"geci buzik vagytok ti tudjátok remélem fasz cimbálók hihihihi geciómó<#mf1>" - a srác kezd kicsit idegesítõ lenni.
szerk:nem kicsit,nagyon

ReaL MaDRid x siempre

Fifa 07 topik PLATINO megint alkot. Íme:

#4036:"geci buzik vagytok ti tudjátok remélem fasz cimbálók hihihihi geciómó"

Pls tegyétek picit a kispadra pihenni.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

TS Zolly
Nem lett volna semmi gond, ha ez a kis ****janek, nem menne állandóan a bf2 topicba flémet kelteni. Büntetés öt illeti.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

kiskancsó ,inkább maradj csöndben!

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Bf2 topikban valaki osson neki büntét:

yan:

"anyáddal jáccunk gruppent, de néha belagol és ledobál!
huzz innen gs után! pá"

Semmi olyat nem írtam, szóval büntit neki.

kuci06
Hi, kijavítottam, hogy ne legyen homályos a kép.

Ezt ide
és ide mutasson

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Kandurex
ok

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

biomage
ja és link ként funkcionáljon ahogy a #7879ben leirtam

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
hi
ezt ide
thx

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Kandurex
vegyél le a méretébõl

kuci06
Hi! ezt a képet plz tegyétek be ide!

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Kandurex
valami nagyobb kellene

biomage
szeretnék egy bannert berakatni ebbe a topikba ezt a képet
ja és a kép link ként szolgáljon ere az oldalra
thx

Kandurex
fél pillanat

ProGabe
nézzetek utána kicsit alaposabban a gyereknek légyszives,vagy síkhülye vagy alreg,mert amit mûvel az már tényleg nem normális

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rage47
hi!
ezt a bannert kérném
ide
htx
vmvr
A Fifa 07 topikban Platino ezen hsz-ét: #3831 vmivel díjazni kéne.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Csak én nem tudom, h. hogyan kell a fórum fejlécébe írni ?

Látom lett bünti pont adva<#eljen>. Ezer thanks annak, aki picit pontozott a Fifa 07 topikban!<#eljen><#worship>

Kandurex
Ezt a kérdést, az általános fórum részleg, moderátori topikjába tedd fel, fekintve, hogy a felhasználói fórumon van a probléma

Tökéletesen igazad van<#eljen><#hehe>.

Goruck
Kedves moderátorok!
egy hozzászólásOMAT kéne törölnetek, mert a házigazda nem nézi a topicot
rosszul linkeltem be egy képet és kéri a jelszót!!
és ez mindenkít nagyon idegesít
Elõre kösz
Goruck

ez a topic #3608 hozzászólása

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

hunbasser
ne akard megmondani,h hányat osszanak ki 😛
beszéljenek inkûbb a tények

PLATINO
"te meg egy nagyon nagy ember lehetsz Gyurcsány szintéti megütöd okos vagy mint õ és igazságos" - politizálás

"te fasz nem cd key hanem a játék elõtti indításkor fog kérni egy reg kódot!!!!faszcimbáló kis gecik vagytok mindannyian buzi cigányok"

és idegesít a gyerek nagyon mindenkit,mert olyan láma kérdései/kijelentései vannak...

sam87 vagy 8x feltette ugyanazt a kérdést,nyilván crtl+c,ctrl+v,tehát spam
Gyovai szintén spam szerûen teszi fel kérdéseit,minden napra jut kb 3 lámaság(ha nem több) nem képes visszaolvasni,õ is elég idegesítõ,feszíti csak mindenki idegeit

ReaL MaDRid x siempre

elssétek=lessétek

Nah, most már elég a lámáskodásból<#idiota><#hehe>

Fifa 07 topikban elssétek meg pls, mit alakított PLATINO és legalább 2büntetõ pont neki<#eljen>. Gyovainak szintén lehetne adni lol, Sam87 kaphatna1-t...de õk hárman a fõ lámák.

mozgósítsátok magatokat légyszi mert már 30 perce megy az a sz@r topic

Kandurex
felõlem 😊

Helló bannercsere pls
ide

Aláírás

Kandurex
Ne nekem, arra értettem, hogy mire visszanéztem már be is rakta valaki 😊

thx

Aláírás

Kandurex
OKS, (paff, valaki villámgyors volt 😊

Aláírás

Kandurex
Ez a faq -s link se mûxik, tedd fel máshova.

Kandurex
A kép éppen nem elérhetõ, rakd fel ide az SG-re,

Helló kérhetnénk ezt a képet kép
ide

Aláírás

Boconadi
ide Jó lenne a faq alá zárójelben beírni a következõt: (A faq csak úgy jön be, hogyha a linket kimásolod és megnyitod egy új ablakban) ezt a meg a zárójelesdi alá: Ha kérdésed nincs benne a FAQ-ban használd a keresõt, mert ha már az említett kérdés volt, hozzászólásodat automatikusan töröljük.

Thx!
Kandurex
Az egyiknél intézkedjen a házigizda, a másik wándú nem vészes, far cry topikot meg átneveztem

SötétBarom
Szeretnék kérni egy óvónénit és egy dajkát ide..

Köszönöm. <#wave>

Ja igen, és dave 7. bannját.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nem lehetne ezt a topicot simán Far Cry 2-re átnevezni, vagy nyissak külön Far Cry 2-nek?

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES