21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • DarkSector
    Csak valakik azt csinálnak belőle.
    nem mindegy! mert van a kettő közt különbség.
  • Adam II
    Ez a konzol vs. PC nagyon komoly ügylet ám ha már a modi topikban is erről van a vita :O
    Bár én "PC-s" vagyok és nem igazán vágyom konzolra teljesen egyetértek azzal, hogy nincs semmi szükség még egy flémtopikra ami csak annyiban különbözik, hogy felcserélődnek a szerepek.
    Ha annyira zavar a 'PC-s játékoknak leáldozott' ne menj be ne olvasd. Ne viselkedjetek már úgy mintha valami elnyomott népcsoport lennétek csak azért mert Úristen AZ INTERNETEN egy FÓRUMBAN nincs PC-s dühöngő és jó ég a konzol diktatúra moderátori karhatalma véresen elnyom minden próbálkozást. Öcsém ezért már ki lehetne robbantani egy III-ik világháborút.[/szarkazmus]
    Elég szánalmas, hogy nincs jobb dolgotok mint, higy ilyenen stresszeljétek magatokat, nem gondoljátok, hogy kissé túl komolyan veszitek az internetet és túlzottan magatokra veszitek névtelen emberek véleményét?
  • Kandurex
    hm...beszivárgó egység! Szavamra! Ez egy T-800 Alpha! Meglapult a konzolosba, belülről felzüllesztette azt, mindenféle warezmentesítést vezetett be, meg alap viselkedési formákat. És MOST ITT VAN! A játékosba...már megkezdte a züllesztést...mi lesz itt? 1 hónap és nyílik a kiemelt téma: "No warez or BAN". Tudom ám!

• nandorb
    ez jo vot

De mindenkitol bocsanatot kerek mert nincs ekezetem de micsinaljak igy legalabb nem doglik be oly gyorsan az xp-m mert tunningolt
  • SHADOWEYES7
  • HM
    "átolvastad a 300.000 hozzászólást. "
    Igen átolvastam. vers kezdeti megnyilvánulásai/aranyköpései/fejlődése óta.

"Persze tenni mindig van mit:"
    Ezt így akartad: "Persze nincs mit tenni:" Te is ott flémelsz/laksz, 100%, hogy ha valaki a legmegalapozottabb érvekkel áll elő (nem én) akkro sem zárnád/helyeznéd át/ vagy mittomén.

"Sok topic van amit ÉN sem látok szívesen, de mások szórakozását nem lehet elrontani puszta unszimpátia mián."
    Akkor miért zártok sok topikot? hiszen ott is szó szerint csak szórakoznak egyesek. Konzolfikázó topikkal rengeteg ember szórakozását tettétek tönkre. Pusztán antipátia miatt!
  • Sir Quno Jedi
    De jobb ha ezt nem itt vitatjuk meg, mert visszajön sedóájz és dühös lesz és ha ő dühös, az nem jó. Nagyon nem.
  • Sir Quno Jedi
    Látom alaposan átolvastad a 300.000 hozzászólást. (persze) Ez is egy vélemény. Semmi baj. A fórumozók 99%-ának nevében meg nem nyilatkozhatsz szvsz. :D

Persze tenni mindig van mit:
    Lehet petíciókat indítani, meg vádaskodni a vezetőségnél, esetleg feljelentésekkel fenyegetőzni, mint tudjukki, nomeg ami jólesik. Szabad ország. A topic eddig is maradt, valószínűleg eztán is fog. Ha mégsem, az sem baj. Ha valaki odafent úgy dönt, hogy neki nem tetszik, úgyis törlik a rákba. DE ez nem történt eddig meg, vajon miért?! Én nem tudhatom, csak szimpla modi vagyok. Fennomenális kozmikus hatalom, egy icike-picike helyen. :DDD

Amíg pedig chat/spam jellegű topic-ok vannak a toplistán, addig úgyis felelsleges ilyesmi miatt aggódni. Lehet előzni viszont, mindössze csak több hozzászólást kell generálni és voilá! :D

Sok topic van amit ÉN sem látok szívesen, de mások szórakozását nem lehet elrontani puszta unszimpátia mián.
  • HM
    Nem szeretném látni (és szvsz a fórumozók 99%a) egy fikázó/értelmetlen/off topik/ pár emberes topikot a kezdő oldalon, amikor pl.: a saját topik ilyenek való.
  • HM
    Utolsó oldal erről szól:
    "LOLbmeg mocskos rohadt PC, hogy dögölj meg a k. anyádba abba!"
    +egyetért + pc lol + gúnyolódás

"Ezt kaptam:" hsz megosztása a lakókkal, és válasz: "Kőkemény:D"
    "Jah, balfasz vagyok, meg faszfej, mert nem írtam indoklást." Mindenki örül a "nehéz" életének egy modnak.

Dzson flood vélemény :"Látom bálűlátek is gyün az ordenáré ezerrel... :D"

pár hsz ki milyen fanboy... "Rohattigzboty!!!!!44", "szaraszoniszaraps3!!!!444444négy"
    gúnyolódás, viccesnek hiszik magukat.

egy kis "How about a little turbo boost" youtube vid.

"ahogy latom ez a topik elkoltozott IDE mert ott nem a box vs ps megy hanem vegre konzol vs PC"
    Kitárgyalni a másik topikot

Egy kis FILM/sorozat/TV hsz: "Jaja ez is igaz, nembaj, Scifi channel viszont atom rulez:) Csillagkapu orrba szájba análba!!!"

PC gúnyolás "It Begins... Rise of the Pécések:)"

-----------
    Erről szólt. Ez kb mehetne saját topikba.... IQ megvan hozzá+ emberek is
  • Sir Quno Jedi
    Nemigazán értem, mit szeretnél elérni.
  • HM
    "konzolokról is van szó"

ez jó volt :D:D:D:D:D:D:D
    Szóval flémelni kell abban a topikban, ha viszont valaki értelmesen szól, hogy hülyeséget beszélnek bizonyos témában akkor az már rossz, és leugatják a topiklakók.
    Vérkonzolosok egyből ugrottak a konzolfikázó topikra...
  • Sir Quno Jedi
    Momentán (régóta már) konzolosok szoktak ott beszélgetni és mivel konzolosok, ráadásul többnyire konzolokról is van szó, pont jó helyen van ott, ahol van. Vérpécésnek amúgy sincs sok keresnivalója a konzolos szekcióban, neszpá?! Ha mégis betéved, lelke rajta. :D
  • HM
    Hát az már nem konzol topik. Pár ember arra vár, hogy flémelhessen egy nagyot.
    Enyni erővel lehetne nyitni egy flame részt vagy átlehetne rakni Saját forumokba. Akkor nem tévednének oda emberek, beszélhetnek nyugodtan a lakói egymással. (bár akkor kihalna a topik, és ezt nem fogja hagyni pár házigazda/mod)
  • nandorb
    ebben a topikban albatros20 vkinek az alrege tegnap regisztralt csak azert hogy szanalmaskodjon
  • Prince23
    Sziasztok!
    Ezt a topikot, amit nyítottam régen, szeretném ha átneveznétek: Minden idők egyik...-re.
    szal még hozzá kéne pótolni az 'egyik' szót. Mert így a helyesebb, gondolkoztam a dolgon, meg pár rávilágosítás is érkezett.

Előre is köszönöm!
  • SHADOWEYES7
    Jöhetnek a következmények.
  • SHADOWEYES7
    Nem kelett volna kinyitni a vérpistiknek a topikot, mert csak olaj volt a tűzre...
  • SHADOWEYES7
    A következő offolót személyesen vágom ki 1 hétre, és nem érdekel ki áll a háta mögött,de az sem érdekel ha személyesen ő az igazságügyminiszter.

[Jakuza] te meg le állhatsz a süket dumával, itt mindenki csak 1 nickknév mögé bújt "valaki" avagy SENKI!
  • [Jakuza]
    Odairta a 4U peldaul ezt a cimet "A PCs játékoknak van jővője ?"
    Teljesen jo es nem a konzollal foglalkozik mar a cimeben is.
    Siman lehet ez a cim neki, mint ahogy a megjeloleset is siman lehet atirni arra, hogy "Milyen úton halad a PCs játékipar,avagy van e esélye életben maradni a vetélytársak mellett"
  • bertino
    hol beszéltem én neked arrol, hogy töröljük ?!

értelmezd már jobban kicsikét a #11446-ban írtakat!
  • Sir Quno Jedi
    Téged nem. De ez nem baj. Éppúgy nem törlünk, mint mikor idióta hülyegyerekv1.0 nyit egy totyikot, majd mikor már van benne többszáz/ezer hozzászólás (másoktól), akkor követeli, hogy töröljük. NEM. A többi ember nevében Ő nem nyilatkozhat és nem az ő tulajdona a totyik sem. (ugyanígy nem törlünk reget és összes hozzászólást SEM)

Akinek ez nem tetszik, az mehet olyan fórumra, ahol nem így van, de itt ez van, nem én találtam ki (de egyetértek vele).
  • Sir Quno Jedi
    1. Tudsz épeszűt?
    2. Nem a modik intézik a házigazdaságot (sem).
    3. ???
  • Sir Quno Jedi
    Véleményed a témáról szívesen meghallgatjuk, sőt akár ízekre szedjük, most már van rá két totyik is.
  • RAZOR27
    Megha már ittvagyok kérném a az említett topiknak lecserélni hosszú címét és ez az "aztcsinálunk amit akarunk" szöveget is, nem tükrözi senki álláspontját, ráadásul csak azért lett odaírva, hogy egy másik modi majd elintézze szépen.Esetleg kikéne jelölni egy házigazdát (valami éppeszűt :D )
  • bertino
    kit érdekel hány hsz. ?
  • RAZOR27
    Nem-nem, 1)mitől lenne az "magasabb" szint, számomra felfoghatatlan, mitől jobb, mert azt hiszitek? szerinted az alkatrészek honnan vannak bele.Meg engem nemnagyon tudsz elvakítani olyan dolgokkal amiket te állítólagosan szakértelemnek titulálsz, nem 10éves pistike(pitsiknek bocs, legyen géza) vagyok aki püföli a billentyűzetet egész nap.éppenséggel elvagyok látva szakértelemmel rendesen.Éshogy nekapjam a pofámba, hogy egésznap a fórumon lógok, adminisztrációs munkákat végzek egy cégnek interneten és van mellete szabad időm, de sajnos kevés arra, hogy letépjek egy meccsre(amugymeg az irónia bennevan, hogy modi vagyok egy -nemreklám- fórumon és egy chat oldalon (de ez nemide tartozik)
  • [Jakuza]
    Akkor az meltenyos, mert tobb ezer hozaszolassal rendelkezik egy spamtopic eletben maradjon ? Ugye nem akarod igy megmagyarazni.
    Attol hogy hany eves egy rossz rendszer vagy hany alkatreszbol all, attol meg nem jo.
    De mondjuk nem akarja valaki torolni, akkor is meglehet valtoztatni benne a hozzaallast, miert ne lehetett volna eddig valami kevesbe sertove atnevezni ?

A masik fele, mitol lenne a cim korrekt ?
    Egyaltalan nem az, mert alapbol nem aldozott le a PC jatekoknak, hiszen multidobe teszi a kijelentest, mintha mar nem lenne es ez eleve nem igaz.
    Az lehetne helyes cim, hogy a Konzol jatekokbol 100szor annyit adnak el mint PCbol, de a mostani egyaltalan nem all meg sem tartalmilag sem targyilagossagban.
    Ha nem toroltetek volna a hozzaszolasomat, akkor lathattad volna mi a targyilagossag, de megegyszer nem irom le, mert nem volt rovid es szo szerint mar ugy sem tudnam idezni.
    Pedig leirtam mindent az Atari2600tol egeszen a napjainkig, mint ahogy a masik oldalt is C64 sikeret jatekeladasokat. Zelda-t vagy Sonicot vagy a tobbi sikereses jatekot, ami az osei voltak a mostani nagyoknak.
    Leirtam a ket geptipus fejlodeset napjainkig, leirtam miert alakult ki a warez es miert tart emiatt a PC ahol tart a szegmensben vagy a konzol miert nem hiszen a cartridgek nem engedtek meg a masolast.
    Azt hogy probal a PCs jatekipar visszakapaszkodni a versenybe az MMOkkal vagy a digitalis eladasokkal es mennyire sikeres ez szamukra jelenleg.
    Ilyen masnak is erdekes es teljesen szakszeru es elfogulatlan irast torolt egy moderator csak pusztan a szeszelye miatt mert szerepelt par szo benne, hogy a PC jatekok piaca mi a jelen helyzetben.
    Ezert banto ez a hozzaallas.
  • Sir Quno Jedi
    Elolvastál közel 300.000 hozzászólást (fordítok három!száz!ezer!)?!??!

És még ennyiből sem jött le??!?!?!?!??!
  • bertino
    értem, mert minden nap látom mi megy ott...
  • Sir Quno Jedi
    Nemérted. Nembaj.
  • Sir Quno Jedi
    Sejtheted, hogy többnyire MINDENKI pécésként kezdi. ERGÓ ha "megtér", az azt jelenti, hogy egy magasabb szintre lépett (vagy csak unja, hogy torkonszarják a kiadók és a hardware gyártók). :D Szóval mi PÉCÉSEK csak tudjuk, hogy mi a baj, mert magunk is azok voltunk/vagyunk. Többségünk IT szakember, aki ÉRT is a témához, mégis konzolra (is) váltottunk. Na vajon miért?! Ez a lényeg!!! Aki kíváncsi rá, annak szívesen elmondjuk, de senkinek sem kötelező (max. szánjuk szegényt). Szabad ország, szabad szenvedni. :DDDD
  • bertino
    "Pontosan, Azért van, hogy aki bejön, annak máris legyen egy kis indító svungja a flémeléshez"

ennyi.

ez csak titeket minősít.
  • donatus13
    Amúgy az sg egy magán pénzből fenntartott oldal, tehát azt tartanak meg rajta amit jónak látnak ha teccik ha nem ez van :(
  • Sir Quno Jedi
    Pontosan, Azért van, hogy aki bejön, annak máris legyen egy kis indító svungja a flémeléshez. Ha ebből a felspanolt pozícióból is megérti, hogy mi a nagy büdős tényállás játékfronton, akkor gyakorlott ember az illető és tisztelet illeti. :D

Amúgy meg bejönni sem kötelező. Anno azért szakították ki a konzolos szekciót a játékosból (mindenki tiltakozására), hogy pontot rakjanak a mindenütt dúló pécévskonzol háborúra. Így van külön szekciója mindenkinek, nem kell áttévedni máshova, nincsenek szerencsétlen "véletlenek" és végeérhetetlenül moderálhatatan flémtopic hegyek. Aki meg mégis war párti, ott a leáldozós topic ahol kiélheti magát.
  • RAZOR27
    Na most tapintottál rá a lényegre."A betévedő pécéseket megtérítjük"- alapból ezzel a mondattal van bajom, hogy nekünk (felöltöm egy betévedő szerepét) miért kellene "megtérülni"?Még magába a szó is kötekedő és lealacsonyító, nemkell csodálkozni, hogy hogy reagálnak...
    Tessék meghagyni nekünk is egy topikot, esetleg megoldani, hogy értelmes címet és bannert kapjanak (értelmes alatt nem provokálót értek)
  • UUUU
    Sajnos tisztában vagyok vele, mert ebben az országban mindig csak az saját érdekek előtérbe helyezése és a másik fél becsmérlése a jellemző.
    Annyira szánalmasan kicsinyes dolog.
    Ahelyett hogy örülnének annak ami az ővék ehelyett a másik ember tulajdonának a minnél rosszabb szinben feltüntetése a lényeg.
    Nem is értem, mint ha egy labdarúgó mérközésen lennénk, nem azt hallod hogy Hajrá XY, hanem Mocskos XY ez nálunk a szurkolás.
    Sajnos ez átragadt már mindenhova, ahelyett, hogy egymást tiszteletben tartanánk.
  • donatus13
    A másik meg jakuza értsd meg hogy igazság nem is létezik teljes formában mert ha minden igazságos lenne akkor az egér is akkora lenne mint az elefánt vagy fordítva.
  • Sir Quno Jedi
    Még ha úgy is lenne, mint hiszed, akkor sem fognak törölni egy többszázezer hozzászólást megért topic-ot (ami errefelé már történelem), csak mert néhány önjelölt jogvédő ma éppen bal lábbal ébredt. Gondolom világos?!

Amúgy is, a cím korrekt, mivel amit állít az tény. Másrészt ez már régóta a konzolos főtopic, ahol megvitatjuk a napi dolgokat és megy a konzol war. A betévedő pécéseket megtérítjük (sok megtért van, túl sok is), vagy elhülyülünk velük. Aki elég OKOS/MŰVELT az veszi a lapot és jót játszunk vele aka mindeki jól szórakozik, aki meg egy karót nyelt humortalan seggfej, az egyből kötekedni kezd. Evvan.

Aki MÉGIS a konzol vs PC vitába mélyedne (mert megunta az életét, vagy csak szeretne jót flémelni), azt ott is megteheti, ehhez felesleges két totyik. ÉN azért sosem moderálok ki onnan valakit (én is pécés vagyok), mert pécés, azért már inkább, ha tahó, taknyos, kezdő kis flémer. Aki az ellenkezőjét állítja, az hazudik. Term. akit büntetnek az MINDIG igazságtalannak gondolja. Ezért hálátlan a modik sorsa.
  • donatus13
    Én már csak azt nem értem hogy miért ez az egész balhé mivel ha bele gondoltok akik a leáldozott a pc játékok fórumba írnak ha gondolkoztok kicsit ők se teljesen pc ellenesek mivel ők is pc ről írnak be XDDDD szóval ez egy értelmetlen vita flémmel meg hintve és most egy értelmetlen vitát csináltok a semmiből ez is amolyan szél malom harc XD