21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • bertino
    a konzolos topicban elég mellesleg a bannerre is ránézni... már letűnik, hogy mi a célja annak a topiknak.
  • UUUU
    Akkor szavazzunk meg neki egy olyan címet aki senkit sem sért a másik oldalról.
    Teszem azt példaul hogy a PCs játékoknak van jővője ?
    Ugyanezt tenném különben a konzolos oldalnál is, hiszen a konzolos játékokról kellene szólnia, nem pedig a másik oldal becsmérlésével.
    A témaleirásnál sem kellene azok a randa szavak.
    Valamint mégvalami felesleges kiemelt témaként szerepelnie, az idő majd eldönti, hogyan reagálnak rá a fórumozok.
  • RAZOR27
    Én oda többet nemírok az fix.
    Amugymeg félre ne érts, nekem nincs bajom senkivel, csak kissé már zavar a megkülönböztetés, elég lenne, hogy kapjunk egy kis topikot, ahol "garázdálkodhatunk" mi is, nemkell pirossal kiemelni, meg minden, csak egyenlő szeletet akarunk -vagycsak az én véleményem- a tortából.
  • Sir Quno Jedi
    Ehhh. Ott kérdezd meg ezt inkább.
  • donatus13
    De értened kell neki a pc-s részhez elviekben semmi köze nincsen ő a konzolos rész vállalta (vagy kapta) odáig ér a keze és kész egy biztos itt pár ember kapni fog de nagyon.
  • RAZOR27
    Gondolom láttad már, hogy nemegyszer írtam le saját példámmal az értelmi szintet abba a topikba.Elmondom szokásos stílusomba a dolgokat(azért aki lát engem hébe-hóba, tudja, hogy nemvagyok aza fikázós féle) erre meg annyit kapok vissza, hogy idézem:"Mit rinyálsz, úgyis leáldozott" Nameg mellé egy csomó idióta szmájlit amit nem idéznék.Most erre mit lehet mondani?
  • [Jakuza]
    Ez nem errol szol ezt te magad is jol tudod.
    Az egyenlo elbiralas elverol szol. Mert ket lehetoseg van.

Ha spammel peldalozol es a forum rendjenek felborulasarol. akkor nem csak ez a topic,hanem a konzolos topic sem kulonb ugyanaz a sors jar neki, tehat torlod vagy sem.
    Ez a ket lehetoseg van, de ha az egyiket meghagyod a masikat nem mikor ugyanarrol szol es ugyanaz a tartalma csak ellenkezo elojellel, akkor maris elfogultan itelkezel.

Senki nem szolt volna ha ugyanaz az elv ervenyesul minketto topicnal, de ha nem ez tortenik meg a masik felben visszasagokat kelt es teljesen jogosan.
    Mindenkitol elvarhato az egyenlo elbiralas, azert vagy moderator es nem azert hogy a sajat erdekeidet nezd.
    Persze nem tud mindig az ember targyilagosan donteni ez teny, es mindig lesz akinek valamilyen dontes nem tetszik, de ez nem egyenlo azzal, ha valaki ellen a hatalom lehetosegevel az igazsag teljes hidegenhagyasaval teszi.

Eppen ezert tettem fel a kerdest az UTEs moderator FTCs topic torlesevel kapcsolatban, hogy csak gondolkozz el ezen, hogy igazsagos e vagy sem.
  • Sir Quno Jedi
    Megoldva, bár az eredeti totyik magyar címe megtévesztő.
  • Sir Quno Jedi
    Tököm sem emléxik az eredeti címre, de ha mondtok egyet, beleírom (mármint az alcímet, mer a főcímet a nép akarta így).

De amúgy vannak itt pécés modik, azt kértek tőlük, ami jólesik. Kaphattok másik banert (a csináltok) és alcímet, meg ami jólesik. Nem muszáj minden szarért engem nyaggatni. Ha nem lennék ma szabin és ne melóznék itthonról, én sem érnék rá erre.
  • Sir Quno Jedi
    Sajnos de. Némelyiket már azóta személy szerint is ismerem és úgy is jófirmák, nekem elhiheted. Hiába no, kell egypár évtized gamermúlt ahhoz...
  • RAZOR27
    Nemkell a púder, a leáldozóban se különb a nép....
  • UUUU
    Es miért van átnevezve ?
    Pl ez miért van beleirva ?

"Minden konzolos kecsege! Útáljuk együtt a büdös fajtájukat!"

Talán nem kellene átirkálni benne a szövegeket és akkor nem fog kiváltani spamet amit elakarsz ezzel érni.
    Gondolom te se örülnél neki, ha a prívát levelezésedet átirnák mielőtt a címzethez eljut.
  • akyyy
    most nyilt egy romanian in space nevű topik, amely ugyanerről a játékról szól, ami nem is kevés hozzászolással rendelkezik.
  • DarkSector
    te tudod...
  • bertino
    a konzolosban ugyanugy tobzódtok a 10 évesek színvonalán, hiába probálsz ezzel lenézni minket
  • Sir Quno Jedi
    Nemmind1. Nem fogok tizenévesekkel vitatkozni, pláne ha sikerült szerezniük egy középkorú "pártfogót", akit nem minősítenék. Mi is szeretünk jókat röhögni.
  • DarkSector
    Tresh topicja, szerintem őt kellene kérdezni először.
    Mármint a többieknek.
  • Sir Quno Jedi
    Figyelj okoska, a jakuzabácsi totyikját nem én zártam, ő meg azért pampogott vili?! De most kinyitottam nektek a kedvenc totyikotokat, majd a helyiek jól felbasszák rajta az agyukat. Innéttől ha záródik/törlődik, az már NEM az én problémám. Menjetek és tobzódjatok a tizenéves vérpistikék színvonalában! :D
  • DarkSector
    Mi van itt???
  • Pepsi Twist
    te figyi... lehet hogy süket de inkább írd és ne mond mert ha otthon üvöltözöl attól még nem fogja hallani szóval inkább írd
  • UUUU
    Ne beszélj félre ezt ki zárta be ?

Pécés dühöngő... topic

Aztán megmagyaráztad, hogy micsoda rendes gyerek vagy, mert még plussz órákat adtál a zárásáig.
    Hogy te milyen rendes gyerek vagy tényleg, talán télapónak kellene menned.
    Csak azt nem tudom, azt is milyen jogon zártad be, talán az orosz kvarcjátékjok képei megfeküdte a gyomrod ?
  • Sir Quno Jedi
    Elveket?! Sorolnád? (ez nekem új)
  • UUUU
    Jogos!
    De hiába is próbálod elmagyarázni, egyszerűen lehetetlen, mert annyira elfogultak és megromlott az értékitéletük, hogy felesleges bármit is mondani, egyszerüen kommunista modra hajtják végre a feladatukat, mint az ÁVH, mert azt hiszik egy kis hatalom van a kezükben azonnal mindent megtehetnek és elnyomhatnak mindent, ami nem ugyanazokat az elveket vallja mint amit ők.
  • Sir Quno Jedi
    Süket is vagy? NEM ZÁRTAM BE A HÜLYE TOPICODAT?! Így érthető már, vagy küldjem táviratban?! :D
  • [Jakuza]
    Befeketits ez jo ? :D
    Nem te irtad, hogy a Veresszaju PCs fergek ?
    Aham ertem ez befeketites, nem pedig a teny amit irtal.
    Ezt hivjak mocskolodasnak nem amikor az igazsagot elmondjak valamirol?
    Ertem.
    Igen nem tettel semmit a hulye topicom ellen csak bezartad.
    Meg a masikat is, meg meg ezer masikat, ami nem tetszett a konzolos lelkednek.

Megegyszer megkerdezem toled, milyen joga van egy UTE szurkolo moderatornak, bzarni egy FTC topicot elfogultsagaban vagy egy konzolimado moderator, milyen jogon torol egy PC-s topikot, ami azert szurja a szemet, hogy olyan tenyek van benne, amiket nem tud elviselni ?? Ja ertem erre fogja ra hogy spam, es szemelyeskedesek vannak benne, akkor joember hany szemelyeskedo es spam hozzaszolast linkeljek be a te altalad ellenorzot konzolos topikbol ???
  • Sir Quno Jedi
    Gondolom tőled is lehet szép idézeteket keresni a fórumról. De most ez erről fog szólni? Próbálsz fogást találni rajtam kicsirigó?! Nehéz lesz! :D

Örülök, hogy igyexel a közös hülyüléseinkből ollózni, fogsz még találni cifrábbakat is. SŐT próbálkozhatsz a gumiban is, ott is lesznek szép dolgok. Kettőnk között az a külöbség, hogy én nem vádaskodok és mocskolódok, mint te. Gondolom a szemetesembe is beletúrnál, csakhogy befeketíts?! NO ez a szánalom CSÚCSA! :DDD

A baj az, hogy rossz embert szúrtál ki magadnak, mivel nem tettem ellened, vagy a hülye topic-od ellen semmit, mégis az én torkomnak ugrassz, mert egy vak kis barlangi gőte vagy, ami harap ha szagot kap.
  • [Jakuza]
    ""Akkor te is bűnös vagy gyermekem, de én feloldozlak, csak mindig időben gyónd meg bűneidet Quno atyának ! Ne feledd a konzolIstenek megbocsátóak, nem oly véresszájú férgek ők mint a PCdémonok !""

Nem lol ugye a konzolos topickbol ?
    Ebbol az irasbol kiderul minden.Aztan johetsz azzal, mikor nyilt a topic vagy sem.
  • gazgoblin
  • Sir Quno Jedi
    Összeesküvés elmélethez kis adalék:

PC-s leáldozós topic nyílt: 2000. nov. 19.
    Regisztrálásom ideje: 2002. 03. 21. (nyilván előtte is itt írogattam, csak nem kellett még akkoriban regelni)
    Konzolos modi lettem (meg még itt-ott): 2005. 11. 15
    Ekkor vetették fel, hogy kellenék a Játékosok-ba is, meg amúgyis több jogot kéne felvennem: 2007. 08. 13

Ebből nehéz leszűrni azt, amit sok idiótának máris sikerült leszűrnie... :D
  • Pepsi Twist
    jaja permban itt mindenki az életével játszik
  • Sir Quno Jedi
    Simán. Ez a lájv ban! :DDD
  • Pepsi Twist
    naja, lehet hogy akit bannolnak azt felkeresik és tarkón lövik
  • UUUU
    Miért hagynánk már rá ? Milyen jogon korlátozzák más szólásszabadságát ?
    Milyen jogon mernek bezárni egy olyan topikot, amiben nincs fajgyülöletről, politikárol, vagy más tiltott témáról szó ?
    Talán ki is végzik aki elkövette, mert nekik nem tetszik az, hogy unják az emberek, hogy provokálják öket egy másik flametopikkal, ami felett szemet hunynak ?
    Eleve ök adtak okot a flamére, hogy a PCs játékoknak leáldozott topik, ami már a címében is sértő az azzal a géppel rendelkező tulajdonosokra.
  • Pepsi Twist
    van 1 pár HSZ amibe van igazság de van amibe még annyi sincs...
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm, engem pedig gyíkká változtattak... DE már elmúlt! :D
  • Pepsi Twist
    LOL

olyanok vagytok mint a gyerekek... haggyátok már rá...
  • bertino

• Sir Quno Jedi
    DE kérlek meséld el (hogy én is tisztában legyek vele), hogy tulajdonképpen milyen vádakkal próbálsz meg engem JOGILAG megtámadni és konrétan milyen bütetés várhat ezért rám?! Csak mert JÓ tudni előre. (esetleg elhagyom az országot, mielőtt értem jönnek és nyugati téren agyonlövetnének a helyeslő tömeg előtt)
  • UUUU
    Mindig is tudtuk, hogy itt pár moderátor istennek érzi magát.
    Azt is tudtuk, hogy nem véletlenül nem törlik a PCs játékoknak leáldozott topikot, amikor semmivel nem különb az itteni flametémáktól, sőt még rosszabb, mert ott a konzolosok egymást is marják.
    De bezárni meg Quno miatt nem teszik, mert ő egy nagy konzolvédő egyesületnek a tagja.
    Jó példa erre, hogy engem lekurvaanyázott bent egy konzolos, mig én visszairtam, hogy ezt azért nem kellene, amire engem banoltak, mig a konzolost még csak megse dorgálták.
    Ennyit ezekről a Sztálin ivadékokról.
  • bertino
    ebben van igazság.