Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KandurEx szerintem rakd be 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
mindegy megnéztem miröl van szö, és itt a link az iq bajnokról 😊 link
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
#109105 hozzászólásáért legalább 15 büntipontot😊
๏̯͡๏﴿
Jujje, most nézem , hogy tékem an..LOOL
Ezt a linket IDEa szerverkeresõ alá "(FAQ-GY.I.K.)" néven kérném beszúrni extra nagy betûmérettel.
THX.
Lotro topic
Wow topic
Reménytelen sajna 😞
DB
A ti kung-futok nem erős!
Nem az elsõ alkalom, gyak. regelése óta ezt csinálja, ideje lenne elbeszélgetni vele😊
Elõször
Másodszor
Harmadszor
Negyedszer
Ötödször
Még lehetne mazsolázgatni bõven, lényegében mindegyik hsz-e szándékos flémkeltés, off, vagy beszólás.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Lenne egy apró kérésem...
Csináljatok valamit ENNEK a gyereknek a jókedvével, mert anyázik, warezol, és még neki áll följebb, hogy amíg megírtam azt a HSZ-t addíg én is kereshettem volna 1 et....(a b@romarcúja)
itt: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1083145784
komment: #86197
ezt: mrbaba
Köszi!
Catti
[/spam]™
amugy én azért csinálom akkorába mert "jobban elférek" rajta
tehát nem kell túlontúl lekicsinyitenem a képet 😊
de szóval akkor maradhatok a 750*250-nél? 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Egyébként a maximális méret az 790 pix széles és a jóízlés keretein belül mehet a magasság (250 pix itt is legyen a határ), azaz igazódjon a fórum kereteihez, összképéhez, a desing -hoz.
Pl, nézd meg az itteni moderátor bannert 780 X 180 pontból áll és kellõképpen jól méretezett és igazított. Persze az elvadult kollegák akkor is 800X600 bannert akarnak, "mer'azjó"..:/
most akkor pontosan mekkora a maximális banner méret?
mert én eddig 750*250 -eseket csináltam és azokkal nem is volt probléma...
csak láttam a Tomb Raider Anniversary topicban hogy lecseréltél egy bannert ami kb akkora szokott lenni mint az enyémek 😊
holott a #8967-es hsz-ben leirtak alapján még belefér volna 😊
nah szal amire ki akarok jukadni az az, hogy a 750*250 az megengedett-e vagy ezentúl én is csináljak kisebb bannerokat? 😊
Köszi a választ 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Next PC upgrade: 2022
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A szélessége 800 px. ami túl nagy (emiatt ki is lógna a topikból), vedd 780-790 környékére
A magassága 340 px, ami hasonlóan sok, vedd kb. 180-250 pix körüli értékre
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(