Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az is megoldás lehetne, ha minden modinak lenne egy olyan Topikja, ahhol nem moderálhat és akkor ott lehetne "félelem" nélkül panaszkodni egy másik moderátornak. Aztán, ha õ is jogosnak tartja, akkor noproblémó.😊
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
Komolyan mondom te vagy az SG szégyene!
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
Én támogatom ezt az ötletet.
(bocs az offért) 😞
"...tönkretették mások szórakozását." Szóval másnak lehet máson szórakozni, az nem gond. Szánalmas egy kifogásod van. És az még szánalmasabb, hogy beszélgetés helyett mindenkit letiltasz, hogy véletlen se védhesse meg magát. Aztán a többiek ezt az igazságtalanságot nem türték, hát õk is bant kaptak. Ez nem demokratikus hozzáállás, talán jogosan feltételezik, hogy diktatúra az amit csinálsz.
Biztos engem is bannolsz, mert ezt a legegyszerûbb.
De akkor most elmondom, hogy nálad szánalmasabb embereel még nem találkoztam. Én szégyelném, ha a barátom lennél, vagy egy helyen dolgoznék veled. Remélem ezt a sok kedvességet visszakapod még az életetedben.
<#shakehead>#shakehead>
Elnézést!
Köszönöm
ezek a hozzászolások amik szerinted keményen átlépik a normális hangvételû fórumozás határait:
"Nem tudom hogy van képed ezek után beírni ebbe a topicba."
1hét ban
"Haladhatsz is tovább!"
1hét ban
"Nem kell itt okoskodnod, mindenkinek megvan rólad a véleménye."
1hét ban
"kösz ,bye!!!"
1hét ban
és ezeken kivûl még másik 20...
"A BF2 Community megfért a saját kis szobácskájában" - ezt nem így vettem észre. Bárhová mentek, csak bajt okoztak.
Nézz csak el ide, mondjuk 2930-tól. Félkövérrel szedem, hogy jobban lásd: nem a bf2 berkein belül történt az inkriminált eset, aminek következtében bant kaptak azok, akik megérdemelték. Volt ugyan egy-két két topicoló, aki ugyan gyámoltalan módon, de ki merte fejezni nemtetszését a Mindenható Közösség tagjainak farkashorda-viselkedése ellen, de az õ hangjuk nem lelt visszhangra. Én lettem a szószólójuk.
Azért mindennek van határa, és ezt a határt, a normális hangvételû fórumozás határát keményen átlépték, Meg is kapták érte azt, ami jár. Mi történik? Az egész bf2-közösség egy emberként jön visítani és kurvaanyázni, ahelyett, hogy meghúznák magukat és tanulnának az esetbõl, emberi hangnemben fórumoznának. De nem. És nem ez volt az elsõ alkalom, hogy a "saját kis szobácskájukon" kívül ezzel a mentalitással tönkretették mások szórakozását.
A végeredmény ismert. Én lennék a legboldogabb, ha már azt megelõzõen kinyithatnám a bf2-totyikokat, mielõtt választ kapsz. A kioktató, felelõsségre vonó hangnemet meg tartsd meg magadnak és a közösségednek.
Én is köszönöm, hogy elolvastad.
A témát pedig lezártnak tekintem.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
24ember kapott bant, 24 emberbõl maximum 2 az aki megérdemelte.
A többi 22embernek annyi hibája volt, hogy Battlefield-el játszik és a Battlefield topicba irt. És a 22emberen felül még másik 20-40embert büntetsz a bf topicok bezárásával mindenfél jogalap nélkül.
GZ8, ha rendet szeretnél, kezdésnek nem kéne megszegned az SG szabályait.
A moderálás nem arról szól hogy önkényesen bannolsz mindenkit akinek nem tetszik az arca, ezzel nem oldasz meg semmit ,csak rossz fényt vetsz az SG-re!Az SG a látogatókból él,de az emberek szépen elpártolnak majd innen, ma 20 holnap 40 aztán meg már 100 ember elégeli meg az önkényes viselkedésedet.Nem hiszem, hogy tetszeni fog a szerkesztõségnek ha drasztikusan vissza fog esni a látogatotság, egyetlen ember miatt, arról nem is beszélve hogy a VIP jogokat sem fogja megvenni miattad ezek után senki,az ismeretségi körömben.
Lehet nevetni ,rajtunk ,hogy jól megszivattad a kis csirákat otthonról a gép mögül ,de hidd el a többi moderátor nem nevet, inkább sir, hogy ilyen moderátor társuk van...
Érdekes módon semelyik másik moderátorral ,nincsen problémája a bfeseknek, ha szólnak hogy fogjuk vissza magunkat, megtesszük. Õk tudnak ember módjára beszélni az emberrel, nem zárkóznak el.
Neked abban kimerül a tárgyalás fogalma, hogy kezdésnek hetes bannt adsz
mindenkinek válogatás nélkül és ha valaki rákérdez hogy szabálysértés nélkül miért kapott a barátja bant, válasz nélkül õ is kap.
Persze érdemi válaszra most sem várhatok, csak egy banra gondolom.
Üdv.
Körömpöri
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969
Tûrhetetlen és minõsíthetetlen moderátori videlkedés!!!! Ha nem történik valami, nagy gond lesz!!!
Fujiryu, jogtalanul kapott bant, õ nem álreg!
A KGST-s módszereknek majdnem 20 éve vége.<#levele>#levele>
Hivatás az Életért!
- Mozog a szája............. ez szerintem csak egy durva vicc és nem cigányozás írhattam volna a cigány helyére azt is hogy politikus vagy akármimost akkor egy kismilió embert lehetne bannolni innen ha mond egy viccet mert általában egy vicc mindig meg sért valakit ja meg még annyit hogy nagyon nagyon jól végzed a munkád de néha elkap a hév<#wave>#wave>
Mert gz8 privát üzenet miatt adott nekem büntetõ pontot.
Jah és mielött büntetõ pontot kapnék gz8-tól mert offolok ,felhivnám a figyelmét arra hogy ez NEM off!
"A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni"
www.czekoart.hu
ha le szeretnék mondani házigazda jogosultságomról akkoris emailt kell írnom? vagy esetleg megoldhatjuk itt is?
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Next PC upgrade: 2022
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szeretnék a játékok TOPIC rendszergazdája lenni, ez possible? <#gonosz1>#gonosz1><#vigyor3>#vigyor3>
.: mobilize.hu :.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
NFS😛S topikban folyamatosan trágár kifejezéseket használ másokra, oktalanul..
eddig kb 5 hszét kelett törölnem az elmúlt 10 percben..
NFS😛S topik
Hivatás az Életért!
Inkább töröljétek akkor véglegesen, ha már be zártátok: Év játéka - 2007
Next PC upgrade: 2022