Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudod, ha tehetettlennek érzi magát az ember, akkor már csak a káromkodás marad. 😞

De az is megoldás lehetne, ha minden modinak lenne egy olyan Topikja, ahhol nem moderálhat és akkor ott lehetne "félelem" nélkül panaszkodni egy másik moderátornak. Aztán, ha õ is jogosnak tartja, akkor noproblémó.😊

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-

Running
Átjártak flémelni máshova istenem, büntesd õket a szabályok szerint. Vállalták mikor megtették ennyi. De az hogy törlöd a hszeket, bannolsz, mert nem tudod megvédeni magad és mikor felelõségre vonnak amiatt, amit csinálsz, még azokat is bannolod. Szánalmas a viselkedésed, remélem a kollegáid lépnek valamit az ügyben, nem kell õket is minõsíteni majd, hogy nem képesek a diktatúrádon változtatni.

Komolyan mondom te vagy az SG szégyene!

Sada01
Hát itt 1 jó pár hozzá szólás nem semmi! na de én a topicrol beszéltem és a normális vélemény nyilvánításról akinek problémája van 😊)

nézd meg a ban listát

Offolásért mindjárt kapunk, szal ovasd el itt.

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

Sada01
Akkor mond el kérlek? had legyek vele tisztában😊)

Sada01
De ha tévednék gz8 javítsd ki engem

Hát kéremszépen ezzel itt van aki nincs tisztában...

Sada01
De milyenféle jogón lenne törölve milyenféle jogot sértenél ezzel az SG fórumon a moderált vélemény nyilvánítás mindenkinek jóga egy fórumon ennyi

Nincs értelme. Vagy az elsõ hozzászólás után be lenne zárva, vagy megváltoztatva a hozzászólás....

tényleg kéne egy fórum, ahol elmondhatná az ember a panaszait anélkül, hogy off-ért büntit kapna. De a legjobb volna, ha emberekhez méltóan meg lehetne beszélni a problémákat.

Én támogatom ezt az ötletet.

(bocs az offért) 😞

Sada01
Mért nem csináltok 1 moderátorok munkájáról vélemény topicot és oda lelehetne írni a problémákat ki milyen hibát észlel a moderátor eljárásában és azt a topicot meg nem lenne korrekt törölni mert minden SG fórumozónak meg van a jóga hogy ezt le írja fõleg a VIP fórumozónak és 1 idõ után ha úgy gondoljátok kimenteni a probléma hozzá szólásokat és elküldeni ennyi😊)

Az a topik az "ócsárlásról" szól. valakit megbánbtottak ezzel, szóvátette.
"...tönkretették mások szórakozását." Szóval másnak lehet máson szórakozni, az nem gond. Szánalmas egy kifogásod van. És az még szánalmasabb, hogy beszélgetés helyett mindenkit letiltasz, hogy véletlen se védhesse meg magát. Aztán a többiek ezt az igazságtalanságot nem türték, hát õk is bant kaptak. Ez nem demokratikus hozzáállás, talán jogosan feltételezik, hogy diktatúra az amit csinálsz.

Biztos engem is bannolsz, mert ezt a legegyszerûbb.

De akkor most elmondom, hogy nálad szánalmasabb embereel még nem találkoztam. Én szégyelném, ha a barátom lennél, vagy egy helyen dolgoznék veled. Remélem ezt a sok kedvességet visszakapod még az életetedben.

<#shakehead>

ezt a hsz-t kérném törölni, mert véletlenül ide irtam és itt offnak számít.
Elnézést!
Köszönöm

Akkor ide irom ,hogy ne legyen off:

ezek a hozzászolások amik szerinted keményen átlépik a normális hangvételû fórumozás határait:

"Nem tudom hogy van képed ezek után beírni ebbe a topicba."
1hét ban
"Haladhatsz is tovább!"
1hét ban
"Nem kell itt okoskodnod, mindenkinek megvan rólad a véleménye."
1hét ban
"kösz ,bye!!!"
1hét ban

és ezeken kivûl még másik 20...

gz8
Még mielõtt fasisztázni kezdesz...

"A BF2 Community megfért a saját kis szobácskájában" - ezt nem így vettem észre. Bárhová mentek, csak bajt okoztak.
Nézz csak el ide, mondjuk 2930-tól. Félkövérrel szedem, hogy jobban lásd: nem a bf2 berkein belül történt az inkriminált eset, aminek következtében bant kaptak azok, akik megérdemelték. Volt ugyan egy-két két topicoló, aki ugyan gyámoltalan módon, de ki merte fejezni nemtetszését a Mindenható Közösség tagjainak farkashorda-viselkedése ellen, de az õ hangjuk nem lelt visszhangra. Én lettem a szószólójuk.

Azért mindennek van határa, és ezt a határt, a normális hangvételû fórumozás határát keményen átlépték, Meg is kapták érte azt, ami jár. Mi történik? Az egész bf2-közösség egy emberként jön visítani és kurvaanyázni, ahelyett, hogy meghúznák magukat és tanulnának az esetbõl, emberi hangnemben fórumoznának. De nem. És nem ez volt az elsõ alkalom, hogy a "saját kis szobácskájukon" kívül ezzel a mentalitással tönkretették mások szórakozását.

A végeredmény ismert. Én lennék a legboldogabb, ha már azt megelõzõen kinyithatnám a bf2-totyikokat, mielõtt választ kapsz. A kioktató, felelõsségre vonó hangnemet meg tartsd meg magadnak és a közösségednek.

Én is köszönöm, hogy elolvastad.

A témát pedig lezártnak tekintem.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

a törölt hszek többnyire elkerülik a figyelmemet

gz8
Ha esetleg elkerülte volna a figyelmeteteket: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=993723969, 13926-os hsz.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Hi!
24ember kapott bant, 24 emberbõl maximum 2 az aki megérdemelte.
A többi 22embernek annyi hibája volt, hogy Battlefield-el játszik és a Battlefield topicba irt. És a 22emberen felül még másik 20-40embert büntetsz a bf topicok bezárásával mindenfél jogalap nélkül.
GZ8, ha rendet szeretnél, kezdésnek nem kéne megszegned az SG szabályait.
A moderálás nem arról szól hogy önkényesen bannolsz mindenkit akinek nem tetszik az arca, ezzel nem oldasz meg semmit ,csak rossz fényt vetsz az SG-re!Az SG a látogatókból él,de az emberek szépen elpártolnak majd innen, ma 20 holnap 40 aztán meg már 100 ember elégeli meg az önkényes viselkedésedet.Nem hiszem, hogy tetszeni fog a szerkesztõségnek ha drasztikusan vissza fog esni a látogatotság, egyetlen ember miatt, arról nem is beszélve hogy a VIP jogokat sem fogja megvenni miattad ezek után senki,az ismeretségi körömben.
Lehet nevetni ,rajtunk ,hogy jól megszivattad a kis csirákat otthonról a gép mögül ,de hidd el a többi moderátor nem nevet, inkább sir, hogy ilyen moderátor társuk van...
Érdekes módon semelyik másik moderátorral ,nincsen problémája a bfeseknek, ha szólnak hogy fogjuk vissza magunkat, megtesszük. Õk tudnak ember módjára beszélni az emberrel, nem zárkóznak el.
Neked abban kimerül a tárgyalás fogalma, hogy kezdésnek hetes bannt adsz
mindenkinek válogatás nélkül és ha valaki rákérdez hogy szabálysértés nélkül miért kapott a barátja bant, válasz nélkül õ is kap.
Persze érdemi válaszra most sem várhatok, csak egy banra gondolom.
Üdv.
Körömpöri

Running
Szeretném ha ezt elolvasnátok.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969

Tûrhetetlen és minõsíthetetlen moderátori videlkedés!!!! Ha nem történik valami, nagy gond lesz!!!

Jóreggelt!
Fujiryu, jogtalanul kapott bant, õ nem álreg!

Õõõ egy kérdés: Fujiryu miért kapott bant ilyen indokkal: "Ban megkerülése alreggel"? Õ egy db. személy és úgy tudom nincs is másik regje a fórumon.
Azt meg nem feleddjétek, hogy a kollektív büntetést Magyarországon bünteti a törvény!! Ergo, nem alkalmazható!

A KGST-s módszereknek majdnem 20 éve vége.<#levele>

Kérjük vissza a BF2 totyikot!!<#unalmas>

hungaro
sziasztok,reklámért büntetõ pontot kell osztani,itt a #11040hsz-ben

Hivatás az Életért!

felpillanto
- Honnan veszed észre, hogy a cigány hazudik?
- Mozog a szája............. ez szerintem csak egy durva vicc és nem cigányozás írhattam volna a cigány helyére azt is hogy politikus vagy akármimost akkor egy kismilió embert lehetne bannolni innen ha mond egy viccet mert általában egy vicc mindig meg sért valakit ja meg még annyit hogy nagyon nagyon jól végzed a munkád de néha elkap a hév<#wave>

gz8
Nem a pm.-ért kaptad a büntetést, de azt hiszem ez egy hétig mellékes lesz.

Kovács legény
Privát üzenet miatt ha jól tudom nem lehet büntetõ pontot adni ugye?
Mert gz8 privát üzenet miatt adott nekem büntetõ pontot.
Jah és mielött büntetõ pontot kapnék gz8-tól mert offolok ,felhivnám a figyelmét arra hogy ez NEM off!

"A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni"

www.czekoart.hu

gz8
Itt kár sürgetned...

Tomsteel
olvassátok el legyetek szivesek, nagyon fontos és sûrgõs lenne !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
írtam egy emailt

Tomsteel
Sziasztok!
ha le szeretnék mondani házigazda jogosultságomról akkoris emailt kell írnom? vagy esetleg megoldhatjuk itt is?

gz8
Dózer.

grebber
Ezt a képet légyszíves rakjátok be IDE bannernek!

Köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

gz8
Kaptak.

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

hykao
Ne unatkozz má' ennyire! 😛PP
autoszimulator
Sziasztok!
Szeretnék a játékok TOPIC rendszergazdája lenni, ez possible? <#gonosz1><#vigyor3>

.: mobilize.hu :.

thx..

Kandurex
nfs pro, már töröltem, meg írtam a srácnak

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gz8
Ha esetleg méltóztatnál topicot linkelni...

© édesapád -nak kijárna végre egy ban..

NFS😛S topikban folyamatosan trágár kifejezéseket használ másokra, oktalanul..

eddig kb 5 hszét kelett törölnem az elmúlt 10 percben..

NFS😛S topik

dragon11
gz8:Írtam egy levelet a [email protected] kb mikorra kapok választ szerinted?Köszönöm a válaszodat.😊

hungaro
nagyon köszönöm!!

Hivatás az Életért!

gz8
Talán sikerült rövidre zárni az ügyet.

hungaro
sziasztok,tegyetek rendet ebbe a topikba!(elszabadúltak az indulatok!)Köszi

Hivatás az Életért!

Prince23
Hy!
Inkább töröljétek akkor véglegesen, ha már be zártátok: Év játéka - 2007

Kandurex
így már zsír

grebber
Oké.

Lekicsinyitettem!

Eredetileg is ekkorának terveztem nemtudom hogy irhattam el no mindegy!

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
meg is van, csak valami 50 pixel kilóg a topikból, le kellene nyakazni a szélességébõl (addig kiveszem)