21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • milk41
    További szép napot!
  • bertino
    huuu milyen szövege van :Ddd
  • whiskeyman
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1085730609]#5634-et se felejtsük el, nem az első ilyen hozzászólása, máshol is ilyen ostoba[/URL]
  • HunnernesKonge
    Ez az egyed ebben a topikban #5639-#5641

Látom pont most akadt fenn a szitán. hála és köszönet
  • AudiQuattro
    #41896:Forumképtelen magatartás,káromkodás,mások munkájának lenézése.
  • robotnyk
    ezt kérném ide bannernek, kösz.
  • V43 1105
    Euro Truck Simulator topic

#20742 hsz, többször szóltam hogy ne linkeljen PNG formátumú képet, mert nem mindenkinek van nagy sebességü internete, de úgylátom nem jutott el az agyáig.
  • Pepsi Twist
    Sir yes Sir. Can I have another sir?
  • FZoleee
    Igenis, uram.
  • karajjj
    anno te írtad nekem
  • SHADOWEYES7
    Itt a vége a nyafogásnak,érthető?
  • Nandusz
    *mindig [rövid i] te f..z
  • kuci06
    hehe, Nandusz, alias "átlagon felüli pc-s" hozzászólásait mindíg élvezet olvasgatni :D

Kandurex, respekt.
  • FZoleee
    Adjanak akkor büntit, nem érdekel, de akkor se hagyhatom szó nélkül Nandusz dolgait :)
  • nandorb
    Tik se feledjetek,hogy most epp a Moderatori Topikban flammeltek es ezert bunti jar...
  • FZoleee
    Te se feledd, hogy nem vagy moderátor, szóval "mások döntenek feletted". Ezt se feledd kishaver ;)
  • karajjj
    nemigaz, hogy nem tudsz erre a linkre kattintani és befejezni ebben a topikban a flémelést, vagy ezt nem engedi a büszkeséged????
  • Nandusz
    Ezt tudom...csak te sosem leszel modi, meg egyáltalán senki, aki más ember élete, vagy akármilye felett dönthessen. Lévén ugye, hogy az életed struktúrája egyelőre olyan, hogy mások döntenek ÉPP te feletted. EZT ne feledd kishaver!!!
  • karajjj
    te nemlátod, hogy mit írok?
  • Pepsi Twist
    te akkora szar vagy... modi lennék már rég lebannoltalak volna örökre...
  • Nandusz
    nézz utána, hogy mi mi után volt! És ha van lelki képességed, akkor vedd észre azt is hogy kinek milyen indíttatása volt/van.
  • Pepsi Twist
    bárcsak te lennél sedópapa...
  • Darukezelő
    "a témához nem kapcsolódó hsz-ek ugye törölve lesznek." Akkor kezdhetjük is
    ezzel.
  • FZoleee
    Hagyjuk sztem :DDD
    Csak szinte minden hozzászólásodban belekötsz valamibe, vagy pedig átlagon felülinek írod magad :D
    A GTA topikban is, miután megfenyegetted tommyg-t, azután azért még muszáj volt belekötnöd egy másik ember helyesírásába.
  • karajjj
    ide gyere már inkább flémelni
    nwm a mod topikban kéne égetni magad!
  • bertino
    :DDDDDDDDdddd
  • Nandusz
    Jó-jó, akkor elmagyarázom neked és csak most és csak itt...
    Tehát a magyar ember PC vásárlója közül értettem azt, hogy 'átlagon felüli'
    Mivel ugye sokan meg veszik, hívják a szerelőt, meg az internetes kollegát, meg stb...
    Na ezekből van kb. 80%
    Én a további 20%-hoz tartozom...ez miért felháborító?
  • FZoleee
    Bicskanyitogató mondat...
  • karajjj
    nem igazán érthető, valami gond lehet a fogalmazásoddal :S
    de én itt befejeztem
    ha akarsz valamit, gyere át ide
  • FZoleee
    "A gondom csupán annyi, hogy én, mint viszonylag átlagon felüli PC ismeretekkel rendelkezem"
    Értem.
  • Nandusz
    Sommárum: belépek, belépnek a flémelő gumisok (aki java része már vastagon benyalta magát a modereknél, pláne ugye sedónél, ez köztudott) belém kötnek, és én vagyok a hibás, mert már multkori belém kötöttek és véletlenül leosztottam őket.... bravó.
  • Nandusz
    nem-nem barátom...ti.: kérdés feltevésekor nekem van szükségre segítségre és nem én akarok osztani észt...tehát emiatt is teszem fel...nemtom, de érthető?
  • karajjj
    én azt nemértem, hogy ha ekkora átlagon felűli pc-felhasználó vagy, akkor miért szerencsétlenkedsz egy játékkal?
    meg mértnem tudtál anno egy a témába vágó kérdésemre sem válaszolni?
    nem gondolod, hogy itt a te hozzáállásoddal van a probléma?
  • Nandusz
    nem szoktam haragudni, most sem fogok.

Ellenben, ha az agyhelyed észrevetetné veled azt, hogy ezek a postok flémek volnának, mivel hogy abszolute nem csatlakoztak ehhez a kérdéshez, amit fel tettem. Válaszként egyfajta fitymázó flémelő és idióta választ kaptam ettől a tommy g - től.
    Ami úgy tűnik, hogy neked bejön (és ezzel az sg.hu-nak is, mint viselkedési forma)

Tudod sajnállak kandurex, de tényleg....
  • vasziszdasz
    Már itt is flémelsz? Az egész azzal kezdődött hogy megfenyegetted tommyg-t hogy kimoderáltatod, aztán nem jött be. Ráadásul igaza volt, tényleg túl arrogánsan indítottál a GTA topikban, és hát ugye az előéleted is...
  • Count Adyn
    Irigylem a türelmed:) Sedó már rég kivágta volna személyeskedésért:D
  • Kandurex
    flame, meg rágalmazás...miről beszélsz, na hogy világos legyen kivágom ide azt a két mondatot, amiért istenítéletet akarsz és azonnali megtorlást, villámlást és mennydörgést stb. stb.

"nyugodtan vidd vissza úgyse fogják vissza adni a pénzed akárhogy vered majd magad"

"am nagyon jó hogy megjöttél ide, mostantól csak flame várható a topikban"

írom neked...vastagon, hogy lásd mennyire alkalmatlan vagyok nem látok bennük kivetni valót! Capito? Nem lesz moderálva, kész.

Lehet haragudni.
  • karajjj
    ne flémeld már szét a moderátor topikot légyszives, ide csak kérést és kérdést lehet feltenni, mint ahogy azt te is írtad egy másikba!!!
  • Nandusz
    Te tényleg nem érted....honnan indult ki a dolog....ÉN a témához írtam egy dolgot, viszont válaszként nekem 2 személyeskedő válasz érkezett, ami nem a témához tartozik.
    De épp neked kéne ezt kezelned, nem túllépni rajta....Flémet, rágalmazást nem támogatnod, hanem megakadályoznod!
    Jelen állásod szerint ezekre te pl. teljességgel alkalmatlan vagy, de vastagon...nem is értem, hogy mit keresel olyan elméleti pozícióban, ahol valahol emberek felett dönthetsz?
  • tommyg