Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Adaminho
"valaki nem cserélne el 1 cs 1.6-os accot? tudok accot sok jó torrent oldalra amire elég nehéz bejutni meg van wow-os accom is, bármilyen általad testreszabott web oldalt tudok csinálni. "
THX
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
zomg, inkább forumozz, ne játsz rendõrösdit
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
khm...khm...
Legalább a lelki ismertem nem lesz bûntudatban..😊 legalább megpróbáltam, az is valami..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
amúgy nemelehetne-e levenni az egyik táblácskámat? kicsit kezdek belefásulni a 3perc kivárogatásába és inkább akkó nemis sírok<#vigyor2>#vigyor2> tudom hogy rossz voltam de amit 15-n kaptam az mán 2hete lejárt <#buck>#buck>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
khm...khm...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Next PC upgrade: 2022
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
#7106-tól folyamatosan folyik a flame + észosztás.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"